انتشار Resident Evil 5 و ... براي X360 در سال 2008

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از:
آقاي Don Mattrick رئيس بخش اتحاديه ي Xbox شركت مايكروسافت در نامه اي به كاركنان اين شركت به متن زير ، اطلاعات جالبي را در مورد كنسول Xbox360 در سال 2008 فاش كرده است.
" ما در سال 2008 عناوين انحصاري بسيار خواهيم داشت نظير : Too Human ، Halo Wars ، Fable2 ، Alane Wake ، SC:C و البته عناوين انحصاري بسياري كه به زودي فاش خواهند شد. كنسول Xbox360 خانه نسخه بعدي بازي هاي GTA IV و Resident Evil5 خواهد بود. و البته براي هواداران سبك Sport ، نسخه ي بعدي بازي هاي Madden و FIFA بر روي كنسول ما بهتر اجرا خواهند شد."
نتيجه گيري ها:
-تاييد كردن انتشار بازي هاي Halo Wars, Too Human, Fable 2, Alan Wake, Splinter Cell: Conviction و GTA IV در سال 2008.
- تاييد كردن انتشار Resident Evil5 در سال 2008 ، اين در حالي است كه Jun Takeuch توليد كننده بازي در مصاحبه با فاميتسو در سال گذشته اعلام كرده بود كه فكر نمي كند بازي زودتر از 2009 حتي آماده شود.
- در اين نامه نام Banjo-Kazooie 3 و Ninja Gaiden 2 در بين عناوين انحصاري سال 2008 نيامده است و اين به چه معني مي تواند باشد؟ تاخير خوردن اين دو بازي و منتشر نشدن در سال 2008؟

RE رو نباید به این زودی منتشر کنن ;) باید شدیدا روش کار بشه تا بتونه مثل RE4 یک تحولی تو بازی ها باشه...گر چه تا اینجایی که من شنیدم gameplay بازی همونه با کمی تغییرات!
تو را نمیدونم دوست عزیز اما من که دیگه نمیتونم صبر کنم...:biggrin1:

323

داستتن بازی توپ باشه دیگه به بقیش چه کار دارید ؟؟؟
ولی من عاشق گیم پلی re1,2,3 هشتم یعنی فکری و زیبا و......
ای کاش این re5 رو بر میگردوند به همون سبک قدیم باور کنید گیم پلی نسخه های گزشته خیلی بهتر بودن دلم هم برای زامبی های خنگ نسخه های 2 و 3 تنگ شده با اینکه خنگ بودن ولی گیم پلی یه جوری بود که آدم بیشتر احساس ترس میکرد

داستتن بازی توپ باشه دیگه به بقیش چه کار دارید ؟؟؟
ولی من عاشق گیم پلی re1,2,3 هشتم یعنی فکری و زیبا و......
ای کاش این re5 رو بر میگردوند به همون سبک قدیم باور کنید گیم پلی نسخه های گزشته خیلی بهتر بودن دلم هم برای زامبی های خنگ نسخه های 2 و 3 تنگ شده با اینکه خنگ بودن ولی گیم پلی یه جوری بود که آدم بیشتر احساس ترس میکرد
داستان بازی خوب باشه ، گرافیک و گیم پلیش در حد سیب زمینی باشه بازم خوبه؟ :biggrin1:

دقیقا همون حرف دل منو که تو پست قبلی زده بودم گفتی، آره دیگه این RE ها اون قدیمیاش نیستن. مثلا 4 رو بنظر من فانتزی کرده بودن مخصوصا اونجاها که باید رو SCREEN کلیدهایی رو فشار میدادی انگار TOMB RAIDER یا GH داری میزنی. دیگه اون ترس رو نداره، یادتونه توی NEMESIS وقتی از پله ها میومدین پایین یهو از توی پنجره BOSS اسمش یادم نیست میپرید تو. خداییش هیچ وقت انقدر موهای سرم سیخ نشده بود. هنوز که هنوز یادمه. حیف که دیگه RE هم تموم شد و همونجور که گفتم از 5 هم نباید انتظار شاهکار داشت .

قلل

من به capcom (اگه درست نوشته باشم:)) ایمان دارم گرافیکش بدم باشه باز میرم سراغش
دقیقا همون حرف دل منو که تو پست قبلی زده بودم گفتی، آره دیگه این RE ها اون قدیمیاش نیستن. مثلا 4 رو بنظر من فانتزی کرده بودن مخصوصا اونجاها که باید رو SCREEN کلیدهایی رو فشار میدادی انگار TOMB RAIDER یا GH داری میزنی. دیگه اون ترس رو نداره، یادتونه توی NEMESIS وقتی از پله ها میومدین پایین یهو از توی پنجره BOSS اسمش یادم نیست میپرید تو. خداییش هیچ وقت انقدر موهای سرم سیخ نشده بود. هنوز که هنوز یادمه. حیف که دیگه RE هم تموم شد و همونجور که گفتم از 5 هم نباید انتظار شاهکار داشت . امروز 07:11 PM
من به اینکه re4 یه تحولی تو سوم شخص داد و دوربین رو عوض کردو ... ایمان دارم و میگم بازی خوبی بود ولی اون حس و حال شما ره های قبلی رو نداشت منظورم اون حس تنهایی در اون شهر پر از زامبی و... واقعا حس قشنگی بود
از طرفی سازنده ها ار بار فکری بازی کم کرده بودن و معما ها راحت حل میشد اون کوله پشتیش که خیلی بد بود چون همه چیز رو با خودت داشتی و احتیاج به ریختن یه کم استرا تژی برای بازیت نبودیو.....
امروزه حتی بازی های fps هم محدودیت حمل 2 یا 3 اسلحه رو دارن و این به جذابیت بازی کمک زیادی میکنه
اشکال 2و3 1 این بود که صحنه ها رندر نمیشدن ولی امروزه با قدرت سخت افزار میتونن همون سبک قدیم رو پیاده کنن ولی محیط تاثیر پذیر باشه

اين در حالي است كه Jun Takeuch توليد كننده بازي در مصاحبه با فاميتسو در سال گذشته اعلام كرده بود كه فكر نمي كند بازي زودتر از 2009 حتي آماده شود.
نه فدات شم ، اگه منظورت مصاحبه با Famitsu ـه ، تاکوچی گفته بود 2008 ممکنه کمی زود باشه و 2010 هم کمی دیر ... هیچ حرفی هم در مورد تاریخ قطعیش نزده بود ... در واقع با طعنه و کنایه این سوال رو Skip کرد !
باید شدیدا روش کار بشه تا بتونه مثل RE4 یک تحولی تو بازی ها باشه...گر چه تا اینجایی که من شنیدم gameplay بازی همونه با کمی تغییرات!
منظورت اینه که شدیدا روش کار بشه تا گند بزنن به بازی مثل RE4 ؟
نسخه 4 بعد از نسخه های Survivor بدترین نسخه ی رزیدنت بود ! اینو من نمیگم ! هزاران Fan بازی میگن !
اول این بازی هیچی نداشت که ازش بترسی ! دوما گیم پلیش اصلا مورد پسند نبود ... اینو با RE 1 مقایسه میکنم میبینم واقعا مزخرفه !
به نظر تو RE 4 ،یه تحول بزرگ بود، من که اصلا چیزی ندیدم. البته من با PC بازی کردم شاید بخاطر پورت شدن مسخرش زیاد مال در نیومده بود اما داستانش خیلی بیخود بود. گیم پلیشم بهتر شده بود. اما نه اون چیزی که بعد از چند سال بعد NEMESIS آرزوی دیدنشو داشتم. از این 5 هم فکر نکنم بخاری بلند شه، البته امیدوارم همونطور که گفتی روش خیلی کار بشه که حداقل از قبلیش بهتر درآد، ولی کلا من خوشبین نیستم.
خداییش هیچ کدومشون به پای NEMESIS نمیرسن شایدم دیگه نتونن تجربه ناز اونو واسه ما تداعی کنن، هنوزم وقتی ازش حرف میزنم یاد اون دموی آخرش میفتم با اون موزیک دلش که یه TEXT هم روش نقل میشد.
مثل DINO CRISIS2 که این دوتا جزو بازیهایی که من هیچ وقت از یاد نمیبرمشون، حتی اگه 40 سال دیگه آلزایمر بگیرم ...
گندترین نسخه بازی رو میگه بهترین ! rofl !

بزرگترین تغییرات این نسخه ، یکیش اضافه شدن Hand To Hand به بازیه ... و یه جایی کیجی جان ! گفته بود که قابلیت های آنلاین هم خواهد داشت ... و مهمتر داستانشه ...
Chris :love:

منظورت اینه که شدیدا روش کار بشه تا گند بزنن به بازی مثل RE4 ؟
نسخه 4 بعد از نسخه های Survivor بدترین نسخه ی رزیدنت بود ! اینو من نمیگم ! هزاران Fan بازی میگن !
اول این بازی هیچی نداشت که ازش بترسی ! دوما گیم پلیش اصلا مورد پسند نبود ... اینو با RE 1 مقایسه میکنم میبینم واقعا مزخرفه !
RE4 درسته كه از ترسناك بودنش كاسته شده بود و بازي علنآ يك بازي اكشن‌ادونچر شده بود ولي خدايي خيلي بازي زيبايي بود و گيم پلي نرمي داشت... چه طور لت مياد بگي قشنگ نبود؟

مثل اینه که MGS رو یه دفعه بیان تبدیل کنن به یه بازی Sport !
اولا رزیدنت ایول یه بازی Survival Horror هستش ... بایدم بمونه ... و یه سری اصالت هایی داره ... حالا قضیه زامبی ها رو میگیم یکم تغییر لازم بوده ... با گیم پلی هم به سختی میشه کنار اومد ، ولی اینکه بازی 10 دقیقه که بخوای بگی " من استرس داشتم " توش داشت ، نداشت :D
هر سری بازی یه سری اصالت هایی داره ، مثلا اصالت Halo به خز بودنشه ! اگه یه Halo خوب دیدید ، بدونید این Halo نیست :D

RE4 درسته كه از ترسناك بودنش كاسته شده بود و بازي علنآ يك بازي اكشن‌ادونچر شده بود ولي خدايي خيلي بازي زيبايي بود و گيم پلي نرمي داشت... چه طور لت مياد بگي قشنگ نبود؟
کاملا موافق هستم;)
دوستان در مورد re4بی رحمانه قضاوت نکنید/:)

کسی بگه که RE4 بد بود بدونید که اصلا بازیباز نیست یا احتمالا با این جور بازیها حال نمیاد

این بازی بهترین بازی بود و خیلی ها سایت ها از این بازی به عنوان بهترین بازی تاریخ یاد کردند و خیلی بازیها مثل Gears of War از این بازی الگوبرداری کردند
واقعا یادم نمیره سه نصف شب RE4 بازی می کردم چه هیجانی داشت واقعا فوق العاده بود
کلا هر کی میگه بده ولش کنید ، بحث با اون بی فایدس

موفق باشید

RE4 اتفاقا اصلا بازی بدی نبود، و منو قشنگ 3-4 روز پشتش نشوند. ولی نمیشد بهش بگی RE انگار یه بازی دیگه داشتی میزدی من خودم یاد tomb raider افتاده بودم. کلا نتونست لذت یه بازی horror که سر آمدشون re رو برای ما داشته باشه. یک کلام انگار خودش نبود !

در هر صورت بازی Re 4 بقول یکی از دوستان یک action خالص بود. عنصر ترس در این بازی معنی نداشت بهتر معنی کنم بیشتر هیجانی بود تا ترس! ترس با هیجان خیلی فرق میکنه دوست من ! اگر در نظر بگیرم در re1 در
موقع حرکت در اون سالنها انسان به خوبی ترس رو در وجود خودش حس میکرد نه مثل بازی re4 که ناگهان یکسری روحانیون اون مذهب به شما حمنله میکردند. ترس رو باید در طول بازی حس کرد نه در یک ثانیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or