انتشار Resident Evil 5 و ... براي X360 در سال 2008

BlackCat

کاربر سایت
به نقل از:
آقاي Don Mattrick رئيس بخش اتحاديه ي Xbox شركت مايكروسافت در نامه اي به كاركنان اين شركت به متن زير ، اطلاعات جالبي را در مورد كنسول Xbox360 در سال 2008 فاش كرده است.
" ما در سال 2008 عناوين انحصاري بسيار خواهيم داشت نظير : Too Human ، Halo Wars ، Fable2 ، Alane Wake ، SC:C و البته عناوين انحصاري بسياري كه به زودي فاش خواهند شد. كنسول Xbox360 خانه نسخه بعدي بازي هاي GTA IV و Resident Evil5 خواهد بود. و البته براي هواداران سبك Sport ، نسخه ي بعدي بازي هاي Madden و FIFA بر روي كنسول ما بهتر اجرا خواهند شد."
نتيجه گيري ها:
-تاييد كردن انتشار بازي هاي Halo Wars, Too Human, Fable 2, Alan Wake, Splinter Cell: Conviction و GTA IV در سال 2008.
- تاييد كردن انتشار Resident Evil5 در سال 2008 ، اين در حالي است كه Jun Takeuch توليد كننده بازي در مصاحبه با فاميتسو در سال گذشته اعلام كرده بود كه فكر نمي كند بازي زودتر از 2009 حتي آماده شود.
- در اين نامه نام Banjo-Kazooie 3 و Ninja Gaiden 2 در بين عناوين انحصاري سال 2008 نيامده است و اين به چه معني مي تواند باشد؟ تاخير خوردن اين دو بازي و منتشر نشدن در سال 2008؟

RE رو نباید به این زودی منتشر کنن ;) باید شدیدا روش کار بشه تا بتونه مثل RE4 یک تحولی تو بازی ها باشه...گر چه تا اینجایی که من شنیدم gameplay بازی همونه با کمی تغییرات!

RE رو نباید به این زودی منتشر کنن ;) باید شدیدا روش کار بشه تا بتونه مثل RE4 یک تحولی تو بازی ها باشه...گر چه تا اینجایی که من شنیدم gameplay بازی همونه با کمی تغییرات!
به نظر تو RE 4 ،یه تحول بزرگ بود، من که اصلا چیزی ندیدم. البته من با PC بازی کردم شاید بخاطر پورت شدن مسخرش زیاد مال در نیومده بود اما داستانش خیلی بیخود بود. گیم پلیشم بهتر شده بود. اما نه اون چیزی که بعد از چند سال بعد NEMESIS آرزوی دیدنشو داشتم. از این 5 هم فکر نکنم بخاری بلند شه، البته امیدوارم همونطور که گفتی روش خیلی کار بشه که حداقل از قبلیش بهتر درآد، ولی کلا من خوشبین نیستم.
خداییش هیچ کدومشون به پای NEMESIS نمیرسن شایدم دیگه نتونن تجربه ناز اونو واسه ما تداعی کنن، هنوزم وقتی ازش حرف میزنم یاد اون دموی آخرش میفتم با اون موزیک دلش که یه TEXT هم روش نقل میشد.
مثل DINO CRISIS2 که این دوتا جزو بازیهایی که من هیچ وقت از یاد نمیبرمشون، حتی اگه 40 سال دیگه آلزایمر بگیرم ...

به نظر تو RE 4 ،یه تحول بزرگ بود، من که اصلا چیزی ندیدم. البته من با PC بازی کردم شاید بخاطر پورت شدن مسخرش زیاد مال در نیومده بود اما داستانش خیلی بیخود بود. گیم پلیشم بهتر شده بود. اما نه اون چیزی که بعد از چند سال بعد NEMESIS آرزوی دیدنشو داشتم. از این 5 هم فکر نکنم بخاری بلند شه، البته امیدوارم همونطور که گفتی روش خیلی کار بشه که حداقل از قبلیش بهتر درآد، ولی کلا من خوشبین نیستم.
خداییش هیچ کدومشون به پای NEMESIS نمیرسن شایدم دیگه نتونن تجربه ناز اونو واسه ما تداعی کنن، هنوزم وقتی ازش حرف میزنم یاد اون دموی آخرش میفتم با اون موزیک دلش که یه TEXT هم روش نقل میشد.
مثل DINO CRISIS2 که این دوتا جزو بازیهایی که من هیچ وقت از یاد نمیبرمشون، حتی اگه 40 سال دیگه آلزایمر بگیرم ...
این حرفو جای دیگه نزنیا ;)

اینجوری خیلی بهتر شد .کی میخواست اون همه بازیه خفن رو بخره وتموم کنه اصلن وقت نمیشد همین بازیا یه انحصاری واسه کله 2008 بسه Halo Wars, Too Human, Fable 2, alanWake , Splinter Cell: Conviction :cool:

واقعا حق داری اینو بگی . میدونی چرا ؟ چون یکی از افتضاح ترین پورت ها رو تو گیم انجام دادی
من هم تو pc و ps2 بازی کردم . ولی ps2 خداست
یکی از عناصری که RE بهش مینازه گیم پلی که تو نسخه pc انگار از بیخ حذف شده

آخرین ویرایش:
اگه منم که میگم بزاره Re5 سال 2009 بیاد که ی یی هو جا بخوریم.
واسه من زمانش مهم نیست مهم کیفیت زیبایی بازی و حفظ عابره که کسی جرعت بد گفتن از Re5 رو نداشته باشه.

جالبه که مسئولین مایکروسافت بهتر از مسئولین capcom میدونن که ایول 5 کی میاد. lol
یه زمانی هم peter moore توی e3 گفتش که gta iv سال 2007 میاد ....

البته عناوين انحصاري بسياري كه به زودي فاش خواهند شد
و
- در اين نامه نام Banjo-Kazooie 3 و Ninja Gaiden 2 در بين عناوين انحصاري سال 2008 نيامده است و اين به چه معني مي تواند باشد؟ تاخير خوردن اين دو بازي و منتشر نشدن در سال 2008؟
از متن اول ميشه فهميد كه اونها هم ميتونن تو 2008 بيان
اقايون لطفا بحث re4,5رو بزاريد كنار

یکی از عناصری که RE بهش مینازه گیم پلی که تو نسخه pc انگار از بیخ حذف شده

اینکه gameplay یه رکن واسه یه بازی اصلا هیچ شکی توش نیست. اما من خودم وقتی یه بازی که گرافیک نداشته باشه رو بازی کنم حالا هر چقدرم gameplay یا story خوبی داشته باشه،هر چقدرم به خودم فشار بیارم که به دلم بچسبه،نمیشه . بنظر من گرافیک و گیم پلی متمم هم تو ی یه بازی بحساب میان. هر کدومشون که بلنگن فاتحه اون بازی خوندست.
اینجاست که یاد حرف خوزه مورینیو میفتم که میگه: بازیکن fav من باید سرعت داشته باشه، بازیکن بی سرعت حتی اگه تکنیک هم داشته یاشه بدرد من نمیخوره. ببخشید که بیربط بود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or