انتشار Box Art رسمی GTA IV و خبر انتشار تریلر

Console

ناظم سابق انجمن
کاربر سایت
شرکت Rockstar Games گیمز Box Art رسمی این بازی را منتشر کرد.

grand-theft-auto-iv-20071128012032646.jpg

به گزارش IGN در عصر روز 6 دسامبر 2007 نیز تریلر رسمی جدیدی از بازی توسط شرکت Rockstar Games عرضه خواهد شد.پنج شنبه هفته آینده نیز این تریلر در سایت IGN قرار خواهد گرفت.

منبع : IGN.Com

فردا تریلر جدید منتشر میشه . اما یه سوال من قبلا خوانده بودم تمام خبرها و تریلرها فقط تو یاهو بوده و من این خبرو همینجا خوندم چی شده حالا همه جا میخواد بذارن ( منظورم دانلود است ) .
قابل توجه داداش سامان :((:(( : من تو google اسم بازی و نوشتم وقتی وارد شدم دیدم این آقای سیاه پوست اصلا cj نیست . صفحه اول گفتم هست اما نیست . یه بار میگن شخصیتهای قبلی مردن و زیر خاک
آرمیده اند . یبار میگن هستن بالاخره کدومش .

6lj0rpz.jpg
Rockstar به تازگی دو تصویر بازی که از تریلر"Move Up, Ladies''گرفته شده هست رو نشان داده.تریلر "Move Up, Ladies" که پس از تریلرهای ""Things will be different و Looking for that special person'' سومین تریلر این بازی محسوب میشه فردا راس ساعت 8:00pm GMT و 3:00pm EST (که اگر اشتباه نکنم به وقت ایران میشه حدودای ساعت 11:30pm یا همین حول و حوشا!!) در سایت رسمی بازی به نمایش درمیاد.

7xxlf2u.jpg

72lmpds.jpg

بابا اینا که معلومه fake هست
از ارت ورکهای موجود بر روی جعبه ها کاملآ مشخص بود که این طرح ها تحت هیچ شرایطی نمیتونستند تحت عنوان final boxartبازی تلقی بشند . طرحهایی از این دست که در بین فروشندگان عمدتآ به عنوان dummy cases یا teaser boxes شناخته میشند در اکثریت موارد صرفآ برای پر کردن قفسه های فروشگاه ها فرستاده شده اند که کل ماهیت اصلی و هدف از ارسال انها به ریتیلرهای مختلف فقط در همین عبارت خلاصه میشه :'' For display purposes only''

آخرین ویرایش:
طرحهایی از این دست که در بین فروشندگان عمدتآ به عنوان dummy cases یا teaser boxes شناخته میشند در اکثریت موارد صرفآ برای پر کردن قفسه های فروشگاه ها فرستاده شده اند
چیزی که در این وسط حداقل برای من عجیبه اینه که ROCKSTAR از GTA 3 تا به الان هیچوقت چندین طرح Dummy از محصولاتش برای فروشگاهها نفرستاده و جلد های قبلی این قبیل طرحهای GTA IV از ماهها پیش بر روی قفسه های مراجع بزرگ پیش فروش بازی قرار داشته .واقعآ نمیدونم هدف بخش بازاریابی TAKE TWO از فرستادن چند تا artwork بازی به اضافه لوگوی اصلی استودیو Rockstar چی بوده؟

به نظر میرسه این عکس هم از تریلر هنوز نمایش داده نشده امروز برداشت شده.
i1430813_01grandtheftauto01.jpg

ROCKSTAR اصلاحاتی رو بنا به درخواست تعدادی از مردم در طرح جلد بازی اعمال کرد.
در طرح قبل سر نیکو از اینه ماشین رد شده بود که این مورد در طرح جدید اصلاح شده

طرح اصلاح شده بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or