انتشار Box Art رسمی GTA IV و خبر انتشار تریلر

Console

ناظم سابق انجمن
کاربر سایت
شرکت Rockstar Games گیمز Box Art رسمی این بازی را منتشر کرد.

grand-theft-auto-iv-20071128012032646.jpg

به گزارش IGN در عصر روز 6 دسامبر 2007 نیز تریلر رسمی جدیدی از بازی توسط شرکت Rockstar Games عرضه خواهد شد.پنج شنبه هفته آینده نیز این تریلر در سایت IGN قرار خواهد گرفت.

منبع : IGN.Com

خوب این سبک منحصر به فرد پک های سری gta هست که چندتا عکس حساس میندازن رو جعبه بازی
خیلی هم باحاله
برای pc هم بعید نیست مگه gta.san نبود بعد یکسال اومد برای کامپیوتر

احتمالا سامان جان ناراحت هست که Cj توی این بازی نیست.

خوشم میاد این Rockstar اینقدر تنبله که حاضر نیست کل شخصیت هاش رو جاز نو طراحی کنه.شخصیت های قلی رو یه تغییراتی میده می گذاره توی بازی...

من کلا از این BOX ART ببازی GTA خوشم نمیاد یه جورایی عروسکیه چه جوری بگم کلا بچه گونه هست حالا این نظر من بود از GTA 1 همین جوری مونده:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

قبلا هم اعلام شده بود که دخترها در GTA4 به آبنبات چوبی علاقه زیادی دارن ولی من فکر می کردم دختر بچه های 12-10 ساله رو میگن نمیدونستم قراره یه همچین زنایی آبنبات بخورن :biggrin1:

من کلا از این BOX ART ببازی GTA خوشم نمیاد یه جورایی عروسکیه چه جوری بگم کلا بچه گونه هست حالا این نظر من بود از GTA 1 همین جوری مونده:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
اتفاقا بر عكس من از همين عروسكي بودنش خوشم مياد هميشه هم با بازي هاي ديگه فرق داشته:love:

خدارو شکر شخصیت اول بازی سیاه پوست نیست :) درسته آمریکایی نیست ولی هرچی باشه سیاه نیست ( من نژاد پرستم ! :) )

در ضمن اینکه آبنبات دهنشه خیلی هم مناسبه !

واي من با باكس ارتش خيلي حال كردم دمشون گرم
بازي كي مياد من دارم ميميرم
تو كف يك gta-next genموندم
ببينيم rock star اينبار چه گلي به سر خودش ميزنه

فكر كنم ركورد فروش هيلو و هر چيز ديگرو بزاره جيب بقلش
من ميرم يك اورجينال ميگيرم اخه اخرشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or