انتشار جزئیات جدید از پروژه در حال توسعه استودیو The Initiative در سال آینده

Fardad Maboudi

کاربر سایت
The-Initiative-1024x576.jpeg

به گفته شرکت مایکروسافت تا بازه زمانی دوازده ماه آینده اطلاعات و جزئیات جدیدی درباره پروژه در حال ساخت و توسعه استودیو The Initiative به اشتراک گذاشته می‌شود. استودیویی که یکی از اعضای اساسی و اصلی Xbox Game Studios به شمار می‌رود.
مت بوتی رئیس Xbox Game Studios در گفتگو با مجله گیم‌اینفورمر توضیح داد که تا یک سال آینده اخبار بیشتری منتشر می‌شود.

تا قبل از عرضه کنسول Xbox Series X ما از جزئیات دقیقی در رابطه با پروژه مرموز و در حال توسعه استودیو The Initiative که به رهبری دارل گالاگر (Darrell Gallagher) رئیس سابق استودیو کریستال داینامیکس صورت می‌گیرد رونمایی خواهیم کرد.

استودیو مورد بحث از زمان تاسیس بسیاری از اعضای باتجربه صنعت را به استخدام خود در آورده است و از این رو می‌توان اطمینان داشت در حال کار روی یک پروژه بزرگ و...

Continue reading...

از این همه افراد با سابقه انتظار یه چیزی فراتر از گیم بزرگ میره ،میشه خود بخود aaaa
اخه AAAA مفهوم نداره اصلا.
دیگه بازیشون عظیم تر از بازی های راکستار که نیست. اونم AAA میگن.
در کل حالا جدا از اینکه درگیر واژه ها لازم نیست بشیم، عظمت بی حد و نساب هم برا من مهم نیست. راکستار و سی دی پراجکت و بتسدا بازی های اونجوری به قدر کافی تولید میکنن. یه اکشن ادونچر سندباکس(نه اپن ورد الزاما) با تمرکز روی لول دیزاین و روایت خیلی خفن بدن من راضیم.
جدا از اینکه فک میکنم بازی بعدی پلی گراند هم ار پی جی اپن ورده و به حد نیاز عظیم هست.

و در انتها ،بله. عناوینی مثل هیلو و gta v در زمره عناوین aaaa گیم هستند
هیلو 2 طبق آمار 120 میلیون هزینش شده.مال سال 2004
این واژه AAAA اصلا وجود نداره ! , این یک نوع پابلیستیه که مایکروسافت میکنه . اصلا مفهموی نیست , مثل اینکه یکی بگه من امسال معدلم میشه 22 :دی . واژه درست برای پروژه های این سبکی همون triple-A هست .
شرکت های آمریکایی خیلی خوب بلدن مارکتینک رو انجام بدن نمونش بازی های که مایکروسافت ساخته که هزینه تبلیغات بازی بیشتر از پروداکشنه.

یعنی مایکروسافت هر چند وقت یبار باید یه اصطلاح تخیلی درست بکنه بده بیرون فن هاش هم همینطوری کیلویی استفاده کنن:D یه مدت اکوسیستم کل این فروم رو گرفته بود حالا هم AAAA:D بابا بزارید اول مایکرو بعد یه نسل یه بازی بغیر فورتزا در حد همین AAA های این نسل بده بیرون، AAAAش پیش کش:D اگه هیلو و گیرز AAAA هستن لابد RDR2 و GOW هم AAAAAA هستن :)) انقدر الکی جو ندید.
الان Star Citizen که احتمالا بزرگترین پروژه تاریخ گیم هستش سازنده هاش از چنین اصطلاحی جرئت ندارن استفاده کنن، اونوقت مایکروسافت برای بازی های فیل شده خودش میگه AAAA :D
اتفاقا واژه های جدید و اصطلاحات جدید رو همین شرکت های بزرگ میسازن. نمونه ی بارزش مثلا همین میکسد ریلیتی، اج کمپیوتینگ و... هست
بله استفاده میکنن ولی چیزی که خودشون از پسش بتونن بر بیان:دی نه اینکه الکی جو بدن. همین الان کلی بازی داریم که از اسکیل مالی همه بازیهایی که مایکرو تا حالا ساخته بزرگترن( Destiny، GTAV ، Star Citizen ) هیچکدوم چنین اصطلاحی رو نمیان به کار ببرن اونوقت مایکرو میاد میگه

آخرین ویرایش:
اخه AAAA مفهوم نداره اصلا.
دیگه بازیشون عظیم تر از بازی های راکستار که نیست. اونم AAA میگن.
در کل حالا جدا از اینکه درگیر واژه ها لازم نیست بشیم، عظمت بی حد و نساب هم برا من مهم نیست. راکستار و سی دی پراجکت و بتسدا بازی های اونجوری به قدر کافی تولید میکنن. یه اکشن ادونچر سندباکس(نه اپن ورد الزاما) با تمرکز روی لول دیزاین و روایت خیلی خفن بدن من راضیم.
جدا از اینکه فک میکنم بازی بعدی پلی گراند هم ار پی جی اپن ورده و به حد نیاز عظیم هست.
این واژه AAAA اصلا وجود نداره ! , این یک نوع پابلیستیه که مایکروسافت میکنه . اصلا مفهموی نیست , مثل اینکه یکی بگه من امسال معدلم میشه 22 :D . واژه درست برای پروژه های این سبکی همون triple-A هست .
شرکت های آمریکایی خیلی خوب بلدن مارکتینک رو انجام بدن نمونش بازی های که مایکروسافت ساخته که هزینه تبلیغات بازی بیشتر از پروداکشنه.
واژه برای ساخته شدنه . یعنی چی وجود نداره مفهوم نداره.
خوب داریم ،خیلی خوب داریم ،عالی هم داریم.
این ها کمی نیستند کیفی هستند.
یکسری بازیها از لحاظ هزینه کرد ساخت و تبلیغات تو یه لول دیگه هستند .یه نگاه بکنید به هزینه ساخت بازیهای مختلف تا ببینید اونا چطوری هزینه کردند و هزینه های ساخت و تبلیغات این بازیها چطور بوده . بعد با دیدن این تفاوت فاحش میرسید که یه 4a هم لازمه.
بله استفاده میکنن ولی چیزی که خودشون از پسش بتونن بر بیان:D نه اینکه الکی جو بدن. همین الان کلی بازی داریم که از اسکیل مالی همه بازیهایی که مایکرو تا حالا ساخته بزرگترن( Destiny، GTAV ، Star Citizen ) هیچکدوم چنین اصطلاحی رو نمیان به کار ببرن اونوقت مایکرو میاد میگه
بالاتر یه نمونه گذاشتم که cdpr تو 2012 استفاده کرده. اگه خواستی بازم میزارم

دوستان دیگه دارین زیاده روی میکنین در مورد این استودیو و اعضاش. مهمترین موضوع برای موفقیت و خروجی درجه یک برمیگرده به مدیریت و تیم شدن این ادما. مطمئنن نمیتونید از اولین بازیشون انتظار شاهکار داشته باشید. همه استودیو های درجه یک به مرور زمان و مدیریت درست به خروجی درجه یک رسیدن.

3 صفحه بحث شد .... هنوز خیلی ها AAAA رو نگرفتن ... البت حقم دارن چون بازی های زیادی با این واژه گولاخ ساخته نمیشن یعنی بودجه ای که براشون صرف میشه از دست هر شرکتی بر نمیاد
دوستمون صحبت خیلی خوبی داشتن برای استدیو تازه تاسیس و اولین پروژشون نباید انتظار گولاخ داشت شاید این سطح از انتظارات برای پروژه بعدیشون طبیعی تر باش (هرچند بشخصه به این استدیو ایمان دارم در کنار turn 10 و play grounds و ninja theory و کولشن obsidian بهترین های XGS هستن)
از طرفیم استدیو کلی جذب نیرو داره یکی دو سال اینده
پس میشه انتظار قوی تر شدن کیفیت فنی بازی بعدیشونم داشت
ولی به هر حال تجربه ثابت کرده تا اولین خروجی از کارشون نمایش داده نشده یا گیم پلی از کارشون ندیدیم سطح انتظاراتو بیش از حد بالا نبریم که فردا روز جلوی جماعت جاپنی زده شرمنده نشیم :D:D:D

• Like
Reactions: rahyarpaul
یعنی مایکروسافت هر چند وقت یبار باید یه اصطلاح تخیلی درست بکنه بده بیرون فن هاش هم همینطوری کیلویی استفاده کنن:D یه مدت اکوسیستم کل این فروم رو گرفته بود حالا هم AAAA:D بابا بزارید اول مایکرو بعد یه نسل یه بازی بغیر فورتزا در حد همین AAA های این نسل بده بیرون، AAAAش پیش کش:D اگه هیلو و گیرز AAAA هستن لابد RDR2 و GOW هم AAAAAA هستن :)) انقدر الکی جو ندید.
الان Star Citizen که احتمالا بزرگترین پروژه تاریخ گیم هستش سازنده هاش از چنین اصطلاحی جرئت ندارن استفاده کنن، اونوقت مایکروسافت برای بازی های فیل شده خودش میگه AAAA :D

این اکوسیستم هم بد غمی رو دلتون گذاشته :D کراس پلی و کراس بای و گیم پس التیمیت و به زودی Xcloud همه ایناها اصلا اکوسیستم نیست، خیاره

این اکوسیستم هم بد غمی رو دلتون گذاشته :D کراس پلی و کراس بای و گیم پس التیمیت و به زودی Xcloud همه ایناها اصلا اکوسیستم نیست، خیاره
من نمیدونستم سال ۲۰۱۳ کراس پلی و کراس بای و گیم پس وجود داشته که اونزمان اکوسیستم میکردن یه سری:-j خدابیامرز با uwp و استور مایکروسافت و esram دهن یه ملت رو سرویس کرد آخر سر ۷ سال غیبش زد

• Like
Reactions: s.snake2
من نمیدونستم سال ۲۰۱۳ کراس پلی و کراس بای و گیم پس وجود داشته که اونزمان اکوسیستم میکردن یه سری:-j خدابیامرز با uwp و استور مایکروسافت و esram دهن یه ملت رو سرویس کرد آخر سر ۷ سال غیبش زد
همین که تو اینجا هستی و یاد و خاطره اون رو زنده نگه میداری، نشون میده چقدر تو کارش موفق بوده:دی

تا ببینیم چی میشه ! The Coalition که اینقدر خفن بود نتونست یه بازی متا بالا بده ... حتی یک بازی موفق (نسبت به خوده بقیه گیرزها)
روی کاغذ استودیوهایی که عمو فیل گرفت/تاسیس کرد خوبن ولی تو عمل اندازه یک ریالم نتونستن موفق باشن ;;)
امیدوارم اینا لاقل بتونن یه بازی موفق بدن ...

پ.ن:آره Forza موفقه میدونم :D:))

• Smile
Reactions: g4mer
از اکو سیستم مگه انحصاری خوب در میاد که بخواد غم بزاره رو دلمون?!

شما برو بازی ها انحصاری سونی رو رو ps now استریم کن تا برش نداشتن تا یه وقت بیشتر داغ دیده نشی. :D

• Like
Reactions: Un_Tlou
هیچکدوم از اعضای The Coalition اصلا سابقه خفنی نداشتن. بیشترشون از استدیوهای دیگه ونکوور اومدن مثل EA Sport
بعد همین کوالیشن تو مدت ۶ سال ۲ تا گیرز داده، گیرز یک رو کامل ریمیک کرده و همکاری کرده با Splash Damage روی Gears Tactic که قرار ۲۰۲۰ عرضه شه.
استدیویی که جدید بوده کاملا و تو همین نسل کارشو شروع کرده بیشتر از ۳تا بازی تحویل داده که همشون با کیفیت بودن ۸۰ به بالا گرفتن زمانی که بیشتر اعضاش اصلا تجربه تو ساخت بازی شوتر نداشتن.
راست میگی عمو فیل باید می‌رفت با کوجیما قرارداد می‌بست ادرار سیمولیتور درست میکرد بجاش
تکبیر :D
126031

بنظرم بین استودیوهای اکس باکس و بازی هایی که میسازن جای خالی یه بازی رئال کمه. الان تقریبا میشه گفت همه ی xgs ها فانتزی سازن. تنها همین انیشیتیو مشخص نیست دنیای بازی شون قراره توی چه بیسی گسترش بدن که اونم امیدوارم حداقل بیشتر رئالیسم باشه تا اینکه بخوان فانتزی بسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or