انتشار جزئیات جدید از پروژه در حال توسعه استودیو The Initiative در سال آینده

Fardad Maboudi

کاربر سایت
The-Initiative-1024x576.jpeg

به گفته شرکت مایکروسافت تا بازه زمانی دوازده ماه آینده اطلاعات و جزئیات جدیدی درباره پروژه در حال ساخت و توسعه استودیو The Initiative به اشتراک گذاشته می‌شود. استودیویی که یکی از اعضای اساسی و اصلی Xbox Game Studios به شمار می‌رود.
مت بوتی رئیس Xbox Game Studios در گفتگو با مجله گیم‌اینفورمر توضیح داد که تا یک سال آینده اخبار بیشتری منتشر می‌شود.

تا قبل از عرضه کنسول Xbox Series X ما از جزئیات دقیقی در رابطه با پروژه مرموز و در حال توسعه استودیو The Initiative که به رهبری دارل گالاگر (Darrell Gallagher) رئیس سابق استودیو کریستال داینامیکس صورت می‌گیرد رونمایی خواهیم کرد.

استودیو مورد بحث از زمان تاسیس بسیاری از اعضای باتجربه صنعت را به استخدام خود در آورده است و از این رو می‌توان اطمینان داشت در حال کار روی یک پروژه بزرگ و...

Continue reading...

تقریبا همه به خاطر موقعیت شغلی مناسب تر با شرایطی که دارن، جا به جا میشن دیگه. الکی داستان درست نکنیم :D نه این استودیو، همه استودیوها.
منظور منم دقیقا همین بود
چقدر پروژشون سطح کیفیش بالاس که انچه خوبان همه دارن initativeیکجا جم کرده و هر روز داره اضافه میکنه
امیدوارم شایعه درست باشه و بازیشون تو سبک ترسناک باشه :D
سبک ترسناک رده بندی سنیش خیلی محدود تر از اکشن ادونچر هست و در نتیجه تاثیر زیادی رو فروش بازی میتونه داشته باش و استدیو با این نفرات بعیده دست به ریسک بزنه و دنبال سبکی با محدودیت سنی کمتر نباش
بنظرم یچی تو مایه های sw : jfo با کیفیت سینمایی و تاپ باید باش با رده بندی سنی حداکثر teen

شاید هم اشتباه کنم ولی یک حسی بهم میگه دارن چیزی تو مایه های انچارتد میسازن. یک اکشن ادونچر ولی با فرمول نسل بعدی. تا e3 باید صبر کرد تا دقیق معلوم شه

• Like
Reactions: g4mer
امیدوارم شایعه درست باشه و بازیشون تو سبک ترسناک باشه :D
قطعا اکشنه.و اکشن ادونچر احتمالش بیشتره ،چون ژانر مهمی هست و رقیبش آنچارتد رو داره. قبلا تام راایدر رو گرفتن و لی ادامه ندادن. احتمالا برا اینکه خودشون خواستن بسازن.
عنوان aaaa احتمالا بودجه ساخت و تبلیغات با این همه غول بازیسازی به 500 تا ممکنه برسه.
ترسناک قابلیت فروش تو این حد و ایجاد سود رو نداره و ژانری نیست که وجودش برا یه کنسول بتونه خیلی برتری ایجاد کنه.و ادامه دار بشه

منظور منم دقیقا همین بود
چقدر پروژشون سطح کیفیش بالاس که انچه خوبان همه دارن initativeیکجا جم کرده و هر روز داره اضافه میکنه

سبک ترسناک رده بندی سنیش خیلی محدود تر از اکشن ادونچر هست و در نتیجه تاثیر زیادی رو فروش بازی میتونه داشته باش و استدیو با این نفرات بعیده دست به ریسک بزنه و دنبال سبکی با محدودیت سنی کمتر نباش
بنظرم یچی تو مایه های sw : jfo با کیفیت سینمایی و تاپ باید باش با رده بندی سنی حداکثر teen

ترسناک هیچی کلا

من به شخصه یه rpg غول انتظار دارم ولی خب شدنی نیست در حال حاضر.

ولی اکشن ادونچر هم یه چی تم جدی میخوام نه مثل sw و آنچارتد یه حالت فان داشته باشه. به فروش اگر بخواد باشه رده سنی بالا هم مناسبه در حد انتظار حتی بیشتر هم میکنه

ترسناک هیچی کلا

من به شخصه یه rpg غول انتظار دارم ولی خب شدنی نیست در حال حاضر.

ولی اکشن ادونچر هم یه چی تم جدی میخوام نه مثل sw و آنچارتد یه حالت فان داشته باشه. به فروش اگر بخواد باشه رده سنی بالا هم مناسبه در حد انتظار حتی بیشتر هم میکنه
Rpg قول رو از obsidian بخواه :D
رویایی ترین و خفن ترین action/rpg رو بنظرم محصول مشترک obsidian و inixile میتونه باش که اگه همکاری نزدیک باهم داشته باشن هرچی که بخوان میتونن بسازن^:)^
بنظرم با تیمی ک جمع کردن حتما باید منتظر ی بازی سینمایی اکشن ادونچر باشیم
من یه بازی خفن مثل star wars 1313 میخام >:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Irisviel Ackerman
قطعا اکشنه.و اکشن ادونچر احتمالش بیشتره ،چون ژانر مهمی هست و رقیبش آنچارتد رو داره. قبلا تام راایدر رو گرفتن و لی ادامه ندادن. احتمالا برا اینکه خودشون خواستن بسازن.
عنوان aaaa احتمالا بودجه ساخت و تبلیغات با این همه غول بازیسازی به 500 تا ممکنه برسه.
ترسناک قابلیت فروش تو این حد و ایجاد سود رو نداره و ژانری نیست که وجودش برا یه کنسول بتونه خیلی برتری ایجاد کنه.و ادامه دار بشه
نفهمیدم منظورت 500m دلار بود؟؟!!!!
مگه HALO ادونچر میخان بسازن که همچین هزینه کرک و پشم ریزونی رو متحمل بشن:D
تو بهترین حالت بنظرم با احتساب هزینه مارکتینگ و تبلیعات با نصف این مبلغم هزینه سنگینی رو تقبل کردن که بازم خیلی زیاده برای استدیو تازه تاسیس و اولین بازیشون

نفهمیدم منظورت 500m دلار بود؟؟!!!!
مگه HALO ادونچر میخان بسازن که همچین هزینه کرک و پشم ریزونی رو متحمل بشن:D
تو بهترین حالت بنظرم با احتساب هزینه مارکتینگ و تبلیعات با نصف این مبلغم هزینه سنگینی رو تقبل کردن که بازم خیلی زیاده برای استدیو تازه تاسیس و اولین بازیشون
دارن صحبت از 4a میکنن. نه یه 3a
به اسامی توجه کن.حقوق همینا رو در نظر بگیر. همشون گنده لاتهای دنیا گییمند. تمومی هم ندارن .هر روز داره بهشون اضافه میشه.بعد مثلا 100 میلیون ساخت gta v شد 160 تا هزینه تبلیغات و ...
من برا این با این نفرات حداقل 200-250 میلیون پیش بینی ساخت میکنم 200 تا هم هزینه تبلیغات
________
مایکروسافت با این نفرات نمیاد state of decay بسازه.اومده یه برند بسازه .یه چیزی حتی فراتر از هیلو.
مشکل اساسی مایکرو کمبود برند اسمی هست. هیلو ،فورزا ،________________فیبل که الان نیست آلن ویک رو هواست بقیه هم عنوان دهن پرکنی نیستند.
نیاز داره و این لیست نیومدن برا ساخت یه عنوان ساده. اومدن یه برند جدید به مایکرو بدن نه یه بازی.
شاید 500 زیاد باشه. ولی بین 300 تا 500 فکر میکنم این آب بخوره .اگه عنوان کوچیک باشه مایکرو اشتباه بزرگی کرده.
چون همه دارن از تایتلهای یه شاهکار حرف میزنند و من هم فکر میکنم واقعا در حال خلق یه ip عالیه.

• Like
Reactions: SHAYAN1999
به اسامی توجه کن.حقوق همینا رو در نظر بگیر. همشون گنده لاتهای دنیا گییمند. تمومی هم ندارن .هر روز داره بهشون اضافه میشه.بعد مثلا 100 میلیون ساخت gta v شد 160 تا هزینه تبلیغات و ...
من برا این با این نفرات حداقل 200-250 میلیون پیش بینی ساخت میکنم 200 تا هم هزینه تبلیغات
________
مایکروسافت با این نفرات نمیاد state of decay بسازه.اومده یه برند بسازه .یه چیزی حتی فراتر از هیلو.
مشکل اساسی مایکرو کمبود برند اسمی هست. هیلو ،فورزا ،________________فیبل که الان نیست آلن ویک رو هواست بقیه هم عنوان دهن پرکنی نیستند.
نیاز داره و این لیست نیومدن برا ساخت یه عنوان ساده. اومدن یه برند جدید به مایکرو بدن نه یه بازی.
شاید 500 زیاد باشه. ولی بین 300 تا 500 فکر میکنم این آب بخوره .اگه عنوان کوچیک باشه مایکرو اشتباه بزرگی کرده.
چون همه دارن از تایتلهای یه شاهکار حرف میزنند و من هم فکر میکنم واقعا در حال خلق یه ip عالیه.

در توییتر یکی از اعضای استدیو (کارگردان سابق sunset overdrive) در پاسخ به همین مسله گفته بود که من اصلا نمیدونم AAAA یعنی چی؟! نهایت تلاشمون این هست یک بازی خیلی خوب بسازیم و ... از این دست صحبت ها

در توییتر یکی از اعضای استدیو (کارگردان سابق sunset overdrive) در پاسخ به همین مسله گفته بود که من اصلا نمیدونم AAAA یعنی چی؟! نهایت تلاشمون این هست یک بازی خیلی خوب بسازیم و ... از این دست صحبت ها
از این همه افراد با سابقه انتظار یه چیزی فراتر از گیم بزرگ میره ،میشه خود بخود aaaa

________
تو تاریخ برند اکس باکس اشتباهه اگه فکر کنیم قرار چیزی بزرگتر و برند تر از HALO ساخته بشه مگه شکل دیگه ای از هیلو :D
درکل خیلی هم نباید انتظارات رو بالا برد درسته تیم درجه یک و کاملا فنی و متخصص پشت کار هستن اما اولا اولین پروژشون هست دوما جذب نیروی کاملی نداشتن و بقول شما هر روز دارن یه گولاخ اضافه میکنن تا تیمشون قوی تر شه اما فراموش نکنیم با همه این گولاخا استدیو کاملا با پشتیبانی فنی و کاری و البته نیاز به استدیو دیگه داره کارش رو پیش میبره که خوش بختانه اون استدیو کولشن هست و خودش از بزرگان بازی سازی اما بنظرم برای شماره اول و بازی اولشون متای 8 ای 9 کامل عالی و قابل قبوله که اگر سبک خاص و شیوه روایت داستانی قوی داشته باش کاملا قابل قبوله

تو تاریخ برند اکس باکس اشتباهه اگه فکر کنیم قرار چیزی بزرگتر و برند تر از HALO ساخته بشه مگه شکل دیگه ای از هیلو :D
درکل خیلی هم نباید انتظارات رو بالا برد درسته تیم درجه یک و کاملا فنی و متخصص پشت کار هستن اما اولا اولین پروژشون هست دوما جذب نیروی کاملی نداشتن و بقول شما هر روز دارن یه گولاخ اضافه میکنن تا تیمشون قوی تر شه اما فراموش نکنیم با همه این گولاخا استدیو کاملا با پشتیبانی فنی و کاری و البته نیاز به استدیو دیگه داره کارش رو پیش میبره که خوش بختانه اون استدیو کولشن هست و خودش از بزرگان بازی سازی اما بنظرم برای شماره اول و بازی اولشون متای 8 ای 9 کامل عالی و قابل قبوله که اگر سبک خاص و شیوه روایت داستانی قوی داشته باش کاملا قابل قبوله
اشتباه اینه بزرگتر نخوایم ببینیم .
الان وقتی میگن سونی ،میگی آنچارتد tlou gow تا حدی horizon و بلاد بورن.گرن توریسمو و چند تا دیگه هست ولی برند بیشتر اینا هستن و got هنوز معلوم نیست چی بشه.
ولی الان برا ماکرو میگه فورزا هیلو گیرز.فیبل که پیداش نیست. یه دو سه تا عنوان توش کمه.هل بلید فعلا در حد برند نیست. جا خالیه و یه برند ادامه دار دیگه هم میخواد .این استودیو تاسیسش برا همینه و گر نه اگه یه عنوان خوب و خیلی خوب میخواست میتونست رمدی رو بخره
نه این همه هزینه تاسیس رو به جون بخره.

با این همه هایدی که اینا دارن درست میکنن و اعضای قدرتمندی که گرفتن تیم ستارگان جمع کردن دیگه ما به کمتر از متای 99 راضی نیستیم چون دیگه AAAA هم خلق شد واژش

این اولین بار نیست مایکروسافت از این واژه استفاده میکنه
سال 2012 مایکروسافت
149262475d65ee73501f303ddb71d719-650-80.jpg

بدنبال یک تهیه کننده اجرایی برای یه عنوان aaaa بود. که هیلو ،گیرز و فورزا رو تو 2013 منتشر کرد.
با توجه به اون استفاده قیلی. باید منتظر یه عنوان بزرگ باشیم در حد همینا ryse هم البته اومد

آها پس هیلو و گیرز و رایز و فورزا AAAA بودن :D
اولا: یه عنوان درج شده
ثانیا:مشخص نشده که بازی ریلیز شده کنسل شده یا ...
ثالثا:کدوم یک از این عناوین کوچیک بودن
رو میشناسن که کنفرانسهای آموزشی در جهان بر پا میکنه

دقیقه 42 و 30 رو ببین تا ارقام رو بشنوی
هیلو یکی از معدود عناوین 4 a جهان هست.مثل استار سیتیزن ، gta v

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or