انتشار تریلر جدید از GTAV در دو روز آینده

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
لحظاتی قبل راکستار گیمز در سایت رسمی خود خبر از انتشار یک تریلر جدید از عنوان در حال انتظار خود یعنی GTAV در دو روز آینده داد.
این تریلر قرار است روز پنجشنبه 29 آگوست (ماه جاری میلادی) منتشر شود.همچنین قرار است راکستار انتشار اطلاعات و جزئیات بیشتر از تریلر را تا ساعاتی دیگر اعلام کند.

آپدیت:
دانلود تریلر
HD H.264 MP4 45.8MB

rockstargames

آخرین ویرایش:
آخه ممکنه اصلا تریلر لانچ نباشه :| اما در کل بیخیال !! کلن دوست داشتم راکستار از X360 هم چیزی نشون بده ما خیالمون راحت شه ! :>

خیالت راحت قبلا اعلام کردن بازی برای دوتا کنسول به صورت موازی داره ساخته میشه و خبری از لیدپلتفرم نیست :d
100% تریلر لانچ :d

- - -ویرایش - - -

من یکی دیگه طاقت ندارم .. بگو 1 ساعت ! ندارم ! ..
کاش R* بیاد سورپرایزمون کنه بازی رو زودتر عرضه کنه به تلافی اون تاخیر ... :دی

اصلا راه نداره ،این امکاناتی که اضافه کرده کاملا تاخییر توجیه میکنه :d

یعنی به راکستار شک داری ؟ :دی .. شک به راکستار جایز نیست ... :دی

اوووووو !! کفر نگو !! شک ؟؟؟ عمرا !! :-o منظورم این بود که X360 و اصلا دو تا کنسولا برای تریلرا نشون بدن نه فقط یدونشون ! :d :|

اگر به روشنایی روز و تاریکیه شب شک کنم , هیچگاه به راکستار شک نخواهم کرد ... :d

سر جمع 10 دقیقه تریلر نشون دادن که هیچ کدومشون کامل نبوده و هنوز گنگه، ولی تا الان پیشفروش نسخه PS3 و X360ـش تو کل دنیا اول یا توی Top 10 هست. الان راکستار با این کارش داره این کارو با WD می کنه:

84398781639278514943.gif

:bighug:

PREPARE FOR THE EXPLOSION
rahkstar2.gif

چـه اسمایلیـه با حالیه :arrowu: :d
لانچ تریلر رو یکی دو روز قبل از ریلیز پخش میکنن
این تریلر برگرفته از نسخه نهائیه بازیـه فکر کنم منظورشون از افیشال تریلر هم همین باشه
مثه قبلی ها in progress نیست :bighug:

آخرین ویرایش:
72621641647356466818.jpg

ساعت 19:30 به وقت خودمون میشه.

این جالبه که میخواد دقیقا وسط سریال بریکینگ بد هم پخش بشه که جزء سریال های خیلی پر بینندست باید دوباره منتظر منفجر شدن تاپیک ها باشیم .

بعد از بحث زیاد با دوستان به این نتیجه رسیدیم که چون بازی گلد شده اسمشو گذاشتن official و شاید تریلر لانچ نباشه

فکر نمیکنم که لانچ باشه احتمالا همون official لانچ و چند روز قبل از عرضه رسمی میدن ولی برای من که فرقی نداره همشون رو میگیرم ...
الان توی گوشیم از اولین تریلر و عکسایی که از بازی اومده تا این تریلری که قراره فردا بیاد همه رو ریختم اونجا هر جا میرم بیکار میشم میشینم میبینمشون به هر کسی هم چه از خانواده چه از دوستان رسیدم نشون دادم که ببینن تو دنیا چه خبره !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or