انتشار تریلر جدید از GTAV در دو روز آینده

POOYA1989

Future Breed Machine
کاربر سایت
لحظاتی قبل راکستار گیمز در سایت رسمی خود خبر از انتشار یک تریلر جدید از عنوان در حال انتظار خود یعنی GTAV در دو روز آینده داد.
این تریلر قرار است روز پنجشنبه 29 آگوست (ماه جاری میلادی) منتشر شود.همچنین قرار است راکستار انتشار اطلاعات و جزئیات بیشتر از تریلر را تا ساعاتی دیگر اعلام کند.

آپدیت:
دانلود تریلر
HD H.264 MP4 45.8MB

rockstargames

آخرین ویرایش:
یه گیم پلی درست و حسابی نشون نمیدن؟!:d
اونو که نشون دادن :d
این تریلر رسمی برای لانچ بازیه :d

- - -ویرایش - - -

من که هیچکدوم از اینا رو نمیبینم برا RDRو GTA IVهم همین کار رو کرد کل بازی رو قبل از عرضه نشون میدن:|
یکی به راکستار بگه GTA که دیگه هایپ نمیخواد

هایپ نیست فشار هواداراست :d
برا 4 من یادم نمیاد گیم پلی داده باشن :-/

اونو که نشون دادن :d
این تریلر رسمی برای لانچ بازیه :d

- - -ویرایش - - -

هایپ نیست فشار هواداراست :d
برا 4 من یادم نمیاد گیم پلی داده باشن :-/

لانچ تریلر که الان خیلی زوده :d
معمولا لانچ تریلر 1/2 روز قبل از تاریخ انتشار بازی میاد
البته تو سایت راک استار 2 تا جای خالی برای ویدئو هست :d بعید نیست تریلر دیگه ایی هم در کار باشه

لانچ تریلر که الان خیلی زوده :d
معمولا لانچ تریلر 1/2 روز قبل از تاریخ انتشار بازی میاد
البته تو سایت راک استار 2 تا جای خالی برای ویدئو هست :d بعید نیست تریلر دیگه ایی هم در کار باشه

دقیق بخون The Official Trailer for Grand Theft Auto V will debut here at the Rockstar Newswire and on the GTAV site this Thursday, August 29th. Details on exact timing forthcoming... :d
شاید اون دوتا برا GTA Online باشه :-/

دقیق بخون The Official Trailer for Grand Theft Auto V will debut here at the Rockstar Newswire and on the GTAV site this Thursday, August 29th. Details on exact timing forthcoming... :d
شاید اون دوتا برا GTA Online باشه :-/

همینو میگم دیگه :d فقط گفته official trailer مگه قبلیا official نبودن؟ :d
ولی بازم بعید می دونم لانچ تریلر باشه :d
البته راک استار هیچ چیزش مثل بقیه نیست، بعید نیست لانچ تریلر رو 19 روز قبل از ریلیز بده بیرون >:)

همینو میگم دیگه :d فقط گفته official trailer مگه قبلیا official نبودن؟ :d
ولی بازم بعید می دونم لانچ تریلر باشه :d
البته راک استار هیچ چیزش مثل بقیه نیست، بعید نیست لانچ تریلر رو 19 روز قبل از ریلیز بده بیرون >:)
خو دیگه همین یعنی لانچ تریلر :d مفهمومی نوشته شک نکن لانچ تریلر :d
به این نکته هم دقت کن که بازی گلد شده پس احتمالا این تریلر دقیقا چزی هست که قراره تو بازی ببینیم :d

آخرین ویرایش:
فكركنم از سوني ناراحته اين همه براكنسولش تبليغ كرد اخرش باعث شدبازي ليك بشه.الان ميخواد يه تريلراز360نشون بده حال سوني روبكيره:دي

کاش اگه گیم پلی باشه ( که به احتمال زیاد گیم پلیه !! ) روی X360 باشه !! :>
کلن روی PS3 بازی رو نشون دادن !! تا حدی که من دیگه داشت باورم میشد بازی انحصاری PS3 داره میشه !! :|

یادش به خیر، قبل از انتشار RDR کلی تریلر طولانی و خفن از گیم پلی می اومد، بعضی هاش تا 10 دقیقه هم بود زمانشون :دی ولی چون GTA خیلی نیازی به تبلیغ نداره خیلی کمتر از RDR واسش تریلر میاد 8-| :d

یادش به خیر، قبل از انتشار RDR کلی تریلر طولانی و خفن از گیم پلی می اومد، بعضی هاش تا 10 دقیقه هم بود زمانشون :دی ولی چون GTA خیلی نیازی به تبلیغ نداره خیلی کمتر از RDR واسش تریلر میاد 8-| :d

فکر کنم اینم مثل همون RDR باشه امیدوارم 10 دقیقه باشه حد اقل :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or