انتخاب Xbox One به عنوان برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-all-in-one-entertainment-640x353.jpg

کنسول Xbox One اولین جایزه مصرف کنندگان خود را دریافت کرد. کنسول نسل هشتم شرکت مایکروسافت به عنوان برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی انتخاب شده است.
سایت Gamespot گزارش کرده شرکت TNS از بین 40,000 نفر تحقیقات خود را انجام داده و لیست کامل برندگان در انواع قسمت ها را می توانید در AdWeek مشاهده کنید. طبق گفته های افراد سازمان دهنده فروش کنسول مذکور 10-15% افزایش پیدا خواهد کرد و به عنوان کاور شماره جدید مجله Parade نیز انتخاب شده است. مدیر برنامه ریزی محصولات مایکروسافت آقای Albert Penello در مصاحبه با Parade گفته اند:
کنسول گیمینگ از زیر زمین به اتاق نشیمن آمده است.
Xbox One تا کنون 3 میلیون دستگاه در سراسر جهان فروش داشته است.
VG247

کاربر ส็็็็KINGส็็็็ وقتی پستت پاک میشه یعنی یه مشکلی داشته که پاک شده و نباید دوباره همون رو (با تغییرات جزیی!) ارسال کنی.
دفعه دیگه همچین پستای تنش زایی، چه اینجا چه تاپیک دیگه ارسال کنی که جو تاپیک رو بهم بزنه، شرمنده ات میشم.
پست تنش زا(LOL) ...

خب اگه پست من تنش زا(!) بوده پس اینو چی معنی میکنید؟

سرگرم بودن به قدرت گرافیکی ربطی ندارهفقط یم عده قلیلی گرافیک پرستن که اونام می رن Ps۴ میخرن​

بعد ازین اگر ما حق یه اظهار نظر و گفتگو و بحث در مورد یه خبر رو نداشته باشیم پس چرا اصلا قسمت پست دادن بازه ؟ میخواین گلچین کنید برای آرشیو؟

آخرین ویرایش:
سرگرم بودن به قدرت گرافیکی ربطی ندارهفقط یم عده قلیلی گرافیک پرستن که اونام می رن Ps۴ میخرن
اُخی... فعلا که اون عده قلیل 2 برابر عده عظیم سرگرمی پرستن:d
البته این جواب شماست... وگرنه x1 هم دنیای خودشو داره;)

واقعا روز به روز ميانگين سني اعضاي سايت داره مياد پايينتر ، ديدن يه سري پست ها باعث تاسفه ! خستگي ناپذير به جمله رو همه جا تكرار ميكنن
من موندم چرا بعضی ها اینقدر ادعای سنی دارن !
90 درصد افرادی که تو ایران one خریدن دلیلشون achievement هاشون بوده وبس والا با سرعت اینترنت تو ایران sign in شدن به لایو ... یعنی ...
one اگه بخواد تو این نسل برنده بشه باید تو انحصاریهاش گل بکنه والا تو بازیهای مشترک اصلا حرفی واسه گفتن نداره دلیلشم اختلاف سخت افزاری فاحش با ps4 و ساده تر بودن معماری ps4 نسبت به ps3 (نزدیک تر بودن معماری به pc) هستش..

من موندم چرا بعضی ها اینقدر ادعای سنی دارن !
90 درصد افرادی که تو ایران one خریدن دلیلشون achievement هاشون بوده وبس والا با سرعت اینترنت تو ایران sign in شدن به لایو ... یعنی ...
one اگه بخواد تو این نسل برنده بشه باید تو انحصاریهاش گل بکنه والا تو بازیهای مشترک اصلا حرفی واسه گفتن نداره دلیلشم اختلاف سخت افزاری فاحش با ps4 و ساده تر بودن معماری ps4 نسبت به ps3 (نزدیک تر بودن معماری به pc) هستش..
اختلاف سخت افزاری به گفته سونی خیلی کمتر از اون چیزیه که شما فکر میکنی

اختلاف سخت افزاری به گفته سونی خیلی کمتر از اون چیزیه که شما فکر میکنی
منبعی واسه حرفتون دارین ؟
اختلاف 40 درصدی هستش که digital foundry هم تائیدش کرده (همون اختلاف teraflops منظورمه)...
حالا اگه شما نمیخواین قبول بکنین مشکله خودتونه ....

زیادی پست های تخصصی دیدیم ... بسه همه فکر کنم خوندند خبر رو :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or