انتخاب Xbox One به عنوان برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-all-in-one-entertainment-640x353.jpg

کنسول Xbox One اولین جایزه مصرف کنندگان خود را دریافت کرد. کنسول نسل هشتم شرکت مایکروسافت به عنوان برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی انتخاب شده است.
سایت Gamespot گزارش کرده شرکت TNS از بین 40,000 نفر تحقیقات خود را انجام داده و لیست کامل برندگان در انواع قسمت ها را می توانید در AdWeek مشاهده کنید. طبق گفته های افراد سازمان دهنده فروش کنسول مذکور 10-15% افزایش پیدا خواهد کرد و به عنوان کاور شماره جدید مجله Parade نیز انتخاب شده است. مدیر برنامه ریزی محصولات مایکروسافت آقای Albert Penello در مصاحبه با Parade گفته اند:
کنسول گیمینگ از زیر زمین به اتاق نشیمن آمده است.
Xbox One تا کنون 3 میلیون دستگاه در سراسر جهان فروش داشته است.
VG247

إإإ آخیییییی....مباررکه مباررکه :d

فقط فلسفه برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی واسه دستگاهی که 2013 ریلیز شده و تا انتهای 2014 هم یه عالمه مونده رو نمیدونم!!!

با توجه به اینکه تقریبا 1000 دلار حتی بیشتر حدود 3300000 تومان بابت Xbox one دادم ذره ای تو بگو ذره ای پشیمان نیستم از بس این کنسول عالیه.چیزی که مهمه اینه فنای کنسول و همچنین مایکروسافت راضی هستن خدا رو شکر فروش خوبی هم تا حالا داشته .حقشه انواع و اقسام جایزه رو بگیره:bighug:

Xbox one به عنوان یه وسیله سرگرمی ایده آله مخصوصا برای کسایی که آمریکا و اروپا زندگی میکنن حالا ممکنه بعضی هاردکور گیمر ها زیاد از این کنسول راضی نباشن که در آینده اگر اختصاصی خوب روی این کنسول بیاد اونها هم راضی میشن و مجاب به خریدنش میشن ولی واقعیت اینه که Xbox one طیف خیلی وسیعتری از مشتریها رو نسبت به بقیه کنسولها هدف گرفته گیمرهای کاژوال و بچه های خیلی کم سن و سال و کسایی که به بازیای فان علاقه دارن به خاطر جنگولک بازیای کینکت ، کسایی که به بازیهای شبکه ای علاقه دارن و یا حتی کسایی که اصلا گیمر نیستن مثلا یکی از دوستای من که اصلا به گیم علاقه نداره برای وزن کم کردن با کینکت این کنسول رو خریده که دستشم درد نکنه چون بیشتر وقتا حال ورزش کردن نداره و کنسولش دست منه :d اینقدرم بچه خوبیه که بیشتر بازیاشم خریده !!! کلا XO یه جورایی مثل Wii هست با این تفاوت که میتونه هاردکورها رو هم راضی کنه به نظرم تو دراز مدت کنسول خیلی موفقی میشه.

Xbox one مثلا یکی از دوستای من که اصلا به گیم علاقه نداره برای وزن کم کردن با کینکت این کنسول رو خریده که دستشم درد نکنه چون بیشتر وقتا حال ورزش کردن نداره و کنسولش دست منه :d اینقدرم بچه خوبیه که بیشتر بازیاشم خریده !!!م.
قدر این دوستت رو بدون مهدی:d

از وقتی XO خریده هر روز زنگ میزنم حالشو میپرسم :p فقط یه نکته منفی تو شخصیتش کشف کردم اونم اینه که احساس میکنم داره به گیم علاقه مند میشه :(
چه بهتر دیگه ! اگه به گیم علاقه مند بشه میره PS4 میخره و X1 ـشو هم میده به تو :دی

عمرا!
اولا ما جنبه های معنوی کارو به مال دنیا و این لذتهای زودگذر مادی نمی فروشیم
yahoo_1.gif

دوما تو فکر کن نیم درصد رفیق من باشه و من بزارم بره PS4 بخره
yahoo_15.gif
مگر از رو جسد من رد شده باشه.
جنبه معنوی رو دوستت با یه نیگا به عکس PS4 کسب میکنه نگران نباش :دی اگه میخای مانع از این بشی که PS4 بخره باید اینترنتشو قطع کنی ، راه دیگه ای نداری :دی

آخرین ویرایش:
چه بهتر دیگه ! اگه به گیم علاقه مند بشه میره PS4 میخره و X1 ـشو هم میده به تو :دی
عمرا!
اولا ما جنبه های معنوی کارو به مال دنیا و این لذتهای زودگذر مادی نمی فروشیم :)
دوما تو فکر کن نیم درصد رفیق من باشه و من بزارم بره PS4 بخره :> مگر از رو جسد من رد شده باشه.

پارادوکسیکال ترین رفتار جمعی رو در این تاپیک میشه دید
ممنون بابته خبر خبر خوبی هم واسه ما علاقمندان این کنسول دوست داشتنی و هم برای صاحبش ماکرو هست امیدوارم در روند سعود این محصول هم دخیل بشه بعدا

Xbox one به عنوان یه وسیله سرگرمی ایده آله مخصوصا برای کسایی که آمریکا و اروپا زندگی میکنن حالا ممکنه بعضی هاردکور گیمر ها زیاد از این کنسول راضی نباشن که در آینده اگر اختصاصی خوب روی این کنسول بیاد اونها هم راضی میشن و مجاب به خریدنش میشن ولی واقعیت اینه که Xbox one طیف خیلی وسیعتری از مشتریها رو نسبت به بقیه کنسولها هدف گرفته گیمرهای کاژوال و بچه های خیلی کم سن و سال و کسایی که به بازیای فان علاقه دارن به خاطر جنگولک بازیای کینکت ، کسایی که به بازیهای شبکه ای علاقه دارن و یا حتی کسایی که اصلا گیمر نیستن مثلا یکی از دوستای من که اصلا به گیم علاقه نداره برای وزن کم کردن با کینکت این کنسول رو خریده که دستشم درد نکنه چون بیشتر وقتا حال ورزش کردن نداره و کنسولش دست منه :d اینقدرم بچه خوبیه که بیشتر بازیاشم خریده !!! کلا XO یه جورایی مثل Wii هست با این تفاوت که میتونه هاردکورها رو هم راضی کنه به نظرم تو دراز مدت کنسول خیلی موفقی میشه.

اتفاقا هاردکور گیمرا رو جا میذاره اصا هدفشم همینه ! الانم که یه چنتا بازی میزنه برا اینه که هنوز به کژوالها دسترسی کافی پیدا نکرده

تبریک میگم :دی
به نظر من که هارد کورها ps4 رو به x1 بیش تر ترجیح میدن :دی
در هر حال این بیاد تمام جوایز رو هم درو کنه باز از کنسول سونی چیزی کم نمیشه :دی
البته ممکنه من به x1 علاقه ای نداشته باشم و دوستانی که به این کنسول علاقه مندند بدونن قصدم توهین نبوده :)

جریاه همه چی آرومه ... هست:d
یعنی دیگه مسمم شده تا آخر نسل (مایکر ) گور خودش ر بکنه:d

جریاه همه چی آرومه ... هست:d
یعنی دیگه مسمم شده تا آخر نسل (مایکر ) گور خودش ر بکنه:d

الان ای که گفتی یعنی چی؟:| خب کنسول موفق بوده و همه چیز واقعا در حال حاضر واسه مایکرو و فن هاش خوبه

آخرین ویرایش:
من و خیلیا کنسول رو میخریم تا بازی کنیم اصلا فلسفه وجودی کنسول برای بازی کردن هستش.الانم همه میدونیم کنسولی که به معنای واقعی برای گیم ساخته شده کدوم کنسول هست.
با یه مثال قضیه رو روشن میکنم:
میخواستم تلویزیون بخرم بین دو سری F8000 سامسونگ و W904 سونی گیر کرده بودم.از دوستان که پرسیدم میگفتن سامسونگ بهتره چون میشه باهاش رفت فیسبوک:dیا مثلا باهاش انگری برید بازی کرد گفتم عزیزان من تلوویزیون رو برای این میخوام که یه تصویر خوب بهم بده انگری برد و ویچت رو میشه با گوشی و کامپیوتر هم انجام داد،حالا بگید کدوم بهتره گفتن پس W904 سونی رو بخر.(حالا اون انگری برد و ویچت از سر مزاح بود ولی واقعا میگفتن برنامه های زیادی روش نصب هست)
عزیزان آدم وقتی میخواد یه وسیله بخره از خودش باید بپرسه که این وسیله رو برای چی میخواد؟
خوبه یه وسیله در کنار هدف اصلیش یه ابزار جانبی هم داشته باشه ولی نه اینکه رسالت اصلی خودشو فراموش کنه.
من گیمر ایکس باکس وان رو از لحاظ یه وسیله که برای گیم ساخته شده خیلی ضعیف تر و پایین تر از PS4 میبینم.
یک گیمر کنسول میخره که باهاش بازی کنه من اگه میخواستم با کنسول وزن کم کنم میرفتم تن تاک میخریدم.:d
این دوستانیم که Xbox One رو بهترین وسیله سرگرمی انتخاب کردن در گمراهی آشکار به سر میبرند.
فقط PS4:x

آخرین ویرایش:
ياد راى دادن - اميربهمن - آكادمى بخير!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

فقط فلسفه
برترین محصول 2014 در سرگرمی های خانگی واسه دستگاهی که 2013 ریلیز شده و تا انتهای 2014 هم یه عالمه مونده رو نمیدونم!!!
خب وقتی محصول بعد از مراسم 2013 عرضه شده میره جزو 2014 ـیا دیگه:d

پ.ن:ورود یکی از عزیزان رو به لیست سیاه تبریک و شادباش میگم.

کلاً لطیفه سرایی ها و کنایه گویی های ملت همیشه در صحنه دارنده پلتفورم PS4 در تمامی تاپیک ها با حضوری سرزنده و شاداب همواره همراه است!
که درنهایت به قفل شدن تاپیک های ایکس باکس ختم میشه اما برای تاپیک های مرتبط با PS4 تاپیک ها همیشه فعال هستند ...

فعلاً که بخش نرم افزاری کنسول وان دارای نواقصی است که بهتر بود همان زمان رلیز برطرف میشد ..
اگر مشکلات نرم افزاری حل بشه به نظر من میتونه لایق این انتخاب باشه ولی در حال حاضر رقبا هم حرف های بیشتری برای گفتن دارند ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or