انتخاب پرطرفدار ترین تیم FIFA 14

پر طرفدار ترین تیم FIFA 14 ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    144
من نظر شخصیه خودم رو گفتم:)
یعنی اون تیم باشگاهی که هم باهاش در فیفا 14 از همه بیشتر و بهتر بازی میکنم هم توی واقعیت از همه بیشتر بهش علاقه دارم
نگفتم منچسترسیتی پرطرفدار ترین تیم FIFA 14 هستش:|

Reza Castel در پست اول به صراحت گفته که شما با کدام تیم باشگاهی در فیفا 14 بیشتر و بهتر میتونید بازی کنید...

اینارو بیشتر واسه اون دوستانی گفتم که در مورد نظر من در پروفایل هاشون بحث میکنن:d یا میخوان برن تو دیوار :d

:-"

راستی چرا نظر سنجی چند انتخابیه؟ نوشته شده تیمی را انتخاب کنید

میخوایم طی یه نظر سنجی ببینیم کدوم تیم بهترین و پرطرفدار ترین تیم بازی FIFA 14 هستش ..!!
سعی کنید تیمی رو انتخاب کنید که باهاش بهتر میتونید بازی کنید (نه تیمی رو که تو واقعیت دوست دارید )
نه تیم ها :|
اصلا نمیشه که تیم ها
بالاخره هر کسی با یه تیم باشگاهی بهتر بازی میکنه دیگه

آرمان من بجای صبحونه و ناهار و شام ، FIFA میخورم و وقتی میگم مشکل دارن یعنی مشکل دارن :d

بارسا کلا بازیکن سرعتی نداره و نداشت سرعت در FIFA یعنی باخت های کلفت و بد !

بوسکتس که تو واقعیت خوراکش گرفتن توپ حریف و قطع پاس هست عملا تو FIFA با سیب زمینی فرقی نداره! چرا ؟ چون سرعت نداره که بخواد مثلا توپ از رونالدو فوق سرعتی بگیره ! در حالی که تو واقعیت اینجوری نیست !

یه چند ماه صبر کن فیفا 14 بگیرم بهت نشون میدم :d
من با بوسکتس خیلی راحت توپ میگیرم اصلا نیازی به دوندگی زیاد نیست ، رونالدو هم آلوز هست دیگه ، بوسکتس برا چی بره دنبالش؟ :d
مسی ،سانچز ، نیمار ، پدرو ، تیو پشمکن ؟ :d

اصلا نمیشه که تیم ها

اتفاقا میشه تیمها :d چون اکثرا با چندتا تیم خوب بازی میکنن :d

من نظر شخصیه خودم رو گفتم:)
یعنی اون تیم باشگاهی که هم باهاش در فیفا 14 از همه بیشتر و بهتر بازی میکنم هم توی واقعیت از همه بیشتر بهش علاقه دارم
نگفتم منچسترسیتی پرطرفدار ترین تیم FIFA 14 هستش:|

Reza Castel در پست اول به صراحت گفته که شما با کدام تیم باشگاهی در فیفا 14 بیشتر و بهتر میتونید بازی کنید...

اینارو بیشتر واسه اون دوستانی گفتم که در مورد نظر من در پروفایل هاشون بحث میکنن:d یا میخوان برن تو دیوار :d

:-"

اصلا نمیشه که تیم ها

اتفاقا اکثر دوستان چند تیم دارند منم به همین خاطر گذاشتم چند انتخابی ولی تا الان هم تیم ها انتخاب نشدن رئال فقط اوله

به نظر من ( با اینکه بارسلونایی هستم) دورتموند بهترین تیمه

خط دفاع فوق العاده ای داره که جلوی ساkنتر و ضربه ی سر حیف که اغلب گل میشه رو میتونه با دفاع های قد بلندش بگیره و همون دفاع ها روی کرنر میتونن گل بزنن قدرت بازیکنایی مثل رویس و لواندوسکی و بلاشیتووسکی رو نمیشه چشم پوشی کرد توی حمله (البته فقط در بازی :d)

با این که بایرن رو من نمیگیرم ولی خیلی قویه با برادرم بازی میکنم بایرن رو میگیره با بودن نویر تو دروازه گل زدن بهش فوق العاده سخت تره در برابر تیم های دیگه...بعدش
رئال خوبه اون دوستی که گفتن یه مهاجم بیشتر نداره بنزما رو نشناخته من با اون بیش تر از کریس گل میزنم
:dسیتی هم خوبه بعدشون قرار میگیره.بعد بارسا بارسایی ها با این که سرعتی ندارن ولی سیستمتون رو بزار رو درجه اخر حمله اون وقت قدرت تیم رو درک میکنید(باهمون سیستم اولیه):-$:d.دورتموند هم که فقط خط حملش قویه Reus رو میگیرم از زاویه بسته با احتمال 75% گل میشه:dتاحالا هیچکس رو ندیدم مثل اون خوراک زاویه بسته باشه تیم های دیگه هم همین سطح اند...

بایرن واقعا تیم کاملیه ..
من غیر بایرن کم پیش میاد که تیم دیگه ای رو بردارم ولی چلسی هم تیم فوق العاده ایه .. مخصوصا به وجود لوئیز تو دفاع که مثل یه سده!

اگه بخای خاطرت از دفاع و دروازه بان تخت باشه
یوونتوس حرف نداره رئال هم همینطور مزیت رئال نسبت به یووه اینه که حمله اش هم فوق العاده بی نقص عمل میکنه
بایرن و دورتموند هم خوبن

ریٔال مادرید بهترین تیمیه که میشه باهاش ضدحملات برق آسا زد با وجود بیل و رونالدو.
من معمولا همه تیم ها رو امتحان میکنم و خودمو محدود به یه تیم نمیکنم.
با تاتنهام هم زیاد بازی میکنم،کریستین اریکسن و اریک لاملا عالی ان.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or