امکان عرضه TitanFall برای PS4 توسط Respawn Entertainment تایید شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
Titanfall-600x300.jpg

TitanFall اولین عنوان ساخته استدیو Respawn Entertainment است که قرار است برای PC, Xbox 360 و Xbox One منتشر شود . این عنوان قرار است به صورت انحصاری با قرار داد مشترک بین مایکروسافت و EA منتشر شود . ( بدین معنا که بازیبازان پلتفرم Playstation ممکن است از تجربه این بازی محروم شوند . )

اما Joel Emslie طراح هنری بازی طی اظهاراتی گفت که اممکان انتشار بازی برای PS4 وجود دارد و در پاسخ خبرنگار Eurogamer مبنی بر انتشار بازی برای PS4 گفته است :

مطمئنا امکان ساخت بازی برای PS4 وجود دارد
او اضافه کرد :
ما مدیون طرفدارانمان هستیم . ما بازی را به همه نشان دادیم و بسیار ناراحتیم ، اما میخواستیم مطمئن شویم همه بازی را دوست دارند . ما عاشق تمام طرفداران خودمان هستیم و برای ما فرقی نداردکه آنها چه کنسولی دارند ، چون ما میخواهیم تمام طرفدارانمان را خوشحال کنیم .
منبع

امیدواریم دولت تدبیر و امید یه دست اساسی رو سر و روی اینترنت این مملکت بکشه؛ وگر نه مجبوریم با تعداد زیادی از بازیهای شاخ نسل دیگه خداحافظی کنیم. حالا تایتانفال و دستینی اولیاش هستن...
آره اینا اول نسل میان دیگه خدا میدونه تا آخر نسل چه شاهکاریی تو این دسته عرضه بشن :دی اگه اینترنت جالب نباشه قشنگ 50% بازی های شاخ نسل بعد رو از دست میدیم.

یه کرکداون داره مایکروسافت که تو این ژانره! من کلا از این مدل بازیا خوشم میاد:دی! واقعا دوست دارم ببینم کرکداون توی این نسل چه شکلی می شه!
اگه رافین گیمز بسازه البته، میخوام 100 سال سیاه ساخته نشه!
درسته تو یه ژانر هستن ولی اون piece of crap در حدی نیست که بخوایم با inFamous مقایسش کنیم . :دی

پ.ن.بنا به دستور ملا لغتی ، اصلاح شد !

آخرین ویرایش:
این انصاریای مایکرو همیشه خالی بندی بوده alan wake که یادتونه میگفتن عمرا رو کامپوتر بیاد من از همین الان دارم برای پورت شدن quantum break رو ی ps4 و کامپوتر لحظه شمار میکنم

والا بلا چیزی به اسم انحصاری روی PC نداریم !!کنسول که نیست که دعوا باشه که برای PC بدن بازی رو یا نه!!!!!!

درسته تو یه ژانر هستن ولی اون peace of crap در حدی نیست که بخوایم با inFamous مقایسش کنیم . :دی
من که از هیچ کدوم خوشم نمیاد ولی :دی
Crackdown for Xbox 360 Reviews - Metacritic
inFamous for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

هر چند Crackdown تو قسمت دوم زایید ولی قسمت اولش رو خیلی ها باهاش حال کردن، فروشش هم بالا بوده!

من که از هیچ کدوم خوشم نمیاد ولی :دی
Crackdown for Xbox 360 Reviews - Metacritic
inFamous for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

هر چند Crackdown تو قسمت دوم زایید ولی قسمت اولش رو خیلی ها باهاش حال کردن، فروشش هم بالا بوده!

از نطر من Crackdown بیشتر به Saints Row شباهت داشت تا inFamous
به هر حال اینم متای نسخه دومشون

Crackdown 2 for Xbox 360 Reviews - Metacritic
inFamous 2 for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

از نطر من Crackdown بیشتر به Saints Row شباهت داشت تا inFamous
به هر حال اینم متای نسخه دومشون

Crackdown 2 for Xbox 360 Reviews - Metacritic
inFamous 2 for PlayStation 3 Reviews - Metacritic
اتفاقا از نظر من Crackdown به هیچ کدوم شبیه نیست و کلا بازی بر پایه Co-op ساخته شده، ولی دیگه آشغال هم نبود، اونم یه بازی با متای 83 :دی در کل من از این سبک بازی ها زیاد خوشم نمیاد، هر چند ممکنه تو نسل جدید گیم پلیشون با اون چیزی که من تو این نسل دیدم تفاوت داشته باشه و برای من هم جذاب باشن :دی قسمت دومش رو که خودم گفتم زایید ولی قسمت اولش به صورت کلی یه عنوان خیلی خوب بوده :دی

درسته تو یه ژانر هستن ولی اون peace of crap در حدی نیست که بخوایم با inFamous مقایسش کنیم . :دی
الآن این رو تنهایی فکر کردی پست کردیش دیگه اُمید، درسته؟:دی
از نظر من Crackdown بیشتر به Saints Row شباهت داشت تا inFamous
نظر من به نظر تو نزدیک نیست!:دی دو تاشون سوپرهیرویی ان؛ سینتس راو یه بازی اپن ورد با وسایل نقلیس؛ شبیه جی تی اِی.

آخرین ویرایش:
والا بلا چیزی به اسم انحصاری روی PC نداریم !!کنسول که نیست که دعوا باشه که برای PC بدن بازی رو یا نه!!!!!!
آخه مایکرو خیلی مهربونه به ما که کنسولاشو نمیخریم خیلی حال میده امیدوارم quantum break هم رو pc پورت شه ما یه حالی ببریم

- - -ویرایش - - -

مایکرو یه فرنچایزی داشت به اسم age of empires یادتونه که اگه اونو رو xbone ادامه بده من میخرمش

مشخصه که نظر هر سه تاییمون با هم تفاوت داره ! :دی دقیقا همین وسایل نقلیه و مکانیزم crackdown ـه که شبیه به saints row به نظر میاد . جنگولک بازیها و حرکتهای شخصیت اصلی این بازی کجا و کولِ اینفیمِس کجا !
ضمنا crackdown بیشتر از اینکه یه بازی سوپر هیرویی باشه یه شوتر سوم شخصه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or