امکان عرضه TitanFall برای PS4 توسط Respawn Entertainment تایید شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
Titanfall-600x300.jpg

TitanFall اولین عنوان ساخته استدیو Respawn Entertainment است که قرار است برای PC, Xbox 360 و Xbox One منتشر شود . این عنوان قرار است به صورت انحصاری با قرار داد مشترک بین مایکروسافت و EA منتشر شود . ( بدین معنا که بازیبازان پلتفرم Playstation ممکن است از تجربه این بازی محروم شوند . )

اما Joel Emslie طراح هنری بازی طی اظهاراتی گفت که اممکان انتشار بازی برای PS4 وجود دارد و در پاسخ خبرنگار Eurogamer مبنی بر انتشار بازی برای PS4 گفته است :

مطمئنا امکان ساخت بازی برای PS4 وجود دارد
او اضافه کرد :
ما مدیون طرفدارانمان هستیم . ما بازی را به همه نشان دادیم و بسیار ناراحتیم ، اما میخواستیم مطمئن شویم همه بازی را دوست دارند . ما عاشق تمام طرفداران خودمان هستیم و برای ما فرقی نداردکه آنها چه کنسولی دارند ، چون ما میخواهیم تمام طرفدارانمان را خوشحال کنیم .
منبع

تو همون مجله Game Informer اعلام شده بود که بازی 1 سال در انحصار مایکروسافت هست و بعدش مولتی میشه. البته چون بازی کاملا آنلاین هست همین 1 سال انحصاری بودنش هم خوبه :دی کلا هم بهتر از اینه با شوق و ذوق 2 تا بازی ژاپنی نشون ملت بدن بعد 4 ساعت بعدش بگن اینا مولتی بودن :دی
هیچ جای اون آنونس به انحصاری بودن FF15 و KH3 اشاره نکردن. تاثیرات دان ماتریک ایا؟ :دی.

به نظر من نیاد هم مهم نیست چون واقعا در مقابل بانجی حرفی برای گفتن نداره:d
گرافیکش که تو مایه های همون call of dogs هست:| گیم پلیش هم خیلی شبیه cod هست.
destiny حداقل توی زمینه گرافیک خیلی پیشرفت کرده
منم از تريلر زياد خوشم نيومد:d تركيب Mech Warrior و CoD بود.

نه آخه جوری گفتی بازی ژاپنی که احساس کردم میخای مسخره کنی :biggrin1: خوب نظر اکثریت سایتا مهمه منم قبول دارم TF نمایشش عالی بود . البته همون اکثریت سایتا هم قشنگ به ماکرو انتقاد کردن ولی باز اون یکی دو نفر میگن سایتا غلط کردن :biggrin1: انتقاد از ماکرو : غلط کزدن سایتا - تعریف از TF : آورین به سایتا :biggrin1: در حالی حتی انحصاری هم نیست و Gameinformer جایزه بهترین بازی مولتی پلتفورم رو داده بهش :biggrin1:
خواستم مستقیم اسم نیارم وگرنه FFXV که هیچی ولی KHIII رو همون روز اول میخرم :دی
هیچ جای اون آنونس به انحصاری بودن FF15 و KH3 اشاره نکردن. تاثیرات دان ماتریک ایا؟ :biggrin1:.
خداییش از نظر انحصاری تو کنفرانس خیلی جالب نبود سونی، یعنی از سونی بیشتر انتظار میرفت.

هیچ جای اون آنونس به انحصاری بودن FF15 و KH3 اشاره نکردن. تاثیرات دان ماتریک ایا؟ :دی.
FF XV که قبلا اسمش FF XIII Versus بود، یک نسل کامل میگفتن انحصاری سونی ـه. حتی کار به تهدید کردن نومورا هم کشیده شد و خود نومورا قسم خورد نمیگذاره غیر از PS به جای دیگه ای بره:دی بعد حالا سونی اومد تو کنفرانسش به طور غیر مستقیم گفت مولتی پلتفرمه:دی این خیلی بدتر از اینه که Respawn بگه "امکان ساخت بازی برای PS4 هم وجود دارد" :دی

من همون روز اول هم گفتم چندتا بازی بودن تو کنفرانس هر دو شرکت که به هیچ وجه تو کتم نمیره انحصاری بمونن. بیشترین تاکیدم هم روی Titanfall و Dead Rising 3 بود.

چیزی که من خوندم Sunset Overdrive با بودجه مایکروسافت ساخته میشه و کلا واسه مایکروسافت هست، با این تیم اصلی و فرعی و اینا هم خودت رو گول نزن
:biggrin1:

خوب پس انجایی که اینو خوندی رو بیار من ببینم فانع بشم!:دی چون خود تد پرایس تو مصاحبش گفته ما این ایده رو اول با مایکرو شیر کردیم و وقتی انها در مورد سیاست هاشون در قبال Live صحبت کردن فهمیدیم کامل با ایده های ما مچ هست، برای همین بازی به صورت انحصاری برای مایکرو داره ساخته میشه. بازی رو هم داره استدیو دومشون که FUSE رو ساخت میسازه و استدیو اصلیشون که R&C و RS رو ساختن مشغول کار روی پروژه ای هستن که فعلا حرفی ازش نیست. خیلی تابلو R&C و Res جدید! لازم نیست نابغه باشی تا بفهمی!:دی

گیم اینفورمر که مصاحبه تد پرایس رو نوشته بود اصلا اشاره نکرده بود که بازی با بودجه مایکرو ساخته میشه و فقط از قول پرایس گفته بود بنا به دلایلی که گفتم انحصاری هست و تابلو هست بعدا از انحصار در میاد. مثل جمیع بازی های انحصاری مشابه 360. اما اگه تو نشون بدی بودجه بازی رو مایکرو داده که خوب هیچی گیم اینفورمر چرت نوشته و من حرفمو پس میگیرم!:دی زهر مارتون بشه!:دی

خداییش از نظر انحصاری تو کنفرانس خیلی جالب نبود سونی، یعنی از سونی بیشتر انتظار میرفت.
محصولات استودیوهای ژاپنی که باهمکاری Japan Studio ساخته میشه مثل Level 5 و Atlus معمولاً توی TGS نمایش داده میشه. انحصاری های توی کنفرانس هم کم نبود :دی. یعنی ماکروسافت خودش رو بترکونه یه بازی نزدیک به inFamous نمیتونه بسازه یا اون لذت بازی درجه فان و گرافیک رویایی توی یه اکشن ادونچر سوم شخصه Open-World :دی. اون Drive Club هم هرکسی بازی کرده بهبه چهچه ش دراومده :دی. کمال بی انصافی هست درمورد انحصاریهای سونی اینطوری بگیم مثل اینکه یکی بیاد از دسته X-BONE ایراد بگیره :دی.

FF XV که قبلا اسمش FF XIII Versus بود، یک نسل کامل میگفتن انحصاری سونی ـه. حتی کار به تهدید کردن نومورا هم کشیده شد و خود نومورا قسم خورد نمیگذاره غیر از PS به جای دیگه ای بره:دی بعد حالا سونی اومد تو کنفرانسش به طور غیر مستقیم گفت مولتی پلتفرمه:دی این خیلی بدتر از اینه که Respawn بگه "امکان ساخت بازی برای PS4 هم وجود دارد" :دی
همه اینها سوژه های مخصوص Fanboy wars هست. من از نسل بعد یه پلتفروم میخوام که بتونم با شرایط و محدودیت های موجود در محل زندگیم ازش استفاده کنم :دی. حالا میخواد Titan Fall داشته باشه یا نه. مهم نیست.

من همون روز اول هم گفتم چندتا بازی بودن تو کنفرانس هر دو شرکت که به هیچ وجه تو کتم نمیره انحصاری بمونن. بیشترین تاکیدم هم روی Titanfall و Dead Rising 3 بود.
TF که 100% هست مالتی شدنش. DR3 هم میگن ناشر ماکروسافت هست!. از اونجای که ناشره ninja gaiden 2 و Mass Effect و Braid و Castle Crasher هم ماکروسافت بود، زیاد جای نگرانی نداره :دی.

FF XV که قبلا اسمش FF XIII Versus بود، یک نسل کامل میگفتن انحصاری سونی ـه. حتی کار به تهدید کردن نومورا هم کشیده شد و خود نومورا قسم خورد نمیگذاره غیر از PS به جای دیگه ای بره
بعد حالا سونی اومد تو کنفرانسش به طور غیر مستقیم گفت مولتی پلتفرمه
این خیلی بدتر از اینه که Respawn بگه "امکان ساخت بازی برای PS4 هم وجود دارد"

شایعه پراکنی نکن نومورا رو هیچ وقت تهدید نکردن، ان وادا خدابیامرز بود که تهدید به قتل شد!:دی نومورا هم هیچ وقت قسم نخورد بازی رو غیر از PS جایی ببره و یا قول بده انحصاری میمونه! فقط گفت قطعا تیم انها بازی رو روی هیچ پلتفرمی غیر از PS نمیسازن و اینکه بازی بخواد بعدا برای کنسول دیگه ای پورت بشه در حیطه اختیاراتش نیست و به ناشر ربط داره که دقیقا همین هم شد!

مولتی بودن FFXV اصلا بدتر از TF نیست!:دی FF هم مثل MGS و DMC و ME و NG و باقی بازی های بزرگ ترد پارتی مولتی شده پروندش بسته شده رفته! احدی انتظار نداره FFXV انحصاریه PS4 باشه! نکته ای که نمایش FFXV توی کنفرانس سونی داشت انحصاری بودنش نبود، بلکه کنسل نشدن پروژه Versus و واقعی بودنش بود!:دی چون تو همین سایت هم کم نبودن بچه هایی که را به را میگفتن بازی کنسل شده! نمونش هم کیوان و خدا بیامرز میثم که بن شد از شرش خلاص شدیم!:دی (خداییش خیلی ضایع شدید من حال کردم!:دی)

من با این جمله موافقم:

از سونی انتظار خیلی بیشتر بود! کنفرانس سونی جذابیتش بیشتر بخاطر خود کنسول و قیمتش به همراه نمایش Versus و KHIII بود. من منتظر معرفی های خیلی بیشتر بودم اما این دلیل نمیشه بگیم PS4 بازی نداره! همین الان نزدیک 10 تا انحصاری خوب داره (منحای ایندی و من فقط ویتنس رو حساب کردم چون خودش یه پا غوله!) و این تعداد تو نمایشگاه های دیگه بیشترم میشه!

از اول هم مشخص بود که احتمال عرضه ی بازی های انحصاری برای یک کنسول توسط یک استدیو ی 3rd Party خیلی کمه.
مانند این اتفاق موقع عرضه ی PS3 , X360 افتاد
Tekken و Devil May Cry و ... رو اول این نسل فراموش نکنید که اول قرار بود انحصاری PS3 باشن ولی برای 360 هم اومدن

اگر دقت کنید تو خود کنفرانس مایکروسافت بعد از هر نمایش بازی انحصاری لوگوی x-one میومد و پایین این لوگو کلمه exclusive بود برا تاکیید بیشتر . dead rising 3 هم این مورد رو داشت ولی titanfall بعد از نمایش لوگو کلمه انحصاری دیده نمیشد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or