امکان بازسازی Resident Evil 2 در صورت حمایت هواداران

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
61633688679392553921.jpg

Survival Horror سال 1998 کپکام، Resident Evil 2، روزی ممکن است روح تازه ای به آن دمیده شود. با این‌که Yoshiaki Hirabayashi تایید کرده که در حال حاضر کپکام بر روی ریمیک این عنوان کار نمی‌کند، اما درهای امید در آینده ممکن است باز شود.

Yoshiaki در این مورد گفت: "بگذارید همین الان همه چیز رو روی میز بذارم. هیچگونه شایعه‌ای در این مورد وجود خارجی ندارد و ما در حال حاضر بر روی ریمیک این عنوان کار نمی‌کنیم."
وی ادامه داد: "اما اگر هواداران مصرانه خواهان آن باشند و این‌که حمایت و پشتیبانی کامل آن‌ها را داشته باشیم، در این صورت است که کپکام این موضوع را در نظر خواهد گرفت."

ششمین قسمت از سری بازی RE قرار است در تاریخ 2 اکتبر برای PS3 و X360 عرضه شود. همچنین جزییات بیشتر در خصوص نسخه‌ی PCی بازی که ساخت آن به تازگی شروع شده است در آینده‌ی نزدیک منتشر خواهد شد. البته بنا بر اظهارات Yoshiaki تمرکز کپکام فعلا بر روی نسخه‌های کنسولی است و تا زمان لانچ آن‌ها خبری از نسخه‌ی PC نخواهد شد.

[GS]

دوربین و معماها و همه چیز مثل سابق باشه !
فقط شوتینگش بشه TPS
به به چه شود

من که چشم آب نمی خوره ریمیک خوبی کنند:(اگه مثل این جدیدا باشه که قطعا هم هست و مطمعنم لیون و کلیر به جای دو تا سناریو Co Op ش می کنن گند میزنن به بازی.معماها هم قطعا حذفش می کنن و مهماتم تو بازی 3 برابر می کنن و Inventory هم عین 5 و 6 آشغالیش می کنن و برا بازی چکپوینت هم می زارن و..........

RE 4 رو هم میکوبید نامـردا ؟ چرا آخه ؟ =((

RE 4 واسه من جز Top 5ـه تاریخه ، حالا میخواد مثه RE 1...3 بوده باشه ، میخواد متفاوت باشه.
Re4 كه فوق العاده بود مخصوصاً اون صحنه ي اخرش كه ليان توي بار بود.... وقتي سرش چرخوند......

الان ما حمایتمون رو کجا باید اعلام کنیم؟! :دی

دوربین و معماها و همه چیز مثل سابق باشه !
فقط شوتینگش بشه TPS
به به چه شود
نمیشه که! :دی یا کاملا کلاسیک یا کاملا TPS! اونطوری که شما گفتی یه خورده بازی کردن سخت میشه....

الان ما حمایتمون رو کجا باید اعلام کنیم؟! :دی

نمیشه که! :دی یا کاملا کلاسیک یا کاملا TPS! اونطوری که شما گفتی یه خورده بازی کردن سخت میشه....

خب اگر راه نداره همون بازی و همون لوکیشن ها و همون معماها در قالب tps
ممنون :d

من که فکر میکنم اگه 1% کپکام بخواد ریمیک بسازه مطمئنا برا 3ds یا vita میسازنش.فکر اینکه برا کنسولهای حونگی بدن خیلی بعیده.

با این خبر تن 3 نفر لرزید 1.شینجی میکامی2.هیدیکی کامیا3.طرفدارهای قدیمی این سری.
این نسل شده به گند کشیدن بهترین عنوانهای تاریخ گیم از رزیدنت اویل و DMC و فاینال بگیر تا...........نه خیر مثل اینکه تمومی نداره تا نسل بعد هم ادامه خواهد داشت.البته برای این حرفها دلیل دارم اونم اینکه دنیای بازی کلا سیاستش تغییر کرده..!!از این 2 تا اویل آخری قشنگ میشه فهمید استایل capcom شده پول و تغییر بهترین عنوانها برای یه مشت تینیجر شیرین عقل غربی که اصلا معنی ترس رو نمیفهمن و عشقه این هستن که اسلحه بگیرن دستشون بکشن برن جلو...!!!یه دنیا خاطرات زیبای من رو با یه مشت چرندیات دارن عوض میکنن اونم با چه عنوان بزرگ و افسانه ای مثل رزیدنت اویل 2 به خدا نمیدونم داد بزنم یا گریه کنم...!!

یعنی اینا تا الان نفهمیدن که هواداران خواهان ساخت ریمیک این عنوان هستن؟ یه سرچ توی یوتیوب بزنه با انبوهی از ویدئوهای ساخت هواداران روبرو بشه. و شایدم میخوان با چنین مقدمه ای ساخت بازی رو شروع کنن.

یعنی اینا تا الان نفهمیدن که هواداران خواهان ساخت ریمیک این عنوان هستن؟ یه سرچ توی یوتیوب بزنه با انبوهی از ویدئوهای ساخت هواداران روبرو بشه. و شایدم میخوان با چنین مقدمه ای ساخت بازی رو شروع کنن.

و شایدم می خوان ذهن ها رو آماده کنن برای یه رزیدنت اویل(رزیدنت شوتر)دیگه..؟؟یعنی دارن با زبون بی زبونی میگن اگر رزدنت اویل 2 ساخته بشه به احتمال زیاد شبیه به همین اویلهای جدید خواهد بود..!!!

اگر اینکار رو کنن که بسیار جالب میشه مخصوصا برای کسایی که این شماره رو بازی نکردن مثل من!!:دی

من که از فرش رفتم عرش.
عجب عکسی رو برای خبر انتخاب کردی، سالاره.

کپکام اگه این کارو بکنه آبروی خودش میره چون دیگه با وجود ریمیک این عنوان و کیفیت و اصالتی که داشت دیگه کسی به RE های جدید (بخونید آشغالایی که به اسم RE منتشر میشن) حتی نگاهم نمیکنه و این باعث زیر سوال رفتن کپکام میشه

یادش بخیر :d عمرا چنین کاری رو نمیکنن تا همینجاشم کپکام گند زده به بازی 8-|
ولی خوب اگه عملی بشه استقبال میکنیم ;;)

نسازن بهتره. الان در کپکام کسی نیست که استعداد اینو داشته باشه که یه همچین عنوانی رو مطابق با نیاز های روز و استاندارد های امروز کارگردانی کنه و سعی در جلب نظر طرفداران CoD و GeOW نداشته باشه. کپکام تیمی نداره که بتونه این بازی رو با تمامی ریشه های کلاسیکش بسازه و نه تنها اونا رو تغییر نده بلکه اونا رو یه قدم به جلو ببره.

اویل 1 یا 3 چی ؟

ریمیک 1 رو گیم کیوب شاهکار مطلق بود ! از خود بازی اصلی هم قشنگ تر بود ! خدا کنه اونو پورتی چیزی کنن برای کنسولهای این نسل یا حداقل pc .

RE Remake و RE Zero رو میتونید با شبیه ساز دولفین به راحتی روی PC بازی کنید. احتمالش کمه این دو بازی از انحصار نینتندو دربیان با توجه به قرارداد Capcom با نینتندو.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or