اموزش++Free 1-Week Xbox Live Gold Trials++

داداش شرمنده، من دیروز کد رو redeem کردم از طریق سایت xbox منتهی امروز که با 360 لاگین کردم نوع اکانت رو همچنان نوشته Free، مشکل چیه؟ :|

مطمعنی ردیم success شد؟
تو امتحان کن یه بازی رو انلاین ببین ایراد میگیره؟
توی تنظیمات اکانت از خود ایکس باکس توی هیستوری های کد هات ۷ روزه هست؟

من همه چي رو درست زدم نميدونم چرا اين صفحه اومد ميشه يكي يه راه حل بگه!
bjzg82w7tu8yjqdhiwuc.jpg

من همه چي رو درست زدم نميدونم چرا اين صفحه اومد ميشه يكي يه راه حل بگه!
bjzg82w7tu8yjqdhiwuc.jpg

اولین کده میخواید بگیرید؟
ادرس تکراری نباشه
ایمیلم تکراری نباشه
درضمن کوکیو کشتونم پاک کنید
من این اخریه رو هردفه انجام میدم هروقت این ارورو میداد

مطمعنی ردیم success شد؟
تو امتحان کن یه بازی رو انلاین ببین ایراد میگیره؟
توی تنظیمات اکانت از خود ایکس باکس توی هیستوری های کد هات ۷ روزه هست؟
خوب امتحان کردم می تونم آنلاین بازی کنم، این کد فقط برا آنلاین زدنه؟ چون نمی تونم از خدمات گلد به جز آنلاین بازی کردن استفاده کنم :دی

به جز آنلاين بازي كردن چه كار ديگه اي ميشه با گلد كرد مگه؟

دانلود بازی های مجانی و استفاده از اپ های داخل ایکس باکس چه رایگاناش چه پولیاش مثل استفاده از اسکایپ و فیش بوغ و غیره
ما ایرانیا بیشتر بخاطر تحریم ها و نبود امکانات و یا هیتلر بودن کمتر از قابلیت های دیگه ایکس باکس مثل کرایه یا خرید فیلم واهنگ و هزار تا چیز دیگه استفاده میکنیم

دانلود بازی های مجانی و استفاده از اپ های داخل ایکس باکس چه رایگاناش چه پولیاش مثل استفاده از اسکایپ و فیش بوغ و غیره
ما ایرانیا بیشتر بخاطر تحریم ها و نبود امکانات و یا هیتلر بودن کمتر از قابلیت های دیگه ایکس باکس مثل کرایه یا خرید فیلم واهنگ و هزار تا چیز دیگه استفاده میکنیم

مطمئنی با این گلدها میشه بازی دانلود کرد؟؟ مگه تریال نیست؟؟؟؟؟؟

عالی بود ممنون . . .

فقط یه سوالی داشتم ؛ تاریخ این کد ها از زمان صدور شروع به کم شدن میکنه ، یا زمانی که توی دستگاه redeem کردیم زمانش شروع به کم شدن میشه ؟ اینو برای این پرسیدم که میخوام بدونم آیا میشه مثلا امروز 5 تا کد بگیرم ، اما استفادشون نکنم و هر زمانی که 7 روزم تموم شد کد بعدی که آماده گرفتم رو استفده کنم ، یا اینکه مثل میوه هست باید تازه تازه مصرف کرد ؟ D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or