درود دوستان بالاخره منم یه راهی برای استفاده افلاین از کپی خور جدید پیدا کردم (البته بر اساس توضیحات موددوارفر) خودم هنوز نرسیدم تست کنم !!!!
ابتدا یک گوشی رو هات اسپات میکنید بین کنسول و یک pc
نرم افزار وب کیت اتولودر رو نسخه ویندوز رو از
اینجا دانلود میکنید
بعد فایل exe رو اجرا میکنید و صبر میکنید تا ip اینترنتتون یا همون گوشیتون رو نشون بده
این ip که نشون میده (مثلا برای دستگاه من میزنه 192.168.1.220 که برای شما با توجه به ISP تون ممکنه متفاوت باشه ) رو یادداشت میکنید و وارد تنظیمات کنسول شده و در بخش primery DNS کنسول خودتون وارد میکنید و یه تست اینترنت میگیرد (کنسول به هات اسپات وصل میشه ولی به نت وصل نمیشه همون خطای همیشگی رو نشون میده )
بعد از این مرحله میرید به قسمت یوزرگاید و مانند اجرای اسلوپکید ، یوزرگاید رو اجرا و گزینه YES رو میزنید
در این مرحله وب کیت اتولودر به صورت اتوماتیک مثل هاست جیلبریک روی دستگاه شما اجرا میشه و سپس پیلود وب کیت اتولودر رو هم براتون به صورت کش آفلاین نصب میکنه و تمامی اطلاعات رو ذخیره میکنه
وقتی این مراحل تمام شد بر میگردید دوباره به تنظیمات کنسولتون و تو بخش پریمری DNS اون DNS هاست 127.0.0.1 رو میدید بهش ذخیره میکنید و یه تست اینترنت هم میگیرید (مثل دفه اول که تست گرفتید)
بعد از اتمام این مرحله حتما حتما یکبار کنسولتون رو ریستارت میکنید و بعد از بالا اومدن فقط میرید و در قسمت مدیا وب کیت اتولودر رو اجراش مکنید و تمام .... پیلود منیجر خودش نصب میشه و میتونید تمامی پیلودهای خودتون رو بهش بدید و نصب کنید
نکته مهم : تمامی مراحل بالا برای دفه اول اجباریه یعنی باید از یک PC به عنوان هاست استفاده کنید اما برای دفعات بعدی نیازی به PC نداره و اون وبکیت اتولودر به صورت افلاین اجرا میشه و پیلودمنیجر با تمامی پیلودهای نصب شده هم اجرا میشن
موفق و پیروز باشید