اموزش هک برای کنسول PS5

الان بر اساس آموزش شما رفتم جلبریک رو می زنم صفحه سیاه میاد و دیگه هیچی (مستقیم میاد این صحفه بعد کلیک روی جلبریک کمی هنگ بعد صفحه سیاه با نوشته ها و بعد گیر می کنه روی دستور پورت، دستی هم نمیشه ریخت پورت ها رو موقع سند ارور میده)

View attachment 424101
برای منم همینطور شده کار نمیکنه
رفقا من نتم اصلا خوب نیس در حد تایپ بتونم جواب بدم و دسترسی ب کنسولم ندارم ک بخوام مستقیم خودم تست کنم ازمون خطاشو بگم اگر گیری هست صبر کنید ایشال یا دوستانی ک تجربه این مراحلو دارن شمارو راهنمایی میکنن یا راهکاری اپدیتی بیاد اینجا حتما اطلاع میدم مشکلتون رفع میشه...مشکل از نت و ای پی های معیوبه...
تنها راهش همون استفاده از پایتون و سلف هاسته....

• Like
Reactions: Dark_Souls
رفقا من نتم اصلا خوب نیس در حد تایپ بتونم جواب بدم و دسترسی ب کنسولم ندارم ک بخوام مستقیم خودم تست کنم ازمون خطاشو بگم اگر گیری هست صبر کنید ایشال یا دوستانی ک تجربه این مراحلو دارن شمارو راهنمایی میکنن یا راهکاری اپدیتی بیاد اینجا حتما اطلاع میدم مشکلتون رفع میشه...مشکل از نت و ای پی های معیوبه...
مرسی رضا جان

• Like
Reactions: rezagoli
کاربرد هاست شخصی با پایتون (Self-Host)
دلیل استفاده: وقتی سرور یا دیتای جیلبریک روی اینترنت (مثل سایت ریلیز شده) به هر دلیلی قطع، فیلتر یا از دسترس اگر خارج بشه، کاربر برای جیلبریک کردن لنگ می‌مونه ok...!!
خب حالا کاربردش چیه: با این روش، کاربر فایل‌های هک را روی کامپیوتر خودش دانلود می‌کنه و با اجرای دستور پایتون، کامپیوترش را تبدیل به یک سرور خانگی کوچک می‌کنه. حالا PS5 دیتای هک را به جای اینترنت، مستقیماً و به صورت کاملاً آفلاین از کامپیوتر خود کاربر دریافت می‌کنه بنابراین این روش دائمی هست و هیچ‌وقت از کار نمی‌افته ...یاده ps4 و سلف هاستاش افتادم....

کاربرد نرم‌افزار PoopPicker
دلیل استفاده: در حالت عادییش برای این هست ک محیط راهنمای کاربر (User's Guide) در PS5 باز بشه و به صفحه هک هدایتش کنه بنابراین باید یک DNS عمومی (مثل همون کد 45.56.67.85) روی کنسول ست بشه. اما خیلی اوقات این DNSهای عمومی به خاطر اختلالات اینترنت یا فیلترینگ روی مودم کاربر کار نمی‌کنن و صفحه هک اصلاً باز نمی‌شه. مثل مشکلاتی ک شاید بعضیا دیشبم داشتن!!
حالا کاربردش چیه: خب با استفاده برنامه PoopPicker میاد این مشکل را حل می‌کنه. کاربر این برنامه را روی ویندوز اجرا می‌کنه و دکمه Start را می‌زنه. این برنامه کامپیوتر کاربر را تبدیل به یک DNS سرور محلی و اختصاصی می‌کنه. حالا کاربر آی‌پی کامپیوترش را در تنظیمات شبکه PS5 وارد می‌کنه؛ با این کار فیلترینگ یا اختلالات اینترنت کاملاً دور زده می‌شه و صفحه هک بدون هیچ مشکلی روی کنسول باز می‌شه. همچنین این برنامه قابلیت اجرای آفلاین اکسپلویت‌ها را هم داره.

اینو تو پست
ویرایش کردم....

• Like
درود اقا رضا ما انگلیسیمون در حد سیکله فارسیشو بزار بچه ها فیض ببرن =D>
والا یک امروز من خونه بودم روزگار مارو این نت ملی سیاه کرد...چه برسه ب مراحل هک ...بیخی

ببین چیزی خاصی نداره فقط برید تو صفحه همین ماکدو اون برنامه رو اول دانلود کنید از گیت هاب ک لینکشو گذاشته بعد تو pc بازش کنید
Macedo (@Macedo95766776) on X

برنامه روی کامپیوتر یک سرور محلی می‌سازه : وقتی فایل EXE را روی کامپیوتر اجرا کنید، کامپیوتر شما تبدیل به یک سرور موقت (هاست) می‌شه این برنامه به شما یک آدرس IP اختصاصی (مثلاً چیزی شبیه 192.168.1.114) می‌ده درست طبق ویدیو اموزشش.
۲. حالا تنظیم در PS5: همان‌طور که در تصویر گوشه صفحه اگر ببینی، شما باید دقیقاً همان اعدادی که برنامه روی کامپیوتر به شما نشان می‌ده رو برداری و در بخش Primary DNS کنسول PS5 خود واردش کنی.
با این کار، وقتی در کنسول روی «راهنمای کاربر» (User's Guide) کلیک می‌کنید، کنسول به جای وصل شدن به سایت رسمی سونی، از طریق آن DNS به کامپیوتر شما متصل می‌شود و صفحه کپی‌خور را باز می‌کنه و تمام ...بقیه ماجرام ک مشخصه.
فقط خوبیش اینه ک این فرآیند روشن کردن کامپیوتر و اتصالش، فقط برای دفعه اوله؛ چون برنامه بعد از یک‌بار اجرا، فایل‌ها را روی حافظه خود کنسول ذخیره (کَش) می‌کنه و دفعات بعدی نیازی به کامپیوتر نیست.(در واقع یکجورایی کش افلانیه ظاهرا)
رفقا فعلا.✌️

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli and HD5870
دوستان سیوای ورژنای مختلف بازیا فرق داره؟ ورژن اکسفت بازیو تا یجایی رفته باشم بعد میشه fpkgش اومد با save که رو ورژن اکسفت رفتم ادامش بدم؟
هیچ فرقی نداره فقط ریجن بازی باید یکی باشه

خودم تست کردم بدون مشکل حتی بازی را آپدیت کردم سیوها کار کرد

اصلا عجیب غریب شده امروز
dns 45.56.67.85 که اصلا کار نمیکنه توی ردیت هم دیدم چند نفر این مشکل رو داد
من روی نت همراه اول تست کردم فعلا به نت دیگه ایی هم دسترسی ندارم
از طریق پیسی با autoloader هک اجرا میشه و منو دیباک اضافه میشه ولی payload manager نصب نمیکنه هر روشی دیگه ایی هم تست کردم جواب نمیده پورت 9021 جواب نمیده
ی چند روز دیگه هم صبر کنیم ببینیم چی میشه

• Like
درود
عزیزان یکی راهنمایی می‌کنه چطور بازی رو با کابل از کامپیوتر بریزیم رو دستگاه؟

تست نکردم ولی یکی از قابلیت های پیلودش نصب pkg و جابه جایی فایل های بازی از روی pc و موبایل هست

اصلا عجیب غریب شده امروز
dns 45.56.67.85 که اصلا کار نمیکنه توی ردیت هم دیدم چند نفر این مشکل رو داد
من روی نت همراه اول تست کردم فعلا به نت دیگه ایی هم دسترسی ندارم
از طریق پیسی با autoloader هک اجرا میشه و منو دیباک اضافه میشه ولی payload manager نصب نمیکنه هر روشی دیگه ایی هم تست کردم جواب نمیده پورت 9021 جواب نمیده
ی چند روز دیگه هم صبر کنیم ببینیم چی میشه
شما
https://uploadkon.ir/uploads/30b330_26ps5-autoloader.rar
این پوشه را بعد از آنزیپ توی فلش با فرمت exfat بریز فلش قبل از هک وصل کن به احتمال زیاد پیلود منیجر اجرا میشه

آخرین ویرایش:
درود دوستان بالاخره منم یه راهی برای استفاده افلاین از کپی خور جدید پیدا کردم (البته بر اساس توضیحات موددوارفر) خودم هنوز نرسیدم تست کنم !!!! :D
ابتدا یک گوشی رو هات اسپات میکنید بین کنسول و یک pc
نرم افزار وب کیت اتولودر رو نسخه ویندوز رو از اینجا دانلود میکنید
بعد فایل exe رو اجرا میکنید و صبر میکنید تا ip اینترنتتون یا همون گوشیتون رو نشون بده
این ip که نشون میده (مثلا برای دستگاه من میزنه 192.168.1.220 که برای شما با توجه به ISP تون ممکنه متفاوت باشه ) رو یادداشت میکنید و وارد تنظیمات کنسول شده و در بخش primery DNS کنسول خودتون وارد میکنید و یه تست اینترنت میگیرد (کنسول به هات اسپات وصل میشه ولی به نت وصل نمیشه همون خطای همیشگی رو نشون میده )
بعد از این مرحله میرید به قسمت یوزرگاید و مانند اجرای اسلوپکید ، یوزرگاید رو اجرا و گزینه YES رو میزنید
در این مرحله وب کیت اتولودر به صورت اتوماتیک مثل هاست جیلبریک روی دستگاه شما اجرا میشه و سپس پیلود وب کیت اتولودر رو هم براتون به صورت کش آفلاین نصب میکنه و تمامی اطلاعات رو ذخیره میکنه
وقتی این مراحل تمام شد بر میگردید دوباره به تنظیمات کنسولتون و تو بخش پریمری DNS اون DNS هاست 127.0.0.1 رو میدید بهش ذخیره میکنید و یه تست اینترنت هم میگیرید (مثل دفه اول که تست گرفتید)
بعد از اتمام این مرحله حتما حتما یکبار کنسولتون رو ریستارت میکنید و بعد از بالا اومدن فقط میرید و در قسمت مدیا وب کیت اتولودر رو اجراش مکنید و تمام .... پیلود منیجر خودش نصب میشه و میتونید تمامی پیلودهای خودتون رو بهش بدید و نصب کنید
نکته مهم : تمامی مراحل بالا برای دفه اول اجباریه یعنی باید از یک PC به عنوان هاست استفاده کنید اما برای دفعات بعدی نیازی به PC نداره و اون وبکیت اتولودر به صورت افلاین اجرا میشه و پیلودمنیجر با تمامی پیلودهای نصب شده هم اجرا میشن
موفق و پیروز باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or