اموزش هک برای کنسول PS5

سلام عرض ادب
ورژن کنسول 6.50 هست بهترین روش و کاملترین برای کپی خور کردن کدام است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کنسول آکبند که تو بازار باشه و شانس کپی خور داریم؟
سری 2116 سال ساخت 2025
قابل کپیخور هستند.
ps۵ slim Digital CFI-۲۱۱۶ (کپی خور)

سلام عرض ادب
ورژن کنسول 6.50 هست بهترین روش و کاملترین برای کپی خور کردن کدام است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اگر فت هست تا ورژن 9 آپدیت کن و بعد با وب کیت کپی خور کن

کدوم رو ترجیح میدین ؟
وب کیت

آقا من نوبم :دی کنسولو کپی خور خریده بودم (ورژن 12.40) ممنون میشم راهنمایی کنید برا نصب بازیا.

مافیا رو گرفتم از پی سی دی > با exfat image builder تبدیلش کردم به psf که کم حجم شه > ریختم رو هارد > وصل کردم به کنسول، چون انگار Xplorer برا 12.40 نصب نمیشه Web manager ـو نصب کردم باهاش بازیو از رو هارد کپی کردم اینترنال.

تا اینجا درسته؟

چون الان که بازی میکنم یکم لگ داره، بخاطر فشرده سازیه هست؟ و اینکه تا از یه جا به بعد کلا کرش میکنه و میاد بیرون.
باید بیخیال فشرده سازی بشم همون exfat عادی بریزم؟ یا مسیرو اشتباه رفتم؟

اگه هم تاپیکو اشتباه زدم لطفا تو تاپیک درست نقل قولم کنید ممنون.

آقا من نوبم :دی کنسولو کپی خور خریده بودم (ورژن 12.40) ممنون میشم راهنمایی کنید برا نصب بازیا.

مافیا رو گرفتم از پی سی دی > با exfat image builder تبدیلش کردم به psf که کم حجم شه > ریختم رو هارد > وصل کردم به کنسول، چون انگار Xplorer برا 12.40 نصب نمیشه Web manager ـو نصب کردم باهاش بازیو از رو هارد کپی کردم اینترنال.

تا اینجا درسته؟

چون الان که بازی میکنم یکم لگ داره، بخاطر فشرده سازیه هست؟ و اینکه تا از یه جا به بعد کلا کرش میکنه و میاد بیرون.

من این بازی رو نمیدونم ولی تا اونجا که دیدم بله pfs لگ میندازه همون exfat بهتره و اینکه اگر زیرنویس فارسی شده باشه ممکنه کرش داشته باشه بعضی جاها
فقط چیزی که تو کامنتا دیدم تو تلگرام میگم از p30

تا اینجا درسته؟

طبق تجربه خودم این بازی را با زیرنویس بازی کردم
کلا این بازی با psf خیلی لگ داره exfat هم موقع اسب سواری و رانندگی لگ داره ولی قابل بازی هست نسبت به psf لگش خیلی کمتر بود
منم دیتای p30day را داشتم فقط فارسیش کردم تا انتها بدون مشکل

ولی خیلی از بازی ها هم psf دارم مشکلی نداشتن هربازی فرق داره
میگید وب کیت .فرقش با یوتیوب چیه ؟ از همه لحاظ !!!
هیچ فرقی برای شما که 10 هستین نداره بطور خلاصه یک پیلود ارسال میکنید یک کره زمین کنار یوتیوب میاد بجای یوتیوب روی کره زمین میزنین
وب کیت برای کسانی که بالای 10 و زیر 12 و دیجیتال هستن هک 50 دقیقه ای را هک عادی کرده

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or