اموزش هک برای کنسول PS5

سلام عرض ادب
ورژن کنسول 6.50 هست بهترین روش و کاملترین برای کپی خور کردن کدام است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

کنسول آکبند که تو بازار باشه و شانس کپی خور داریم؟
سری 2116 سال ساخت 2025
قابل کپیخور هستند.
ps۵ slim Digital CFI-۲۱۱۶ (کپی خور)

سلام عرض ادب
ورژن کنسول 6.50 هست بهترین روش و کاملترین برای کپی خور کردن کدام است ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اگر فت هست تا ورژن 9 آپدیت کن و بعد با وب کیت کپی خور کن

کدوم رو ترجیح میدین ؟
وب کیت

آقا من نوبم :دی کنسولو کپی خور خریده بودم (ورژن 12.40) ممنون میشم راهنمایی کنید برا نصب بازیا.

مافیا رو گرفتم از پی سی دی > با exfat image builder تبدیلش کردم به psf که کم حجم شه > ریختم رو هارد > وصل کردم به کنسول، چون انگار Xplorer برا 12.40 نصب نمیشه Web manager ـو نصب کردم باهاش بازیو از رو هارد کپی کردم اینترنال.

تا اینجا درسته؟

چون الان که بازی میکنم یکم لگ داره، بخاطر فشرده سازیه هست؟ و اینکه تا از یه جا به بعد کلا کرش میکنه و میاد بیرون.
باید بیخیال فشرده سازی بشم همون exfat عادی بریزم؟ یا مسیرو اشتباه رفتم؟

اگه هم تاپیکو اشتباه زدم لطفا تو تاپیک درست نقل قولم کنید ممنون.

آقا من نوبم :دی کنسولو کپی خور خریده بودم (ورژن 12.40) ممنون میشم راهنمایی کنید برا نصب بازیا.

مافیا رو گرفتم از پی سی دی > با exfat image builder تبدیلش کردم به psf که کم حجم شه > ریختم رو هارد > وصل کردم به کنسول، چون انگار Xplorer برا 12.40 نصب نمیشه Web manager ـو نصب کردم باهاش بازیو از رو هارد کپی کردم اینترنال.

تا اینجا درسته؟

چون الان که بازی میکنم یکم لگ داره، بخاطر فشرده سازیه هست؟ و اینکه تا از یه جا به بعد کلا کرش میکنه و میاد بیرون.

من این بازی رو نمیدونم ولی تا اونجا که دیدم بله pfs لگ میندازه همون exfat بهتره و اینکه اگر زیرنویس فارسی شده باشه ممکنه کرش داشته باشه بعضی جاها
فقط چیزی که تو کامنتا دیدم تو تلگرام میگم از p30

تا اینجا درسته؟

طبق تجربه خودم این بازی را با زیرنویس بازی کردم
کلا این بازی با psf خیلی لگ داره exfat هم موقع اسب سواری و رانندگی لگ داره ولی قابل بازی هست نسبت به psf لگش خیلی کمتر بود
منم دیتای p30day را داشتم فقط فارسیش کردم تا انتها بدون مشکل

ولی خیلی از بازی ها هم psf دارم مشکلی نداشتن هربازی فرق داره
میگید وب کیت .فرقش با یوتیوب چیه ؟ از همه لحاظ !!!
هیچ فرقی برای شما که 10 هستین نداره بطور خلاصه یک پیلود ارسال میکنید یک کره زمین کنار یوتیوب میاد بجای یوتیوب روی کره زمین میزنین
وب کیت برای کسانی که بالای 10 و زیر 12 و دیجیتال هستن هک 50 دقیقه ای را هک عادی کرده

ssd بگیر فقط سرعتش 10gbps باشه فرقی نداره چی باشه فقط گارانتی معتبر مهمه
حالت فلشی هم نباشه با سیم وصل بشه به کنسول از پشت کنسول با سیم فاصله بگیره

همه روش ها چه دیسک چه وب چه یوتیوب پایداریشون فرقی نداره فقط برای هک یوتیوب تمامی داده ها پاک میشن بقیه هک ها داده های کنسول دست نمیخورن
هیچ نوع هکی پیلودها کامل توش نیست خودتان باید برین پیلودهای آپدیت شده را دانلود و با پیلود منیجر اجرا کنید به مرور زمان پیلودها آپدیت و پیلودهای جدید میان شما خودتان باید دوباره بروزشون کنید

به احتمال 99.99 درصد نمیپره و باقی میمونه
چون کنسول از قبل هک شده و اگر برنامه جدیدی هم برای هک بیاد از طریق explorer برنامه را نصب میکنی و هک جدید اجرا میکنی
ممنون حالا پی لود و برنامه هارو ازکجا گیر بیارم؟این روش ک دیسک هم میدن بعد از هک روش بهتریه یا این وب کیت ک جدیدا اومده؟الان من سوالم اینه پی سی ندارم با خودم گفتم بدم بیرون جلبریک کنن طرفم ی دیسک بلوری میده ک ۵۰ دقیقه از بین بره خوب و بد این روش و پایداریشو نمیدونم و برام اسن سواله ک بدون پی سی میشه پی لود پیدا کنمو بریزم یا بقیه برنامه هارو اپدیت کنم؟هیچ جا پیدا نکردم اینارو اموزش بده یا یه توضیح کلی بده صفر تا صدو

سلام برا
داداش برا ۱۰.۶۰ درایو دار چی؟

ممنون حالا پی لود و برنامه هارو ازکجا گیر بیارم؟این روش ک دیسک هم میدن بعد از هک روش بهتریه یا این وب کیت ک جدیدا اومده؟الان من سوالم اینه پی سی ندارم با خودم گفتم بدم بیرون جلبریک کنن طرفم ی دیسک بلوری میده ک ۵۰ دقیقه از بین بره خوب و بد این روش و پایداریشو نمیدونم و برام اسن سواله ک بدون پی سی میشه پی لود پیدا کنمو بریزم یا بقیه برنامه هارو اپدیت کنم؟هیچ جا پیدا نکردم اینارو اموزش بده یا یه توضیح کلی بده صفر تا صدو

سلام برا

داداش برا ۱۰.۶۰ درایو دار چی؟

دوست عزیز چون دیدم از دوستان چندبار جواب شما را دادن و متوجه نشدین
متوجه شدم شما کلا از پایه هک را بلد نیستین بهترین راه اینه شما ببرین به یک مغازه دار براتون هک کنه و حضوری ازش سوالاتتون را بکنید
چون اگر بخواهین خودتان انجام بدین با دستکاری فایل های سیستمی ممکنه به کنسول آسیب بزنید
برای ورژن شما هم هک دیسکی خوبه هم وب کیت هیچ فرقی ندارن با خیال راحت بدین براتون هک کنن

نصب اسان و سریع بازیها توسط web file manager :
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager
دوستان تست کردم با سرعت 180 تا 200 مگابایت برثانیه فایلها به داخل دستگاه کپی میشن
هر کی میخواد تست کنه از شر اون الف ارسنال مزخرف راحت میشین

چندین بار همینجا این برنامه را معرفی کردم بازم بعضی دوستان گیر برنامه های قدیمی هستن
به شخصه با ssd براحتی سرعت بین 300 تا 350 فایل ها را انتقال میدم
سلام. یه راهنمایی جامع دارید قدم به قدم یه کنسول ورژن 12.20 رو چطور هکی کنم و بازی روش نصب کنم

سلام

توی صفحات قبل کامل توضیح داده شده
برای راحتی برین یوتیوب سرچ کنید bighector کامل فارسی با فیلم توضیح داده
یا به سایت p30day سربزنید

کاش میشد پست اول را ویرایش کرد هک را کامل توش توضیح داد دوستان اینقدر سردرگم نمیشدن

دوستان این برنامه گیم کمپرسور اپدیت شده به نسخه 1.0.4 ... بازی بتل فیلد 6 رو نسخه exFat رو روی دستگاه نصب کردم ولی این نرم افزار نمیشناسه بازی رو و نمیتونم فشردش کنم ... کسی علتشو میدونه؟ راه حلی چیزی

دوست عزیز چون دیدم از دوستان چندبار جواب شما را دادن و متوجه نشدین
متوجه شدم شما کلا از پایه هک را بلد نیستین بهترین راه اینه شما ببرین به یک مغازه دار براتون هک کنه و حضوری ازش سوالاتتون را بکنید
چون اگر بخواهین خودتان انجام بدین با دستکاری فایل های سیستمی ممکنه به کنسول آسیب بزنید
برای ورژن شما هم هک دیسکی خوبه هم وب کیت هیچ فرقی ندارن با خیال راحت بدین براتون هک کنن

چندین بار همینجا این برنامه را معرفی کردم بازم بعضی دوستان گیر برنامه های قدیمی هستن
به شخصه با ssd براحتی سرعت بین 300 تا 350 فایل ها را انتقال میدم

سلام

توی صفحات قبل کامل توضیح داده شده
برای راحتی برین یوتیوب سرچ کنید bighector کامل فارسی با فیلم توضیح داده
یا به سایت p30day سربزنید

کاش میشد پست اول را ویرایش کرد هک را کامل توش توضیح داد دوستان اینقدر سردرگم نمیشدن
یعنی الان بازی 200 گیگی چقد زمان میبره تا نصب بشه ؟ چون بیشتر اینایکه بازی میریزن میگن بازیای پلی 5 طول میکشه تا ریخته بشه و این شده بهانه که بگن قیمت هر عدد بازی 300 ت !!!!!!!!!!!!!! 8->

یعنی الان بازی 200 گیگی چقد زمان میبره تا نصب بشه ؟ چون بیشتر اینایکه بازی میریزن میگن بازیای پلی 5 طول میکشه تا ریخته بشه و این شده بهانه که بگن قیمت هر عدد بازی 300 ت !!!!!!!!!!!!!! 8->
درمرحله اول خودتان با موبایل هم میتونید دانلود کنید 300 به کسی ندین

حجم بازی هرچقدر به گیگ هست *1024 کنید تقسیم به سرعت انتقال

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or