اموزش هک برای کنسول PS5

میشه بگید از کجا آموزشش دیدید و کپی خور کردید؟ کنسول منم دقیقاً همین ورژنه و دیسک خوره
خیلی روش پیچیده ای نداره من از سایت p30day رفتم جاهایی هم که نمیفهمیدم میرفتم یوتیوب کانال modded warfare میدیدم.
در کل بخوام بهت بگم یه فلش ورمیداری به نوع exfat فرمتش میکنی برنامه یوتیوب موردنیارو از پی سی دی دانلود میکنی میندازی تو فلش بعد فلشو وصل میکنی به ps5 از تنظیمات میری از طریق فلش یوتیوبو نصبش میکنی. بعد به اینترنت وصل میشی دی ان اس تو سایت p30day رو میزنی برنامه یوتیوب رو اجرا میکنی سر پنجاه دقیقه جیل برک میشه. نحوه نصب بازیا و پیلودها هم همونجاها توضیح میده.

دوستان با فریمور 4.51 بهترین روش هک کدومه ؟ بعد اینکه بازی ها رو چجوری میشه نصب کرد ؟
نظر شخصی من میخوای هرکی گفت آپدیت کن با پشت دست بزن تو دهنش
جز بهترین ورژن ها هستی

شما آموزش را یا از سایت p30day ببین یا برو تو یوتیوب bighector را سرچ کن سیرتا پیاز همچی را کامل فارسی گفته چند صفحه قبل برای یکی از دوستان لینک فیلم های بیگ هکتور را گذاشتم با آموزش ها براحتی کنسولش هک کرد

منم وبکیت و هوست مرورگر(مال پی سی دی) رو امتحان کردم.فریمورم 11.60 هست خیلی راحت جلبریک میشه و کش افلاین هم خوب اجرا میشه.اول که زده بودم درصد جلبریکش پایین بود و از ۶ تا ۳ تاش ناموفق بود ولی الان خیلی بهتر جلبریک میشه.(گرچه گاها حتی بعد جلبریک شدن وقتی حتی توی منوی کنسول میچرخی ممکنه هنگ کنه و خاموش بشه)
ضمنا باید بگم اون دوستانی که حافظه ssd ندارن و برای انتقال هارد hdd میخوان استفاده کنن خیلی راحت انتقال بازیها صورت می گیره اگه به برخی نکات توجه کنید(مخصوصا اینکه حتما فرمت تک فایلی باشه مثل exfat).الکی هزینه نکنید برای حافظه ssd اکسترنال اگه فقط و فقط میخواید برای انتقال بازی به حافظه داخلی کنسول ازش استفاده کنید و با هارد hdd کارتون راه می افته.
من دیشب بازی cronos که حدودا نزدیک به ۴۰ گیگه رو با برنامه xplorer بین ۵ تا ۱۰ دقیقه به کنسول انتقال دادم
امروز هم فورزا ۵ با حجم ۲۸۰ گیگ رو حدود ۴۵ تا ۵۵ به کنسول انتقال دادم
هر دو هم خیلی عالی و روان اجرا میشن(روی پرفورمنس مد) و هیچ لگ و باگ و دیر شدن لود تکسچری توی دو ساعتی که هر دو انجام دادم ندیدم با kstuff lite 1.10 beta و shadomount plus 1.7 alpha

سلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه

منم وبکیت و هوست مرورگر(مال پی سی دی) رو امتحان کردم.فریمورم 11.60 هست خیلی راحت جلبریک میشه و کش افلاین هم خوب اجرا میشه.اول که زده بودم درصد جلبریکش پایین بود و از ۶ تا ۳ تاش ناموفق بود ولی الان خیلی بهتر جلبریک میشه.(گرچه گاها حتی بعد جلبریک شدن وقتی حتی توی منوی کنسول میچرخی ممکنه هنگ کنه و خاموش بشه)
ضمنا باید بگم اون دوستانی که حافظه ssd ندارن و برای انتقال هارد hdd میخوان استفاده کنن خیلی راحت انتقال بازیها صورت می گیره اگه به برخی نکات توجه کنید(مخصوصا اینکه حتما فرمت تک فایلی باشه مثل exfat).الکی هزینه نکنید برای حافظه ssd اکسترنال اگه فقط و فقط میخواید برای انتقال بازی به حافظه داخلی کنسول ازش استفاده کنید و با هارد hdd کارتون راه می افته.
من دیشب بازی cronos که حدودا نزدیک به ۴۰ گیگه رو با برنامه xplorer بین ۵ تا ۱۰ دقیقه به کنسول انتقال دادم
امروز هم فورزا ۵ با حجم ۲۸۰ گیگ رو حدود ۴۵ تا ۵۵ به کنسول انتقال دادم
هر دو هم خیلی عالی و روان اجرا میشن(روی پرفورمنس مد) و هیچ لگ و باگ و دیر شدن لود تکسچری توی دو ساعتی که هر دو انجام دادم ندیدم با kstuff lite 1.10 beta و shadomount plus 1.7 alpha
سلام احیانن شما ظرفیت ۱ نداشتی روی کنسول ک بدونی بعد جلبریک بازیا میمونن یا پاک میشن؟

کاش ی لینک بزارید برای هر ورژنی نسخه پایدار کپی خور رو اموزشش رو
مثلا من ۱۰.۶۰ دیسک دارم یکی دو ساله اپدیت نکردم ک جلبریک بیاد
حالا یکی میگه نسخه ک باید ی دیسک بلوری داشته باشیو بگیر بهتره،اون یکی میگه فلان نسخه برا ۱۰‌.۶۰ دیسک بهتره.کستوف ورژن فلان باشه بهتره،پی لود فلان پایدارتده.از کجا گیر بیارم اینارو

سلام الان ی هارد اکسترنال hdd حدودت توی دیجی بین ۱۵ تا ۱۸ هست ی ترا.ی هارد اکسترنال اس اس دی مثلا sd820 هم زده۲۲ تومن.صرف با اس اس دی نیست؟یا من دارم اشتباه میکنم؟موضوع چیه

سلام احیانن شما ظرفیت ۱ نداشتی روی کنسول ک بدونی بعد جلبریک بازیا میمونن یا پاک میشن؟

حالا یکی میگه نسخه ک باید ی دیسک بلوری داشته باشیو بگیر بهتره،اون یکی میگه فلان نسخه برا ۱۰‌.۶۰ دیسک بهتره.کستوف ورژن فلان باشه بهتره،پی لود فلان پایدارتده.از کجا گیر بیارم اینارو
اگه hdd نداری و اختلاف قیمتی کمی دارن ssd پیشنهاد میشه ولی اگه hdd داری و فقط برای انتقال به حافظه کنسول استفاده میکنی نیازی به هزینه اضافه نیست اگه از روش یوتیوب استفاده کنی کنسول ریست میشه و بازیها هم پاک میشن ولی برای ورژن کنسول تو پایدارترین و بهترینه اگه از روش وبکیت استفاده کنی کنسول ریست نمیشه و ظرفیت ۱ ها قابل استفاده است ولی یه مقدار پایداریش کمتره من خودم ظرفیت ۱ داشتم قابل بازی بود
تو پیلودها Kstuff lite و shadowmount plus آخرین ورژنش پیشنهاد میشه بازیها بهتر اجرا میشن
سایت پی سی دی و گروه اش تو تلگرام آموزش خوبی میده تو یوتیوب هم آموزش های بیگ هکتور در مورد جلبریک خیلی کامل و جامع هست سرچ کنی میاره
@mahabad
ویدیوهای بیگ هکتور رو تو یوتیوب سرچ کنی آموزش جامع بیش از ۱ ساعت گذاشته در‌مورد جلبریک

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mehrdadb3
دسترسی ب یو
اگه hdd نداری و اختلاف قیمتی کمی دارن ssd پیشنهاد میشه ولی اگه hdd داری و فقط برای انتقال به حافظه کنسول استفاده میکنی نیازی به هزینه اضافه نیست اگه از روش یوتیوب استفاده کنی کنسول ریست میشه و بازیها هم پاک میشن ولی برای ورژن کنسول تو پایدارترین و بهترینه اگه از روش وبکیت استفاده کنی کنسول ریست نمیشه و ظرفیت ۱ ها قابل استفاده است ولی یه مقدار پایداریش کمتره من خودم ظرفیت ۱ داشتم قابل بازی بود
تو پیلودها Kstuff lite و shadowmount plus آخرین ورژنش پیشنهاد میشه بازیها بهتر اجرا میشن
سایت پی سی دی و گروه اش تو تلگرام آموزش خوبی میده تو یوتیوب هم آموزش های بیگ هکتور در مورد جلبریک خیلی کامل و جامع هست سرچ کنی میاره
@mahabad
ویدیوهای بیگ هکتور رو تو یوتیوب سرچ کنی آموزش جامع بیش از ۱ ساعت گذاشته در‌مورد جلبریک
تیوب و تلگرام ندارم اما ممنون ک پاسخ دادی رفیق،الان شما اگر دستگاه خودت باشه ورژنتم ۱۰.۶۰ دیسک خور باشه میگی یوتیوب بهتره؟لینکشو داری؟الان برفرض یوتیوب هم جلبریک کنیم ک نسخه های کستوف و بقیش بروز نیست،هست؟اگر لازمه خودمون اپدیت کنید پی لود و کستوف و... خب باز این چطوریه روالش از خود کنسول دانلود میشه یا گیت هاب؟حالا تفاوت این یوتیوب و روش جدید ک چندروز پیش اومد و میگی بازیا هم میمونن چیه باز برا ۱۰.۶۰ دیسک خور

شما از طریق وب کیت یا دیسک هیچ فرقی ندارن میتونی کنسول کپی خور کنی
پایداری هر دو روش خوبه تجربه خودم دارم میگم

شما باید یکم اطلاعات از پایه هک یاد بگیری
kstuff , shadowmount و بقیه پیلودها چندوقت یکبار بروز میشن و بهتر میشن باید بلد باشی چطور روی کنسولت آپدیت کنی

Release Payloads Mirror · itsPLK/ps5-payloads-mirror

لینک بالا اکثر پیلودهای خوب توش همیشه بروز میکنشون

بازی ها قبلا پاک میشدن العان با روش جدید هک دیسک و وب کیت بازی ها قبلیت پاک نمیشن ولی بعد از کپی خور خودت پاکشون میکنی حجم داشته باشی برای اجرا بازی های جدید
اگرم ssd داشته باشی احتیاجی به اینکار نیست
العان hdd و ssd اختلاف قیمت زیادی ندارن شما می خوای بخری ssd پدر مادر داری بخر حتما حتما سیم دار باشه پشت کنسول نذاری گرمای کنسول باعث کند شدن سرعت ssd میشه

درآخر دوستان لطف کنن سوال هاشون توی این تایپیک بزارن تایپیک اخبار مربوط به اخبار هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or