اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان سلام یه کنسول ps5 دیجیتال به دستم رسیده با فریمور 4. میدونم که سوالم ممکنه تکراری باشه ولی میخوام بدونم کدوم فریمور برای کپی خور بهتره و چون دیجیتال هستم روشی هست بدون دیسک بدون زمان 50 دقیقه ای بشه کپی خور کرد؟

دوستان سلام یه کنسول ps5 دیجیتال به دستم رسیده با فریمور 4. میدونم که سوالم ممکنه تکراری باشه ولی میخوام بدونم کدوم فریمور برای کپی خور بهتره و چون دیجیتال هستم روشی هست بدون دیسک بدون زمان 50 دقیقه ای بشه کپی خور کرد؟
ورژن ۴ ؟!

این ورژن بسیار کمیاب هست و پایدارترین کپیخور رو خواهد داشت.

برو تو پی سی دی آموزشش هست.

من رو 12.60 یه ماه میشه تقریبا که جیل برک کردم کنسولمو. در کل راضیم پنجاه دقیقه طول میکشه ولی بعدش رست مود واقعا تاحالا خوب جواب داده و یبار شاید تو این یک ماه سر رست مود خاموش شده و در کل خیلی پایداره و الکی پنیک نمیکنه کنسول. بازیای بالا پنجاه گیگ یخورده لودینگشون مخصوصا بعد از مردن و لود دوباره طول میکشه، در حد دوره ps4 که منی که با ps5 به لودینگای کوتاه عادت کردم یخورده اذیت میکنه. تو بازیای پرحجم تر مثل star wars outlaws یخورده مثلا تو منو یا مپ میری دیر لود میکنه. من در کل راضیم با توجه به این که بازیارو بدون هیچ هزینه ای دارم بازی میکنم. اینام احتمالا با روش جدید phu که در آینده میاد درست میشه. به کنسولم بنظر نمیاد فشار خاصی بیاد همچی روون و خوب اجرا میشه.
میشه بگید از کجا آموزشش دیدید و کپی خور کردید؟ کنسول منم دقیقاً همین ورژنه و دیسک خوره

همه به صبر و تحمل خودتون بستگی داره تمامی دوستانی که الان دستگاشون رو هک میکنن و از بازها الان لذت میبرن نتیجه صبری هست که داشتن شما ممکنه کم صبر باشی بدی دستگاتو اپدیت کنن بازی بریزن بعد پشت بندش هک برای فریمور قبلیت باید ..... بی خود نبوده میگفتن گر صبر کنی زِ غوره حلوا سازی... شما یک ساله منتظر موندی چند وقت دیگم صبر کن چیزی از دست نمیدی فعلا با همین هک 50 دقیقه ای مداراکن
بله البته من کنسول پلی استیشن پرو دارم که کپی‌خوره و هفت ترابایت بازی دارم سر همین کنسول پلی استیشن ۵ خاموشه. ولی حوصله‌ام نمی‌کشه پنجاه دقیقه صبر کنم برای هک و مخصوصاً که روزی دو ساعت خاموشی داریم. تا روز عرضه GTA 6 صبر میکنم اگر اوکی نشد دیگه بیخیال میشم

سلام
یه کنسول هست ورژن ۱۱/۶۰ دادن بیرون کپی خور کرده
دیجیتال هست الان برای ۵۰ دقیقه هم باید بدیم بیرون یا راهی داره خودمون اوکی کنیم؟
درود
از این روش استفاده کن دیگه نیازی به صبر کردن 50 دقیقه ای نداری
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00

میشه بگید از کجا آموزشش دیدید و کپی خور کردید؟ کنسول منم دقیقاً همین ورژنه و دیسک خوره
خیلی روش پیچیده ای نداره من از سایت p30day رفتم جاهایی هم که نمیفهمیدم میرفتم یوتیوب کانال modded warfare میدیدم.
در کل بخوام بهت بگم یه فلش ورمیداری به نوع exfat فرمتش میکنی برنامه یوتیوب موردنیارو از پی سی دی دانلود میکنی میندازی تو فلش بعد فلشو وصل میکنی به ps5 از تنظیمات میری از طریق فلش یوتیوبو نصبش میکنی. بعد به اینترنت وصل میشی دی ان اس تو سایت p30day رو میزنی برنامه یوتیوب رو اجرا میکنی سر پنجاه دقیقه جیل برک میشه. نحوه نصب بازیا و پیلودها هم همونجاها توضیح میده.

View attachment 417306View attachment 417307
وب کیت جدید مثل باقلوا کار میکنه
بتلفیلد ۶ روی اکسترنال عالی اجرا شد
خاموشی نداشتی یا هنگی چیزی؟ تو گروه p30 میگفتن هک انجام شد با دکمه هوم بیا تو صفحه . کلوز نکون هنگ میکنه و اینکه پلاگین رو اتولود نکن
درسته؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or