اموزش هک برای کنسول PS5

بازی mafia با PPSA14251 زیرنویس فارسی شده
به سایت دانلود فارسی ساز Mafia: The Old Country برای PS5 میرین فایل 1.2 مگابایت دانلود کنید بعد از آنزیپ فایل داخلش با پسوند pak را در پوشه
mafiatheoldcountry\content\paks
کپی کنید
تست کردم به راحتی اجرا شد

آخرین ویرایش:
سلام ممنون از پاسخی ک داد
بیشتر بازی ها روی هارد داخلی کنسول اجرا میشن بعضی از بازی ها فقط روی حافظه ssd اکسترنال
اگر می خوای ssd بگیری حداقل سرعتش 10gps باشه چون پورت usb کنسول سرعت بالاتری پشتیبانی نمی کنه
خودت راحت میتونی کپی خور کنی سه تا فیلم فارسی توی پست های قبلی گذاشتم براحتی از اون ها استفاده کن
اون سه تا فیلم ببینی کل سوالات را جواب داده
از فروشنده ها دیسک بلوری هک ps5 بگیر اونم نسخه جدید که این چدروزه اومده برای هک فقط باید دیسک بزاری و دیسک را اجرا کنی کنسول به همین راحتی هک شد
خودم کنسول با همین فرمیور هفته پیش هک کردم تاحالا کلی باهاش بازی کردن و به گفته خودشان هنوز خاموشی نداشته و کاملا پایداره

برای پایدار بودن توی اتولودر فقط فقط اول شادومانت بعد کاستاف را اجرا میکنم
ید.هارد sc720یا۷۴۰ بود اگه اشتباه نکنم مناسبه؟شما یا دوستان مدل هارداتون چیه؟
این ویدئو ها لطف میکنی بگی کدوم صفحه هستن یا لینک بدید

سلام سایتی هست که نسخه FFPFS بازی ها رو واسه دانلود قرار بده؟
دوست عزیز به این نکته دقت کنین فرمت pfs روی همه ی بازیها جوابگو نیست
نمونه اش بازی دیزگانه
توی کانال تلگرام p30 day بازیهارو با فرمتهای مختلف تست گذاشتن:

p30day

• Like
Reactions: satellitedvb
دوست عزیز به این نکته دقت کنین فرمت pfs روی همه ی بازیها جوابگو نیست
نمونه اش بازی دیزگانه
توی کانال تلگرام p30 day بازیهارو با فرمتهای مختلف تست گذاشتن:

p30day
بنده لیستمو گشتم ولی همه رو نزاشته بود .

من رو 12.60 یه ماه میشه تقریبا که جیل برک کردم کنسولمو. در کل راضیم پنجاه دقیقه طول میکشه ولی بعدش رست مود واقعا تاحالا خوب جواب داده و یبار شاید تو این یک ماه سر رست مود خاموش شده و در کل خیلی پایداره و الکی پنیک نمیکنه کنسول. بازیای بالا پنجاه گیگ یخورده لودینگشون مخصوصا بعد از مردن و لود دوباره طول میکشه، در حد دوره ps4 که منی که با ps5 به لودینگای کوتاه عادت کردم یخورده اذیت میکنه. تو بازیای پرحجم تر مثل star wars outlaws یخورده مثلا تو منو یا مپ میری دیر لود میکنه. من در کل راضیم با توجه به این که بازیارو بدون هیچ هزینه ای دارم بازی میکنم. اینام احتمالا با روش جدید phu که در آینده میاد درست میشه. به کنسولم بنظر نمیاد فشار خاصی بیاد همچی روون و خوب اجرا میشه.

دوستان سلام یه کنسول ps5 دیجیتال به دستم رسیده با فریمور 4. میدونم که سوالم ممکنه تکراری باشه ولی میخوام بدونم کدوم فریمور برای کپی خور بهتره و چون دیجیتال هستم روشی هست بدون دیسک بدون زمان 50 دقیقه ای بشه کپی خور کرد؟

دوستان سلام یه کنسول ps5 دیجیتال به دستم رسیده با فریمور 4. میدونم که سوالم ممکنه تکراری باشه ولی میخوام بدونم کدوم فریمور برای کپی خور بهتره و چون دیجیتال هستم روشی هست بدون دیسک بدون زمان 50 دقیقه ای بشه کپی خور کرد؟
ورژن ۴ ؟!

این ورژن بسیار کمیاب هست و پایدارترین کپیخور رو خواهد داشت.

برو تو پی سی دی آموزشش هست.

من رو 12.60 یه ماه میشه تقریبا که جیل برک کردم کنسولمو. در کل راضیم پنجاه دقیقه طول میکشه ولی بعدش رست مود واقعا تاحالا خوب جواب داده و یبار شاید تو این یک ماه سر رست مود خاموش شده و در کل خیلی پایداره و الکی پنیک نمیکنه کنسول. بازیای بالا پنجاه گیگ یخورده لودینگشون مخصوصا بعد از مردن و لود دوباره طول میکشه، در حد دوره ps4 که منی که با ps5 به لودینگای کوتاه عادت کردم یخورده اذیت میکنه. تو بازیای پرحجم تر مثل star wars outlaws یخورده مثلا تو منو یا مپ میری دیر لود میکنه. من در کل راضیم با توجه به این که بازیارو بدون هیچ هزینه ای دارم بازی میکنم. اینام احتمالا با روش جدید phu که در آینده میاد درست میشه. به کنسولم بنظر نمیاد فشار خاصی بیاد همچی روون و خوب اجرا میشه.
میشه بگید از کجا آموزشش دیدید و کپی خور کردید؟ کنسول منم دقیقاً همین ورژنه و دیسک خوره

سلام
یه کنسول هست ورژن ۱۱/۶۰ دادن بیرون کپی خور کرده
دیجیتال هست الان برای ۵۰ دقیقه هم باید بدیم بیرون یا راهی داره خودمون اوکی کنیم؟
درود
از این روش استفاده کن دیگه نیازی به صبر کردن 50 دقیقه ای نداری
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or