اموزش هک برای کنسول PS5

View attachment 407502Release Y2JB 1.5 · Gezine/Y2JB
تغییرات دو نسخه اخیر y2jb

.......

فعلا جیلیریک های بالاتر از ۱۰.۱ با y2jb مناسب کاربر عادی نیس و دردسر های زیادی داره
به محض عملیاتی شدن این نسخه ها اطلاع رسانی میکنم همینجا

.....

یک apr emulator ام دارن توسعه میدن که ظاهرا کمک زیادی به اجرای گیم ها میکنه
بعدا بیشتر راجبش مینویسم
درود .
بازیای مثل این چندتا هنوز درست نشد یعنی کپیخور ؟ هنوز نتونستن براش کاری کنن ؟

marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5

درود .
بازیای مثل این چندتا هنوز درست نشد یعنی کپیخور ؟ هنوز نتونستن براش کاری کنن ؟

marvel spiderman miles morales ps5
spiderman remester ps5

Horizon: Zero Dawn - Remastered ps5
Stellar Blade ps5
سلام ارادت
خیلی بازیها دیدم که برا ۵ هکی اومده بود
باید بگردم ببینم بازیها که گفتی اومدن یا ن
و اینکه پی سی دی و دانلودها کلی بازی هکی گذاشتن برای ۵ جدیدا

آخرین ویرایش:
آموزش کامل کپی خور کردن و اجرای بازی PS5 تا ورژن 12 بصورت خیلی ساده و قابل فهم لینک فایل ها را در آخر میزارم
خودم اگر فردا وقت کنم یک blu ray خام بگیرم روی 10.01 بدون youtube با دیسک یک تست میکنم

ps5-bdjb-autoloader
nanoDNS
P2JB-Y2JB-Porting
Y2JB
Y2JB

shadowmount
kstuff-lite

سلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
کسی راه حلش را میتونه به من بگه

سلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
کسی راه حلش را میتونه به من بگه
سلام به همگی، ۲ سوال
موقع نصب بازی astrobot نصب ارور داد،چه جوری میتونم از قسمت data.، داده ها را حذف کنم
روی کنسول هارد m2 دارم چه جوری موقع نصب میتونم هارد m2 را به جای هارد کنسول انتخاب کنم
ببخشید راه حلش را کسی میدونه

سلام من یه مشکل عجیب دارم من ورژن ۱۲ هک انجام دادم می‌خوام بازی ps5 با filezila بریزم بعضی فایلها رو ارور میده نمیریزه نصفه می‌ریزه اول فکر کردم مشکل از کابله با وای فای هم همینه بعد روی یه ps5 دیگه با ورژن ۱۰ تست کردم با همون کابل و سیستم مشکلی نداشت فایلها رو کامل میریزه ارور نمی‌ده رو این ورژن ۱۲ با هک جدید هم itemzflow هم جواب نمی‌ده با اون بریزم کسی می‌تونه کمک کنه ؟

آخرین ویرایش:
آموزش کامل مرحله به مرحله کپی خور کردن تا 12.00 فارسی از فروشگاه WNSTORE فایل ها هم توی کانال تلگرامشون هست

سلام من یه مشکل عجیب دارم من ورژن ۱۲ هک انجام دادم می‌خوام بازی ps5 با filezila بریزم بعضی فایلها رو ارور میده نمیریزه نصفه می‌ریزه اول فکر کردم مشکل از کابله با وای فای هم همینه بعد روی یه ps5 دیگه با ورژن ۱۰ تست کردم با همون کابل و سیستم مشکلی نداشت فایلها رو کامل میریزه ارور نمی‌ده رو این ورژن ۱۲ با هک جدید هم itemzflow هم جواب نمی‌ده با اون بریزم کسی می‌تونه کمک کنه ؟
شما فعلا بازی ها را از یک ssd external اجرا کن تا همه این مشکلات برطرف بشه

• Like
Reactions: rahavard
منتشر شده ولی برای هربار اجرای هک باید 50 دقیقه صبر کنید

بنظرم شما بدون ethen فقط با
shadowmount: https://github.com/drakmor/ShadowMoun..

برای اینکه بتونین بازی را اجرا کنید
بازی را در پوشه هایی که قبلا گفتم بریز پلاگین را اجرا کن بازی به صفحه اصلی کنسول اضافه میشه بدون نیاز به کار خاصی بعد روی آیکون بازی بزن و اجرا کن
تا اونجایی که دیدم و خوندم احتیاجی به ethen نداره
ممنون برای کنسول دیحیتالی هم کار میکنه یا فقط کنسول های دارای درایو بلوری؟
اگه میشه یه آموزش ویدئویی جامع برای ورژن ۱۱.۶۰ برای کنسول های دیجیتالی معرفی کنید تا انجام بدم من به روش جلبریک ps5 زیاد آشنایی ندارم و نمی دونم با ps4 ام که جلبریک کرده بودم چقدر تفاوت داره(البته به صورت گذرا میدونم خیلی سخت تر و طولانی تره و انتقال بازی و زمان اکسترکت و ... خیلی بیشتر طول میکشه)

ممنون برای کنسول دیحیتالی هم کار میکنه یا فقط کنسول های دارای درایو بلوری؟
اگه میشه یه آموزش ویدئویی جامع برای ورژن ۱۱.۶۰ برای کنسول های دیجیتالی معرفی کنید تا انجام بدم من به روش جلبریک ps5 زیاد آشنایی ندارم و نمی دونم با ps4 ام که جلبریک کرده بودم چقدر تفاوت داره(البته به صورت گذرا میدونم خیلی سخت تر و طولانی تره و انتقال بازی و زمان اکسترکت و ... خیلی بیشتر طول میکشه)
شما طبق آموزش برین اونجایی میگه 50 دقیقه باید صبر کرد
صبر کنید بعد bdj unpatch میگه بفرستین شما نفرستین بجاش اول kstuff بعد shadowmount را بفرستین بازی ها اگر در حافظه خارجی در پوشه های
mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

باشن اجرا میشن

اگر درحالت rest mode خاموش کنید هک باقی میمونه اگر shut down کنید تمامی مراحل از جمله 50دقیقه را باید رد کنید

جای امیدواری هست از طریق web مثل ps4 راحت بشه ps5 را هک کرد ولی باید صبر کنید شاید بیاد شایدم نه

• Like
Reactions: Abolfazlll
آموزش کامل مرحله به مرحله کپی خور کردن تا 12.00 فارسی از فروشگاه WNSTORE فایل ها هم توی کانال تلگرامشون هست

شما فعلا بازی ها را از یک ssd external اجرا کن تا همه این مشکلات برطرف بشه
بله با همون آموزش پیش رفتم
تو ssd اکسترنال ریختم shadowmontplusهم نصب کردم اما چیزی بالا نمیاره حتی اون فولدرهای که گفتید درست کردم ریختم بازم چیزی نمیاره

شما طبق آموزش برین اونجایی میگه 50 دقیقه باید صبر کرد
صبر کنید بعد bdj unpatch میگه بفرستین شما نفرستین بجاش اول kstuff بعد shadowmount را بفرستین بازی ها اگر در حافظه خارجی در پوشه های
mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

باشن اجرا میشن

اگر درحالت rest mode خاموش کنید هک باقی میمونه اگر shut down کنید تمامی مراحل از جمله 50دقیقه را باید رد کنید

جای امیدواری هست از طریق web مثل ps4 راحت بشه ps5 را هک کرد ولی باید صبر کنید شاید بیاد شایدم نه
یعنی هربار تابستون برق بره و بیاد از اول باید شروع کرد؟

بله با همون آموزش پیش رفتم
تو ssd اکسترنال ریختم shadowmontplusهم نصب کردم اما چیزی بالا نمیاره حتی اون فولدرهای که گفتید درست کردم ریختم بازم چیزی نمیاره
ریختم تو روت هارد اکسترنال بازیها رو بالا آورد اما اجرا میکنم دستگاه خاموش میشه فعلا ورژن ۱۲ هک پایدار و خوبی نیست

آخرین ویرایش:
سلام چه جوری میشه دیتای یک بازی که موقع نصب ارور داده را از هارد داخلی کنسول پاک کرد
و دوم اینکه آیا راهی هست بشه بازیهای ps5 را مستقیم روی هارد m2 که داخل کنسول قرار دادم ریخت

سلام چه جوری میشه دیتای یک بازی که موقع نصب ارور داده را از هارد داخلی کنسول پاک کرد
و دوم اینکه آیا راهی هست بشه بازیهای ps5 را مستقیم روی هارد m2 که داخل کنسول قرار دادم ریخت
با ps5 explore داخل ps5 یا به روش ftp با نرم افزار filezila با کامپیوتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• SHAM
  • NERO 7
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or