اموزش هک برای کنسول PS5

بله با هارد HDD نمیشه بسیار کند و هنگی داره فقط ssd
با ftp با نرم افزار cyberduck خیلی سریع میریزه
با hdd نمیشه به اینترنال جابجا کرد؟ اخه مصیبته، از hdd لپتاپ بخوایم با لن بریزیم روی PS5، لقمه دور سر گردوندن هست. این مسخره بازیا چیه دنیا با فقرا انجام میده😁

حقیقتش اینجا حکم می کنه کسایی که هک کردن از تجربیات خودشونم در کمک به دیگران استفاده کنن
اینجا یک فروم دوستانه هست یک اداره رسمی نیست که بگیم چرا یکم فراتر از عنوان تاپیک حرف زدی یا چرا فلان اطلاعات می دی من باید همه ی اطلاعات بدم اونم بعضا ناقص یا غلط
اگر بحث اطلاع رسانی هست یوتیوب ایسنتا شبکه ایکس یا کلی سایت ایرانی به محض قرار گیری خبر هک جدید اخبارش می ذارن فروم اساسش بحث کردنه در چارچوب احترام به هم دیگه

حالا بگذریم یک بازی دم دست دیگه تا 12.70 اماده شده هم نسخه 4 هم 5 می شه استفاده کرد 4ش بهتره چون سیوش می شه با یک فلش جا به جا کرد ضمنا بعد از صبر 50 دقیقه می شه بلوری پچ کرد که زیر 1 دقیقه کنسول هک می کنه
احتمالا هک تا 12.40 درست بشه تمامی دستگاه های توی بازار بشه هک کرد اما اگه یک فروشنده دیسک یکیشونم فقط بتونه بخره که خیلیم کار سختی نیست خیلی ها عتیقه هایی از چین میارن که این پیشش هیچی نیست این شکلی دیگه تمام دستگاه ها با همون فقط یک دیسک هک می شه پول خوبیم به جیب می زنه
الان هک بالاتر از ۱۰.۰۱ تا ۱۲ که با بلوری اوکی میشه ایتاهن ساپورت میکنه یا نه؟
ایتمزفلو برای انتقال بازی روش جوابه ؟

دوستان خود من هم می تونم جیلبریک کنم یا خیلی خاص هست و تخصص ویژه ای می خواد!؟ قبلاً ایکس باکس سه سراغ رو تعمیر می کردم یک سر رشته ای دارم ولی نه خیلی می ترسم به فناش بدم . ممنون میشم بگین کار آسانی هست یا سخت!؟

سوال دوم اینکه با فلش می تونم جیلبریک کنم!؟

سوال سوم هارد ssd ندارم احتمالا باید با هارد ssd لپتاب و روش ftp بازی ها رو بریزم کار خاصی داره!؟

و سوال آخر نسخه من ۱۲.۴۰ هست، جیلبریک کنم یا صبر کنم زمان ران شدن جبریک کمتر بشه!؟

پ.ن: جای خونه ما ۴ می گیره پر بازی می کنه و جیلبریک می کنه اما فکر کنم به صرف اینکه خودم اقدام کنم ضمن اینکه کار رو خودم انجام بدم لذت بخش تره اگر خطرناک نباشه

ایتاهن لازم نداره
با ELF Arsenal میشه بازی ها را انتقال داد و خیلی کارهای دیگه کرد

قابلیت های ELF Arsenal

انتقال بازی بین حافظه داخلی و هارد اکسترنال

پشتیبانی از SSD و NVMe

فایل منیجر حرفه‌ای

اجرای Homebrew

اجرای Payloadها

و Cheat Runner داخلی

و FTP Server

سازگاری با Shadow Mount

کنترل کنسول از طریق موبایل و کامپیوتر

دوستان خود من هم می تونم جیلبریک کنم یا خیلی خاص هست و تخصص ویژه ای می خواد!؟ قبلاً ایکس باکس سه سراغ رو تعمیر می کردم یک سر رشته ای دارم ولی نه خیلی می ترسم به فناش بدم . ممنون میشم بگین کار آسانی هست یا سخت!؟

سوال دوم اینکه با فلش می تونم جیلبریک کنم!؟

سوال سوم هارد ssd ندارم احتمالا باید با هارد ssd لپتاب و روش ftp بازی ها رو بریزم کار خاصی داره!؟

و سوال آخر نسخه من ۱۲.۴۰ هست، جیلبریک کنم یا صبر کنم زمان ران شدن جبریک کمتر بشه!؟

پ.ن: جای خونه ما ۴ می گیره پر بازی می کنه و جیلبریک می کنه اما فکر کنم به صرف اینکه خودم اقدام کنم ضمن اینکه کار رو خودم انجام بدم لذت بخش تره اگر خطرناک نباشه
جیلبریک کاری نداره با دیدن یک فیلم راحت میتونی هک کنی ولی چون فرمیور شما بالاست هردفعه بعد از خاموش کردن باید 50 دقیقه صبر کنی

ftp کار نکردم بقیه دوستان باید تجربه خودشون بگن
صبرکردن یا نکردن تصمیم خودتان هست خودم نزدیک یکسال صبر کردم کنسول هک کردم پول بابت بازی ندادم
با hdd نمیشه به اینترنال جابجا کرد؟ اخه مصیبته، از hdd لپتاپ بخوایم با لن بریزیم روی PS5، لقمه دور سر گردوندن هست. این مسخره بازیا چیه دنیا با فقرا انجام میده😁
بدون ssd هیچکار نمیشه کرد کلا دنیا دنیای بدیه ~X(

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dark_Souls
بدون ssd هیچکار نمیشه کرد کلا دنیا دنیای بدیه ~X(
ارشیو‌ها هنوز کل دنیا رو hdd هست.‌ یه انتقال به ssd باعث ناراحتی کنسول میشه؟😁🤣 قربونش برم همه چیز گرون شده.

یه سوال، فلش سیلیکون پاور دارم
Fast Speeds up to 1050MB/s Read, 1000MB/s Write

سرعتش اینه. میشه با این انتقال داد یا کلا ssd اکسترنال برای اجرای بازی کپی الزامی شده؟ اگر اجباری شده بگم‌چه مارکی بخره که کاملا اوکی باشه؟

ارشیو‌ها هنوز کل دنیا رو hdd هست.‌ یه انتقال به ssd باعث ناراحتی کنسول میشه؟😁🤣 قربونش برم همه چیز گرون شده.

یه سوال، فلش سیلیکون پاور دارم
Fast Speeds up to 1050MB/s Read, 1000MB/s Write

سرعتش اینه. میشه با این انتقال داد یا کلا ssd اکسترنال برای اجرای بازی کپی الزامی شده؟ اگر اجباری شده بگم‌چه مارکی بخره که کاملا اوکی باشه؟
اگر فلشت sp ds72 هست که به احتمال زیاد هم همین مدل به قول معروف کریم بخدا تو مسلمون نیستی حافظه ات یک حافظه ssd هست

از خودمم همین مدل هست که سوخت فرستادم گارانتی به بدبختی قبولش کردن
فقط یک سیم رابط سرعت بالا بگیر چون به پورت پشتی میزنی گرمای کنسول و گرمای خود ssd باهم باعث کاهش سرعت و عمر حافظه میشه

• Like
Reactions: RoadRash
با ای تی ای هن بتا می شه اما زمانیه یعنی بعد از یک مدتی باید مجدد جدیدش بگیری تا نسخه اصلی بیاد
نسخه اصلی هم نمی دونم چرا اینقدر تاخیر داره کلا یکم گشاد تشریف دارن اما به زودی 2.6 با کلی قابلیت جذاب میاد تا 12.70 هم می ره قاعدتا
ایتمز اره می شه نباید مشکلی داشته باشه اما من با SHADOW MOUNT می زنم خیلی راحته یک اس اس دی سرعت بالا بگیرید با کابل بزنید بهش همین
می تونید یک اس اس دی نسل 4 هم بندازیش داخلش اگه بازی زیاد می کنید طبیعتا بازی ها هم بهتر اونجوری اجرا می شن
بله تا 12.70 با بلوری می شه اما قبلش باید هک بشه تا پچش بشه کرد
بازی های سبک حتی با فلش سرعت 400 مگ هم خوب اجرا می شن
هارد هم می شه بهش زد کلا هر فرمت EXFAT می شه بهش زد اما طبیعتا هارد بزنی 300 سال لود بازی طول می کشه بعدشم همش تیکه پاره می شه بازی یک اس اس دی سرعت بالا با یک تبدیل 10 گیگابیت
اما هارد می شه زد بازی منتقلش کرد تا از پی سی که خیلی ازار دهندس اما اینم بگم از روی هاردم بازی خیلی کند منتقل می شه شاید 3 4 ساعت یک بازی 150 گیگی طول بکشه

سلام ممنون از توضیحات یه سوال داشتم دستگاه من 1116A فت ورژن 12.60و دیسکخور ایا با دیسک بلوری میتونم هکش کنم. هکش امده یا باید صبر کنم
هم اره هم خیر باید قبلش یک هک نایاب انجام بدید بعدش بلوری پچ کنید بعدش با بلوری می شه
من پیشنهادم اینکه به حرف شرکت های بزرگ گوش بدید سریعتا تا جایی که لازم دارید پولشم دارید اس اس دی بخرید تقریبا همشون هشدار دادن همین چند روز پیشم تیم گروپ گفت
الان اس اس دی ها جدید سامسونگ که لیست کردن 2 تراش 700 دلار 4 تراش 1400 دلار یعنی 2 تراش 120 میلیون می شه تازه گفتن تا 2028 این داستان حداقل ادامه داره کل ظرفیت ها تا 2028 پیش خرید شدن
من البته گفتم اس اس دی گرون می شه بخرید کنسول گرون می شه خود 5 هم 100 دلار پایه 150 دلارم پروش گران شد
الانم توی ایران بر خلاف دنیا اس اس دی قیمتش ریزش هم داشته یعنی قیمت دلاریش حساب کنی ایران الان از همه جا اس اس دی ارزان تره از همه جا مردم بیشتر ناز می کنن :D کلا یک سیستمی در ایران حاکمه که تا گرون نشه یک عده ای اقدام به خرید نمی کنن یعنی بازار که ارامه یا رو به پایینه هیچ کس خرید نمی کنه

• Like
Reactions: RoadRash
برای انتقال فایل به راحتی میشه ازhdd استفاده کرد و مشکلی نیست. ولی برای اجرای بازی نمیشه ازش استفاده کرد به دلیل کندی در اجرا.
حتی الامکان فایلا رو اول به exfat تبدیل کنید بعد انتقال بدین به کنسول. برای انتقال هم باید اول نرم افزار xplore نصب کنید بعد از توش کپی پیست کنید توی پوشه data/etaHEN/games

کد خطای CE-108255-1 یا ارور Something went wrong هستش .میشه رهنمایی کنید .

devil may cry 5 special edition ps5 . وگانگ این ارور رو نداد .

دوستان نمیدونم چرا وقتی باس مرحله سوم یعنیArtemis تموم میشه . ارو میده و خارج میشه از بازی و بعدش بردم پیش طرف که بازی ریخت , از طریق این قسمتا اکی کرد تقریبا یعنی کااستوف رو فعال کرد درست شد , ولی ایندفعه باس مرحله 10 هست و ارور بالای رو میده و خارج میشه .

debut -seeting- kstuff

آخرین ویرایش:
با تشکر از تمام دوستان که راهنمایی کردند

من کنسول رو جیلبریک کردم فقط این برنامه items نیست روش که بازی ها بریزم چه کنم

پ.ن: نصب کردم itemsflow رو ولی علامت ورود ممنوع داره
بازی های هک شده ps۴ هم که نصب کردم قفل داره

ممنون میشم این رو رو توضیح بدید

آخرین ویرایش:
با تشکر از تمام دوستان که راهنمایی کردند

من کنسول رو جیلبریک کردم فقط این برنامه items نیست روش که بازی ها بریزم چه کنم

پ.ن: نصب کردم itemsflow رو ولی علامت ورود ممنوع داره
بازی های هک شده ps۴ هم که نصب کردم قفل داره