Persia Tech
کاربر سایت
بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشهداداش اینم استار وارز همه چیش ok
بازی اوکیه ها منتها روی حالت چند کاناله صدا بازی هیچ صدایی نداره فقط باید بذارم 2 کاناله تی وی مد که صداش درست بشهداداش اینم استار وارز همه چیش ok
دیمون سولز داخلی اجرا نمیشهسلام دوستان من از چند روز پیش که با kstuff هک میکنم تمام بازی هایی که روی هارد دستگاه اجرا نمیشد از جمله دیمن سولز اجرا شدن خواستیم اطلاع رسانی کنم برا کسانی که مشکلدارن
ممنون میشم کمک کنینبا سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم
با سلام به دوستان
ps5 من ورژن
24.02-09.00 هست به چه ورژنی برم و با چه روشی jailbreak کنم
تنها روش برای شما استفاده از فایل بکاپ یوتیوب هست که کلیه اطلاعات کنسول شما پاک میشه و برنامه یوتیوب نصب میشه با هردفعه روشن کردن کنسول واجرای برنامه یوتیوب کنسول هک میشهممنون میشم کمک کنین
پیرو صحبت های دوستمون بگم که میتونی از بکاپی که من ساختم استفاده کنیممنون میشم کمک کنین
خودم چون 10.01 هستم با یوتیوب راحت تره تا دیسک اگر 12 هم بدون دیسک بود آپدیت میکردمسلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
منتشر شده ولی برای هربار اجرای هک باید 50 دقیقه صبر کنیددرود
هک پایدار برای فریمور ۱۱.۶۰ و کنسول دیجیتالی و فاقد دیسک ایا منتشر شده یا خیر؟
آیا اصلا جیلبریکی برای کنسول های دیجیتالی منتشر شده یا فقط برای کنسول های دیسک خور موجوده؟اگه موجوده تا چه فریموری ساپورت میکنه؟
بنظرم شما بدون ethen فقط باسلام کسی رو هک ورژن ۱۲ که با دیسک کپی میشه ethen نصب کردم من از اینترنت ورژن 2.6b پیدا کردم نصب میکنم اجرا نمیشه فقط kstuff نصب میکنم اجرا میشه اما ethen اجرا نمیشه روش خاصی داره ؟
تا 12.7 هک شدهسلام
دوستان الان روشی هست که بشه ورژن ۱۲.۲۰ رو هک کرد و بازی PS5 اجرا کرد؟
خوب الان بین 12.0 تا 12.4 که گفتید، با وجود صبر زیاد میشه ایتاهن لود کرد و بازی 5 اجرا کرد؟تا 12.7 هک شده
بین 12.4 تا 12.7 دیسک های خاص مثل استاروارز یا ژاپنی میخواد دردسترس ما نیست پس میشه گفت برای ما هک نشده
اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه
اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه
زیر 10.01 هم که مثل قبل هست
چون خودم تست نکردم قطعی نمیتونم بگمخوب الان بین 12.0 تا 12.4 که گفتید، با وجود صبر زیاد میشه ایتاهن لود کرد و بازی 5 اجرا کرد؟