اموزش هک برای کنسول PS5

سایت dlpsgame معتبره برای دانلود بازی های ps5؟
لطفا چندتا سایت معتبر معرفی کنید
میخوام بازی dream works stars kart racing رو بگیرم هیچکدوم از سایتای ایرانی ندارند تو لیستشون

• Like
Reactions: esi overlord
نسخه جدید Itemzflow خودش خودکار پرمیشن رو به 777 تغییر میده و دیگه احتیاجی به ftp نداره
بازی demon souls هم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه و اینترنال بلک اسکرین میده
سلام ببخشید بازی سایلنت هیل رو میشه رو هارد داخلی اجرا کرد ؟ من فرمور 9.40 هستم
میشه راهنمایی کنید چجوری باید بازی کنم عاشق این بازی هستم ممنون

• Like
سایت dlpsgame معتبره برای دانلود بازی های ps5؟
لطفا چندتا سایت معتبر معرفی کنید
میخوام بازی dream works stars kart racing رو بگیرم هیچکدوم از سایتای ایرانی ندارند تو لیستشون
معتبره
دانلود نسخه هک شده بازی DreamWorks All-Star Kart Racing برای PS4
DreamWorks All Star Kart Racing - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5

• Like
Reactions: rezagoli
  • Like
دمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟

یه برنامه باید بریزی اسمش رو نمیدونم
بکاپی که از ps4idea من ریختم خودش نصب کرده بود از قبل
البته بدرستی نمیدونم شاید ب قول همین رفیقمون تو بکاپای دولوپرا یا خود ایتاهن ورژن های جدیدش در کل این افزونه حتی با امکانات و ظاهری بهترم وجود داشته باشه,,,
اما اگر ب هر نحو نیس
اسمش ظاهرا
PS5 Temperature plugin
در حقیقت پلاگین(افزونه ای)ک با مراجعه ب etahen toolbox بخش پلاگین ها بهش اضافه میشه و میتونید هنگام بازی و ...با انتخاب و فعالسازیش دمای کنسولو چک کنید

PS5JB.jpg

اموزش کامل و نحوه اعمال پلاگین (PS5 Temperature plugin) برای استفاده در کنسولای PS5 هک شده

آخرین ویرایش:
سلام ببخشید بازی سایلنت هیل رو میشه رو هارد داخلی اجرا کرد ؟ من فرمور 9.40 هستم
میشه راهنمایی کنید چجوری باید بازی کنم عاشق این بازی هستم ممنون
بله میشه ، کنسولو هک کن ، با ایتمزفلو دیتای بازی رو انتقال بده به هارد داخلی و اجرا کن

دمای سی پیو رو بخام ببینیم باید کدوم قسمت برم تنظیمات ؟
یه برنامه باید بریزی اسمش رو نمیدونم
بکاپی که از ps4idea من ریختم خودش نصب کرده بود از قبل
البته بدرستی نمیدونم شاید ب قول همین رفیقمون تو بکاپای دولوپرا یا خود ایتاهن ورژن های جدیدش در کل این افزونه حتی با امکانات و ظاهری بهترم وجود داشته باشه,,,
اما اگر ب هر نحو نیس
اسمش ظاهرا
PS5 Temperature plugin
در حقیقت پلاگین(افزونه ای)ک با مراجعه ب etahen toolbox بخش پلاگین ها بهش اضافه میشه و میتونید هنگام بازی و ...با انتخاب و فعالسازیش دمای کنسولو چک کنید

View attachment 401847

اموزش کامل و نحوه اعمال پلاگین (PS5 Temperature plugin) برای استفاده در کنسولای PS5 هک شده

ایتاهن ۲.۴ خودش داره و روشنه

Attachments

• 20251124_142947.jpg
    20251124_142947.jpg
    792.3 KB · مشاهده: 11
ایتاهن ۲.۴ خودش داره و روشنه
عرض کردم تو پست مرتبطش ب درستی نمیدونم ولی قابل حدس و اشاره هم داشتم ک تو نسخه جدید ایتاهن این قابلیت باس باشه..ب هر حال ممنون از توجهت

نسخه فایو میخوام
سایت dlpsgame زو هر هاستی میزنم کلی تبلیغ باز میشه اصلا نتونستم دانلود ازش
از کدوم هاستش دانلود میشه کرد؟

رفیق گرامی اکثر سایتای داخلی از منابع خارجی از قبیل لینکای در خصوص بازی (torrent) یا همین سایت dlpsgame و غیره...دانلود و ...اپلود میکنن , همونطور ک دوستمونم تو جواب خدمتت گفته بود , معتبر هستن...فقط از لینک هایی مثل 1fichier باید اشنا باشین تا بتونید لینک دانلودو بدرستی استفاده کنید یا از رباتهای معرفم میتونید اینطور لینکارو براحتی مستقیم کنید...
سایتای داخلی درسته ک زحمت زیادی برای اپلودو لینک مستقیم میکشن ک کارو با لینکای مستقیم راحت ترم میکنن ولی گاهی اوقات نمیرسن همه بازیهارو هم پوشش بدن بنابراین تا این سایتای ب اصطلاح معرف خارجی هم نباشن اینور از دست کسی اونقدر کاری برنمیاد...
برای رفع تبلیغاتم براحتی از افزونه های اد بلاک میشه رو مرورگر برای رد کردن این صفحات و پیج های ب اصطلاح تبلیغاتی استفاده کرد...

آخرین ویرایش:
من ps5 ورژن ۴ دارم که قبلا هکی بازی میکردم. الان آخرین آموزش برای هک جدید کجاست. و اینکه من ورژنم رو بیارم بالاتر؟
یا بک پورت هست برای بازیا و بهتره رو ورژن پایین بمونم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or