Amir nyny
کاربر سایت
اپدیت کن به ۹.۶۰سلام
من الان رو نسخه ۸.۴۰ هستم بنظرتون رو همین ورژن بمونم و جیلبریک کنم یا اپدیت کنم به نسخه بالاتر؟
بله مندوستان کسی هست از ۷.۶۱ به ۹.۶ اپدیت کرده باشه؟
اپدیت کن به ۹.۶۰سلام
من الان رو نسخه ۸.۴۰ هستم بنظرتون رو همین ورژن بمونم و جیلبریک کنم یا اپدیت کنم به نسخه بالاتر؟
بله مندوستان کسی هست از ۷.۶۱ به ۹.۶ اپدیت کرده باشه؟
در حقیقت غلط هم نیست چیزایی که عامیانه می شه همه استفاده می کنن در دستور زبان پارسی دیگه غلط محسوب نمی شه بهش می گن اصطلاح عامیانه اما در کل درستش اینکه به همشون بگیم storage که شامل تمامی مدل ها می شهالان من اینو میگفتم همه جبهه میگرفتن چرا گفتی هارد اس اس دی غلطه ؟![]()
باید شورتکات kstuff فعال کنی توی بازی غیر فعالش کنی ضمنا اگه یادت بره موقع بستن بازی فعالش کنی دستگاه کرش می کنه برای همین در نسخه بتا جدید بالای بازی نوشته قرمز غیر فعاله تا زمانی که غیر فعاله می مونهرفقا برای من رو یکسری بازیها یکم کندی مشاهده میشه
مثلا بلک اپس ۶ و اتم فال بافت ها پرست لود نمیشه گرافیکش مثل پی اس ۲ عه
تو همون اتم فال ام یکم کنده بازی
ممکنه برای اتا هن باشه
چون این بازیها اخرین اپدیت روشون نصبه
درودسلام آقا رضا یه سوال من امروز دوتا کنسول فریمور 4.51 را خواستم از طریق همین روش معمول Y2JB جیلبریک کنم ولی موقع ریستور از فلش اجازه اجرا نمیداد و میگه آپدیت کن راهکاری هست این آپدیت را دور زد یا باید مثل اون فیلم آموزشی moddad warfar ;که قبلا گذاشته بودی که با همین برنامه filezila بصورت دستی جابجا کرد؟
خب بعد اپدیت به ۹.۶ اپ یوتوب کار میکنه؟ و میتونه دستگاه رو هک کنه یا باید از اول مراحل رو انجام داداپدیت کن به ۹.۶۰
بله من
بله اجرا میشه مشکلی ندارهخب بعد اپدیت به ۹.۶ اپ یوتوب کار میکنه؟ و میتونه دستگاه رو هک کنه یا باید از اول مراحل رو انجام داد
این سوال منم هستسلام دوستان بازیهای ps2 و ps1 رو نمیشه روی ps5 هک شده اجرا کرد؟
ممنونم از راهنماییتون میشه لینک این برنامه رو برام بزارید من خودم پیدا نکردمدرود و احترام
بله رفیق گرامی میشه از نرم افزارهای مرتبط از قبیل نرم افزارMarkus ک در خصوص تبدیل بازیهای PS1 , PS2 برای کنسول PS4 , PS5 هم وجود دارن استفاده , بازی مورد نظرو با نرم افزار از طریق PC تبدیل سپس نصبو اجرا کنید...
نسخه جدید Itemzflow خودش خودکار پرمیشن رو به 777 تغییر میده و دیگه احتیاجی به ftp ندارهخیلی هم عالی .شما بازی demon souls رو هم تست کردی با هارد داخلی؟ چون این یه بازی گمونم فقط از طریق اکسترنال اجرا میشه . و دقیقا مشکل صدارو هم داره من رو ۲ تا هارد تست کردم البته ssd نبودن گمونم نمیکنم تاثیر داشته باشه خیلی و اینکه برای این بازیها هم یه روش گویا بود به اسم پرمیشن یا هم چین چیزی که تخصصی تر از طریق همین ftp مقادیر پوشه بازی رو به ۷۷۷ تغییر میداد و بازی اجرا میشد .
ممنونم از راهنماییتون میشه لینک این برنامه رو برام بزارید من خودم پیدا نکردم
درود
بله حتما
منتهای مراتب باید ی مقدار تو کار باهاش وارد باشی تا بتونی بهترین خروجی رو بگیری
حتما قبل از باز کردن در PC پیش نیازها رو مطمعن باش تا ب درستی نصب باشن وگرنه تبدیل ب درستی انجام نمیشه و با انواع ارور روب رو میشی
لینک مبدلهای PS1 & PS2 , Sega Saturn
از Markus00095 برای تبدیل و اجرا در کنسولهای PS4 , PS5 کپیخور:
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS1 برای اجرا در PS4:
PSX_2_PS4_v1.6
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای PS2 برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
PS2_2_PS4_V1.2
و این لینک
PS2_2_PS5_v1.2
لینک مبدل در خصوص تبدیل بازیهای سگا ساترن برای اجرا در PS4 و همچنین PS5:
SATURN_2_PS4-PS5_v1.3
واقعا ممنون از شما دوست عزیزعزیزی
لینکا خدمتت..
فقط صبر کن تا پستو ویرایش کنم چون ب نظر از نرم افزارهای زیر + نرم افزارهای jabu هم ک لینکهای مرتبطش رو بهش اضافه میکنم میتونی استفاده کنی و اگر با نرم افزارهای در خصوص Markus95 حالا از مقایسه ش بگذریم , نتونستی باهاش کار کنی با این یکی بتونی نتیجه بگیری..
واقعا ممنون از شما دوست عزیز
ارادت رفیق گرامیاین سوال منم هست
درود ب رفیق گرامیسلام دوستان روی ps5 میشه ترینر و چیت زد؟