اموزش هک برای کنسول PS5

بنده قصد جسارت یا چیزی رو ندارم و اینکه از این بنده خدا خاستم تست کنه بیشتر بخاطر اینکه خیالمون راحتر بشه ... حرفام تکرای باشد هر روز به این سایت سر میزنم . پس یعنی هر بازی که ایشون در صدر قرار میده مثل این عکس گذاشتی , راحت با هک اجرا میشه بدون ایراد درسته ؟
مشکلی نیست رفیق
شما یا هر شخصه دیگری سوال یا موارده اینچنین رو مطرح کنی من برام مساله ای نیس..باشمو بدونم , توضیح یا جواب خواهم داد..
اما فقط خواستم بگم
کسی ک حرفی رو نزده خب طبیعتا درست نیس از قولش بگیم اون مطلبو صراحتا گفته!!
اصلا مگه دست ماهاس ب فرض محالم کسی بگه نمیشه ...مگه ب حرف اونه ک صحنه هک استپ کنه..!دادا اینا بخشی از زندگیشونو با تجربه اختصاص دادن ب اینطور موارد نه هر کسی ک میادو نظر شخصی خودشو بیان میکنه...
بعد عرض کردم بزار اصلا تکلیف اون هکرهای دیگم ک توضیحشم خدمتت بارها اطلاع رسانی داشتم , مشخص بشه
اگر قرار بر انتشار هن و گلدهن در اینده فراهم بشه دیگه امثالی مثل speed-007 و بعضی ..طبیعتا هم دیگه نمیگن ...نمیشه.

بله اگر بازی در خصوص خود کنسول PS5 رو ردیف کنن برای هر کدوم از فریمورای فعلی هکی , قابل اجراس..
در هر حال بازم نیازه کاربرا اینارو تست و ازطریق ازمون خطا و تجربه ای ک ب دست میارن خب میان برای بقیه هم اطلاع رسانی میکنن ک از چه مواردی برای اجرای بهتر استفاده کردن مثل دوستانیکه تو همین تاپیک ها یا فضای دیگر دارن اینکارو انجام میدن...

برای اجرایه خوب احتیاج به هارد ssd هستش و اینکه هنوز خیلی از بازیهایه ps5 رو نمیشه اجرا کردش
باید صبر کردش فعلا
البته حافظه اس اس دی درسته نه هارد
سعی کنید از ssd های dram دار براش استفاده کنید حتی از ماله خودش بهتره یکجاهایی چون اس اس دی داخلی خودشم dram نداره

من هم روش جدید تست کردم با همون بار اول تست جواب داد هر چند شانسیه دیگه ممکنه 2 3 باریم نشه باید بازم تستش کنم تا بتونم بگم پایداریش چطوره
اخرین بتای اتاهن هم ریختم دیگه دمای gpu cpu هم می زنه تا 90 درجه اوکیه اما اگه بالای اون دما می ره باید خمیرش عوض کنید حتما

سلام دوستان عزیز
رو ورژن ۸.۴۰ با اتاهن ۲.۴ بتا و ورژن اولیه اوتولدر تو بازی یه باره دستگاه هنگ می‌کنه
باید دستگاه از اول ریست کنم برای اوتولدر جدید ؟ یا راه هست بدون ریست نسخه جدید یوتیوب نصب کنم با اوتولدر و کوستاف جدید ؟؟؟

• Like
Reactions: esi overlord
البته حافظه اس اس دی درسته نه هارد
سعی کنید از ssd های dram دار براش استفاده کنید حتی از ماله خودش بهتره یکجاهایی چون اس اس دی داخلی خودشم dram نداره

من هم روش جدید تست کردم با همون بار اول تست جواب داد هر چند شانسیه دیگه ممکنه 2 3 باریم نشه باید بازم تستش کنم تا بتونم بگم پایداریش چطوره
اخرین بتای اتاهن هم ریختم دیگه دمای gpu cpu هم می زنه تا 90 درجه اوکیه اما اگه بالای اون دما می ره باید خمیرش عوض کنید حتما
الان من اینو میگفتم همه جبهه میگرفتن چرا گفتی هارد اس اس دی غلطه ؟ 🤣🤣🤣🤣

سلام دوستان عزیز
رو ورژن ۸.۴۰ با اتاهن ۲.۴ بتا و ورژن اولیه اوتولدر تو بازی یه باره دستگاه هنگ می‌کنه
باید دستگاه از اول ریست کنم برای اوتولدر جدید ؟ یا راه هست بدون ریست نسخه جدید یوتیوب نصب کنم با اوتولدر و کوستاف جدید ؟؟؟
راه داره ولی دردسره
اگه اطلاعات کنسول برات مهم نیس بکاپ جدید رو نصب کن

• Like
رفقا برای من رو یکسری بازیها یکم کندی مشاهده میشه
مثلا بلک اپس ۶ و اتم فال بافت ها پرست لود نمیشه گرافیکش مثل پی اس ۲ عه
تو همون اتم فال ام یکم کنده بازی
ممکنه برای اتا هن باشه
چون این بازیها اخرین اپدیت روشون نصبه

سلام خدمت دوستان محترم.
میشه راهنمایی کنید علت نیومدن بازی استاروارز اوتلاوز رو (منظورم اینه که با فریمور خاصی میاد یا ... ؟) و بگید چه زمانی ممکنه بیاد ؟
سپاسگزارم.

آخرین ویرایش:
  • Like
سلام دوستان بازی‌های ps2 و ps1 رو نمیشه روی ps5 هک شده اجرا کرد؟
درود و احترام
بله رفیق گرامی میشه از نرم افزارهای مرتبط از قبیل نرم افزارMarkus ک در خصوص تبدیل بازیهای PS1 , PS2 برای کنسول PS4 , PS5 هم وجود دارن استفاده , بازی مورد نظرو با نرم افزار از طریق PC تبدیل سپس نصبو اجرا کنید...

سلام خدمت دوستان محترم.
میشه راهنمایی کنید علت نیومدن بازی استاروارز اوتلاوز رو (منظورم اینه که با فریمور خاصی میاد یا ... ؟) و بگید چه زمانی ممکنه بیاد ؟
سپاسگزارم.
درود
فریم ور اولیه ش 9.4 هستش

درود
فریم ور اولیه ش 9.4 هستش
خیلی ممنونم.
و اینکه میشه بفرمایید از کجا فریمور اولیه که فرمودید رو بفهمم برای سایر بازی ها.
و اینکه تا چه فریم وری الان کپی بازی ها خواهند آمد ؟

خیلی ممنونم.
و اینکه میشه بفرمایید از کجا فریمور اولیه که فرمودید رو بفهمم برای سایر بازی ها.
و اینکه تا چه فریم وری الان کپی بازی ها خواهند آمد ؟
خواهش ...فعلا تا 9.6 ...
PPSA08260: Star Wars Outlaws

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or