اموزش هک برای کنسول PS5

سلام به دوستان
کنسول 7.61 رو از طریق xplorer و برنامه یوتوب اتولودر هک کردم
میخوام بدونم اگه به 9.6 اپدیت کنم و سیستم ریست بشه برنامه یوتوب باز هم کار میکنه و هک انجام میشه ؟
در واقع نمیخوام از روش ریستور بکاپ استفاده کنم

سلام دوستان عزیز الان رو ورژن 8.40 هستم برای وکونگ اپدیت کنم 9.60 به نظر شما احتمال اتفاق خاصی رو 8.40 از دست بدم یا نه ؟؟/
اپدیت کن چیزی رو از دست نمیدی
چندتا چیزم به دست میاری

لینک دانلودشو نداری؟
چرا حجمش اینقدر زیاد شده؟
https://akirabox.com/0Kezko181zD1/file
پیگیرش شدم پیداش کردم

آخرین ویرایش:
کنسول فت استاندارد ورژن 7.60
روش Y2JB
از بکاپی که MODDEDWARFARE برای اتو لودر قرار داده بود استفاده کردم...
مراحل هک فوق العاده راحت و سریع و ساده بود ...
از 10 باری که برای هک اقدام کردم 2 بار انجام نشد (بعد از اجرا برنامه یوتوب ، گزینه ETAHEN TOOL BOX در قسمت ستینگ ظاهر نشد ) ... ولی برعکس PS4 نه هنگ و نه خاموشی نداشت فقط دستگاه رو ری استارت کردم و دوباره نرم افزار یوتوب رو اجرا کردم...
5 بازی
A-Plague-Tale-Requiem
Medium
Remnant.2
Ghostwire Tokyo
Returnal
رو امتحان کردم...
هیچ راهی پیدا نکردم تا بشه این بازی ها رو روی هارد داخلی کپی و اجرا کرد ، و با توجه به آموزش MODDEDWARFARE بازی های PS5 ، فعلا فقط بوسیله هارد اکسترنال قابل بازی هستن...(اگر کسی راهی بلد هستش به من هم بگه) و خب متاسفانه من هارد اکسترنال SSD ندارم و روی هارد معمولی این تست رو انجام دادم...
1-A-Plague-Tale-Requiem : بهترین و راحت ترین اجرا مربوط به این بازی میشد... ولی با این حال کندی رو میشد حس کرد مخصوصا تو لودینگ ها ( به دلیلی که در ادامه ذکر میکنم حدس میزنم این کندی به خاطر هارد باشه...)
2-Medium این بازی هم نسبتا سریع اجرا شد
3-Remnant.2 : بعد از یه لودینگ طولانی وارد قسمت خلق کاراکتر شد بدون مشکل ، ولی بعد از اون مرحله وارد یه لودینگ بی پایان شد... - بعد از نیم ساعت بازی رو بستم و دوباره اجرا کردم... این دفعه وارد بازی شد و برای 1 ساعتی بازی رو امتحان کردم به غیر از کندی های 1 ثانیه ای مشکلی پیدا نشد...
4-Ghostwire Tokyo : اولش این بازی رو با اینکه نشون میداد ، اجرا نمیکرد و میگفت هیچ فایل اجرائیی پیدا نشد ... ولی بعد از چند ساعت روشن بودن دستگاه و امتحان بازی های دیگه یکدفعه ای این بازی هم اجرا شد (مثل بازی های قبلی)
5- Returnal: این اولین بازی بود که امتحان کردم ولی بعد از مارک استودیو Housemarque هیچ اتفاقی نیافتاد(یه لودینگ بی پایان)- بعد از امتحان بازی های دیگه و بعد از روشن بودن دستگاه برای چندین ساعت دو باره این بازی رو امتحان کردم ، بعد از چندین بار بستن و اجرا مجدد ، بازی اجرا شد ... کندی رو میشد حس کرد و ...
به طور خلاصه میتونم بگه با توجه به تجربه ای که کردم یه هارد اکسترنال SSD سریع حتما نیازه و در غیر این صورت واقعا بازی های خود PS5 قابل بازی کردن نخواهند بود... و خب متاسفانه من هارد اکسترنال SSD ندارم تا بتونم نحوه اجرای این بازی هارو روی یه هارد سریعتر امتحان کنم ولی از اونجاییکه با گذشت زمان (از روشن بودن دستگاه) بازی هایی که اولش اجرا نمیشدن هم اجرا شدن ، حدس میزنم مشکل از سرعت هارد بوده و نه از روش Y2JB
در تمام طول این مدت نه هنگ و نه خاموشی نداشتم...
ندیدم کسی تجربه اجرای بازی های خود PS5 رو به طور کامل برای این روش گفته باشه ... ، امیدوارم چیز هایی که نوشتم براتون مفید باشه...
موفق باشید.

سلام . من هم به دلیل نداشتن هارد اکسترنال اس اس دی تصمیم به نصب این چهار بازی کم حجم پی اس فایو گرفتم :
1-Stray
2-Biomutant
3-Kena Bridge Of Spirit
4-Astros Playroom
همه این چهار بازی هم در هارد اکسترنال و هم در هارد داخلی کنسول بدون مشکل اجرا شدند.
مشخصات کنسول:فت دیجیتال ورژن 6.02 جیلبریک شده با Y2JB
مضخصات هارد اکسترنال : SEAGATE USB3 2.0TB

سلام . من هم به دلیل نداشتن هارد اکسترنال اس اس دی تصمیم به نصب این چهار بازی کم حجم پی اس فایو گرفتم :
1-Stray
2-Biomutant
3-Kena Bridge Of Spirit
4-Astros Playroom
همه این چهار بازی هم در هارد اکسترنال و هم در هارد داخلی کنسول بدون مشکل اجرا شدند.
مشخصات کنسول:فت دیجیتال ورژن 6.02 جیلبریک شده با Y2JB
مضخصات هارد اکسترنال : SEAGATE USB3 2.0TB
سلام
چجوری حافظه داخلی کپی کردید بازی رو؟

• Like
Reactions: esi overlord
سلام
چجوری حافظه داخلی کپی کردید بازی رو؟
طریقه نصب بازی های ps5 با آیتمز فلو

اول باید بازی دانلود شده هکی ps5 را اکسترکت کنید و تک پوشه داخل هارد اکسترنال فرمت شده با exfat بریزید و به آیتمز فلو بروید اول به قسمت PS5 ( مکعب و مربع ) بروید بعد تو قسمت change app patch بزنید ، سمت راست هارد اکسترنال و سمت چپ هارد داخلی هست برای رفتن به هارد اکسترنال باید R1 بزنید و بعد رو پوشه بازی مورد نظر مربع بزنید و بعد میاد بیرون و میروید تو بخش copy app folder می زنید این سری سمت چپ که هارد داخلی هست تو پوشه data مربع میزنی کپی شروع می شود منتظر میشوید کپی زمان می برد و وقتی کپی تموم شد هارد اکسترنال جدا کن از کنسول و بعد برو آیتمز فلو تو بخش ps5 گزینه scan fo apps بزن و تو آیتمز فلو بازی اجرا کن لذت ببر

نکته : اینکه بازی های ps5 فقط از آیتمز فلو اجرا میشوند

نکته خیلی مهم : اگر بازی اجرا کردید بلک اسکرین آمد و بازی اجرا نشد در آیتمز فلو رو بازی مورد نظر بروید Remove بزنید و بعد بروید قسمت ps5 تو change app بروید هارد داخلی ( سمت چپ ) پوشه data رو پوشه بازی مورد نظر مربع بزن بعد lunch بزنید بازی اجرا می شود

بعضی بازی های ps5 متاسفانه در هارد داخلی اجرا نمی شوند و فقط باید ssd اکسترنال تهیه کنید و از روی آن اجرا کنید

برای اجرای بازی های PS5 در SSD اکسترنال

اول باید بازی دانلود شده هکی ps5 را اکسترکت کنید و تک پوشه داخل هارد اکسترنال فرمت شده با exfat بریزید و به آیتمز فلو بروید اول به قسمت PS5 ( مکعب و مربع ) بروید بعد تو قسمت change app patch بزنید ، سمت راست هارد اکسترنال و سمت چپ هارد داخلی هست برای رفتن به هارد اکسترنال باید R1 بزنید می روید و بعد رو پوشه بازی مورد نظر مربع بزنید و lunch را بزنید و بازی کنید

وقتی یک بار بازی را کپی کردید و تمام مراحل بالا انجام دادید برای سری های بعد بازی را در آیتمز فلو رو آیکن خود بازی بزنید و اجرا می شود

دانلود برنامه Itemzflow Game Manager

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or