underal
کاربر سایت
میدونم، شما متوجه نشدی گفتم 7.61 به بالامن با فرض اینکه شما رو ۷.۶۱ با bdjb کنسولش رو جیلبریک کردی جواب دادم
میدونم، شما متوجه نشدی گفتم 7.61 به بالامن با فرض اینکه شما رو ۷.۶۱ با bdjb کنسولش رو جیلبریک کردی جواب دادم
من hamidashi demo رو از psn japan گرفتم حدود یک ماه پیش الان رو ورژن ۱۲.۰۰ هستم برای فایو فتم. یعنی الان میتونم از طریق lua جیلبریک کنم؟
من اولین بار با اموزشی که تو یوتوب بود هک رو انجام دادم از اون به بعد بدون اینکه چیزی به ps5 وصل باشه میرمتو یوتوب خودش کامل هک میکنهبا این ابزار هر چی پیلود دارید رو میتونید بریزیت تو روت usb تون بعد بزنید به کنسول یوتوب رو که اجرا کنید اتومات پیلود ها لود میشه دونه دونه
GitHub - 0x1iii1ii/Y2JB: Y2JB is userland code execution using PS5 Youtube app
فعلا چیزی ریلیز نکرده قراره یه بکاپ اماده بزاره ظاهرا
لطفا لینکش بذاریدمن اولین بار با اموزشی که تو یوتوب بود هک رو انجام دادم از اون به بعد بدون اینکه چیزی به ps5 وصل باشه میرمتو یوتوب خودش کامل هک میکنه
سلامسلام دوستان روشی نیومده واسه ورژن 7.61 به بالا بدون اینکه اطلاعات پاک بشه یوتیوبو بریزم یا جیلبریک کنم؟سلام
وقت ب خیرسلام
این روش y2jb
بعد از انجام هک ، بازی های ps5 رو چطور باید انجام بدیم؟ ، MODDEDWARFARE میگفت باید از طریق usb باشه... ، یعنی نمیشه به هارد داخلی انتقال داد و یا نصبشون کرد؟
ممنون
نسخه پابلیک بتا اومده ولی اوکی عه همه بازیهارو اجرا میکنهسلام ایتاهن 2.4 برای 9.60 نیومده؟
بازیای 5 رو تست کردید؟ رو خافظه داخلی میشه؟نسخه پابلیک بتا اومده ولی اوکی عه همه بازیهارو اجرا میکنه
فعلا نه ولی شاید وکانگ رو بگیرم نسخه ۵ ببینم اجرا میشه یا نبازیای 5 رو تست کردید؟ رو خافظه داخلی میشه؟
حالا سوالی که دارم اینه که اگه به ورژن ۹.۶ اپدیت کنم و از ایتاهن ۲.۴ استفاده کنم باز هم جواب میده یا باید ریستور بکاپ کنمps5 فت استاندارد اپدیت 7.61 روش یوتوب با ایتاهن 2.3 انجام دادم و عالی جواب داد سرعتی و پایدار ، دیگه نیازی به دیسک کپی خور ندارم
تمام بازی های ps4
Mortal 1 روی هارد خود دستگاه
Tekken 8 روی هارد اکسترنال
عالی اجرا شد
من نمی دونم چرا می گید بازی خوب کم داره حدود 250 تا بازی براش اوکی شده که حداقل 50 تاش واقعا خوبنعمده بازیهای که اجرا میشه بازیهای ۴ عه اما هستن ۱۰ ۱۵ تا بازیهای مخصوص خود ۵ که با itemzflow اجرا میشن
در کل رو بازیهای ۵ حساب نکن اکثرا فقط بازیهای ۴ اجرا میشه