اموزش هک برای کنسول PS5

من hamidashi demo رو از psn japan گرفتم حدود یک ماه پیش الان رو ورژن ۱۲.۰۰ هستم برای فایو فتم. یعنی الان میتونم از طریق lua جیلبریک کنم؟

نمیشه دوست گرامی , دیسک بازیرو میخواد در خصوص LUA
فقط اون بازیه Okage: Shadow King هست ک میشد یا میشه از PSN گرفت و با روش Mast1c0re انجام داد ک اونم ماجرای خودشو داره...

با این ابزار هر چی پیلود دارید رو میتونید بریزیت تو روت usb تون بعد بزنید به کنسول یوتوب رو که اجرا کنید اتومات پیلود ها لود میشه دونه دونه
GitHub - 0x1iii1ii/Y2JB: Y2JB is userland code execution using PS5 Youtube app
فعلا چیزی ریلیز نکرده قراره یه بکاپ اماده بزاره ظاهرا
من اولین بار با اموزشی که تو یوتوب بود هک رو انجام دادم از اون به بعد بدون اینکه چیزی به ps5 وصل باشه میرم‌تو یوتوب خودش کامل هک میکنه

سلام دوستان روشی نیومده واسه ورژن 7.61 به بالا بدون اینکه اطلاعات پاک بشه یوتیوبو بریزم یا جیلبریک کنم؟سلام
سلام

netflix روشی داره ssd m2 با حجم 256 یا 512 یا 1 ترا یا 2 ترا میشه برنامه را با pc روی ssd ریخت ssd را وصل به کنسول کرد برنامه را به حافظه داخلی کنسول انتقال داد
امکانش هست این روش برای y2jb هم بیاد
ولی اگر نیامد وقتی هک netflix کامل شد میشه کلا از خود netflix استفاده کرد یا هک netflix را انجام داد بعد از هک از طریق fttp برنامه y2jb را نصب کرد

خودم به شخصه منتظر این اتفاقم

سلام
این روش y2jb
بعد از انجام هک ، بازی های ps5 رو چطور باید انجام بدیم؟ ، MODDEDWARFARE میگفت باید از طریق usb باشه... ، یعنی نمیشه به هارد داخلی انتقال داد و یا نصبشون کرد؟
ممنون
وقت ب خیر
ببین دوست گرامی صحنه هک اینروزا بدجوری پراکنده اطلاع رسانی میشه از هر طرف یه باگ کوچیک و بزرگ یا ترفنده خاصی برای هک PS5 معرفی شده و هرکدومشونم دارن برای بهتر شدن یا راهکار بهتر تلاش میکنن!!
بنابراین فعلا کمتر کسی ازمون خطای اجرا و هک فعلیرو پوشش میده ب این دلیل ک کسانیکه رو فریمورای بالاتر ب هر نحوه رفتن اونام طبیعتا دلشون میخواد این هک ها پیشرفت و برای اونام شامل بشه
ولی با این حال گفتیم ک خود اجرای بازیای PS5 رو نمیشه حتی رو هک فعلی روش حساب ویژه ای داشت و فعلا مقداری کمی رو از بازیا شاید بتونید بدرستی و بدون هیچگونه ایرادی اجرا کنید از اونور بازیای PS4 fpkg هم بعضیاشون ممکنه این ایراداتو داشته باشن!

اما اگر صبر کنید این مواردم بزودی بهشون رسیدگی میشه در حال حاضر ایتاهن نسخه جدیدو رسمیش وعده بهتر شدن حتی در اجرای بازیهارو داده

بارگیری سریعتر FPKG
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
خب اینم تست بازی Banishers Ghosts of New Eden در فریمور 7.01 بازی ک همین دیشبم برای PS5 نسخه هکی و در خصوص فریمورای 7 تا 10 منتشر شد(ظاهرا همه چیز خوب ب نظر میرسه)
PS5JB.jpg

TEST Banishers Ghosts of New Eden در PS5 7.01 SATA SSD خارجی
لینک:

https://x.com/i/status/1989816013873946896

ps5 فت استاندارد اپدیت 7.61 روش یوتوب با ایتاهن 2.3 انجام دادم و عالی جواب داد سرعتی و پایدار ، دیگه نیازی به دیسک کپی خور ندارم
تمام بازی های ps4
Mortal 1 روی هارد خود دستگاه
Tekken 8 روی هارد اکسترنال
عالی اجرا شد

ps5 فت استاندارد اپدیت 7.61 روش یوتوب با ایتاهن 2.3 انجام دادم و عالی جواب داد سرعتی و پایدار ، دیگه نیازی به دیسک کپی خور ندارم
تمام بازی های ps4
Mortal 1 روی هارد خود دستگاه
Tekken 8 روی هارد اکسترنال
عالی اجرا شد
حالا سوالی که دارم اینه که اگه به ورژن ۹.۶ اپدیت کنم و از ایتاهن ۲.۴ استفاده کنم باز هم جواب میده یا باید ریستور بکاپ کنم

Attachments

• 20251116_020142.jpg
    20251116_020142.jpg
    290.8 KB · مشاهده: 15
  • 20251116_020306.jpg
    20251116_020306.jpg
    482.5 KB · مشاهده: 15
آخرین ویرایش:
عمده بازیهای که اجرا میشه بازیهای ۴ عه اما هستن ۱۰ ۱۵ تا بازیهای مخصوص خود ۵ که با itemzflow اجرا میشن
در کل رو بازیهای ۵ حساب نکن اکثرا فقط بازیهای ۴ اجرا میشه
من نمی دونم چرا می گید بازی خوب کم داره حدود 250 تا بازی براش اوکی شده که حداقل 50 تاش واقعا خوبن
برای کسی که پی سی خوب نداره همینا 2 3 سال طول می کشه تموم کردنش
حالا درسته همه ی بازی هاش اوکی نشده اما اینجوریم نیست که بگیم به درد نمی خوره
از انچارتد لست WUKONG کرش 4 انتیل دون اتمیک هارت دیمن سولز تکن 8 GTA QUIET PLACE سایلنت هیل دراگون دگما الون این دِ دارک اسکورن گوست رانر CHANT LIES OF PI گوست او سوشیما REMNANT 2 IMMORTALS RIDE 5 TRINE 5 LORDS OF FALLEN EVER SPACE 2 FIST THE QUARY WO LONG ROBOCOP A PLAGE TALES 1-2 MORTAL KOMBAT 1 RE4 CALISTO PROTOCOL HOGWARTS STREET FIGHTER 6 EPIC MICKEY REMASTER RE2 RE3 GHOST WIRE THE ASCENT TMNT
اینا فقط بخشی از خوباشن مدام می شنوم می گن برای PS5 هیچی نداره فقط به درد 4 می خوره حالا چون چنتا انحصاری خوبش توی لیست نیست دلیل نمی شه بگیم هکش به درد نمی خوره با این همه بازی خوب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or