اموزش هک برای کنسول PS5

این چیزی برای دانلود نمیاره مطمعنی لینک رو درست گذاشتی؟
لینک درسته عکس رو ببین
الان امتحان کردم خودم

دوستان یه سوال خیلی مهم برام پیش اومده .اگه روند هک تکمیل بشه، کلیه بازی های ps4 fpkg روی هک جدید قابل نصبه؟ یه آرشیو زیاد بازی ps4 دارم میخوام دوباره رو ps5 بازی کنم
بازیهای پی اس ۴ که خیلی وقت پیشم اجرا میشد
مهم pkg شدن بازیهای ۵ که که بخاطر سیستم امنیتی hypervisor امکانش نیس

Attachments

• Screenshot_2025-11-14-00-47-07-141_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-11-14-00-47-07-141_com.android.chrome.jpg
    135.1 KB · مشاهده: 12
آخرین ویرایش:
https://www.p30day.ir/ps5-exploit-jailbreak-328908.html
اموزش کامل y2jb
برای اون دوستی که کفته بود نمیخاد کنسولش ریست فکتوری بشه

بله برای این 11.6 میخواد
ترفنده این بود که وسط اجرای یه بازی ،اگر دیدید داره کند اجرا میشه، میتونید کی استاف رو غیر فعال کنید از طریق ایتاهن

.............................................................................................................................................................................................................................

بزودی مشخص میشه
View attachment 400444
y2jb روی ۱۱.۶۰ ؟

y2jb روی ۱۱.۶۰ ؟
خب همش دارن تست میکنن دولوپرا ,بقیه و غیره...اما بطور قطع معلوم نیس
هر کدومم رو فریمورای مختلف
مثلا بعضیاشون میگن تا 10.40 امکانش هست
بعضیا رو 11.20
یسری مثل همین پست قبل ظاهرا رو 11.60 امکانشو میدونن...خلاصه ک همشون در حال تستن و با قاطعیت فعلا نمیشه گفت میخواد چی بشه

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
lua سونی تا 12.02 هم پچ نکرده و جوابه

ببین من این سایت داخلی رو کاری ندارم لینکشم رفیقمون گذاشته و اینم ب کنار ک اونجا نوشته نسخه اصلاح شده ورژن 1.10 حالا اونجا میتونید از خود سایتش سوال کنید...
ولی سایت معروف رو ک میشناسین PS5 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
درسته لینکاش داخلی نیستن اما اونجا شما وارد ک بشی هر بازی فریمور پیش نیازش ذکر شده اکثرا هم بروزه
حالا اگر بطور مثال بین 8 تا 9 باشه پیش نیازش و شما الان ک تا 9.60 هکو در اختیار دارین پس قابل اجراس
اینکه دانلودش کنی کند باشه تو اجرا یا ایراداتی رو از این قبیل داشته باشه ترفندشو گفتیم ک باید فعلا چیکار کنی تا بهتر بشن اینطور بازیا هنگام اجرا پس نیاز ب تست دارن
تا بلکه بعدا با مرور زمان و اپدیت و ترفندی ک فلو اطلاع رسانی کرده بود این مشکلاتم مرتفع کنن

View attachment 400437
View attachment 400440

View attachment 400438
من hamidashi demo رو از psn japan گرفتم حدود یک ماه پیش الان رو ورژن ۱۲.۰۰ هستم برای فایو فتم. یعنی الان میتونم از طریق lua جیلبریک کنم؟

بازیهای پی اس ۴ که خیلی وقت پیشم اجرا میشد
مهم pkg شدن بازیهای ۵ که که بخاطر سیستم امنیتی hypervisor امکانش نیس
خوب دارن هک میکنن که بتونیم بازی ها رو اجرا کنیم دیگه درسته؟ وگرنه جیلبریک کردن کنسول چه فایده ای داره وقتی نتونی بازی هاش رو اجرا کنی

• Like
Reactions: esi overlord
الان من لینکو میزنم فقط وارد سایت akirabox.to میشه و فایل رو برای دانلود نمیاره برخلاف عکسی که گذاشتید
فک کنم پاک شده
الان که امتحان کردم چیزی نمیاره
یه لینک دیکه پیدا میکنم میزارم برات

خوب دارن هک میکنن که بتونیم بازی ها رو اجرا کنیم دیگه درسته؟ وگرنه جیلبریک کردن کنسول چه فایده ای داره وقتی نتونی بازی هاش رو اجرا کنی
قطعا همینطوره ولی این نسل بخاطر هایپر وایزر متاسفانه بازیهای کمی از خود پی اس ۵ هست که اجرا بشه

• Like
Reactions: esi overlord
دوستان بی زحمت یکی نسخه هک شده Black Myth Wukong PS5 تست بزنه با 9.6 و اطلاع رسانی کنه میشه اجرا کرد یا خیر ؟ باگ و خطا دارد ؟
من رو پی سی بازیش کردم بازی بدی نیس ولی اونجوری خفن که فک کنی ام نیس
بقیه رفقا احتمالا تستش میکنن نتیجه رو اعلام میکنن

امیدوار باشیم به آینده؟ چون میخوام ps4 رو تعویض کنم با ۵
منم به همین امید چندسال پیش اینکارو کردم ولی خب میبینی فعلا بازیهای ۵ کمی هست که با این جیل بریک اجرا شه
اما روش دارن کار میکنن قراره گلد هن برای پی اس ۵ بدن ازون ور بازیها که pkg بشه کار تمومه
فعلا ارزش افزوده خاصی نداره این هک رو پی اس ۵
مگر اینکه اکانتی بدی بیرون بازی ۵ بریزن برات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• turaj
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or