اموزش هک برای کنسول PS5

الان این بازی dead space که اومده به صورت Fkpg هستش و اینکه رو خود هارد کنسول نصب میشه؟
نه . بازیهای مخصوص ۵ هنوز fpkg ندارن
اما مساله ای نداره فعلا راحت اجرا میشه با itemzflow

سلام کسی بازی Demon's Souls رو روی هارد دستگاه اورد بالا برا من نمیاره
از نسخه های اخر itemzflow و etahen استفاده کن

• Like
Reactions: esi overlord
دوستان این برنامه های پایین رو نسخه به روزش رو دانلود کردم چطور باید جایگذاری بشن تو کنسول؟
Y2JB 1.2.1
Autoloader v0.3
etahen2.5
این فایلی امیر گذاشته را دانلود کن
6.58 MB folder on MEGA

با برنامه Xplorer کل پوشه را انتقال بده به پوشه دیتای هارد داخلی کنسول اینطوری etahen , kstuff بروز میشن

autoloader یک فایل download0.dat داره باید بری داخل هارد داخلی آدرس دقیقش
  • Use FTP to place download0.dat from releases page in /user/download/PPSA0165*
جایگزین کنی هم یوتیوب آپدیت میشه هم autoloader

ولی قبل از اینکارها ببین اگر موقع اجرای هک نوشته هایی میاد توش ورژن autoloader هست اگر نوشته v0.3 که آپدیته کاری نکن فقط پوشه ای امیر گذاشته توی data قرار بده

این فایلی امیر گذاشته را دانلود کن
6.58 MB folder on MEGA

با برنامه Xplorer کل پوشه را انتقال بده به پوشه دیتای هارد داخلی کنسول اینطوری etahen , kstuff بروز میشن

autoloader یک فایل download0.dat داره باید بری داخل هارد داخلی آدرس دقیقش
  • Use FTP to place download0.dat from releases page in /user/download/PPSA0165*
جایگزین کنی هم یوتیوب آپدیت میشه هم autoloader

ولی قبل از اینکارها ببین اگر موقع اجرای هک نوشته هایی میاد توش ورژن autoloader هست اگر نوشته v0.3 که آپدیته کاری نکن فقط پوشه ای امیر گذاشته توی data قرار بده
دوست عزیز بازیام پاک نمیشن؟

افزون بر گفته های دوست خوبمون باید بگم اگه از بکاپ های قبلی که گذاشتم استفاده کرده باشی
نیاز نیس download0 رو جایگزین کنی
فقط کافیه این فایل https://github.com/itsPLK/ps5_y2jb_autoloader/releases/download/v0.3/y2jb_update.zip رو تو فلش بریزی و فلش رو به کنسول وصل کنی یوتوب رو که اجرا کنی اتومات به plk autoloader 3 اپدیت میشه ( از حالت زیپ خارجش نکن همونجوری که هست بریز تو فلش )

نه ربطی نداره هیچیت پاک نمیشه

با برنامه ps5 xplorer باید فایل ها را جایگزین کنی اگر درست انجام بدی هیچ اتفاقی نمیافته ولی اگر به اشتباه یک فایل یا پوشه اصلی را از داخل هارد کنسول پاک یا جابه جا کنی ممکنه کنسولت بالا هم نیاد
پوشه ای که گذاشتم کاری نداره پوشه را کپی میکنی روی فلش با فرمت xfat بعد از اجرای هک برنامه xplorer اجرا میکنی جهت سمت چپ دسته را میزنی میری روی پوشه ای که کپی کردی روش دکمه مثلث و بعد sent to بعد data را میزنی تمام

ولی بابت آپدیت autoloader قبلش حتما یک فیلم از یوتیوب ببین ممکنه توی یوتیوب با برنامه ftp و با کامپیوتر انجام بده فرقی نداره شما با xplorer و کپی فایل download0.dat روی فلش همان کا را انجام بدین

افزون بر گفته های دوست خوبمون باید بگم اگه از بکاپ های قبلی که گذاشتم استفاده کرده باشی
نیاز نیس download0 رو جایگزین کنی
فقط کافیه این فایل https://github.com/itsPLK/ps5_y2jb_autoloader/releases/download/v0.3/y2jb_update.zip رو تو فلش بریزی و فلش رو به کنسول وصل کنی یوتوب رو که اجرا کنی اتومات به plk autoloader 3 اپدیت میشه ( از حالت زیپ خارجش نکن همونجوری که هست بریز تو فلش )
خوب این روش خیلی راحت تره برای آپدیت autoloader که نمیدونستم از همین روش برو که خیلی بهتره

میشه dead space رو تو هارد کنسول نصبش کرد؟
اینو امتحان نکردم
ولی رو اس اس دی اکسترنال خیلی بازیهازو انجام میدم مشکلی نیس
حتی استند بای ام میکنم بازی به مشکل نمیخوره
من دراگون داگما ۲ رو انتقال دادم به اس اس دی کنسول
بدون مشکل اجرا شد

آخرین ویرایش:
اینو امتحان نکردم
ولی رو اس اس دی اکسترنال خیلی بازیهازو انجام میدم مشکلی نیس
حتی استند بای ام میکنم بازی به مشکل نمیخوره
من دراگون داگما ۲ رو انتقال دادم به اس اس دی کنسول
بدون مشکل اجرا شد
خوب مشکل اینجاست که اس اس دی اکسترنال نداریم
هارد اکسترنال معمولی دارم . اینجوری که خوب نیستش
لطفا مشکلات رو زودتر حل کنید

• Like
سلام چطوری ترینر نصب کنم رو ps5?
از تنظیمات اتاهن
البته باید به نت وصل باشی

خوب مشکل اینجاست که اس اس دی اکسترنال نداریم
هارد اکسترنال معمولی دارم . اینجوری که خوب نیستش
لطفا مشکلات رو زودتر حل کنید
هارد دیگه به درد این نسل نمیخوره
شما باید اس اس دی پر سرعت تهیه کنی

• Like
اگه درست میخوندی برات نوشته بودم که از اپلیکیشن های هک بروز از قبیل etahen 2.5b استفاده کنی مشکل حل میشه
میشه پستتو واسم ریپلای کنی ؟ نرم افزارام بروزه همش رو 10.01 هستم ولی بازم با استند بای میپره و باید ریست کنم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or