Amir nyny
کاربر سایت
اگه درست میخوندی برات نوشته بودم که از اپلیکیشن های هک بروز از قبیل etahen 2.5b استفاده کنی مشکل حل میشهکسی ایده ای نداره ؟
اگه درست میخوندی برات نوشته بودم که از اپلیکیشن های هک بروز از قبیل etahen 2.5b استفاده کنی مشکل حل میشهکسی ایده ای نداره ؟
نه . بازیهای مخصوص ۵ هنوز fpkg ندارنالان این بازی dead space که اومده به صورت Fkpg هستش و اینکه رو خود هارد کنسول نصب میشه؟
از نسخه های اخر itemzflow و etahen استفاده کنسلام کسی بازی Demon's Souls رو روی هارد دستگاه اورد بالا برا من نمیاره
این فایلی امیر گذاشته را دانلود کندوستان این برنامه های پایین رو نسخه به روزش رو دانلود کردم چطور باید جایگذاری بشن تو کنسول؟
Y2JB 1.2.1
Autoloader v0.3
etahen2.5
دوست عزیز بازیام پاک نمیشن؟این فایلی امیر گذاشته را دانلود کن
6.58 MB folder on MEGA
با برنامه Xplorer کل پوشه را انتقال بده به پوشه دیتای هارد داخلی کنسول اینطوری etahen , kstuff بروز میشن
autoloader یک فایل download0.dat داره باید بری داخل هارد داخلی آدرس دقیقش
جایگزین کنی هم یوتیوب آپدیت میشه هم autoloader
- Use FTP to place download0.dat from releases page in /user/download/PPSA0165*
ولی قبل از اینکارها ببین اگر موقع اجرای هک نوشته هایی میاد توش ورژن autoloader هست اگر نوشته v0.3 که آپدیته کاری نکن فقط پوشه ای امیر گذاشته توی data قرار بده
افزون بر گفته های دوست خوبمون باید بگم اگه از بکاپ های قبلی که گذاشتم استفاده کرده باشیدوست عزیز بازیام پاک نمیشن؟
نه ربطی نداره هیچیت پاک نمیشهدوست عزیز بازیام پاک نمیشن؟
با برنامه ps5 xplorer باید فایل ها را جایگزین کنی اگر درست انجام بدی هیچ اتفاقی نمیافته ولی اگر به اشتباه یک فایل یا پوشه اصلی را از داخل هارد کنسول پاک یا جابه جا کنی ممکنه کنسولت بالا هم نیاددوست عزیز بازیام پاک نمیشن؟
خوب این روش خیلی راحت تره برای آپدیت autoloader که نمیدونستم از همین روش برو که خیلی بهترهافزون بر گفته های دوست خوبمون باید بگم اگه از بکاپ های قبلی که گذاشتم استفاده کرده باشی
نیاز نیس download0 رو جایگزین کنی
فقط کافیه این فایل https://github.com/itsPLK/ps5_y2jb_autoloader/releases/download/v0.3/y2jb_update.zip رو تو فلش بریزی و فلش رو به کنسول وصل کنی یوتوب رو که اجرا کنی اتومات به plk autoloader 3 اپدیت میشه ( از حالت زیپ خارجش نکن همونجوری که هست بریز تو فلش )
میشه dead space رو تو هارد کنسول نصبش کرد؟نه . بازیهای مخصوص ۵ هنوز fpkg ندارن
اما مساله ای نداره فعلا راحت اجرا میشه با itemzflow
از نسخه های اخر itemzflow و etahen استفاده کن
اینو امتحان نکردممیشه dead space رو تو هارد کنسول نصبش کرد؟
خوب مشکل اینجاست که اس اس دی اکسترنال نداریماینو امتحان نکردم
ولی رو اس اس دی اکسترنال خیلی بازیهازو انجام میدم مشکلی نیس
حتی استند بای ام میکنم بازی به مشکل نمیخوره
من دراگون داگما ۲ رو انتقال دادم به اس اس دی کنسول
بدون مشکل اجرا شد
از تنظیمات اتاهنسلام چطوری ترینر نصب کنم رو ps5?
هارد دیگه به درد این نسل نمیخورهخوب مشکل اینجاست که اس اس دی اکسترنال نداریم
هارد اکسترنال معمولی دارم . اینجوری که خوب نیستش
لطفا مشکلات رو زودتر حل کنید
میشه پستتو واسم ریپلای کنی ؟ نرم افزارام بروزه همش رو 10.01 هستم ولی بازم با استند بای میپره و باید ریست کنماگه درست میخوندی برات نوشته بودم که از اپلیکیشن های هک بروز از قبیل etahen 2.5b استفاده کنی مشکل حل میشه