mehrdadb3
کاربر سایت
اپلود کن لطفاپوشه اتولودری که قبلا اپلود کردم رو منتقل کن به پوشه دیتا
اگر پوشه حاوی اتاهن جدید رو میخای بگو تا اپلود کنم
من فقط فایل رو سند کردم تو قسمت data که جواب نداد باید با پوشه بفرستم؟
اپلود کن لطفاپوشه اتولودری که قبلا اپلود کردم رو منتقل کن به پوشه دیتا
اگر پوشه حاوی اتاهن جدید رو میخای بگو تا اپلود کنم
بله باید کل پوشه رو بفرستیاپلود کن لطفا
من فقط فایل رو سند کردم تو قسمت data که جواب نداد باید با پوشه بفرستم؟
سلامسلام از ورژن ۹.۶۰ برم ۱۰ باید مراحل هک رو از اول برم؟ تمام بازیام پاک میشن؟
یعنی آپدیت کنم یوتیوب غیر فعال نمیشه ؟سلام
نه هیچ اتفاقی نمیوفته فقط سعی کن از etahen 2.5 استفاده کنی بنظرم چندوقتی اومده دارم استفاده میکنم روی 10 پایدارتره
بهتره ریسک نکنیسلام از ورژن ۹.۶۰ برم ۱۰ باید مراحل هک رو از اول برم؟ تمام بازیام پاک میشن؟
ممنون برادربهتره ریسک نکنی
هرچند y2jb از فریمور ۱۰ پشتیبانی میکنه اما چیزی اعلام نکردن راجب سازگاریش
فعلا رو ۹.۶۰ بمون هرچی فرمور جدیدتر جیل بریک بشه همینجا اعلام میکنیم
از 9.6 به 10.01 رفتم هیچ اتفاق خاصی نیافتاد اگر از 10.01 ببه بالا بری مشکل میخورییعنی آپدیت کنم یوتیوب غیر فعال نمیشه ؟
« بحث بر سرِ "نیاز به تشکر" نیست، بلکه بر سرِ "رعایت ادب و احترام به وقتِ نویسنده" کسی ک با توجه ب نیاز تاپیک داره توضیح و زمان میزاره س من هیچ وقت نیازی ب لایک و توجه ( یارکشی ) تو تاپیک نبودم و نیستم اونایی ک میشناسن میدونن و همیشه تو ذهن من ماندگار و قابل احترامن . انتقال دانش ابزار میخواد و مهمترین ابزار آن، ایجاد فضای محترمانه است، نه برچسب زدن. اما اینطور اصلاحش میکنم که شأنِ کلمات بالاتر از این بحثهاست؛ جدا از اون مگه چه چیزی گفتم ک شانم از نظر بعضیا زیر سوال بره , اونم فقط چندین بار ک اقای عزیز فقط در خور و شایسته تاپیک و مرتبط ب اون مطلب بزارید,فضای تاپیک,تلگرام یا دیگر فضای عمومی نیس دوست عزیز ک هر وقت خواستیم بیایم بدون ارتباط با اون , هر گونه مطلب یا نظره شخصی رو هر طوری ک دلمون خواست بزاریم, ایا با این گفتار شان ادم زیر سوال میره!!خب ایرادی نیس امثالی ک اینطور برداشت میکنن,خودشون هم دانش کافی دارن بیان و اینطور زمانو توضیح بزارن,بعدش بهشون بی حرمتی بشه فقط میخوام ببینم بازم تحمل میکنن احتمالا اگر شناختی نسبت ب بنده ندارید لطفا منو ریپلای نکنید به همین دلیل قضاوت را به دوستانِ فهیم واگذار کردم و ترجیح میدهم فعلاً نظارهگرِ مطالبِ مفید و خلاصه سایرِ دوستانِ کاربلد باشم.»دوستان این بحث غیر ضروری رو تموم کنید.
اگر دانشی دارید در اختیار دوستان قرار بدید و منتظر تایید و تشکر نباشید.
ارزش دانش به انتقال و آموختن به دیگران است وگرنه در کتابخانه ها پر از کتاب بلا استفاده است.
این بحث کم اهمیت رو تموم کنید که در شأن شما نیست.
بله بزودیسلام دستگاه من فریمور ۱۰.۶۰ هست هک میاد بنظرتون؟نمیارزه دیگه اکانت خریدن
دوستان بنظرتون برا ۱۰.۶۰ هم هک میاد؟نمیتونم اکانت بخرم واقعا دیگه نمیارزه موندم چیکار کنم
بله بزودی
دنبل چند بازی خاص هستی که فعلا نیامدندوستان بازی استروبات و dead-space هم ردیف شد ...
ASTRO BOT - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
Dead Space - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
دوس عزیز . تشکر . این لیست بنده هس که فعلا میخام بریزم و بعضیاش فعلا اکی نیستن ...شماهم ببین باهک کدومش اجرا میشه ؟دوست عزیز دیدم دنبال
دنبل چند بازی خاص هستی که فعلا نیامدن
بعضی هاشون نسخه ps4 هم دارن میتونی ps4 بگیری بعضی ها مثل call of duty نسخه ps4 ارتقا دادن به ps5 از اون نسخه استفاده کن
بنظرم اگر FW کنسولت زیر 10.01 هست شک نکن هک کنش راحت میشی به هیچ مغازه داری هم نده به راحتی خودت میتونی انجام بدی
برای دانلود دیتا هم نت 100 گیگ شبانه همراه اول استفاده کن از مغازه برات ارزانتر درمیاد
توی سایت p30day.ir تمامی نسخه های call of duty هست
دوس عزیز . تشکر . این لیست بنده هس که فعلا میخام بریزم و بعضیاش فعلا اکی نیستن ...شماهم ببین باهک کدومش اجرا میشه ؟
تو سایت dlpsgame چک کردم اگر اشتباه نکنم marvel spiderman miles morales, spiderman remester , Stellar Blade , witcher 3 اینا اجرا نمیشن درسته ولی بقیه با هک اجرا میشن درسته ؟ تموم کال آف ها اجرا میشن البته نسخه پلی 4 ...
کنسولم فریم 9.4 هستش ...
CAPTAIN TSUBASA
nead for speed heat
red dead 1,2
devil may cry5
ace combat 7
Black Myth Wukong
The Last of Us Part II Remastered, The Last of Us Part I
elendig ring
marvel spiderman miles morales
spiderman remester
Stellar Blade , lise of p , witcher 3