امنیت بهتر PSN جلوی دزدی هکرها را گرفت

• Thread starter Thread starter m.rad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.rad

کاربر سایت
20110427sony1.jpg

ظاهرا سونی امروز یک حمله ی هک وسیع رو به PSN تشخیص داده و متوقف کرد و از یوزرها خواست تا مراقب اطلاعات ورود خودشون باشند!

در پستی در پلی استیشن بلاگ Philip Reitinger گفت که سونی تلاشهایی رو برای چک کردن حجم زیادی از ID و پسورد ها رو در PSN تشخیص داد که تنها یک دهم درصد از کاربران به اون دچار شدند.تعداد این اکانتها تقریبا 93,000 عدد بوده که تلاش برای صحیح شناختن ID و پسورد در اونها موفق بوده و سونی اونها رو به طور موقت قفل کرده.

خوشبختانه تنها تعداد کمی از این اکانتها پس از قفل شدن فعالیت بیشتری داشتند.Reitinger اضافه کرد اطلاعات کارت اعتباری کاربران به خطر نیفتاده و قول داد اگر خرید غیر قانونی توسط اکانت کاربری تایید بشه مبلغ اون رو به حساب کاربر برمیگردانند.

Reitinger گفت ما باور داریم اطلاعاتی که در حال تست بر روی PSN بودند از database سایر شرکتها بوده تا اینکه ازPSN,SOE و یا سایر شبکه های اینترنتی سونی.
او به مخاطبان این اطمینان رو داد که بیشتر تلاشها برای تطبیق اطلاعات ورود ناموفق بوده و به افزایش خطر حملات اینترنتی و اهمیت داشتن پسوردهای قوی و username/passwordهای مستقل و غیر مشابه با سایر سایتها و سرویسهای انلاین اشاره کرد و کاربران رو تشویق کرد که رمز عبور منحصر بفرد و غیر قابل حدس زدن داشته باشند و همیشه مراقب فعالیتهای غیر عادی در اکانتهای خود باشند.

منبع

و البته نفله شدن حساب کاربریه مردم!
شما وكيل وصی اجنبی هایی؟:)
فكر خودت باش كه ماكرو هيچ ساپرتی بهت نمی ده،حتی بازیای ارجينال 360 تو ايران اونقدر نيست كه بتونی راحت بری لايو و اكثر اوقات احتمال بنت 50-50 ست.
شما میشه مدرک از یه جای معتبربیاری من همچین چیزی یادم نمیاد فقط سریع لطفا
تو گوگل سرچ كن xbox live holiday outage

همین که خود سونی بلافاصله خبر رو اعلام کرده خیلی خوبه. دیگه ترسش ریخته!! هر چی بیشتر هکرا زور بزنن PSN رو هک کنن، از اونجایی که دیگه نمی تونن، امنیت PSN بیشتر میشه... چون همه ی اینا میشه تجربه واسه سونی :) فقط امیدوارم یه آپدیت دیگه در راه نباشه -_-

در مورد این افرادی هم که میان اینجا و نظرات خوشحال میدن، باید بگم واقعا براتون متاسفم.. شما کار و زندگی ندارید؟ کلا کارتون اینه که میشینید پشت کامپیوتر تا یکی یه تاپیک بزنه بریزید توش به بقیه گیر بدید؟ *sigh* امیدوارم یه روزی همه به بلوغ فکری و عقلی برسند.

با تشکر

شما وكيل وصی اجنبی هایی؟:)
فكر خودت باش كه ماكرو هيچ ساپرتی بهت نمی ده،حتی بازیای ارجينال 360 تو ايران اونقدر نيست كه بتونی راحت بری لايو و اكثر اوقات احتمال بنت 50-50 ست.

تو گوگل سرچ كن xbox live holiday outage
شما همیشه عادت داری جواب چرتو پرت بدی الان سرچ کردن تو گوگل یعنی منبع ؟

منبع شما تو صفحه ی قبل هست (پست قبلی رو ویرایش کردم) چه رویی دارید خدایی :))

شما لطف کن هر وقت معنی احترام رو درک کردی، بعد جواب مردم رو بده.
yahoo_29.gif
شما هم لطف کن تو کاری که بهت مربوط نیست دخالت نکن اینجا تا دلت بخواد مدیر و ناظم داره
منم حرف بدی نزدم شما توهم داری به من ربطش نده!
یه حرف خنده دار زدید نتیجشم دیدید جوابی ندارید پست الکی و اسپم ندید

آخرین ویرایش:
pooriya_shift@
اولا درست حرف بزن،چاقو كه نكشيدم،مصالح شما هم به عنوان هيئت مديره ماكروسافت به خطر نمی افته:)
ثانيا منبع خواستی سرچ كن لينك 10 تا سايت معتبر در اين مورد مياد،من الان هيتلرشكن ندارم لينك بدم،ولی:
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CCYQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.joystiq.com%2F2008%2F01%2F04%2Fms-to-offer-free-xbla-game-for-live-outage%2F&rct=j&q=xbox live holiday outage&ei=WMCWTvLRMcPMtAaJpej0Aw&usg=AFQjCNHOA5gcOsZ1E35yFwepV1***P8GAw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&sour...ox-live-suffers-holiday-hangover&rct=j&q=xbox live holiday outage&ei=WMCWTvLRMcPMtAaJpej0Aw&usg=AFQjCNFmFmDDrDrbaVdoVkfxw3gGHG8uCw&cad=rja
ثالثا ماكروسافت با سونی وضعش فرق می كنه كه هك نمی شه.
سونی جلوی پايرسی شمشير كشيده و بخاطر همين هكرا اذيتش می كنن ولی ماكروسافت نه.اينكه اين اتفاقات برای ماكرو رخ نمی ده صرفا به دليل بهتر بودن امنيتش نيست.

pooriya_shift@
اولا درست حرف بزن،چاقو كه نكشيدم،مصالح شما هم به عنوان هيئت مديره ماكروسافت به خطر نمی افته:)
ثانيا منبع خواستی سرچ كن لينك 10 تا سايت معتبر در اين مورد مياد،من الان هيتلرشكن ندارم لينك بدم،ولی:
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=3&sqi=2&ved=0CCYQFjAC&url=http%3A%2F%2Fwww.joystiq.com%2F2008%2F01%2F04%2Fms-to-offer-free-xbla-game-for-live-outage%2F&rct=j&q=xbox live holiday outage&ei=WMCWTvLRMcPMtAaJpej0Aw&usg=AFQjCNHOA5gcOsZ1E35yFwepV1***P8GAw&cad=rja
http://www.google.com/url?sa=t&sour...ox-live-suffers-holiday-hangover&rct=j&q=xbox live holiday outage&ei=WMCWTvLRMcPMtAaJpej0Aw&usg=AFQjCNFmFmDDrDrbaVdoVkfxw3gGHG8uCw&cad=rja
ثالثا ماكروسافت با سونی وضعش فرق می كنه كه هك نمی شه.
سونی جلوی پايرسی شمشير كشيده و بخاطر همين هكرا اذيتش می كنن ولی ماكروسافت نه.اينكه اين اتفاقات برای ماكرو رخ نمی ده صرفا به دليل بهتر بودن امنيتش نيست.
چا قو نکشیدم دوست من اگه بد بهتون گفتم ببخشید الان اوونی که مایرو سافت چند روز قبلش اعلام کرده و واسه ی یه مقدار تغیرات بوده با این مشکلات امنیتیه که پیش اومد قابل مقایسس من فکر کردم دوستمون میگه یه چیزی تو مایه های اوون یه ماهو هکو این داستانا اگه این جوریه منم خودم بهتون یه تاریخ دیگه هم میدم توی سال 2010 هم اینجوری شد اونم نه 1 هفته نه یک ماه فقط فکر کنم چند روز یا چند ساعت بعد اوون داستان یک هفته هم برای بعضی از کاربرا بوده نه برای همه

من که درحال حاضر کاملا با psn راحتم و همین که راحت جلوی هک رو گرفتن نشون میده برنامه-هاشون واسه جلوگیری از هک خیلی قویه
جواب بعضی پنکه-ها رو باید با زبون خودشون داد .

شما میشه مدرک از یه جای معتبربیاری من همچین چیزی یادم نمیاد فقط سریع لطفا
خب دوستان اونچه که باید رو در جواب شما گفتن منم نیازی نمیبینم برای توضیح بیشتر ! فقط یه توصیه ! اونم اینکه شما دوستان که انقدر با ذوق و شوق و دالامب و دیمبو اخبار بحران سونی رو میخونید حداقل زحمت پیگیری اخبار و نتیجه ی نهاییش رو هم به خودتون بدید !
دیگه توی این تاپیک حرفی ندارم .

خب دوستان اونچه که باید رو در جواب شما گفتن منم نیازی نمیبینم برای توضیح بیشتر ! فقط یه توصیه ! اونم اینکه شما دوستان که انقدر با ذوق و شوق و دالامب و دیمبو اخبار بحران سونی رو میخونید حداقل زحمت پیگیری اخبار و نتیجه ی نهاییش رو هم به خودتون بدید !
دیگه توی این تاپیک حرفی ندارم .
کلا جماعت فداییان سونی خیلی باحالن من یه چیزی گفتم بعد هم عضر خواهی کردم برای اینکه اشتباه کرده بودم الانم این پستو میدم چون اگه ندم فکر کنم هی بیاین این پست منو نقل قول کنید احساس کنید خفنید
اگه خواستین اینم نقل قول کنید اما من دیگه توی این تاپیک نمیام :-$

نظرات شخصیتونم الکی به خورد ملت ندین کی قبول داره؟ فن بوی های جان بر کف ماکرو؟!
اگه شما یکم قدیمیتر بودی تو این سایت میدونستی که من کلا فن کنسولی نیستم! حقیقت رو میگم حالا شما میخوای باور کن میخوای نکن اصلا مهم نیست!
من هم ps دارم هم 360 تو همه کریسمس ها هم 360 داشتم و لایو صحیح و سالم بود! حالا اونی که شما میگی کلا قطع بوده خیلی جالبه!
راجب این پستای جالبتم بگم تو همون لینکی که دادی نوشته While the service was never completely offline
در حالی که شما میگی کلا کریسمس قطع بود در حالی که چند ساعت مشکل بوده و رفع شده! و بازم کلی نبوده!
برام خیلی جالبه چرا امثال شما باید تو این فروم باشن و بن نشن!

آخرین ویرایش:
اگه شما یکم قدیمیتر بودی تو این سایت میدونستی که من کلا فن کنسولی نیستم! حقیقت رو میگم حالا شما میخوای باور کن میخوای نکن اصلا مهم نیست!
من هم ps دارم هم 360 تو همه کریسمس ها هم 360 داشتم و لایو صحیح و سالم بود! حالا اونی که شما میگی کلا قطع بوده خیلی جالبه!
راجب این پستای جالبتم بگم تو همون لینکی که دادی نوشته While the service was never completely offline
در حالی که شما میگی کلا کریسمس قطع بود در حالی که چند ساعت مشکل بوده و رفع شده! و بازم کلی نبوده!
برام خیلی جالبه چرا امثال شما باید تو این فروم باشن و بن نشن!
شما برو از همون قدیمی تراش بپرس ببین قطع بوده یا نه؟
بعد میتونم بپرسم شما تو لایو یوزرتون چیه؟ چون همه ی قدیمیای این فروم رو تو لایو میشناسم من
کلا یادم نمیاد شخصی با وجنات شما دیده باشم :)) بقیه ی پستتون هم ارزش جواب دادن نداره هر موقع قدیمی تر شدی بیا جوابتو بدم
توی چیزی هم که به شما ربطی نداره دخالت نکنین من واسم عجیبه چطور یک ادمی مثل تو تو کار مدیر و ناظم دخالت میکنه و بن نمیشه! LOL
هیچ کس هم نمیدونه شما فن بویی خیالت راحت!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or