امنیت بهتر PSN جلوی دزدی هکرها را گرفت

• Thread starter Thread starter m.rad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.rad

کاربر سایت
20110427sony1.jpg

ظاهرا سونی امروز یک حمله ی هک وسیع رو به PSN تشخیص داده و متوقف کرد و از یوزرها خواست تا مراقب اطلاعات ورود خودشون باشند!

در پستی در پلی استیشن بلاگ Philip Reitinger گفت که سونی تلاشهایی رو برای چک کردن حجم زیادی از ID و پسورد ها رو در PSN تشخیص داد که تنها یک دهم درصد از کاربران به اون دچار شدند.تعداد این اکانتها تقریبا 93,000 عدد بوده که تلاش برای صحیح شناختن ID و پسورد در اونها موفق بوده و سونی اونها رو به طور موقت قفل کرده.

خوشبختانه تنها تعداد کمی از این اکانتها پس از قفل شدن فعالیت بیشتری داشتند.Reitinger اضافه کرد اطلاعات کارت اعتباری کاربران به خطر نیفتاده و قول داد اگر خرید غیر قانونی توسط اکانت کاربری تایید بشه مبلغ اون رو به حساب کاربر برمیگردانند.

Reitinger گفت ما باور داریم اطلاعاتی که در حال تست بر روی PSN بودند از database سایر شرکتها بوده تا اینکه ازPSN,SOE و یا سایر شبکه های اینترنتی سونی.
او به مخاطبان این اطمینان رو داد که بیشتر تلاشها برای تطبیق اطلاعات ورود ناموفق بوده و به افزایش خطر حملات اینترنتی و اهمیت داشتن پسوردهای قوی و username/passwordهای مستقل و غیر مشابه با سایر سایتها و سرویسهای انلاین اشاره کرد و کاربران رو تشویق کرد که رمز عبور منحصر بفرد و غیر قابل حدس زدن داشته باشند و همیشه مراقب فعالیتهای غیر عادی در اکانتهای خود باشند.

منبع

الان مثلا با اين پست مسخرت يکار کردي يادم بره قضيه قطع بودن لايو رو؟؟
تو همون خبري که خودت گذاشتي گفته که قطعي در کار نبوده!
اگر هم دنبال ايني که کي تو لايو منو ميشناسه خدمتت عرض کنم از مدير سايت اشکان گرفته تا فريدون و اکثر هيلو بازها منو ميشناسن! شما رو هم از رو اخطاري که زير اسمته ميشه شناخت!
برامون قصه تعريف کنحالا بازم

الان مثلا با اين پست مسخرت يکار کردي يادم بره قضيه قطع بودن لايو رو؟؟
تو همون خبري که خودت گذاشتي گفته که قطعي در کار نبوده!
اگر هم دنبال ايني که کي تو لايو منو ميشناسه خدمتت عرض کنم از مدير سايت اشکان گرفته تا فريدون و اکثر هيلو بازها منو ميشناسن! شما رو هم از رو اخطاري که زير اسمته ميشه شناخت!
برامون قصه تعريف کنحالا بازم
چرا شما بهت فشار اومد؟ من یه سوال پرسیدم فقط :)) خو یوزرتو بده ما هم اشنا شیم :))
اخطار هم به شما ربطی نداره درباره ی مسائلی که بهت مربوطه صحبت کن فقط!
حرف بیخود نزنین که توش بمونین بعد بخواید بیاید اینکارا رو بکنین :))
اون 2 ساعت رو میگی؟
biggrin1.gif

حالا اون بدبختی هم که ریختید سرش حرفی نزده دیگه! هممون قبول داریم امنیت psn بده! بهتر شده اما بازم خیلی راه داره تا خوب بشه!
من فقط پرسیدم این هممون کیا میشن؟ :d منبع هم کاملا واضحه :))

آخرین ویرایش:
برام خیلی جالبه چرا امثال شما باید تو این فروم باشن و بن نشن!

برای ما هم جالبه که شمای فن ، اومدی برای مدیرا تایین تکلیف می کنی !!! بس کنید دیگه بابا !!! نمی خواید یه ذره برزگ شید ؟ الان اصلا psn نابود یا live نابود شه چی به من و شما می رسه ؟؟ جانب داری الکی هم جز تخریب شخصیت خود ادم چیزی براش نداره !!! واقعا که ....

• Like
Reactions: Phoenix555
چه فشاری..؟ توضیح بده..
میشه شما سوادت رو در مورد شبکه و امنیت در اختیار بنده بزاری ؟ احساس می کنم شما با این نظراتت داری تلف میشی بیشتر باید ازت استفاده بشه:
PSN هم که ماشالله در حد یک وبلاگ درجه 3 هم امنیت نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or