امنیت بهتر PSN جلوی دزدی هکرها را گرفت

• Thread starter Thread starter m.rad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

m.rad

کاربر سایت
20110427sony1.jpg

ظاهرا سونی امروز یک حمله ی هک وسیع رو به PSN تشخیص داده و متوقف کرد و از یوزرها خواست تا مراقب اطلاعات ورود خودشون باشند!

در پستی در پلی استیشن بلاگ Philip Reitinger گفت که سونی تلاشهایی رو برای چک کردن حجم زیادی از ID و پسورد ها رو در PSN تشخیص داد که تنها یک دهم درصد از کاربران به اون دچار شدند.تعداد این اکانتها تقریبا 93,000 عدد بوده که تلاش برای صحیح شناختن ID و پسورد در اونها موفق بوده و سونی اونها رو به طور موقت قفل کرده.

خوشبختانه تنها تعداد کمی از این اکانتها پس از قفل شدن فعالیت بیشتری داشتند.Reitinger اضافه کرد اطلاعات کارت اعتباری کاربران به خطر نیفتاده و قول داد اگر خرید غیر قانونی توسط اکانت کاربری تایید بشه مبلغ اون رو به حساب کاربر برمیگردانند.

Reitinger گفت ما باور داریم اطلاعاتی که در حال تست بر روی PSN بودند از database سایر شرکتها بوده تا اینکه ازPSN,SOE و یا سایر شبکه های اینترنتی سونی.
او به مخاطبان این اطمینان رو داد که بیشتر تلاشها برای تطبیق اطلاعات ورود ناموفق بوده و به افزایش خطر حملات اینترنتی و اهمیت داشتن پسوردهای قوی و username/passwordهای مستقل و غیر مشابه با سایر سایتها و سرویسهای انلاین اشاره کرد و کاربران رو تشویق کرد که رمز عبور منحصر بفرد و غیر قابل حدس زدن داشته باشند و همیشه مراقب فعالیتهای غیر عادی در اکانتهای خود باشند.

منبع

سوپر لول؟؟؟ سوپر لول؟؟؟ کلمه از این بچگونه تر نداشتی؟
با یوزر دوم اومدی؟ =)) چقدر تابلویی خدایی! با هر کس باید مثل خودش صحبت کرد
از نظرات شاد شما که ملت رو داری شاد میکنی معلومه کی بچست
جوابی نداری بدی!
شما هم تو همه نظر هایی که میدی باید از کلمه "لول" استفاده کنیا!
یعنی میخوای بگی endesh هستی؟
چون کلا موجودات Fun ی هستین این رفیقتونم رکورد زد :)) یک صفحست ملت دارن بهش میخندن!
--------------------
psn و امنیت!
هر موقع تونستی psn رو از نزدیک ببینی بیا راجع بهش نظر بده

آخرین ویرایش:
یه بار بدون یاا... سرشون رو انداختن پایین اومدن تو فک کردن خبریه :دی دیگه هیچ کاری نمی تونن بکنن وحید :دی
همون یه بار کافی بود؛نبود؟
psn و امنیت!
:)))))))))))))

---------- نوشته در 04:12 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:07 AM ارسال شده بود ----------

تکبیر! معرفی میکنم سوپر لول انجمن =)) اصلا خوندی ببینی قضیه چیه یا باز اومدی بشی سوزه ی ملت؟
شما هم تو همه نظر هایی که میدی باید از کلمه "لول" استفاده کنیا!
یعنی میخوای بگی endesh هستی؟
------------------------------------------
جدیدا بعضی ها از پای atari 2600 بلند شدن اومدن ps3 دیدن فکر کردن این دیگه آخره کنسوله و رو دست نداره!

• Like
Reactions: HAMED SEV
واقعا خندم میگیره نظر یه سری از بچه ها رو میخونم !
یکی به امضا گیر میده یکی واسه اون یکی خط و نشون میکشه ... جمع کنین بابا این رفتار های مسخرتون رو دیگه !
تو ایران همه عاشق درگیرین ! نا خودآگاه دنبال شر میگردن !

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
هر وقت XBL مثل PSN یه ماه کار نکرد بعد بیا نظر بده8-|

شرمنده عزيزان من كلا" مشخصه كدوم طرفي هستم :d و سعي مي كنم در اين درگيري ها تا جايي كه مي شه دخالت نكنم اما اين يه بار ديدم حرف خيلي خيلي نامربوطي زده شده مجبور شدم :d در حقيقت چون ديدم كار نكرده XBL مجبور شدم نظر بدم :d

دوست عزيز همون يه باري كه نزديك هاي كريسمس XBL رفت براي چند وقت مرخصي فكر كنم بس باشه
:d
سالش رو درست يام نيست 2007-8 بود فكر كنم

زشته بس کنید مثل بچه ها دارید به هم می پرید

خیلی عالی شد سونی نشون دادن که با سیستم امنیت جدیش بعد از اون حادثه راحت می تونی از هک شدن احتمالی جلوگیری کنه .
اما کلا اینترنت ما با PSN جور در نمی یاد:dاگه انترنتا درست بشن خیلی خوبه که نمی شه8-|(خیلی حجم می بره این PSN:(()

اما کلا اینترنت ما با PSN جور در نمی یاد:dاگه انترنتا درست بشن خیلی خوبه که نمی شه8-|(خیلی حجم می بره این PSN:(()

چه ربطی داره ؟ ینی چی حجم بیشتر میبره ؟ این همه دوستان شب و روز توی PSN بازی میکنن بدون هیچ مشکلی ! :d حتما همشون Fake هستن نه ؟!؟ :d

دوست عزيز همون يه باري كه نزديك هاي كريسمس XBL رفت براي چند وقت مرخصي فكر كنم بس باشه
اون 2 ساعت رو میگی؟:دی
حالا اون بدبختی هم که ریختید سرش حرفی نزده دیگه! هممون قبول داریم امنیت psn بده! بهتر شده اما بازم خیلی راه داره تا خوب بشه!

چه ربطی داره ؟ ینی چی حجم بیشتر میبره ؟ این همه دوستان شب و روز توی PSN بازی میکنن بدون هیچ مشکلی ! :d حتما همشون Fake هستن نه ؟!؟ :d
کلی گفتم .
الان من می تونم به لایو وصل بشم اما مارکت پلیس بالا نمی یاد و PSN اصلا نمی ذاره وصل شم:d(البته الان پینگم دورور 700 سرعتم هی قطع و صل می شه کلا پارس آنلاین ترکیده.)

بنظر و همون طور که دیدم PSN پرو توکولاش سنگینن برای اینترنت های مثل. 256 و 512 وصل شدن که می شه اما اذیت می کنه مخصوصا اگه پینگت بالا ره.

نه جان تو منم از همون دوستانم اما بشتریا ماشالله اینترنتشون می ترکونه بعضی مثل ما با همه چیز می سازیم:d فیک کدومه نگفتم که اصلا نمیشه می شه اما بد ترافیک می کشه.

و همین طور کندی آپلود لیدر بردها .

من برای ثبت رکوردام همون دقیقه که لیدربرد رو نگاه می کنم مثلا تو KZ3 یا DiRT چک می کنم اصلا هی چی ثبت نشده و بعد از چند ساعت آپلود می شه لیدربوردها

اما تو لایو سریع همون دقیقه آپلود می شه خیلی سریع.

اون 2 ساعت رو میگی؟:دی
حالا اون بدبختی هم که ریختید سرش حرفی نزده دیگه! هممون قبول داریم امنیت psn بده! بهتر شده اما بازم خیلی راه داره تا خوب بشه!
دقیقا کل تعطیلات کریسمس قطع بود
اون بنده خدا هم واسش عادی شده ملت به نظراتش بخندن :))
نظرات شخصیتونم الکی به خورد ملت ندین کی قبول داره؟ فن بوی های جان بر کف ماکرو؟!

شما میشه مدرک از یه جای معتبربیاری من همچین چیزی یادم نمیاد فقط سریع لطفا
اینم معتبرترین سایت از نظر فن بوی های ماکروسافت!
http://www.gamespot.com/news/6184221.html
الان یادتون اومد یا منبع Fake ه!؟
و البته نفله شدن حساب کاربریه مردم!
چرا درباره ی چیزی که نمیدونید اظهارنظر الکی میکنید؟ کلیه حساب های کاربری بعد از قطعی بدون هیچ مشکلی به صاحباش داده شد لابد تو هم منبع میخوای :))

آخرین ویرایش:
دقیقا کل تعطیلات کریسمس قطع بود
اون بنده خدا هم واسش عادی شده ملت به نظراتش بخندن :))
نظرات شخصیتونم الکی به خورد ملت ندین کی قبول داره؟ فن بوی های جان بر کف ماکرو؟!
شما میشه مدرک از یه جای معتبربیاری من همچین چیزی یادم نمیاد فقط سریع لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or