Dinosaur

Loyal Member
سلام
بالاخره یکی از بازیهای خیلی زیبای PS3 هم آماده شده و چیزی به انتشارش نمونده.
اولین سایت معتبر که به بازی امتیاز داده IGN هست :
امتیاز کل : 9.1
Presentation : 9.5
The whole thing has the polish of a major motion picture and goes out of its way to immerse you in the experience with amazing cutscenes, music and more.

Graphics : 9
There's no doubt the game looks great and that the use of in-game assets for the movies is seamless transition, but there's still a fair amount of screen tearing and texture pop in.

Sound : 9.5
From the low instrumental piece accompanying the opening screen to the sweeping score that runs throughout the whole game, this is what videogame music should be.

Gameplay : 9
This game is flat-out fun to play. Leaping from ledges is awesome, shootouts are fun, and the occasional vehicle section is a nice change of pace. Still, the pirate battles can be a bit much.

Lasting Appeal : 8.5
The game is short, but the medals, rewards and bonuses should be enough to bring you back at least once.
خب خوشبختانه انگار گیم پلی بازی مشکلی نداره و درست حسابیه ! از نظر گرافیک هم که واقعآ عالیه و صداگزاریش هم نوشته چیزی هست که بهتره بقیه ازش الگو بگیرن. احتمالآ Gamespot بهش میده 7 . ( مزاح بود ! )

uncharted-drakes-fortune-20071113035913195-000.jpg

آخرین ویرایش:
والا تا الان که اينجوری بوده من هر دمويی از بازی ديدم بيشترين امتياز رو واسه اون بازی پيشه خودم در نظر گرفتم
ولی وقتی بازی امده و من بازی کردم اين امتياز ها افت کرده ، شما يه چيزيرو فراموش کرديد که معمولاً وقتی يه دمو از گيم پلی بازی نشون میدن
بيشتره اوقات بهترين صحنهای بازيرو میزارن اونجا
ولی بازم امارو ارقام تو همين سايت نشون میده که gamespot طرفدارای بيشتری داره
حتی اگر دوباره رأی گيری کنيد بازم Gamespot اول میشه
ببين دوست عزيز ديگه اين اين تقريبا به همه ثابت شده كه gs با ps3 مشكل داره;)در ضمن اصلا برام مهم نيست كه gs چقدر طرفدار داره يا نداره من دموي اين بازي رو انجام دادم واقعا فوق العاده بود به شما هم پيشنهاد ميكنم بازي كني تا دمو ببيني با 5-6 تا دمو نميشه نمره داد (شايد gs اينطور نمره داده:biggrin1:)

Gamespot اگه ارزش نداشت امتیازاتش اینقدر الان سرش جوش نمی زدید.
اتفاقا ارزشش از قبل هم بیشتر شده ! خودش یک جور Fanboy detector شده !

ارزش نداره دارن حرف میزنن دیگه :cheesygri بیخیال این سایت چرت و پرت ، همه میدونن بازی توپه ، اونهایی هم

که دموش رو بازی نکردن برن بازی کنن ، نیان همینطوری کشکی یه چی بگن .... دیگه از امتیازش توی این همه سایت معلومه که ...

ارزش نداره دارن حرف میزنن دیگه :cheesygri بیخیال این سایت چرت و پرت ، همه میدونن بازی توپه ، اونهایی هم

که دموش رو بازی نکردن برن بازی کنن ، نیان همینطوری کشکی یه چی بگن .... دیگه از امتیازش توی این همه سایت معلومه که ...
حالا مگه gamespot گفته که بازیش بده ؟ نمره 8.0 که نمره خوبی هست داده دیگه، مثل mass effect که بهش 8.5 داد. انگار سایت منتقد باید جوری نقد کنه و نمره بده که شما خوشت میاد. همه 9.0 دادن این هم باید 9.0 بده، کمتر بده عوضیه !!! تو خودت برو یه سایت در و پیت بزن به بازی امتیاز 10 بده ،بقیه رو هم ببر زیر سوال، که خیالت راحت بشه.

Play MAG 10/10
Game Asylum 10/10
CCC 4.8/5
PS3 Advanced 9.3/10
Gamer 2.0 9.2/10
Gaming Nexus 9.1/10
IGN 9.1/10
Playstation Offical MAG uk 9/10
Da GameBoyz 9/10
Gaming Age -A
Lawrence 9/10
GameZOne 9/10
Deeko 9/10
PALGN AU 9/1
GamerNode 9/10
Game Revolution -A
PSX Extreme 9/10
UGO -A
GameTap 9/10
Eurogamer 9/10
GameSpy 4.5/5
GameTrailers 8.9/10
Game Informer 8.75/10
EGM 8.5/10
TotalPlayStation 8.5/10
GamePro 4.25/5
1UP 8.5/10
Edge MAG uk 8/10
VideoGamer 8/10
HonestGamers 8/10
GameSpot 8/10

حالا خوب شد یه نفرو تو این Game spot بیرون کردن
وگرنه امتیاز بد این بازیو جچوری توجیه می کردی ؟ ( یعنی دیگه اصل فن بوی بازی ) :mad:

من اصلا کاری به GS ندارم ، فقط یه سوال از شما دارم :

یعنی شما میگی این بازی خیلی هم بازیه خوبی نیست و همون 8 واسش خوبه ؟ یا اینکه اصلا خودت به این بازی چند میدی ؟

من اصلا کاری به GS ندارم ، فقط یه سوال از شما دارم :

یعنی شما میگی این بازی خیلی هم بازیه خوبی نیست و همون 8 واسش خوبه ؟ یا اینکه اصلا خودت به این بازی چند میدی ؟

من تا زمانی که بازی رو نکردم نظری نمی دم
پ.ن : من کاری به این بازی نداشتم کلا گفتم اگه راهی واسه توجیح یه بازی نمونده این راهی که گفتن رشوه گیری و ... رو می تونه بگه منظورم اینه که نمی خواد بهانه جوییی کنه

نيما خودت بازيش كردي؟!
به نظر خودت بايد چند ميگرفت؟!

بله ، من بازی کردم ، تمومش کردم ، توی بدترین شرایط 8.5 ( اگه خیلی بخوای سخت گیری کنی ) توی بهترین شرایط هم 9.5

من بلد نیستم کلی امتیاز بدم به یه بازی ، ولی جزء به جزء اینطوری میدم :

گیم پلی = 9
صدا = 9
گرافیک = 10
جذابیت بعد از پایان بازی = 9 ( تعداد آیتم ها و Reward هایی که باز میشه خیلی زیاده و حداقل باید 2.5 بار بازی کرد )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or