Dinosaur

Loyal Member
سلام
بالاخره یکی از بازیهای خیلی زیبای PS3 هم آماده شده و چیزی به انتشارش نمونده.
اولین سایت معتبر که به بازی امتیاز داده IGN هست :
امتیاز کل : 9.1
Presentation : 9.5
The whole thing has the polish of a major motion picture and goes out of its way to immerse you in the experience with amazing cutscenes, music and more.

Graphics : 9
There's no doubt the game looks great and that the use of in-game assets for the movies is seamless transition, but there's still a fair amount of screen tearing and texture pop in.

Sound : 9.5
From the low instrumental piece accompanying the opening screen to the sweeping score that runs throughout the whole game, this is what videogame music should be.

Gameplay : 9
This game is flat-out fun to play. Leaping from ledges is awesome, shootouts are fun, and the occasional vehicle section is a nice change of pace. Still, the pirate battles can be a bit much.

Lasting Appeal : 8.5
The game is short, but the medals, rewards and bonuses should be enough to bring you back at least once.
خب خوشبختانه انگار گیم پلی بازی مشکلی نداره و درست حسابیه ! از نظر گرافیک هم که واقعآ عالیه و صداگزاریش هم نوشته چیزی هست که بهتره بقیه ازش الگو بگیرن. احتمالآ Gamespot بهش میده 7 . ( مزاح بود ! )

uncharted-drakes-fortune-20071113035913195-000.jpg

آخرین ویرایش:
باز هم عنوان انحصاری دیگری از PS3
باز هم Gamespot
باز هم کمترین امتیاز !!!!!

ای بابا اونم از mass effect عنوان انحصاری 360 که همه میگفتن حتی امتیاز کامل از سایتGamespot میتونه بگیره ولی 8.5 گرفت حالا باید بگیم Gamespot دشمن مایکروسافت در حالی که بقیه سایتها و مجله ها همه نمره بالا دادن;)

ای بابا اونم از mass effect عنوان انحصاری 360 که همه میگفتن حتی امتیاز کامل از سایتGamespot میتونه بگیره ولی 8.5 گرفت حالا باید بگیم Gamespot دشمن مایکروسافت در حالی که بقیه سایتها و مجله ها همه نمره بالا دادن;)

اگه دقت کنی من نوشتم کمترین امتیاز ، درسته که به Masseffect امتیاز بالا نداده ، ولی کمترین رو هم نداده ، چون 8 هم داره Masseffect ...

گذشته از این ، من رو حساب سابقه گفتم ، چون این قضیه برای PS3 دیگه ثابت شده ست ، Uncharted اولین نبود ، آخرین هم نخواهد بود ...

گیم اسپات رو بهتره واسه همیشه فراموش کنید. خیییییییییییییلی نامدری داره میکنه.با این نمره دادنش فکر نکنم دیگه بازیی 9 بگیره.

rock band=9
همين امروز امتياز داد:laughing:
گيم اسپات داره با اين كاراش از چشم مي افته نميدونم چرا اينجوري مي كنه

اگه دقت کنی من نوشتم کمترین امتیاز ، درسته که به Masseffect امتیاز بالا نداده ، ولی کمترین رو هم نداده ، چون 8 هم داره Masseffect ...

گذشته از این ، من رو حساب سابقه گفتم ، چون این قضیه برای PS3 دیگه ثابت شده ست ، Uncharted اولین نبود ، آخرین هم نخواهد بود ...

gamepro=4/5 كه ميشه 8 از 10 براي انچارتد
مجموع امتيازهاي مس افكتم 0.5 نمره بيشتر از انجارتد هست
پس هيچ فرقي نداره به جفتشون پايين داده
اما اگه منظورتون اينه كه براي 3 بيشتر نامردي كرده حق با شماست

نيما جان وقتي بازي به اون عظمتي masseffect بگيره 8/5 ديگه چه انتظاري داري جالبه كه حتي طرفدارهاي ps3 هم تو اين سايت به خاطر امتياز پايين masseffect ناراحت شدند .

من حرفي ندارم ولي بهتره اين چند وقته بيخيال امتياز هاي gamespot شد جديدا زده به خط برعكس كار كردن .
اين امتياز پايين براي Uncharted من انتظار نداشتم اين روزها نميدونم چرا gamespot .............

واقعا جالبه اخر سر نه ميشه اين gamespot را ول كرد ونه گرفتش هميشه بحث سر اين امتيازهاي اين سايته . به نظرت چيكار كنيم :biggrin1:

خوب بشینید نقدا رو خبونید ببینید چه ایرادی گرفته از بازی،فقط رو امتیاز که نمیشه قضاوت کرد.اگه میخواین عیار یه بازی دستتون بیاد دو راه بیشتر ندارین یا اینکه خودتون بازی کنید یا هم اینکه حداقل از 2 طیف متفاوت نقد بخونید.

خوب بشینید نقدا رو خبونید ببینید چه ایرادی گرفته از بازی،فقط رو امتیاز که نمیشه قضاوت کرد.اگه میخواین عیار یه بازی دستتون بیاد دو راه بیشتر ندارین یا اینکه خودتون بازی کنید یا هم اینکه حداقل از 2 طیف متفاوت نقد بخونید.
اقا عماد با حرفات کاملا موافقم ولی مسئله اینجاست که اکثر بچه های اینجا این سایتو بی رقیب و برتر میدونن به گفته های بقیه توجه کمتری میکنن این سایتم که جدیدا تو نقدا یه دلایلی برای نقاط ضعف بعضی بازیا میاره که یکم قابل قبول نیست این میشه که بچه ها یکم سرگردون میشن.(البته این نظر منه):cheesygri

ولی برای من کاملاً مشخص بود که اين بازی از gamespot نمره 8.0 يا 8.5 میگيره ، حتی قبل از اين که
gamespot به اين بازی نمره بده گفته بودم اين قضيرو ، من با 5 6 دمو از گيم پلی که از اين بازی ديدم میدونستم از Gamespot بيشتر از 8.5 جا نداره
خيلی نظرات من و gamespot يکی هست نميدونم چرا !!
فقط تو يه بازی من باهاش مشکل دارم اونم halo3 بود که نبايد 9.5 میگرفت يعنی 9.0 ، 8.5 و يا 8 میگرفت به واقعيت بيشتر نزديک بود که اونم فکر کنم به خاطر multi player بازی بوده که اون نمررو داده ، ماهم که اصلاً اهل multi بازی کردن نيستيم
در اخر gamespot بهترين و کاملترين مرجع برای انتخاب بازيهای من هست .
راستی يادم رفت بگم cod4 هم بايد کم کم 9.5 رو میگرفت که 9.0 داد بهش

ولی برای من کاملاً مشخص بود که اين بازی از gamespot نمره 8.0 يا 8.5 میگيره ، حتی قبل از اين که
gamespot به اين بازی نمره بده گفته بودم اين قضيرو ، من با 5 6 دمو از گيم پلی که از اين بازی ديدم میدونستم از Gamespot بيشتر از 8.5 جا نداره
فقط تو يه بازی من باهاش مشکل دارم اونم halo3 بود که نبايد 9.5 میگرفت يعنی 9.0 ، 8.5 و يا 8 میگرفت به واقعيت بيشتر نزديک بود که اونم فکر کنم به خاطر multi player بازی بوده که اون نمررو داده ، ماهم که اصلاً اهل multi بازی کردن نيستيم

چون شما سليقتون خوب با Gamespot اساسي جفت و جوره نتيجه گرفتين بهترين و كاملترين مرجع هست!!!:laughing:

اصلا ما بايد به مرجع كاملي چون شما مراجعه مي كرديم ديگه به چه بازي هايي نمره دادين:biggrin1: (خوبه دموشو بازي نكردي و رو هوا نمره ميدي)

اصلا ما بايد به مرجع كاملي چون شما مراجعه مي كرديم ديگه به چه بازي هايي نمره دادين:biggrin1: (خوبه دموشو بازي نكردي و رو هوا نمره ميدي)
والا تا الان که اينجوری بوده من هر دمويی از بازی ديدم بيشترين امتياز رو واسه اون بازی پيشه خودم در نظر گرفتم
ولی وقتی بازی امده و من بازی کردم اين امتياز ها افت کرده ، شما يه چيزيرو فراموش کرديد که معمولاً وقتی يه دمو از گيم پلی بازی نشون میدن
بيشتره اوقات بهترين صحنهای بازيرو میزارن اونجا
ولی بازم امارو ارقام تو همين سايت نشون میده که gamespot طرفدارای بيشتری داره
حتی اگر دوباره رأی گيری کنيد بازم Gamespot اول میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or