Dinosaur

Loyal Member
سلام
بالاخره یکی از بازیهای خیلی زیبای PS3 هم آماده شده و چیزی به انتشارش نمونده.
اولین سایت معتبر که به بازی امتیاز داده IGN هست :
امتیاز کل : 9.1
Presentation : 9.5
The whole thing has the polish of a major motion picture and goes out of its way to immerse you in the experience with amazing cutscenes, music and more.

Graphics : 9
There's no doubt the game looks great and that the use of in-game assets for the movies is seamless transition, but there's still a fair amount of screen tearing and texture pop in.

Sound : 9.5
From the low instrumental piece accompanying the opening screen to the sweeping score that runs throughout the whole game, this is what videogame music should be.

Gameplay : 9
This game is flat-out fun to play. Leaping from ledges is awesome, shootouts are fun, and the occasional vehicle section is a nice change of pace. Still, the pirate battles can be a bit much.

Lasting Appeal : 8.5
The game is short, but the medals, rewards and bonuses should be enough to bring you back at least once.
خب خوشبختانه انگار گیم پلی بازی مشکلی نداره و درست حسابیه ! از نظر گرافیک هم که واقعآ عالیه و صداگزاریش هم نوشته چیزی هست که بهتره بقیه ازش الگو بگیرن. احتمالآ Gamespot بهش میده 7 . ( مزاح بود ! )

uncharted-drakes-fortune-20071113035913195-000.jpg

آخرین ویرایش:
EGM به اين بازي 8.5 داد.
يوروگيمر هم به بازي 9 داد. اينو هم دربازه ي بازي گفته: the first must-have PS3 title --- اولين بازي كه آدم رو مجاب به داشتن ps3 ميكنه.

من دموي قابل بازيش رو بازي كردم , فوق العاده هست .
تا حالا جنگل به اين زيبايي نديده بودم . گرافيكش حرف نداره .
واقعا دوست دارين وايسين و فقط اطراف رو نگاه كنيد .
GOOD LUCK

سايت Game Trailers در Review كه منتشر كرده امتياز 8.9 رو به اين بازي داده.

Story 9.0
Design 8.0
Gameplay 9.2
Presentation 9.7

در كل از بازي خيلي تمجيد كرد. همچنين درباره بازي گفته كه بازي 22 chapter داره و در حدود 10

ساعت گيم پلي داره و همچنين در مورد سيستم Covering بازي گفته به موفقيت خوبي رسيده

مانند بازي Gears Of War.

معلوم بود وقتی به mtoro storm و ressistance و اheavenl y sword سه تا شاهکار سونی انقد مسخره امتیاز میده و به halo3 میده مفتی میده9.5 همینه به نظرم راس میگن بعضی سایتا رشوه میگیرن امتیازا الکی شده
خیلی مسخرست :mad::mad::mad::evil:

کفه ملت که بریده, بعضی (حتی فنای 360) در مورد بازی گفتن: Gears + Tomb Raider + Awesome = Uncharted

معلوم بود وقتی به mtoro storm و ressistance و اheavenl y sword سه تا شاهکار سونی انقد مسخره امتیاز میده و به halo3 میده مفتی میده9.5 همینه به نظرم راس میگن بعضی سایتا رشوه میگیرن امتیازا الکی شده
خیلی مسخرست :mad::mad::mad:
منم حس می کنم gs یه خورده طرف مایکرو رو می گیره. (البته نه در مورد hs;)) . امتیاز 12 تا منتقد 8.8, امتیاز 835 تا یوزر 9.0 آخر gs می ده 8.0. (البته این ملاک نیست)

بله سايت Gamespot هم همونطور كه ازش انتظار ميرفت به اين بازي نمره 8.0 رو داد!!! جالبه حدود 835 نفر از گيمرها كه به اين Vote دادن (User Score) اين بازي 9.1 بوده.

The Good
good_start_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_terrific-animation_s.gif
good_t_proficient_graphics_s.gif
good_terrific_voiceacting_s.gif

جنگلها و محيط بسيار زيبا - حركات Drake بسيار طبيعي هست.

The Bad
دشمنان سفت و سخت و فراوان باعث ضربه زدن به FireFighting بازي شده! - عناصر Platform اين بازي كمي تاريخ گذشته هست(اينو نفهميدم يا شايد بد ترجمه كردم) - عناصر داستاني بازي عقب مانده هست!!

همه دلايل GS رو ديديد( من كه به هيچ عنوان هيچكدام از اينها رو تاييد نميكنم و بنظرم موجه نيست. اين نظر شخصيه من هست.)
اتفاقا دوستاني كه دموي بازي رو كردن در مورد دشمنان نظر ديگه اي داشتن! براي من ثابت شد كه GS پايه اي با PS3 مشكل داره و ديگه كم كمونده بياد علني آشكار كنه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or