در تاپیک خرید اکتیویژن صحبتی شد
جناب
MrElectricWizard
گفتند کالت نامیدن کامینوتی رقیب چیزی در راستای انگ زدن هست:
رفیق این "کالت" نامیدن کامیونیتی رقیب، راهی هست که در ادامه با "انگ" زدن از طرف مقابل ادامه پیدا میکنه و به نظرم جو رو به شدت تخریب میکنه، کالت در مفهوم جدیش، پدیده به شدت خطرناک و زشتی هست برای نسبت دادن بهش در یک بحث سرگرمی و فان و عشق و حال محور، به شدت اشتباه و اضافی هست
حقیقتا ان موقع یک متن بلند بالایی نوشتم ولی خب پیش از ارسال پاک شد بعدش به خاطر اینکه چالش نشه نوشتم ولی ارسال نکردم
امروز جناب
MrElectricWizard در جایگاه دفاع از بازی های ایکس باکس قرار گرفته حقیقتا باعث تعجب هست و پشمی برام نموده اینقدر باعث شگفتی است
خواستم به ایشان یاداوری کنم کالت دقیقا همین است کاری میکند که بسیاری در سمت مقابل قرار بگیرند در کامینوتی ایکس باکس هم داریم ان سبک مغزانی که رفتند به BG3 نمره کم دادند و به ردفال نمره ی بالا تا به خیال خودشان به رقیب اسیب بزنند
عکس هایش هم در تایپ نمرات BG3 هم گذاشتم
نمونه ی عیانی این وضعیت شما در سیاست ایالات متحد کاملا به چشم میخورد
کسانی که سال ها جمهوری خواه بودند ولی به علت ترامپیست ها به سمت دموکرات ها رفتند
کسانی که سال ها دموکرات بودند ولی به علت ووک ها به سمت جمهوری خواه ها رفتند
به هر حال من از وقتی که وارد این فروم شدم مهمترین معضل را در اینجا نه کنسول وار بلکه وجود کالت ها دیدم
هر کامینیوتی که در ان نژاد پرستی و کوئیرفوبی بدون تذکر اعضا مانند نقل و نبات گفته شود برای من نشانه ی جدی برای وجود رفتار کالتی هست
اینم یک شاهد جدی:
"یعنی این لابی که پشت این پروپاگاندای Woke و LGBT و این نخاله هاست یعنی انقدر زورش زیاده و پول خرج میکنه که همه بلا استثنا باید شخصیت های لز یا سیاه یا زشت داشته باشن ؟ به جز 4 تا بازی ژاپنی همگی از دم همینن . یک دونه شخصیت زن سالم توشون نیست . یا میمون و عنتر فیس هستن یا لزِ شکلاتی ."