امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
بازی هم لانچ شد پیک استیمش همون ۲۵۰-۲۶۰ هزارتا موند

قطعا +۹۵ میشه
قطعا گوتی میشه
قطعا رکورد بازی های BGS رو میزنه و به پیک ۵۰۰-۶۰۰ هزارتایی استیم میرسه
...
با این ادعا و قاطعیتی که شماها دارین حقتونه ترول شید... :D
پسر خوب پای ما رو به این بچه بازی ها نکشون لطفا.
فعالیت من بیشتر اوقات تو حیطه اطللع رسانی استیم بوده و اون پست من فقط بر اساس اطلاع رسانی و طبق تجربیات بود. که بنظرم حواشی مختلفِ پایین تر از حد انتظار شدن بازی باعث شد پیک خاصی رو نزنه.
دیگه اندک افرادی که من رو تو این فروم می‌شناسن میدونن سلایق من چیه. پروفایل استیمم هم نمایان گر گرایش گیمینگم هست. اتفاقا تنها کنسول هایی که تا حالا داشتم کنسول سونی بوده در کنار پی‌سی. و همیشه بنظرم منطقی ترین روش بازی برای از دست ندادن عناوین خوب در شرایط فعلی این میتونه باشه. البته طبیعتا خیلی ها نظرشون این نیست.
من از ۴۰ کیلومتری استور مایکرو رو ویندوز رد نمیشم و حاضرم کرکی یا ۷۰ دلار رو استیم بدم تا بقولی با گیم‌پس مفتی بازی کنم.
متاسفانه همه هنوز تو دنیای کودکی گیر نکردن و هستن کسایی که ویدیو گیمز رو بعنوان یکی از اهدف اصلی یعنی escapism دنبال میکنن و پشیزی این رفتارهای کودکانه برام اهمیت نداره و قابل درک نیست. چقدر اوضاع میتونه خیط باشه که یه فرم‌ سرگرمی که ابزاری برای خارج شدن از تنش های زندگی برای ساعاتی میشه تبدیل شده به یه زمین جنگ برای فن های دو طرف که خرخره همدیگه رو اینجوری جر بدن. دعوای سونی فن با مایکرو فن. چپ سیاسی با راست سیاسی. Seriously go touch some grass
همونقدر که با بلابورن و گاد او وار زندگی کردم و بقول خودتون پلاتشم کردم. فوتزا هورایزن منو مجاب به خرید یه کیت فرمون g29 برای لذت بیشتر از بازیش کرد.

رفیق این نقد همان روز ۳۱ آگوست منتشر و ثبت شده است.

img_20230907_114251_gb68.jpg

1.jpg

۱۲ میلیون نسخه شیپ در روز لانچ‌ برای فالوت ۴

2.jpg

فقط یک میلیون پلیر استارفیلد توی همه پلتفرم‌ها :))
ببینید پلیر داره میگه نه فروش

View attachment 3.mp4

مایکرو فنا: نه ببین، بتسدا با خریده شدنش توسط مایکروسافت به اوج برمیگرده!

ضمنا فالوت ۴ تو سال ۲۰۱۵ در روز لانچ ۴۷۰ هزار پلیر توی استیم داشته ولی امسال با وجود زیاد شدن کاربرای استیم و اون هایپ عظیم پشت استارفیلد و شوکیس به شوکیس تبلیغ 40 دقیقه گیم پلی بازی... کلا 267 هزارتا!

View attachment 308051
بازی رو استیم کارش رو با 88 شروع کرد و الان به 83 رسیده. عمده نقدهای منفی که مطالعه کردم از seamless یا یکپارچه نبودن space exploration و لودینگ های بسیار زیاد شاکی بودن.
"یکپارچه نبودن space exploration"
با توجه به سیتنگ بازی این ایراد بنی اسرائیلی هست
بازی سعی کرده واقع گرایانه طراحی شود هر کس میتواند سفر ها را بدون پرش انجام دهد طولانی هست ولی کن منطق بازی اینجوری هست
"لودینگ های بسیار زیاد"
بسیار ازار دهنده هست :( مخصوصا برای کسی که روی کسنول بازی نمیکند این میتواند بسیار بدتر شود

View attachment 308052

۱۲ میلیون نسخه شیپ در روز لانچ‌ برای فالوت ۴

View attachment 308053

فقط یک میلیون پلیر استارفیلد توی همه پلتفرم‌ها :))
ببینید پلیر داره میگه نه فروش

View attachment 308055

مایکرو فنا: نه ببین، بتسدا با خریده شدنش توسط مایکروسافت به اوج برمیگرده!

ضمنا فالوت ۴ تو سال ۲۰۱۵ در روز لانچ ۴۷۰ هزار پلیر توی استیم داشته ولی امسال با وجود زیاد شدن کاربرای استیم و اون هایپ عظیم پشت استارفیلد و شوکیس به شوکیس تبلیغ 40 دقیقه گیم پلی بازی... کلا 267 هزارتا!
رفیق این پلیر همزمان هست نه تعداد پلیر،همین دیروز خبرش رو بچه ها گذاشته بودند که نسخه 100 دلاری بازی بیشتر از 2 میلیون واحد فروش داشته است.فعلا هم که از روز عرضه نسخه دسترسی زودهنگام بازی در صدر جدول فروش استیم بوده است و هنوز هم هست.

View attachment 308051
بازی رو استیم کارش رو با 88 شروع کرد و الان به 83 رسیده. عمده نقدهای منفی که مطالعه کردم از seamless یا یکپارچه نبودن space exploration و لودینگ های بسیار زیاد شاکی بودن.
1694079413235.png

رسید به 79!

قضیه ریتینگ استارفیلد روی استیم، مثل اون داستان درآمد بیل گیتسه، باید بگی الان یا الان؟!

View attachment 308057

رسید به 79!

قضیه ریتینگ استارفیلد روی استیم، مثل اون داستان درآمد بیل گیتسه، باید بگی الان یا الان؟!
img_20230907_131030_igi.jpg

هنوز هم 83 درصد هست.شما از کجا چک می کنید؟من از خود پیچ بازی در استیم عکس گذاشته ام.

"یکپارچه نبودن space exploration"
با توجه به سیتنگ بازی این ایراد بنی اسرائیلی هست
بازی سعی کرده واقع گرایانه طراحی شود هر کس میتواند سفر ها را بدون پرش انجام دهد طولانی هست ولی کن منطق بازی اینجوری هست
"لودینگ های بسیار زیاد"
بسیار ازار دهنده هست :( مخصوصا برای کسی که روی کسنول بازی نمیکند این میتواند بسیار بدتر شود
البته اینجا احتمال خیلی زیاد منظور به صورت کلی بوده و تمام موارد رو شامل میشه. مثل تیک آف و لندینگ روی سیاره ها بصورت دستی باشه و نه بصورت کات سین و لودینگ. اینجا چون قبلا عناوینی بودن مثل استار سیتیزن، Elite Dangerous و نومنزاسکای که اینکار رو قبلا انجام دادن افکار عمومی انتظار همچین چیزی رو استارفیلد داشته.
یه سری ویدیو مقایسه ای هست که جالبن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or