امتیاز های LittleBigPlanet 2

Terova

No Trolls
کاربر سایت
littlebigplanet_2.jpg

اولین امتیاز بازی محبوب LittleBigPlanet 2 منتشر شد که سایت OPM UKhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=281038 به آن امتیاز کامل 10 را داده است..

ویرایش:تصحیح شد..

آخرین ویرایش:
با اینکه امتیاز GT هنوز ثبت نشده ولی میانگین 93 از 39 تا نقد هست توی متا و این یعنی فوق العاده. حالا آخر سال که بازیهایی که به خاطر سابقشون همه انتظار goty شدنشون رو دارن میانگین زیر 90 گرفتن، قدر این امتیازو بیشتر میدونید:دی
Hype...
ولی خدایی چه گیری کردیم همین اول سالی... موندم اینو بگیرم یا دوباره به ملاقات فرمانده شپرد با DLC هاش برم؟ جفتشم بخوام بگیرم بدعادت میشم تا آخر امسال باید میلیونی خرج بازی کنم.

با اینکه امتیاز GT هنوز ثبت نشده ولی میانگین 93 از 39 تا نقد هست توی متا و این یعنی فوق العاده. حالا آخر سال که بازیهایی که به خاطر سابقشون همه انتظار goty شدنشون رو دارن میانگین زیر 90 گرفتن، قدر این امتیازو بیشتر میدونید:دی
Hype...
ولی خدایی چه گیری کردیم همین اول سالی... موندم اینو بگیرم یا دوباره به ملاقات فرمانده شپرد با DLC هاش برم؟ جفتشم بخوام بگیرم بدعادت میشم تا آخر امسال باید میلیونی خرج بازی کنم.
من یه راه خوب سراغ دارم ، اینو بگیر بوسیله Level Editorــش شخصیت ها و دنیای Mass Effect رو خلق کن و لذت ببر:d
خودم هم ان شاا... همین شنبه بازی رو میگیرم.

من نمیدونم این دو تا سایت که امتیازشون تو متا هم ثبت شده از کجا پیدا شدن:دی رسما تا حالا هیچی ازشون نشنیده بودم.

Metro GameCentral - 80/100
The Onion A.V. Club - 75/100

PushSquare - 10/10
TotalVideoGames - 8/10
-
من نمیدونم این دو تا سایت که امتیازشون تو متا هم ثبت شده از کجا پیدا شدن :d رسما تا حالا هیچی ازشون نشنیده بودم.
بابا اینا سایت های معروفین چطور نشنیدی! :d

این سایته که خیلی در موردش بحث شد! آخر فهمیدیم انجمن حمایت از پیاز دوستان هست!:d

فکر کنم قبل به me 2 هم یه امتیاز قشنگ مثل همین داد! این سایت ملاکش وجود پیاز تو بازی و تعریف از خواص پیازه!
این Onionـه مسئول پایین آوردن میانگین بازی هاست و در این راه خطیر قسم خورده:biggrin1: به Reach هم 6.7 داد.

یادم اومد هیلو ریچ بود!:d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Fëanor
من نمیدونم این دو تا سایت که امتیازشون تو متا هم ثبت شده از کجا پیدا شدن:دی رسما تا حالا هیچی ازشون نشنیده بودم.

Metro GameCentral - 80/100
این Onionـه مسئول پایین آوردن میانگین بازی هاست و در این راه خطیر قسم خورده:دی به Reach هم 6.7 داد.

میانگین LBP2 هم با این دو تا امتیاز شد 91

نمی دونم چرا تو این یکی دو سال اخیر این قدر میانگین نمرات بازی ها رفته بالا.الان دیگه بازی های خوب دارند چپ و راست 9.5 یا 10 میگیرند.LBP2 با این که بازی عالیِ اما نسبت به شماره ی قبلیش پیشرفت خارق العاده ای نداشته که میانگیینش بالای 90 بشه.این جوری ارزش بازی هایی که تحولی در صنعت گیم به وجود آوردند داره کم میشه.

نمی دونم چرا تو این یکی دو سال اخیر این قدر میانگین نمرات بازی ها رفته بالا.الان دیگه بازی های خوب دارند چپ و راست 9.5 یا 10 میگیرند.LBP2 با این که بازی عالیِ اما نسبت به شماره ی قبلیش پیشرفت خارق العاده ای نداشته که میانگیینش بالای 90 بشه.این جوری ارزش بازی هایی که تحولی در صنعت گیم به وجود آوردند داره کم میشه.

joke post؟

که اینطور.......=d>
چند ساعت بازی کردیش جناب؟

lol.jpg

نظر شما محترم! ولی میتونم بگم شما دیگه چه نوع پیشرفتی از بازی میخواستید؟ وقتی میشه باهاش انواع و اقسام بازی ها رو ساخت دیگه پیشرفت از این بیشتر!
و به نظر من شاید تنها بازیی که تو این نسل تحول ایجاد کرده باشه این باشه! :d بازیی که باهاش میتونید هر بازیی رو بسازید! از FPS و فایتینگ بگیر تا ریسینگ!!! d:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or