امتیاز های بازی Senua's Saga: Hellblade II

پیشبینی شما در مورد متاکریتیک بازی

• مجموع رای دهنده‌ها
    294
  • نظرسنجی بسته شده است .

vahid_ba

کاربر سایت
hellblade.jpg

Hellblade II

MEta hell.jpeg

حماسه سنوئا: هل‌بلید ۲ ( Senua's Saga: Hellblade II) یک بازی ویدئویی خیال‌پردازی تاریک در سبک اکشن-ماجراجویی است که توسط استودیوی انگلیسی نینجا تئوری توسعه یافته و به‌وسیلهٔ ایکس‌باکس گیم استودیوز در تاریخ May 21, 2024 برای ایکس‌باکس سری اکس/اس و مایکروسافت ویندوز منتشر خواهد شد. این بازی در جوایز بازی ۲۰۱۹ توسط فیل اسپنسر به عنوان دنباله بازی هل‌بلید معرفی شد

بازی مثل یک تخم مرغ سربسته هست و هر متایی ممکنه بگیره پس لطفا انتقادها و تعاریف های خودتون در مورد بازی رو محترمانه و در راستای موضوع تاپیک بیان کنید، مخلصیم​

Last edited by a moderator:
بازی نه تنها زباله نیست بلکه تجربه‌ی به شدت خاص و جذابیه. و برای من که قطعا جزو top 10 این نسل هست.
نا امید کننده بودن بازی از این منظر هست که این lore این گرافیک، این موسیقی، این اتمسفر و حتی این سیستم combat و سینمایی بودنش پتانسیل خیلی بیشتری داشت.

دوستان تروفی هانتر به این نکته توجه کنن که نینجا تیوری یه تروفی مخصوص نسخه فایو اضافه کرده به بازی که پلت کردن بازی تقریبا غیر ممکن شده :دی

درجه سختی دارک روت که اگه بمیری بازی از اول شروع میشه. شاید فکر کنید که بازی ساده است و چلنجی نداره ولی گویا به یه ضربه نهایتا دو ضربه شما می‌میرید تو این درجه سختی :D

من به شخصه اعتقادم اینه که باید تو هر ژانری بازی داشته باشیم
اینکه یه بازی بیشترش کات سین و روایت داستان باشه من هیچ مشکلی ندارم٬ چون الان تقریبن همه چیز در دسترس هست٬ شما دوست داشته باشی به صغیر و کبیر رحم نکنی برات بازی هست ٬ به اندازه کافی هم بازی بزن بکش و به قولی run & gun داریم
Hellblade هم سبک خاص خودشو داره انصاف نیست اگه بگیم زباله و فلان...

بازی زباله هست. حالا رو هر پلتفرمی :D

فقط اگه خیلی با گرافیک بالا حال میکنید بگیریدش. در غیر این صورت اصلا ارزش نداره
من خودم تجربه کردم.
بازی حوصله سر بره
همش کات سین
مبارزه های یک به یک
گیم پلی به نسبت نسخه ۱ پیشرفت که نداشته هیچ، پسرفت هم داشته.
انقدر جوش نزن! زمانی که نسخه ابتدایی رو با متا 81 روی PS4 بازی کردیم، عجیبه شما در تاپیکش حضور نداشتی که اینطور به بازی بپیچی :D خوب می دونیم با چی طرفیم و برای شما انگار تازگی پیدا کرده! و این "اصرار بر بازی نکردن" با متا 83 مضحکه تا منطقی!
1000003788.jpg
:>

بازى واسه من بزرگترين نا اميدى نسل بود چون انتظار ديگه ايي داشتم و سرى ايكس رو فقط به خاطر همين نگه داشته بودم.
و با اين قيمتاى فعلى هم واقعا ارزش خريد نداره براى ما.
مگه اينكه خيلى فن نسخه قبلش باشيد.

ولى خب از نظر بصرى تجربه چشم نوازى هست از نظر فنى حداقل.
داستان خوبيم روايت ميكنه ولى همينم اخرش عقيم رها ميكنه.

• Wow
Reactions: Thundersky
جنازه این بازی میارزه به مافیا جدیده اصلا تو دوتا لیگ مختلفن از لحاظ کلاس و کیفیت
فقط چون اولی انتظار این بود آس نسل اکس باکس باشه ولی صرفا خوب از آب دراومد ناامیدی بزرگ گیمرا شد ولی دومی چون از اول معلوم بود آشغاله با دو سه تا سکانس متوسط شد محبوب قلبها
لطفا کسی نیاد بگه این دوتا قابل مقایسه نیستن صرفا دارم از لحاظ سوگیری ذهنی مقایسه میکنم
همچنین لطفا کسی نگه تو که هیچکدومو هنوز بازی نکردی آره بازی نکردم دارم نظر میدم تو میتونی کردیت قائل نباشی واسه حرفم یا کلا هرکاری دوس داری بکن همینه که هست

• Smile
Reactions: Thundersky
انقدر جوش نزن! زمانی که نسخه ابتدایی رو با متا 81 روی PS4 بازی کردیم، عجیبه شما در تاپیکش حضور نداشتی که اینطور به بازی بپیچی :D خوب می دونیم با چی طرفیم و برای شما انگار تازگی پیدا کرده! و این "اصرار بر بازی نکردن" با متا 83 مضحکه تا منطقی!
View attachment 389373
:>
دکتر جان باز اومدی مزه ریختی که. :D
نسخه ۱ رو من خودم پیش خرید کردم و اتفاقا ازش لذت بردم.
برای نسخه ۲ زیاد هایپ بودم و توقعاتم هم بالا بود ولی نا امید شدم.

جنازه این بازی میارزه به مافیا جدیده اصلا تو دوتا لیگ مختلفن از لحاظ کلاس و کیفیت
فقط چون اولی انتظار این بود آس نسل اکس باکس باشه ولی صرفا خوب از آب دراومد ناامیدی بزرگ گیمرا شد ولی دومی چون از اول معلوم بود آشغاله با دو سه تا سکانس متوسط شد محبوب قلبها
لطفا کسی نیاد بگه این دوتا قابل مقایسه نیستن صرفا دارم از لحاظ سوگیری ذهنی مقایسه میکنم
همچنین لطفا کسی نگه تو که هیچکدومو هنوز بازی نکردی آره بازی نکردم دارم نظر میدم تو میتونی کردیت قائل نباشی واسه حرفم یا کلا هرکاری دوس داری بکن همینه که هست
مافیا جدید که فوق العاده هست . عالی . جنازه اش به اکثر بازی های بی محتوا الان میارزه

این بازی هم سبک خاصی هست و من باهاش حال کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or