امتیاز سایت ها و مجله ها به Ninja Gaiden II

Gartall

کاربر سایت
Ninja Gaiden II گند زد به همه چی :((

از سایتGamesRadarامتیاز7 را گرفت :

http://www.gamesradar.com/xbox360/n...080525223739365094/g-20070820115628554022/p-3
نکات مثبت :
Horrible camera that gets stuck behind things*
Lousy level graphics that don't jibe with the pretty-looking gore*
Punishing difficulty makes victory nigh-impossible*
نکات منفی :
Gory, slice and dice combat*
Easy-access sub-menu*
Punishing difficulty makes victory that much sweeter*

-------------------------------------------------------------------------
از ign هم امتیاز 8/7 :
http://xbox360.ign.com/articles/876/876569p3.html

Presentation=8
Graphics=9
Sound=8
Gameplay=9
Lasting Appeal=8

OVERALL=8/7
------------------------------------
فکر کنم از gamespot شاهکار کنه 8 بگیره .

آخرین ویرایش:
As I said...we are holding off for a retail build of the game because the review build discs had some framerate/load time issues that we've been told have been resolved in the retail release. So we wanted to wait to post a review so we can verify this.

I'm surprised other sites posted their reviews already, more so by the ones that even pointed out the load time and framerate issues after we were specifically told about this and that it was something that's supposedly isolated to the review builds only, and NOT the final code
یکی از اعضاء مایکروسافت اعلام کرده که نسخه ای که سایت gamesradar اون رو نقد کرده دارای مشکلاتی بوده که اونها درخواست دادن که با یک نسخه سالم دوباره بازی رو تست کنن.

Yeah, I've asked my MS PR contact to confirm about this.
BlimBlim ادمین سایت Gamersyde هم این مسئله رو تایید کرده.

آخرین ویرایش:
IGN هم امتیاز 8.7 رو داد ... بعضی بازیها هستن زیاد نباید به امتیازشون توجه کرد ، چون به هر حال باید بازی کنی . NG یکی از اوناست به نظر من ...
من فکر میکنم اگه Sigma نیومده بود امتیاز این بازی بهتر میشد ... چون Sigma این بازی رو به نسل جدید آورد و کسی که الان نقد میکنه باید نسبت به Sigma پیشرفت زیادی ببینه تا امتیاز خیلی بالا بده ...

x2scow.jpg

کلا با اینکه خوشم نمیاد از این بازی هرچی خواستم گیر بدم بهش دلیل خاصی پیدا نکردم !
Videogamer : 9 / 10
خب من این سایت رو از لحاظ امتیاز دهی از بقیه سایتها بیشتر قبول دارم :دی
Gametap : 9 / 10

یکی از اعضاء مایکروسافت اعلام کرده که نسخه ای که سایت gamesradar اون رو نقد کرده دارای مشکلاتی بوده که اونها درخواست دادن که با یک نسخه سالم دوباره بازی رو تست کنن.

BlimBlim ادمین سایت Gamersyde هم این مسئله رو تایید کرده.

الان هم رسما TeamXbox ای قضیه رو مطرح کرد:
http://news.teamxbox.com/xbox/16604/Exclusive-Ninja-Gaiden-2-HD-Videos/
There were a couple of issues with the review build discs, specifically with the load times and the framerate. We have been told that these issues have been resolved in the retail version of the game.
حالا باید ببینیم آیا IGN هم امتیازش را عوض می کند یا خیر چرا که آنها هم در نقدشان از فریم ریت گله مند هستند.​

بابا منم قلبم امام زمانی ترکید!
فکر کردم هفت و هشتت گرفته!!!
بابا خوبه دیگه 8.7 یعنی عالی!!!
ولش کنین بابا!!!
اصل دله آدم باید دید کدوم وری میره!!!
لا مصب شاه بازیه!!!

گیم اسپاتم 8.5 میده!

اون چیزی که برای من مشخص بود با توجه به مطالب و تصاویر این بود که این بازی نمی تونه مثل شاهکاری مانند نسخه اولش که برای xbox اومد بشه.

البته به جز نمره gameradar بقیه نمره هایی که گذاشته شده نمره های خوبی هست، مخصوصا هم که IGN به gameplay بازی نمره 9.0 رو داده که مهمترین فاکتور در سری NG هست.
فقط حیف که این camera رو انگار باز درست نکردن. اعصابخوردکن ترین نکته در سری ng همین دوربینش هست.

من از امتیاز دهی های GamesRadar خیلی خوشم میاد یکی از سایتهای محبوب منه . یه سایتی که اصلا تحت تاثیر تبلیغات و شلوغی اینا نمیشه .همیشه میشینه خونسرد یه بازی را نقد میکنه .
وقتی دیدم این امتیاز را داده دیگه...........:(
خدا کنه حرف دوستمون بالا گفته که نسخه دارای ایراد بوده و شاید امتیاز عوض بشه !

جالبه الان یاد حرف های خنده دار ایتاگاکی افتادم که میگفت اگر من نینجا گیدن 2 را رو کنم بقیه سازنده ها دیگه دست و بالشون به بازی ساختن نمیره .:cheesygri
( ای خدا من چقدر از این مرتیکه عینکی بدم می یاد )
از همون روز اول هم که اولین عکس ها و تریلر ها از بازی اومد معلوم بود که چیز خفنی نیست.
به نظر من 8.7 از ign یه شکست برای این بازی محسوب میشه .چون اینا جزو بازی های AAA حساب میشند.
در ضمن بازی علاوه بر مشکل فریم ریت که گیریم از copy بد بازی باشه مشکلاتی نظیر دوربین افتضاح و داستان کلیشه ای و بد هم داره .
اما نکته جالب اینه که به نظر میاد بازم بازی بسیار سخت باشه و منتقدان اینا تو نقدهای خودشون نوشته بودند .

جالبه الان یاد حرف های خنده دار ایتاگاکی افتادم که میگفت اگر من نینجا گیدن 2 را رو کنم بقیه سازنده ها دیگه دست و بالشون به بازی ساختن نمیره .:cheesygri
( ای خدا من چقدر از این مرتیکه عینکی بدم می یاد )
از همون روز اول هم که اولین عکس ها و تریلر ها از بازی اومد معلوم بود که چیز خفنی نیست.
به نظر من 8.7 از ign یه شکست برای این بازی محسوب میشه .چون اینا جزو بازی های AAA حساب میشند.
در ضمن بازی علاوه بر مشکل فریم ریت که گیریم از copy بد بازی باشه مشکلاتی نظیر دوربین افتضاح و داستان کلیشه ای و بد هم داره .
اما نکته جالب اینه که به نظر میاد بازم بازی بسیار سخت باشه و منتقدان اینا تو نقدهای خودشون نوشته بودند .
هنوز 4 تا ريويو نيومده ، اومدي خودتو خنك كني !:lol:

8.7 از IGN شكسته ! عجب شكستي ! :lol:

در ضمن بازی علاوه بر مشکل فریم ریت که گیریم از copy بد بازی باشه مشکلاتی نظیر دوربین افتضاح

كپي بد !!! :lol: سطح كارشناسي خودتو مشخص كردي !

اما نکته جالب اینه که به نظر میاد بازم بازی بسیار سخت باشه و منتقدان اینا تو نقدهای خودشون نوشته بودند

اين يكي از ويژگي هاي سري NG ـه ، اونايي كه انتقاد كردن گيمر نبودن!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or