امتیاز سایت ها و مجله ها به Mass Effect

• Thread starter Thread starter fixer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با توجه زمان باقیمانده به نظر شما گیم اسپات به این بازی

• 10

رای‌ها: 11 16.7%
  • 9.5

رای‌ها: 38 57.6%
  • 9

رای‌ها: 13 19.7%
  • زیر 9

رای‌ها: 4 6.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    66
  • نظرسنجی بسته شده است .

fixer

کاربر سایت
سایت Game Informer به این بازی بزرگ امتیاز 9.75 از 10 داده . :eek:

930279_70694.jpg

آخرین ویرایش:
:sick: :biggrin1:
ببينم هلا شما ها از کجا میدونيد خود بازی گند نزده وgamespot بهش نمره کم داده بدم تا همين ديروز که پشته gamespotبوديد با يه نمره که به نزره خدتون اشتبهه نزرتون اوز شد و هرفتونم تاقير دادين
شما همosos بجع مسخره بازی اگر هرفی داری بزن

واقعا game spot ديگه داره حالمو بهم مي زنه با اين سيستم امتياز دهيش به خدا IGN سگش مي ارزه به Gamespot اصلا مثل اينكه زورش مي ياد نمره بده انگار از جاييش كم ميشه حالا نگفتيم همينطوري امتياز بده ولي ديگه حق اين بازي ديگه زير 9 نبود تو نقدش هم كه همش تعريف تمجيد بوده در كل زيادي بهشون توجه شده فكر كردن از دماغ فيل افتادن مثلا ميخوان بگن ما رو با سايتهاي ديگه مقايسه نكنيد آخه يه نيست بگه .... .

نه gamespotکلن ادت دره به بازی هايي که قبل از ارزه خيلی روشون تبليق میشه نمره کم بده نمونشم زياده
ولی مشکلهgamespot يکی دو تا نيست و من از همون اولم ازgamespot خوشم نمیيومد ولی همش این fanهايهx360
بودن که از gamespotهمايات الکی میکردن

...........واقعا شورش در اورده gs با این امتیاز دهیش شاید کسی که بازی رو نقد کنه اصلا حالش از rpg به هم بخوره باد اینطور امتیاز بده .خیلی نامردی هست

جالبيش اينجاست كه 360 با 3 با هم ضايع كرد به مس افكت داد 8.5 به انچارتد 8
انصافا به هر دوتاشون پايين امتياز داد فكر كنم كمترين امتياز بين سايت هاي ديگه بود
نشد يه بار نمره ي بالاتر از حد انتظار بده

من هنوز امتیاز دهی Gamespot رو قبول دارم و به نظرم از قبل هم بهتر شده، منتهی نه Assasin's Creed رو بازی کردم که GS بهش حال داده ولی خیلی ها می گن پر باگ هست، و نه Mass Effect و در مورد امتیازش نمی تونم نظر بدم، فکر کنم بقیه هم که هنوز Mass Effect رو تموم نکردن حق نداشته باشن بگن که gamespot چرت می گه، تنها چیزی که فقط تابلو هست تعریف Gs از گرافیکه که توی اون آیکن ها نشون نداده که فکر کنم سوتی شده باشه.
در ضمن همچین شاکی می شید انگار نمره 6.0 داده مثلا، در هر صورت نمره بالایی به بازی داده.

من هنوز امتیاز دهی Gamespot رو قبول دارم و به نظرم از قبل هم بهتر شده، منتهی نه Assasin's Creed رو بازی کردم که GS بهش حال داده ولی خیلی ها می گن پر باگ هست، و نه Mass Effect و در مورد امتیازش نمی تونم نظر بدم، فکر کنم بقیه هم که هنوز Mass Effect رو تموم نکردن حق نداشته باشن بگن که gamespot چرت می گه، تنها چیزی که فقط تابلو هست تعریف Gs از گرافیکه که توی اون آیکن ها نشون نداده که فکر کنم سوتی شده باشه.
در ضمن همچین شاکی می شید انگار نمره 6.0 داده مثلا، در هر صورت نمره بالایی به بازی داده.

خوب وقتي اكثر سايتها 9 به بالا امتياز دادن چنين امتيازي شاكي كننده ميشه
انصافا هشاشين با اين همه باگ جدي نبايد 9 مي گرفت هرچند بازي فوق العاده اي هست اما نقصم زياد داره كه يكيشم تنوع كم توي ماموريت ها هست

امتياز خوب با امتيازی که بهترين بازی x360بايد بگيره خيلی متفاوته اگر يادتون باشه قبل از این که این بازی بياد همه میگفتن هد اقل 9.7 رو شاخشه

از سايت oxmonline هم امتياز كامل 10را گرفت .
نكات مثبت بازي :

+ Best story ever told in a videogame, period.

+ Innovative dialogue and gorgeous graphics combine to a mesmerizing effect.

+ Gripping action/RPG gameplay.

؟ Will your character really carry over to the next game

http://oxmonline.com/article/reviews/editors-choice-gallery/mass-effect?page=0,0

حرفات درسته منم gamespot را قبول دارم ولي بنظرم حداقلش اين بود كه ميتونست نمره 9 را بگيره .

از سايت g4tv امتياز كامل 5/5 را گرفت .
http://www.g4tv.com/xplay/reviews/1666/Mass_Effect.html
PROS

* Entrancing story
* Being able to see your unique character in cut scenes
* Combat that mixes strategy with fast paced action
* Amazing visuals
* Unique and exciting character interaction

CONS

* Vehicle cannot be customized
* Minor technical hitches

از سايت gameplayer هم امتياز كامل 10 را گرفت .

http://www.gameplayer.com.au/Home/R...5982d07-115f-4ed3-a80c-4b2afcf7b3f4&v7Pager=1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or