امتیاز سایت ها و مجله ها به Mass Effect

• Thread starter Thread starter fixer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با توجه زمان باقیمانده به نظر شما گیم اسپات به این بازی

• 10

رای‌ها: 11 16.7%
  • 9.5

رای‌ها: 38 57.6%
  • 9

رای‌ها: 13 19.7%
  • زیر 9

رای‌ها: 4 6.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    66
  • نظرسنجی بسته شده است .

fixer

کاربر سایت
سایت Game Informer به این بازی بزرگ امتیاز 9.75 از 10 داده . :eek:

930279_70694.jpg

آخرین ویرایش:
gamespot به اين بازي امتياز 8.5 داده :(
ولي دليل بسيار خوبي كه همه و خيلي ها بدونن كه gamespot طرفدار مايكروسافت و بازيهاش نيست و همچنين ضد سوني و بازيهاش و دليل خوبي كه بدوننين بعضي از بازيها كه امتياز پايين ميگرن دستهايي توش نبوده كه اگه دستي توش باشه ميتونه دستي تو بازي masseffect هم باشه , درست نميگم ؟;)
يه بازي كه انحصاري براي xbox360 بود و اين همه تبليغات اين امتياز را گرفته حالا چه برسه به بقيه بازيها.
با اينكه ميبينيد بازي masseffect از خيلي سايتها و مجلات امتيازهاي عالي گرفته ولي gamespot كم داده . حداقل براي خيلي از طرفداران ps3 كه امتياز gamespot را قبول نداشتند بايد حرفي از اين امتياز masseffect نزنن چون قبول نداشتند ديگه ;)

ولي نكات مثبت بازي :
*Powerful storyline draws you into a tense, politically charged universe
* Dialogue options will keep you constantly engaged in your missions
* Great visuals and superb voice acting
* Biotic powers are fun to pull off in battle.

نكات منفي:
#Vehicle navigation and combat are weak
# A bunch of annoying interface issues

آخرین ویرایش:
این گیم اسپات تازگیا از این کارا میکنه،من یه نگاهی کردم تو نقدش کلی تعریف کرده،مشکلی که هم از ماشینای بازی گرفته آخرش گفته:they don't really affect gameplay.البته به نظر میرسه مشکل اصلی شلیک کردن توی ماشینه که خیلی به نشونه اهمیت داده نشده!
در هر صورت هر بازی ای که Bioware بسازه حداقل به خاطر داستانش باید بازی کرد!

ولي دليل بسيار خوبي كه همه و خيلي ها بدونن كه gamespot طرفدار مايكروسافت و بازيهاش نيست و همچنين ضد سوني و بازيهاش و دليل خوبي كه بدوننين بعضي از بازيها كه امتياز پايين ميگرن دستهايي توش نبوده كه اگه دستي توش باشه ميتونه دستي تو بازي masseffect هم باشه , درست نميگم ؟;)
فرخ من که به خودم میگفتم به امتیازهای Gamespot به بازیهای PS3 دیگه کاری ندارم از این به بعد کلآ به Gamespot کاری ندارم. از همون وقتی که این Rating فوق العاده مسخره و چرت رو گذاشت به این روز افتاد. دیگه همه میدونن گرافیک بازی در چه حدی و صورت کاراکترها چه جوری کار شده و واقعآ یه جاهایی از بازی شبیه فیلم میشه ولی Gamespot عزیز هیچی در مورد این موضوع نگفته و فقط گفته Great Visuals نه مدالی نه چیزی.دیگه وقتی سایتی به بازی Assassins Creed که دوستان میگن همه بازی باگ هست بیاد امتیاز 9 بده , نباید زیاد جدیش گرفت. برای من که Gamespot خیلی وقته مُرده , همون Gamerankings خیلی مفیدتر و واقعی تره.

آخرین ویرایش:
فرخ من که به خودم میگفتم به امتیازهای Gamespot به بازیهای PS3 دیگه کاری ندارم از این به بعد کلآ به Gamespot کاری ندارم. از همون وقتی که این Rating فوق العاده مسخره و چرت رو گذاشت به این روز افتاد. دیگه همه میدونن گرافیک بازی در چه حدی و صورت کاراکترها چه جوری کار شده و واقعآ یه جاهایی از بازی شبیه فیلم میشه ولی Gamespot عزیز هیچی در مورد این موضوع نگفته و فقط گفته Great Visuals نه مدالی نه چیزی.دیگه وقتی سایتی به بازی Assassins Creed که دوستان میگن همه بازی باگ هست بیاد امتیاز 9 بده , نباید زیاد جدیش گرفت. برای من که Gamespot خیلی وقته مُرده , همون Gamerankings خیلی مفیدتر و واقعی تره.

اريا جان من منظورم شما نبودين . من كلا پستهاي قبلي كه در مورد اين موضوع داده بودم ميگفتم كه توي امتيازدهي ها هيچ دستي توش نيست و سايتها همشون از ديد خودشون به بازي امتياز ميدن . الان مثلا همين masseffect از تمام سايتها و مجلات امتيازهاي بالايي گرفته ولي gamespot اومده به بازي 8.5 داده .
من با اينكه خودم امتيازات gamespot را قبول دارم ولي اعتراف ميكنم كه جديدا امتيازهاش عجيب و غريب شده نه بخوام كه از masseffect دفاع كنم ولي سر خيلي از بازي اين بلا اومده .
من خودم شخصا هيچ انتظاري نداشتم كه يه بازي به بزرگي masseffect امتياز 8.5 بگيره چون من هر سايتي رفتم از بازي بسيار تعريف كردند و حتي كسايي كه بازي را انجام دادن خيلي از بازي تعريف كرده بود.
گرافيك بازي بسيار بالاست و خيره كننده و سينمايترين گرافيك در بين بازي ها داره كه خيلي سايتها هم اشاره كردند و جالبه كه gamespot اومده گفته همون به قول تو فقط Great Visuals!
تنها مشكلي كه بازي داره از اين نظر افت فريم هست كه خيلي سايتها اشاره كردند .
دقيقا نميدونم از چه چيزهاي بازي ايراد گرفته .
منم موافقم بازي را بايد خود ادم امتياز بده ولي ديگه چي ميشه كرد بين ماها مد شده و بازي را هميشه سر امتيازهايي كه ميگيره ارزش ميديم :biggrin1:كه اين كاملا اشتباهه .

در نهايت چيزي كه من تازگيها از نقدهاي gamespot فهميدم مياد از بازي خيلي تعريف ميكنه و از همه چيزش ولي بعد مياد از يه چيزي كه ميتونه مهم نباشه كليد ميكنه روش و اونو نكته ضعف بازي ميكنه و از طرف ديگه اون همه حسن بازي را نميبينه و سر جمع بندي امتياز به بازي امتياز بدي ميده كه اصلا حقش نيست .

آخرین ویرایش:
ببخشید این جمله رو میگم ولی خاک بر سر گیم اسپات:sick:
خیلی نامرده... بازی به این زیبایی من اصلا فکرشم نمیکردم که کمتر از 9.5 بده چه برسه که این نمره رو بده..... به نظر من و خیلی های دیگه این بازی میتونست امتیاز کامل 10 رو بعد مدتها از گیم اسپات بگیره ولی حیف.
البته دیگه به این امتیازهای گیم اسپات توجه نخواهم کرد.

اريا جان بيا اينم يه ويدئو از Review سايت gamespot . حالا اومده از گرافيك بازي كلي تعريف كرده و اونو بينظير و شاهكار دونسته .
بخونين و در اخر هم ويدئو را ببينين . به نظر من حداقل بايد در اين مورد يه مدالي بگيره .
واقعا معلوم نيست داره چيكار ميكنه .
:
Mass Effect's visuals are excellent. Facial animations are among the best in gaming: Characters move their lips believably with the dialogue, further expressing themselves with subtle tilts of the head or with a slight raise of the eyebrows. Character models are beautifully detailed, such as with your Krogan teammate Wrex, whose every wrinkle and ridge is carefully textured and molded.

Mass Effect looks wonderful. From an artistic perspective, the game looks great, if not quite original. Planet outposts tend to use only one of two interior layouts, and environments owe a lot to games and films of the past (much of the game's look wouldn't be out of place in a Halo title). But even with the obvious inspirations, Mass Effect still conveys its vision clearly, thanks to meticulous character designs and dramatic set pieces, such as the Citadel itself

http://uk.gamespot.com/video/930279/6183137/mass-effect-video-review

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or