فرخ من که به خودم میگفتم به امتیازهای Gamespot به بازیهای PS3 دیگه کاری ندارم از این به بعد کلآ به Gamespot کاری ندارم. از همون وقتی که این Rating فوق العاده مسخره و چرت رو گذاشت به این روز افتاد. دیگه همه میدونن گرافیک بازی در چه حدی و صورت کاراکترها چه جوری کار شده و واقعآ یه جاهایی از بازی شبیه فیلم میشه ولی Gamespot عزیز هیچی در مورد این موضوع نگفته و فقط گفته Great Visuals نه مدالی نه چیزی.دیگه وقتی سایتی به بازی Assassins Creed که دوستان میگن همه بازی باگ هست بیاد امتیاز 9 بده , نباید زیاد جدیش گرفت. برای من که Gamespot خیلی وقته مُرده , همون Gamerankings خیلی مفیدتر و واقعی تره.ولي دليل بسيار خوبي كه همه و خيلي ها بدونن كه gamespot طرفدار مايكروسافت و بازيهاش نيست و همچنين ضد سوني و بازيهاش و دليل خوبي كه بدوننين بعضي از بازيها كه امتياز پايين ميگرن دستهايي توش نبوده كه اگه دستي توش باشه ميتونه دستي تو بازي masseffect هم باشه , درست نميگم ؟![]()
فرخ من که به خودم میگفتم به امتیازهای Gamespot به بازیهای PS3 دیگه کاری ندارم از این به بعد کلآ به Gamespot کاری ندارم. از همون وقتی که این Rating فوق العاده مسخره و چرت رو گذاشت به این روز افتاد. دیگه همه میدونن گرافیک بازی در چه حدی و صورت کاراکترها چه جوری کار شده و واقعآ یه جاهایی از بازی شبیه فیلم میشه ولی Gamespot عزیز هیچی در مورد این موضوع نگفته و فقط گفته Great Visuals نه مدالی نه چیزی.دیگه وقتی سایتی به بازی Assassins Creed که دوستان میگن همه بازی باگ هست بیاد امتیاز 9 بده , نباید زیاد جدیش گرفت. برای من که Gamespot خیلی وقته مُرده , همون Gamerankings خیلی مفیدتر و واقعی تره.