امتیاز سایت ها و مجله ها به Mass Effect

• Thread starter Thread starter fixer
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

با توجه زمان باقیمانده به نظر شما گیم اسپات به این بازی

• 10

رای‌ها: 11 16.7%
  • 9.5

رای‌ها: 38 57.6%
  • 9

رای‌ها: 13 19.7%
  • زیر 9

رای‌ها: 4 6.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    66
  • نظرسنجی بسته شده است .

fixer

کاربر سایت
سایت Game Informer به این بازی بزرگ امتیاز 9.75 از 10 داده . :eek:

930279_70694.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی بازی بزرگی مثل Pgr4 میاد میگیره 8.5 میان میگن که چرا امتیازش اینقدر پایین شده!!!
قبول ندارم چون سبكشون يكي نيست مردمم دنباله فقط امتياز بالا نيستن كه اول ميبينن چه سبكي بعد امتياز

من عاشق این بازی هستم:love::love::love:
این بازی با انقلاب در تمام سبک ها مثل گرافیک صدا گذاری داستان سبک.... واقعا مهشره:love::love:
این بازی زیر 9.5 نمی گیره حتی از game spot(فقط خدا کنه حالا که ناشرشeaشده multiنشه)فکر کنم ipمال ماکروسافت:love::love:

)فکر کنم ipمال ماکروسافت
تا اونجايي كه من ميدونم IP ش مال مايكروسافت نيست ! ولي شما خيالت راحت باشه چون نسخه ي اولش كه 100% براي 360 انحصاري هست ولي Episode هاي بعديش رو بايد ببينيم انحصاري ميمونه يا نه ! BioWare كه گفته ي براي PS3 نقشه اي نداريم !

به نظر من يكي از بهترين بازيهاي 360 هست ولي نميدونم چرا از سيستم تيراندازي بازي خوشم نمياد!!!
سيستم تيراندازي ؟ :confused: مگه چشه ؟ سيستم ديالوگو بچسب تا حالا تو هيچ بازي ديده نشده !
طراحي شخصيت بي نظيره ! شاهكار BioWare همينه !
اميدوارم امتيازات خوبي بگيره !

man be in bazi dadam 9.5 chon porside bood gamespot va khodetoon midoonin agar hamin bazi baray ps3 mi oomad 8.5 ham az game spot nemi gereft:mad:
بله معلومه سطح امتیازهای گیم اسپات به بازیهای ps3 خیلی تفاوت میکنه با سایتهای دیگه و پایین تره,منم موافقم دارن حقشو میخورن:laughing::laughing:

man be in bazi dadam 9.5 chon porside bood gamespot va khodetoon midoonin agar hamin bazi baray ps3 mi oomad 8.5 ham az game spot nemi gereft
بازي خوب هميشه خوبه. چه براي ps3 بياد چه x360 و چه براي PC , wii و ... لطفآاز اين طرز فكر يك طرفانه دست برداريد... بازي بد هم همين طور... (البته من خودمم راستش كمي به امتيازات سايتها به بازيها مشكوكم...)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or