امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

کل تاپیکو هم به گند کشیدید با این فن بازیهاتون اینجا هم که قربونش برم از مدیر خبری نیست !!!!!!

مدیر که هست اما مساله اینه که این بحث ها انقدر پیش پا افتاده ، خسته کننده و تکراری شده که اصلا ارزشی نداره که بخوایم بخاطرش وقت بزاریم و به کسی تذکر بدیم ....فوقش اگر دیدم دیگه قضیه خیلی داره لوس میشه چند نفرو برای یک مدتی یکراست میفرستیم مرخصی ... مدتشم مطمئن باشید کوتاه نخواهد بود

دیگه تصمیم با خود دوستان .. هر کی دلش میخواد بره مرخصی از دامن زدن به این بحث دریغ نکنه ما هم ازش صمیمانه استقبال می کنیم :)

در ضمن فکر میکنم اگر به جای امتیاز یک سایت بخصوص به نظر خرد جمعی مراجعه بشه خیلی بهتر باشه ...اما اگر براتون یک سایت بت محسوب دیگه و تمام امتیازاتش وحی منزله اون دیگه مسالش فرق میکنه

اگر سیستم آشغال گیم اسپات مثل حالت قبلش هم بود باز هم این بازی 10 میگرفت بنا به دلایلی که خودتون هم میدونید
ما اینو میدونیم که اگر سیستم امتیاز دهی GS تغییر نکرده بود الان 10 نمیگرفت.خیلی راحت.

همینجور که Gta Iv هم 10 نمیگرفت پس اینقدر 10،10 نکن.اگه Gow 1 هم الان منتشر میشد با اون امتیاز 9.6 (که البته اون موقع شما توی کف یه همچین امتیازی بودی که واسه PS3 بدن و واسه همین چیزاست که الان فن بوی های عزیز PS3 سایت Gamespot یه عقده شده براشون) Gears Of War هم خیلی راحت الان 10 میگرفت چون GS با اون سیستم قبلیش سایتی نبود که به همین راحتی در عرض 1 ماه به 2 بازی 10 بده.

پس ظرفیت یه بازی با امتیاز 10 رو داشته باشین! کسی اینجا جبهه نگرفته که چرا این بازی 10 گرفته حتی تبریک هم بهتون گفتیم (واسه القا روحیه) که فکر نکنین ما عقده یه همچین بازی با این امتیاز و داریم!
بازیهای اختصاصی امتیاز بالای 9،9.5 هم زیاد واسمون اومده و واسمون تازگی نداره.
سعی کنین این موضوع رو درک کنین.
حالا PS3 دیگه طوفان کرده و فن بوی های متعصب 360 نمیتونن بیان بگن ps3 بازی نداره کل بازی اختصاصیهاتون رو بزارید رو هم یه متال گیر میشه.
از همون چند سال پیش هم که MGS4 رو مثال میزدید کسی منکرش نشد و ما قبولش داشتیم و چیز تازه ای نیست.

این حرفت :
"کل بازی اختصاصیهاتون رو بزارید رو هم یه متال گیر میشه"

رو هم میزارم روی حساب جوی که واسه خاطر این بازی گرفتت! ولی از این به بعد رو دیگه این حرفو جایی نزن.چون خیلی کمدیه.

دوست خوبم Ali_Amini در پیرو صحبت های من و این پست قبل به مدت 10 روز در خدمتش نخواهیم بود ...

امیدوارم از این به بعد تذکر ها یکمی جدی تر گرفته بشه !!!

عزیزان اون دوست عزیز که گفت بیایم و به خرد جمعی رجوع کنیم حرف خوبی زده.

نکته اینجاست که امتیاز بالای این بازی از سایت X تنها دلیل بر خوبی این بازی نیست.مسئله اینه که حقیقتا این بازی خوبه و جزو اثار برجسته امسال محسوب میشه.مقایسه این بازی در سبک stealth action با یک بازی TPS و یک بازی FPS که اکشن صرف هم محسوب میشن کاری بس عبس و بیهوده هستش چون همه به این واقعیت واقفید که هر سه بازی در عالی بودنشون شکی نیست و اینکه کدوم بازی بیشتر به دل بشینه بر میگرده به سلیقه هر فرد پس برای نظر دادن در مورد یک بازی سلیقه ای عمل کردن اشتباه و خبطی نابخشودنیه و اینجاست که همون مسئله خرد جمعی مطرح میشه و ذکر این نکته که در خوبی این بازی ها شکی نیست و معیار امتیازات متفاوت سایتها و مجلات نبوده و نیست هرچند در مورد این سه بازی تفاوت امتیازها تقریبا محو هستند.

خدمت شما دو فن بوی عزیز و برجسته سایت عرض شود که اگر سیستم آشغال گیم اسپات مثل حالت قبلش هم بود باز هم این بازی 10 میگرفت بنا به دلایلی که خودتون هم میدونید
بی خود هم فن بوی بازی درنیارید که اگه سیستم امتیاز دهی گیم اسپات در حالت قبلیش بود این بازی 10 نمیگرفت!!!!!!:)
کل تاپیکو هم به گند کشیدید با این فن بازیهاتون اینجا هم که قربونش برم از مدیر خبری نیست !!!!!!
نمره 10 دادن گیم اسپات به MGS4 باعث نمیشه که کسی نظزش درباره این سایت متقلب و خراب عوض بشه

شما احیانا Gamer Spidy یا همون Nathan سابق نیستی خیلی شبیه به اون حرف میزنی خلاصه حواست جمع باشه , چون اون دو نفر قبلی بن شدند!
...............
یک نفر یک تحقیقی بکنه ببینه MGS 4 موفق شد که در 24 ساعت اول , 1 میلیون نسخه فروش بکنه یا نه؟
چون Kojima گفته بود که اگر این بازی در 24ساعت اول یک میلیون نسخه فروش کرد میشه اسمش رو یک " موفقیت " گذاشت!

آيا اين بازی از نظر گرافيک در نسل حاضر میشه گفت بين کنسولها بهترين گرافيک رو تا الان داره؟
من البته دمو از اين بازی زياد نديدم در واقع دموهای قديميه بازيرو ديدم.حالا میخوام يکی به دور از در اوردن fan بازی بياد بگه آيا اينطور هست يا نه.

بستگی داره از چه نظر گرافیک رو بخوای بررسی کنی !
مثلا در مقابل Crysis شاید بازی حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی به نظر من از نظر طراحی هنری و تاثیرگذاری مثل همیشه متال گیر حرف اول رو زده و به خوبی حسی که نیاز داشته در اون وحله زمانی منتقل بشه رو بخش اعظمیش رو از طریق گرافیک منتقل کرده.
در مورد نقد هم اینجا رو یه نگاهی بنداز ، من خودم نخوندم چون احتمالا یه جوری PS3 میاد :دی ( این آرزو رو به گور میبرم ولی بازی رو اسپویل نمیزارم بکنم :دی )

درود ب همه
Black Roz جان در مورد گرافیکش به دلایلی نمیتونم نظر بدم چون 10 دقیقه بیشتر بازی رو ندیدم از نزدیک( گیم پلی:دی) ولی چیزی رو که میتونم 100 در 100 تائید کنم صداگذاری و موسیقی وحشتناک ـش هست که خیلی راحت 2 برابر Heavenly Sword کیفیت داره بلکه هم بیشتر!.

با تایید حرفای دوستای عزیز BIOHAZARD و OSOS

آيا اين بازی از نظر گرافيک در نسل حاضر میشه گفت بين کنسولها بهترين گرافيک رو تا الان داره؟
من البته دمو از اين بازی زياد نديدم در واقع دموهای قديميه بازيرو ديدم.حالا میخوام يکی به دور از در اوردن fan بازی بياد بگه آيا اينطور هست يا نه.

926596_20080613_screen007.jpg

926596_20080613_screen004.jpg

926596_20080613_screen011.jpg

گرافیک بازی با توجه به فضا سازی و محیطی که بازی احتیاج داره بدون شک یکی از بهترینهاست ولی اگر فکر میکنی که این باید یه 3Dmark شگفت انگیز باشه که از هر لحاظ کامل و بدون نقص اجرا بشه باید بگم که نه ولی از اون چیزی که متال گیر احتیاج داشته فراتر هست به خصوص تعداد چند ضلعی ها ولی مشکلاتی هم تو گرافیک وجود داره.
اما اون چیزی که خیلی بازی رو زیبا جلوه میده بیشتر از گرافیک به نظر من انیمیشن بازی هست که خیلی روونه و از همه مهمتر نبوغ کوجیما در شبیه سازی کردن حرکت دوربین دقیقا مثل فیلمای سینمایی که بعضی وفتا درست مثل این میمونه که این بازی یه تیم فیلم برداری خفن داشته در حالی که وفتی که به خودت میای میبینی که این یه بازیه!!!

----------------------------------------------------------------
وبسایت NZGamer به بازی امتیاز 8.5 داده:

http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=945008

آخرین ویرایش:
با اینهمه تلاش و تقلا و بالا و پایین پریدن و به آب و آتیش زدن می خواین چیرو ثابت کنید metal gear solid 4 که جای اینهمه بحث کودکانرو نداره فقط میتونم بگم که یه شاهکاره من با نوع کنسولش کاری ندارم ولی در زمینه تکنیکی واقعا" یه شاهکاره با امتیاز و کلکلو و ..... کاری ندارم فقط یه سری به سایتهایی که مربوط به حرفه ایهای بازی سازی هستند بزنید . واقعا"
آدم متاسف میشه این چرتو پرتهای بچگانرو می خونه:confused:

من به بعوان کسی که این بازی رو تموم کرده میگم که.....
این بازی واقعا" شاهکار تاریخه وقطعا" که به طور حتم تا مدت ها بازی به خاطرتون می مونه و یقین داشته باشید تا مدتها مصداق اون رو یه هیچ وجه نخواهید دید.
ولی تنها مشکلی که میشه از بازی گرفت اینکه در بعضی موارد سیستم لبه ی سایه ها ناصاف اند فقط و فقط همین .

راستی یه توصیه به اون هایی که هنوز بازی رو بازی نکردم بکنم که حتما" وقتی خواستید بازی رو بازی کنید یه کاسه تخمه کنار دستتون باشه که موقع دموهای بازی بخورید ضرر نمیکنید ;)

آخرین ویرایش:
یک نفر یک تحقیقی بکنه ببینه MGS 4 موفق شد که در 24 ساعت اول , 1 میلیون نسخه فروش بکنه یا نه؟
چون Kojima گفته بود که اگر این بازی در 24ساعت اول یک میلیون نسخه فروش کرد میشه اسمش رو یک " موفقیت " گذاشت!
ظاهرآ بله... به موفقيت دست‌يافته...
منبع: (البته ميدونم VGC خيلي دقيق نيست)
http://www.vgchartz.com/news/news.php?id=1297

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or