امتیاز سایت ها و مجلات به Metal Gear Solid 4

old_snake

کاربر سایت
سلام...

خب دیگه داریم به زمان عرضه ی MGS4 نزدیک میشیم. اولین Review ـه رسمی این بازی جمعه ی این هفته (16May) توسط مجله ی رسمی PS3 ( Official Playstation Magazine's ) انجام خواهد گرفت.

Official%20Playstation%20Magazine%27s.jpg

منبع: metalgearsolid4.net

پ.ن: این نشون میده که konami بازی رو در اختیار سایت ها و مجلات قرار داده.
پ.ن2: عکسی که گذاشتم عکس مجله های قدیمی هست و صرفا" برای خشگلتر شدن پست گذاشتم. :دی

تبریک ...............تبریک
بالاخره حقمون رو از این گیم اسپات گرفتیم.ارباب کوجیما یه بار دیگه ماموریتش رو خوب انجام داد.
حالا PS3 دیگه طوفان کرده و فن بوی های متعصب 360 نمیتونن بیان بگن ps3 بازی نداره کل بازی اختصاصیهاتون رو بزارید رو هم یه متال گیر میشه.
بازم تبریک.سه امتیاز کامل از سه مرجع فامیتسو و ای جی ان و گیم اسپات(که شاید الان یه خرده قبولش داشته باشم باید ببینم اینده چه میکنه:laughing:)

چرا اينقدر زود جو گير ميشيد شماها !!! اصلا همچين حرفي منطقي نيست و كاملا غلطه ... با اين كاراتون همين امتيازهاي خوبي كه MGS گرفته رو هم لوس ميكنيد ...

يه كاري ميكنيد كه آدم توي فرودگاه هم طاقت نمياره جواب نده :biggrin1:

آقا منم با اینکه طرفدار 360 هستم تبریک میگم. با تریلرهایی که من از Game play این بازی دیدم معلوم بود که بالای 9 میگیره. اما فکر کنم این 10 با کمی ارفاق بوده.

پ ن : چه مثه نقل و نبات 10 میدن به این بازی ها :D

آقا منم با اینکه طرفدار 360 هستم تبریک میگم. با تریلرهایی که من از Game play این بازی دیدم معلوم بود که بالای 9 میگیره. اما فکر کنم این 10 با کمی ارفاق بوده.

پ ن : چه مثه نقل و نبات 10 میدن به این بازی ها :D

دوست عزیز ربطی به ارفاق نداره چون Gamespot سیستم امتیاز دهیشو 0.5 به 0.5 کرده از 9.5 به بالارو به بازیا 10 میده به همین دلیل قبلا 9.6 یا 9.8 هم میداد ولی الان مجبوره به اونا 10 بده.
در مورد 10 هم قبلا Description این امتیاز Perfect بود!! که با این سیستم امتیاز دهی جدید به Prime تغییر نام داده.

فقط اميدوارم 2 روز ديگه اگه يه بازی ps3 امتياز پايين گرفت نياييد بگيد مايکروسافت به gamespot پول داده.
اين امتياز gamespot ثابت کرد به همه طرفدارای ps3 که حرفهايی که به اين سايت میزنيد حرفهای احساسی هست.
در کل اميدوارم از اين دسته بازيهايی که امتياز 10 میگيرن زياد بشه و صنعت گيم پيش از پيش تو کارش با موفقيت ادامه بده.

دقیقترین امتیاز هارو گیم اسپات میده شک نکنید.به یه بازی 10 میده یعنی باید برید اون کنسول رو با اون بازی رو بخرید(البته اگه نداشته باشید!)
من بیشتر فکر میکنم بخاطر گرافیک بالای بازی و داستان پردازی و شخصیت پردازی فوق العاده بازی امتیاز بالا گرفته.
من پلی 3 ندارم ولی شاید بخاطر متال 4 و گاد او وار 3 یه پی اس 3 بخرم.

همین دلیل قبلا 9.6 یا 9.8 هم میداد ولی الان مجبوره به اونا 10 بده.
البته به بازی هایی که 9.6 یا 9.7 بگیرن، همون 9.5 رو میده نه 10 !

-------------------------

واقعاً دلیل اینکه این سایت های الکی امتیازهای پایین میدن رو نمیدونم ! شاید اگر GameSpot و IGN زودتر بازی رو Review کرده بودند، سایتهای دیگه هم امتیاز خوب میدادن !

خلاصه من هم خیلی Surprise شدم و به همه تبریک میگم. :love:

انقدر تعریف و تمجید از GS رو شروع نکنید و توجه داشته باشید که همین GS بود که بهترین نویسندشو بخاطر نقد عالیه k&l بیرون انداخت و توجه هم داشته باشید که mgs4 هم توی gs تبلیغات زیادی داشته.

در هر صورت mgs4 از میانگین امتیازاتش 8 هم میشد فروش خودشو میکرد چون برای طرفدار های این سری گرافیک و صداگذاری و این چیزا مهم هست اما مهمترین چیز داستان فوق العاده بازی و کارگردانی فوق العاده کوجیما هست

این اولین 10 این نسل نبوده و مطمئن باشید اخریش هم نخواهد بود.

من نمیدونم با این که امتیاز 10 از 10 گرفته و ps3 هم دارم چرا برای این بازی ذوق ندارم البته فکر کنم چون نه دمو از این بازی دیدم نه قسمتای قبلشو بازی کردم

من حوصله کل کل با فن بوی ندارم ولی برو Reviews and rating system سایت گیم اسپات رو بخون اونوفت خودت متوجه میشی که منطق چی میگه.
اینم لینکش:
http://www.gamespot.com/misc/reviewguidelines.html

اولاً که درست صحبت کن ! معلوم هست که Fan Boy کیه !
منطق چیزی که من گفتم رو میگه از نظر من. شما هم لطفاً اون قسمتی رو که تو اون لینک نوشته "اگه بازی 9.6 یا 9.7 بگیره بهش 10 میدن!" رو تو مشخص کن که من برم بخونم.

"اگه بازی 9.6 یا 9.7 بگیره بهش 10 میدن!" رو تو مشخص کن که من برم بخونم.

نه لابد انتظار داري كه بازي اگه 11 يا 10.5 بگيره بهش بدن 10 ؟!!:) از سيستم امتيازدهي گيم اسپات كاملا مشخصه كه چطوره .
تا ديروز هم ساين gs را قبول نداشتي و الان مياي هي از اين دوتا سايت ign و gs مثال ميزني كه چرا 10 دادن و بقيه 10 نميدن ؟!

شرايط شما كاملا مشخصه ! الان منم ميتونم تمام حرفهايي كه قبلا در مورد بازي x گفته شده بود را بيام اينجا مثل سيل جاري كنم .

البته به بازی هایی که 9.6 یا 9.7 بگیرن، همون 9.5 رو میده نه 10 !

منطق چیزی که من گفتم رو میگه از نظر من.

خودت جواب خودت رو دادی دیگه.

رجوع شود به انواع مغلطه در کلام و نوشته

a game earning this score could not have been improved upon in any meaningful way

شما هم لطفاً اون قسمتی رو که تو اون لینک نوشته "اگه بازی 9.6 یا 9.7 بگیره بهش 10 میدن!" رو تو مشخص کن که من برم بخونم.
دیگه اظهر من الشمس که توضیحه واضحات نمی خواد.منطق شما میگه که امتیاز این بازیها که 10 گرفتن 10.4 بوده!!! چه جالب!!!
GL

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or