ببين جواد جان شما يه اشتبلاهيي كه ميكنيد در مورد من فكر ميكني كه من دارم گرافيك بازي را ميكوبم .
من از شما مبخوام كه يك دونه پست از من پيدا كني كه من گرافيك بازي را كوبيده باشم هر بحثي در مورد اين بازي داشتم يا سر dx9 و 10 بوده يا سخت افزار بازي در مورد فزيك بازي ميگفتم كه قبلا از نظر من مشكلاتي بود و ميگفتم كه سبكه ولي حالا ديدم كه كاملا مشكل حل شده و ديگه بحثي در موردش ندارم .
بابا من میفهمم تو چی میگی!ولی چون تو طرف مقابل من ایستادی زیر بار حرف های من نمیری....منم زیر بار حرف های تو نمیرم
![23 /:) /:)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/23.gif)
Got it?!
حالا پس كدوم يكي كوتاه بياد؟
هیچ بازی ای کامل نیست!اینو که قبول داری...
خوبه كه شما هم قبول داريد!
در مورد تکسچر های indoor اینی که شما هم میگی عیب هست...ولی این عیب اونقدر بزرگ نیست که شما داری با ذره بین 200x zoom بزرگش میکنی...
خدا به داد من برس
![20 :(( :((](/styles/default/xenforo/smilies/meep/20.gif)
تو اين سايت افرادش حرف دهن ادم بزار هستند كه نمونه هم نداره !
من اصلا در مورد تكسچر يك كلمه حرف زدم كه حالا بخوام ازش عيب بگيرم و 200x zoom كنم ؟!اي خدا !حتي نميتوني يك پست هم پيدا كني .
همه مشکلات تا 3 یا 4 ماه دیگه حل میشه
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
با اومدن نسل جدید سخت افزار ها مثل سری 9xxx
اين خودش مهمه و عيب .پايين برات توضيح ميدم .
آخه برای من این استنباط به وجود اومد که داری درباره h3 صحبن میکنی
همين استنباط هاي اشتباهت باعث شده اينهمه بحث بيخودي پيش بياد . شما اصلا چطور به اين استنباط رسيدي براي من سواله ؟! از كي تا حالا من اين دو بازي را مقايسه كردم كه اين دوميش باشه تا چنين استنباطي كني ؟ نكنه مثلا ديدي كه از خود halo3 تعريف كردم اين حرف را ميگي ؟ چه ربطي داره ؟
( متاسفانه هم وقت دیدن اون تاپیکی که دادی رو ندارم)
وقت نميكني ؟! شما يعني حوصله چند خط خوندن را نداري .
همون پست اوله . خبرش در مورد رزوليشن اصلي بازيهاست .
ميخوام ببيني كه حتي هستند خيلي از بازيها كه رزوليشن كمتر هم دارند و ميخوام بدوني كه چطور در مورد همين قضيه به قول خودت يه 200x zoom كردند به halo3 و بازي را زير سوال بردند .
بالاخره جالبه حتي به بحث هم ربطي نداشته باشه براي اطلاعات بيشتره .
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9676
نمیدونم این کلمه پر محتوا fan boy رو تو دهن این ملت انداخت که هر کی از راه میرسه یا بهش انگ fan boy بودن میچسبونن یا طرف با آغوشی باز خودش میگه "من fan boy فلان چیز هستم".
ببین درک کن فرق بین دوست داشتن با Fan boy بودن رو بفهمی.
من سونی رو دوست دارم،من nvidia رو دوست دارم،من یکی از user های amd هستم و دوستش دارم.من عاشق crysis هستم و دوست داشتن با Fan boy بودن فرق داره... اینو اگه بفهمی و درکش کنی خیلی از مشکلاتت با من و آقای X حل میشه.
شما كه دركتون اينهمه بالاست چرا دوست داري اين كلمات براي من به كار ببري ممكنه اين كلمات را به كار نبري ولي از طرز پستهات در مورد من مشخص ميشه كه منظورت چيه .
مشکل تو اینه که فکر میکنی هر کسی اومد گفت من فلان چیز رو دوست دارم شد Fan boy.نه عزیز این Fan boy بودن نیست.نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم...حوصله اش رو هم ندارم.
مشكل شما هم اينه كه وقتي شخصي مياد يه ايراد از بازي ميگيره فكر ميكني طرف fan boy هست و ميخواد بازي را بكوبه من واقعا همين مشكل تو را دارم
منم نظر شخصیم رو گفتم! گفتم شاید جای شما با سوات یرلی عوض شده!
نظر شخصيت را براي خودت نگه دار . نظر شخصي من در مورد بازيه ولي نظر شخصي تو در مورد شخص من هست ميخواي مثلا منو ...........اگه نظر شخصي در مورد بازي داري بفرما ولي براي اشخاص نه .
it,s your problem not mine
اگه فك ادم قرار باشه از الان بچسبه زمين در اينده بازيها چطور ميخواد فكش را از زمين بلند كنة
!:biggrin1:مثلا همين سخت افزار مورد نيازش هم فك ادم را ميچسبونه زمين و وقتي ميبيني سخت افزار زياد خوب جواب نميده فك ادم بيشتر ميچسبه زمين شايدم زير زمين !
ببین قمیتش نه واسه من مهمه نه واسه تو...بحث بیخود هم راه میندازی با تعیین نرخ وسط دعوا(البته سوء تفاهم نشه...بحث دوستانه هست دعوا نیست)
pc محدودیت سخت افزاری نداره....شاید یه مقطع 6 ماه تا 1 سال باشه که سخت افزار های جدید زیاد نیان...که واقعا 1 سال خیلی کم پیش میاد...اینجا سازنده تعیین میکنه چی میخواهد تو هم اگه واقعا pc gamer هستی چیز سختی واست نیست که اون درخواست های سخت افزاری رو تهیه کنی.که شاید هر 5 سال یه بار بازی مثل crysis بیاد که برای آخرین تنظیمات سخت افزار فلان قدری بخواهد. ولی مطمئن باش 6 ماه دیگه هیچ کس جرات نمیکنه همچین صحبت کنه.
بالا گفتم كه پايين توضيح ميدم .
ببين قيمت منظور من اوني نيست كه تو فكر ميكني .خيلي دلم ميخواد حداقل اين حرف منو قبول كني .جواد جان خواهشا اصلا اشتباه متوجه نشي اين حرف منو .
برات يه مثال ميزنم در مورد كنسولها ولي خيالت راحت باشه كنسول را من با pc مقايسه نميكنم و فقط دارم مثال ميزنم .
ببين بازي سازها وقتي ميخوان براي كنسولها بازي بسازن يه نمايش يا تريلري از بازي يا به صورت realtime يا به صورت غير realtime نشون ميدن و در نهايت سعي ميكنن يا به طور كامل يا نزديك همين نمايش بازي را در هنگام عرضه تحويل مردم بدن ولي مهمش اينه كه اونها فقط براي يك سخت افزار واحدي كه كنسول داره ساختنش و به هدف خودشون به كلي رسيدند .
ولي در مورد بازي crysis اگه يادت بياد وقتي داشتن نمايشش ميدادند realtime هم بود اونطور ميگفتند حالا راست و دروغش را نميدونم ولي در اون زمان كارتهاي گرافيكي سري 7 بودند خوب خيلي سطح توقعشون در مورد اين سري كارت ها بالا رفت و حتي خيلي بحث بود تو اين سايت هم همه فكر ميكردند كه با سري هفت به راحتي ميتونند اون جزئيات فضايي crysis را در اين سري كارت ها داشته باشند نهايتش اين بود كه مثلا كارت ها را به صورت sli در بيارند و بهتر هم بشه .
ولي الان نه تنها اين سري كارتهاي 7 كه كم ميارن در مقابل بازي حتي سري هاي جديدي به نام 8 اومدند كه تبليغات اين كارت و بازي crisis زماني شرع شد كه تبليغات dx10 و ويستا شروع شد كه متاسفانه بازم در اجراي بازي انجور كه بايد و شايد مشكل دارند .
حالا مسئله اينجاست كه نه از dx10 خبري هست و نه ويستا .كه در باره همين ها هم يه توضيح بازم پايين ميدم .
به اين دليله كه من ميگم crysis يه بازي كه فقط خواسته گرافيك زياده بازي را هر طوري شده نمايش بده اون قول قرار هايي كه داده بود در مورد جزئيات فراوان بازي ظاهر شده ولي قول قرارهاش در مورد سخت افزار براي اجراي اين بازي را نتونسته فراهم كنه به همين خاطر به نظر من از ارزش كلي بازي ميكاهه . از سري 7 در نظر بگير كه حتي سري كارتهايي غولي مثل 8800 هم انچنان كه بايد نميتونند بازي را اجرا كنند . اگه بدوني كه من دارم چي ميگم .
به همين خاطر به نظر من crysis نموتونه زياد ادعا كنه در پست بالا هم كلي توضيح دادم .
حالا ديگه نميدونم شما و ديگران چطور بلرداشت كنين از حرف من .
آخه کدوم rage !!؟؟؟ یه tech demo ازش پخش شده همه جو گیر شدن...حالا چون یک ابر قدرتی مثل جان کارمک پشتش ایستاده اینجوری میگی...این rage که شما میگی اصلا کی عرضه میشه!؟ من یه جا خوندم بازی هنوز تو مراحل اولیه ساخته و شاید زودتر از 2009 عرضه نشه! حالا اگه اشتباه میگم شما بگو تا من اشتباه در بیام.
خوب بايد هم جو گير شد چون نمايش realtime بود و نميدونم دقيقا يادم نيست گفته بودند همون نمايش را تو زمان خيلي كم ساخته شده كه اين راحتي موتور را نشون ميده با اون قدرت فوق العادش . كه اگه اشتباه هم نكنم تكسچر بازي كه خارق العاده هست نزديك 20 گيگابايت حجم داشته !
درسته بازي خوب در مراحل اوليه هست ولي منم يجا خونده بودم كه ممكنه سال 2008 يا پايان همين سال بازي عرضه بشه .
خوب شما پسر خاله کارمک تشریف دارین دیگه که بازی رو تست کردین دیدین چند فرم میده!!!!(این علامت تعجب هاش از خود متنش مهم تره:laughing: )
مرد حسابی بازی هنوز در و پیکر نداره شما میدونی چند فرم میده دیگه...؟؟؟!!!
نه من پسر خالش نيستم فقط طرفدار بازي هستم و حتما يه اطلاعي داشتم كه ميدونم چند فريم ميده .
براي اينكه اطلاعات در مورد بازي هم بهتر بشه اين تاپيك را بخوني بد نيست كه گفته 60 فريم حالا ما قبول هم نداشته باشيم ميگيم 30 فريم بازم فوق العاده هست .
براي اطلاعات بيشتر از زبان بازي سازهاش :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6262
من که چیزی نفهمیم...خودت اگه فهمیدی چی گفتی بیا تفهیم کن!
چون اخه بازي خيلي روان اجرا ميشه روي سيستم ها !؟ براي همين گفتم .
کاملا مشخصه موضع شما کدوم وری هست :laughing:
شما هر جور راحتي فكر كن .
بیار وسط..خوشحال میشم!!! من هیچ عبایی ندارم از شما!!! اگه تونستی رو full version تنظیمات very high رو روی xp فعال کنی اون موقع حرفه
. سايتهايي مثل gamesspot اومدن ثابتش كردن و خيلي ها ديگه مثلا خود ign سر جمع بندي گرافيك بازي حرفي از dx10 نزده و خيلي ها هم تو اين سايت تونستن اينكار بكنن .اصلا يه چيزي ثابت شده هست dx10 وجود نداره همه هم ميدونند . اونوقت شما مياي ميگي كه اگه تونستي very high را فعال كني اون موقع حرفه . واقعا كه من ديگه نميدونم چي بگم خوشم مياد هنوز هم پاي حرفت هستي .
همين برو تاپيك crysis اونجا ترجمه مقايسه كراسيس را من نوشتم .
حتما اگه هم rage نباشه بازي ديگه .
اینم 2 عکس برای مقایسه تنظیمات high detail shader با medium!!!!
خوب كه چي مثلا خواستي چي را ثابت كني براي من ؟!