امتیاز سایت ها و مجلات به Crysis

darkman

کاربر سایت
مجله ي آلماني PC Action اولين Review از بازي Crysis را به چاپ رساند.
جزييات اين Review :

graphics: 95%
sound: 93%
controls: 93%
multiplayer: 85%
singleplayer: 92%

this is how they reach that score:
100%
- 4% for occasional problems with the a.i.
- 2% because some levels are too monotonous
- 2% because of the steep learning curve
= 92%

pros and cons:
+ incredible graphics
+ unbelievably exciting/thrilling
+ a lot of variation
- some issues with the a.i.

جالب و عجيبه که به گرافيک 100 نداده !

عزيز جان برين يه بار ديگه پست بالا را بخونيد ولي با دقت! ببين من چي گفتم و چي نتيجه گرفتم .
ميدونيد چيه اصلا نميگيريد من چي ميگم به همين خاطر بحث كردن هم به هيچ وجه فايده اي نخواهد داشت .
همش موج منفی میدی دیگه :biggrin1: بابا من فهمیدم چی میگی.
مثل اینکه تو حرف منو نمیگیری...:biggrin1: بذار تفهیم کنم!

ولي همين سنگين بودن يه عيب بزرگي براي گرافيك بازي .
چیش عیبه؟! بگو منم جواب بدم...با اینکه من روی medium بازی میکنم(به خاطر کمبود رم و Cpu :biggrin1: )پدرم وقتی دید بهم گفت مطمئنی داری بازی میکنی ؟! :biggrin1: سنگین بودنش همچین عیب بزرگی نیست با این Detail ی که داره این بازی میده...حقیقتا فرق واقعیت با بازی رو نمیشه فهمید... این انفجارها هم هوش از سره من میبره...هر چی وسیله نقلیه دم دست دارم میزنم میترکونم تا از صحنه مهیب انفجار لذت ببرم :love:
بهترين شرايط براي گرافيك بازي اينه كه همراه با عالي بودن بتونه يه فريم خوبي هم در يك سخت افزار واحدي داشته باشه .
نکنه منظورت halo 3 هست....اگه داری با اون مقایسه میکنی که دیگه اصلا صحبت نکنیم... قبول دارم نورپردازیش عالی بود و view distance ش هم خوب بود...ولی texture های بازی رو که من تو g1 یکی داشت بازی میکرد دیدم به نظرم همون texture هیا halo 2 بود! آخرش دیدیم چه جوری این چیزا به دست اومده!:-"
خيلي از بازيسازها گرافيك بازي را فداي فقط به خاطر گرفتن فريم بهتر ميكنند .
نکنه منظورت همون مورد بالا هست...اسپویلر رو کسی نخونه من عصبی شدم:sick:
f**k them all

نظر شخصي من اينه كه كرايسيس اون هدفي را ميخواست برسه نرسيده براي اينكه متوجه حرفم بشين
نکنه جدیدا شما هدف های crytek رو تعیین میکنی؟! crytek از هون اول قصد داشت یک گرافیکی رو به نمایش بذاره که کسی دید فکش کف آسفالت باشه :love: این کار رو هم کرد و فکر نکنم هیچ بازی تو سال آینده(2008) بتونه به گرد پای این گرافیک و فیزیک و گیم پلی برسه(این 2 مورد رو هم توجه داشته باش)

به عبارت ديگه : فقط خواسته گرافيك بالاي بازي را به هر نحوي شده نمايش بده ولي به چه قيمتي !
والا قیمتی تعیین نشده بود :biggrin1: crytek گفته بود علاوه بر گرافیک فوق العاده ما کاری میکنیم کسایی که حتی سیستم هاشون واسه 2 سال پیشه بتونن بازی کنن...این کار رو هم کردن...نمونه اش خودم که تا چند هفته پیش 6600 داشتم بازی رو خیلی راحت بازی کردم...ولی نباید انتظار داشت با اون 6600 روی Very high بازی کرد.

من هیچ وقت نشنیدم کسی تو crytek بگه آره ما بازیمون با فلان فرم ثابت اجرا میشه! تو شنیدی بگو به من... crytek به تمام اهداف خودش با crysis رسید..به قول GS: کرایسیس یه بازی هست که قوانین fps رو دوباره نوشت:love:

وگرنه گرافيك بازي عاليه .
خوب خدا رو شکر اینو قبول داری :biggrin1:

به نظر من گرافيك برتر گرافيكي كه بتونه در يك شرايط مساوي بهترين استفاده را از سخت افزار بكنه .
ای خدا من کجا شنیدم تو یک تست بازی رو با 8600 gt تونستن رو Very high با فرم خوب بازی کنن
161.gif
161.gif
شاید توهم فانتزی بوده :biggrin1:

ببين جواد جان يا داري خودتو ميزني به اون راه يا كه اصلا وقت نميكني كه بخواي كه من دارم چي ميگم .
واقعا خيلي سادس منظور منو فهميدن ولي نميخواي .

ببين همين اول برات بگم كه گرافيك crysisa فوق العاده هست و شكي نيست ولي الان نيام ببينم بگي كه خوبه اينو قبول داري چون واقعا اين حرفت رو اعصابم راه ميره .

من خيلي ساده و روان برات يه مثال ميزنم .
فكر كن من و تو يه قد و اندازه هستيم و زورمون هم يكيه . حالا اينو در نظر بگير جلومون دوتا بشقاب غذا بزارن كه بخوريم قويتر بشيم . اينجا كسي قويتر هست كه با خوردن هر قاشق غذا قدرت بيشتري به دست بياره .
حرف تو اينه كه خوب crysis جزئيات زيادي داره پس قدرت سخت افزاري بيشتري هم ميگيره . اين اصلا از نوع مثالي كه من بالا زدم منطقي نيست .

مثل اين ميمونه كه تو بگي من زورم از تو بيشتر شده چرا چون غذاي بيشتري نسبت به من خوردي ! خوب معلومه وقتي تو غذاي بيشتري نسبت به من بخوري خوب زورتم بيشتر ميشه .
شرط زمانيه كه تو به اندازه من غذا بخوري و زورتو بيشتر از من بتوني نشون بدي اين چي را نشون ميده كه پتانسيل كششي بدني تو از من بيشتر با هر قاشق خوردن غذا نسبت به قاشقهاي من ميتوني قدرتت را بيشتر نشون بدي پس برنده جنگ تو هستي .
ولي اگه تو اين جنگ نسبت به من بيشتر غذا بخوري و قدرتت را نشون بدي من ميتونم شاكي باشم چرا كه ميگم اين از من بيشتر خورده پس معلومه كه بيشتر ميتونه قدرتش را نشون بدي .
منظور من از شرايط مساوي اينه .
ولي خوب هستند كساني كه حتي با كمتر خوردن غذا ولي انرژي بيشتري دارند به اين طور ادم ها بايد گفت فوق العاده نه كساني كه بيشتر بخورند ميتوني چنين شخص هايي را پيدا كني .
و هستند چنين بازي هايي كه با يه سخت افزار ضعيفتر قدرت بيشتري را از خودشون نشون ميدن .
حالا دوتا بچه را هم در نظر بگير مامانه بياد به يكي از بچه هاش بيشتر برسه اون يكي را ول كنه چي ميشه اينجا يكي از بچه ها ميشه بدبخت و يكي ميشه خوشبخت حالا محبوبتر كيه ؟!

ببين مقايسه ي بازي ها بايد اينطوري باشه عادلانه مثلا در نظر بگير دوتا بازي از لحاظ گرافيكي كاملا يكسان باشن ولي يكي فريم ريت بهتري داشته باشه خوب برنده كيه ؟كاملا مشخصه كه اوني كه فريم بهتري ميده .

ولي خوب حالا اينو در نظر بگير دوتا بازي را مقايسه كنيم اولي گرافيك بهتري داشته باشه و دومي گرافيك نسبت كمتري داشته باشه و در طرف ديگه اولي فريم بدتري داشته باشه ولي دومي فريم بهتر داشته باشه ؟
اينجا ميتوني بگي كي اوله ؟!
اوني كه ادعاش بشه گرافيكش بهتره خوب سخت افزار قويتر هم نياز داره ديگه و اون يكي هم ميگه گرافيكم كمتره ولي سخت افزار ضعيفتر هم استفاده ميكنم .
بهترين مقايسه كه ميتونه انجام بشه زماني كه به هر دو بازي يه سخت افزار بدن و يه فريم مساوي بگيرن برنده كسي كه گرافيك بهتر داره .

چیش عیبه؟! بگو منم جواب بدم...با اینکه من روی medium بازی میکنم(به خاطر کمبود رم و Cpu :biggrin1: )پدرم وقتی دید بهم گفت مطمئنی داری بازی میکنی ؟! :biggrin1: سنگین بودنش همچین عیب بزرگی نیست با این Detail ی که داره این بازی میده...حقیقتا فرق واقعیت با بازی رو نمیشه فهمید... این انفجارها هم هوش از سره من میبره...هر چی وسیله نقلیه دم دست دارم میزنم میترکونم تا از صحنه مهیب انفجار لذت ببرم :love:
حداقل اونقدر عيب بوده سايتي مثل gamespot همين سخت افزار قويتر را كه نكات منفيش شمرده .
كه هر سخت افزاري به قول دوستمون جلوش بندري ميزنه :biggrin1:

نکنه منظورت halo 3 هست....اگه داری با اون مقایسه میکنی که دیگه اصلا صحبت نکنیم... قبول دارم نورپردازیش عالی بود و view distance ش هم خوب بود...ولی texture های بازی رو که من تو g1 یکی داشت بازی میکرد دیدم به نظرم همون texture هیا halo 2 بود! آخرش دیدیم چه جوری این چیزا به دست اومده!:-"

نه منظورم را اشتباه متوجه شدي و همين ازار دهنده هست براي من .
ولي درباره اين توضيحاتي كه دادي يه سري به اينجا بزني اصلا بد نيست :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9676

نکنه منظورت همون مورد بالا هست...اسپویلر رو کسی نخونه من عصبی شدم
اينم يه اشتباه ديگه تا زماني كه بخوايم حرفهاي هم ديگه را فقط و فقط به چشم فنبوي بخونيم چنين مشكلاتي پيش مياد .

نکنه جدیدا شما هدف های crytek رو تعیین میکنی؟!
اينم يه اشتباه ديگه .
عزيز نظر شخصيم بود ولي نظر شخصيم را من توضيح دادم چكونه همين تو اين پست بالا توضيح دادم .
crytek از هون اول قصد داشت یک گرافیکی رو به نمایش بذاره که کسی دید فکش کف آسفالت باشه :love: این کار رو هم کرد و فکر نکنم هیچ بازی تو سال آینده(2008) بتونه به گرد پای این گرافیک و فیزیک و گیم پلی برسه(این 2 مورد رو هم توجه داشته باش)
فك من اصلا نچسبيده زمين !
منم كه گفتم crytek اين قصد را داشت ولي به چه قيمتي خدا داند !
ببينم در عملكرد بازيش هم چنين قصدي را شكوفا كرده . به نظر من بايد مردم يه نسل ديگه هم وايسن تا سخت افزارهاي جديدتر بياد و بعد crysis را تجربه كنند :-"

و فکر نکنم هیچ بازی تو سال آینده(2008) بتونه به گرد پای این گرافیک و فیزیک و گیم پلی برسه(این 2 مورد رو هم توجه داشته باش)
پس تا سال 2008 صبر ميكنيم ببينم كه حرف تو ميتونه درست باشه يا نه .
مثلا بازيهاي مثل Rage كه اومدن و خيلي ها ديگه !
اتفاقا چه خوب شد كه ياداوري كردي چون مثلا بازيهايي مثل rage را ميشه گفت خارقالعاده نه crysis را چون با اون عظمت گرافيكش كه ميخواد نمايش بده حالا pc كه هيچي روي كنسولها قراره 60 فريم بده حالا 60 فريم را هم نخواستيم 30 فريم بازم خارقالعاده هست چون مثلا حرف تو ديگه چون جزئياتش زياده !
كاش crysis هم ميتونست چنين شاهكاري كنه چون اونوقت ميشد خارق العاده .

والا قیمتی تعیین نشده بود :biggrin1: crytek گفته بود علاوه بر گرافیک فوق العاده ما کاری میکنیم کسایی که حتی سیستم هاشون واسه 2 سال پیشه بتونن بازی کنن...این کار رو هم کردن...نمونه اش خودم که تا چند هفته پیش 6600 داشتم بازی رو خیلی راحت بازی کردم...ولی نباید انتظار داشت با اون 6600 روی Very high بازی کرد.
مثل روز روشنه اين حرفت !؟
خوب خدا رو شکر اینو قبول داری :biggrin1:
بازم ميگم فوق العاده هست چون من هيچ وقت غير اين چيزي نگفتم ولي حرفام را گفتم .
ای خدا من کجا شنیدم تو یک تست بازی رو با 8600 gt تونستن رو Very high با فرم خوب بازی کنن شاید توهم فانتزی بوده :
چون اصلا نميخواي متوجه بشي و فكر كنم بازم پست را نخونده مياي جواب ميدي اينم مثل روز روشنه !
چون من اين چنوقته يه پستي را دادم و در پست بعدي خواستم كه بفهمونم منظور من از پست قبلي چي بود .

جواد جان يادت مياد سر همين مسائل بين dx10 و dx9 چه بحثي بود :biggrin1:
هي اون انفجارها و اينها را برام مثال ميزدي تك تك اون حرفها يادمه فقط نميخوام پاش را وسط بيارم .

ای بابا

نوشته شده توسط Gartall:
من خيلي ساده و روان برات يه مثال ميزنم .
فكر كن من و تو يه قد و اندازه هستيم و زورمون هم يكيه . حالا اينو در نظر بگير جلومون دوتا بشقاب غذا بزارن كه بخوريم قويتر بشيم . اينجا كسي قويتر هست كه با خوردن هر قاشق غذا قدرت بيشتري به دست بياره .
حرف تو اينه كه خوب crysis جزئيات زيادي داره پس قدرت سخت افزاري بيشتري هم ميگيره . اين اصلا از نوع مثالي كه من بالا زدم منطقي نيست .

مثل اين ميمونه كه تو بگي من زورم از تو بيشتر شده چرا چون غذاي بيشتري نسبت به من خوردي ! خوب معلومه وقتي تو غذاي بيشتري نسبت به من بخوري خوب زورتم بيشتر ميشه .
شرط زمانيه كه تو به اندازه من غذا بخوري و زورتو بيشتر از من بتوني نشون بدي اين چي را نشون ميده كه پتانسيل كششي بدني تو از من بيشتر با هر قاشق خوردن غذا نسبت به قاشقهاي من ميتوني قدرتت را بيشتر نشون بدي پس برنده جنگ تو هستي .
ولي اگه تو اين جنگ نسبت به من بيشتر غذا بخوري و قدرتت را نشون بدي من ميتونم شاكي باشم چرا كه ميگم اين از من بيشتر خورده پس معلومه كه بيشتر ميتونه قدرتش را نشون بدي .
منظور من از شرايط مساوي اينه .

نه تو رو خدا
خودت فهمیدی چی گفتی ؟

آخه اینا چیه پشت سر هم ردیف می کنی ؟

ببين مقايسه ي بازي ها بايد اينطوري باشه عادلانه مثلا در نظر بگير دوتا بازي از لحاظ گرافيكي كاملا يكسان باشن ولي يكي فريم ريت بهتري داشته باشه خوب برنده كيه ؟كاملا مشخصه كه اوني كه فريم بهتري ميده .

نمی تونیم همچین مقایسه ای داشته باشیم
چرا
چون هنوز هیچ بازیی توی این سبک نیومده که بتونه هم سطح کرایسیس قرار بگیره (البته از نظر گرافیکی)
بنابراین این یک مسابقه ایه که فعلاً یک شرکت کننده داره
و فعلاً همون یه شرکت کننده در صدر می مونه تا در آینده یکی دیگه بتونه بیاد کنارش عرض اندام کنه

پس مقایسه های بیخود رو بزار کنار

این اولین باری نیست که داره این مشکل رخ میده
قدیمی ها اگه Flight Simulator 2000 رو یادشون باشه حتماً اینم خوب یادشونه که اون زمان اوضاع از اینم وخیم تر بود، مثلاً اون زمان کمتر از 5 درصد کل PC های جهان می تونستن این بازی رو ران کنن

اوني كه ادعاش بشه گرافيكش بهتره خوب سخت افزار قويتر هم نياز داره ديگه و اون يكي هم ميگه گرافيكم كمتره ولي سخت افزار ضعيفتر هم استفاده ميكنم .

اینجا یه جنگ آزاده
کسی جلوی اونی که گرافیک کمتر ساخته رو نگرفته بود
می تونستن بالاتر بسازن (همون Half Life اگر سنگین نبود چرا روی 640 اجرا میشد که نیاز بشه Scale Upش کنن ؟)
کسی مانعشون نبوده که
اینجا مشکل ما اینه که توی کنسول شما چون انتخابی نداری، فکر می کنی داری با بالاترین جزئیات میری
در حالی که اینطور نیست (قبلاً کاملاً در این مورد بحث کردم)

ببينم در عملكرد بازيش هم چنين قصدي را شكوفا كرده . به نظر من بايد مردم يه نسل ديگه هم وايسن تا سخت افزارهاي جديدتر بياد و بعد crysis را تجربه كنند

مهم نیست
ولی خیلی ها همین الان دارن از دیدن نصف قدرت این کرایسیس تعجب می کنن (کرایسیس روی Medium از 95% (شایدم بیشتر) بازی های هم عصر خودش سره، چه رسد بهاون زمانی که بره روی High)

من نمی دونم مگه همه چی در گرافیک خلاصه میشه
من تا به امروز بازی با این صدا گذاری ندیده بودم
فیزیکش بارها از HL بهتر و قوی تره
جو محیط عالی
کنترل خوب
IA و Game Play خوب و مناسب
اینا بقیه ی چیزان که مثلاً نمی بینیشون (یا نمی خوای ببینیشون)

چون عادت کردی هر چیزی رو از روی گرافیکش داوری کنی، هر چی گرافیکش بد یا سنگین بود بگی آشغاله
صبح تا شب تو Game Trailers بگردی تا یه بازی گمنام ولی گرافیک بالا رو پیدا کنی و بعد بیای براش یه تاپیک بزنی و در وصفش فتوا بدی که : آره این فلانه و بهمان و ارزش بازی داره، چرا ... چون گرافیکش بالاست

الان مثلاً Mass Effect چرا یه دفعه همه طرفدارش شدن
چرا کسانی که تا حالا نمی دونستن RPG چیه، یه دفعه RPG باز قهار شدن برا این بازی ؟
چون فقط گرافیکش در وحله ی اول بالا بوده و همین شما و امثال شما رو جذب این بازی کرده
تا جایی که یه جا بهش گفته بودی کبیر

اونم توی سبکی که درش غولی بنام Diablo وجود داره
Diablo یی که نه تنها بنظر من، بلکه به نظر خیلی های دیگه (که اکثراً قدیمین و می دونن چیه این Diablo) تنها بازی ـیه که استحقاق صفت کبیر رو داره

اتفاقا چه خوب شد كه ياداوري كردي چون مثلا بازيهايي مثل rage را ميشه گفت خارقالعاده نه crysis را چون با اون عظمت گرافيكش كه ميخواد نمايش بده حالا pc كه هيچي روي كنسولها قراره 60 فريم بده حالا 60 فريم را هم نخواستيم 30 فريم بازم خارقالعاده هست چون مثلا حرف تو ديگه چون جزئياتش زياده !

Rage نمی تونه با Crysis مقایسه بشه
چون هم عصر نیستن
Rage بعد از کرایسیس اومده و می تونه خیلی از اشکالات اونو در خودش رفع کنه
مثلاً یکی از اشکالات بارز کرایسیس طراحی نه چندان مطلوب Texture برای محیط Indoor ـه
البته همون جا هم چیزای دیگه ای براش وجود دارن که من تا به حالا ندیدم تو جای دیگه ای
نمونه ی بارزش همین eye adaption ی هستش که توی نقل مکان از محیط روشن تر به محیط تاریک تر وجود داره

پ.ن: یکم این عادتت رو که فقط دوست داری ساز مخالف بزنی بزار کنار
اینو برا خودت می گم
بخوای تو جامعه هم همین طوری باشی، با خیلی ها مشکل پیدا می کنی

نوشته شده توسط Ali_Amini:
یه چیزی که اینجا مشخصه،اونم اینه که Crytek اول میاد میگه این بازی پشتیبانی کامل میکنه از DX10 !!! و هزینه هایی در بر داشته برای و ما کارت سری 8800 رو پیشنهاد میکنیم برای این بازی تا بتونین DX10 رو فعال کنین و نیاز به ویندوز ویستا هم دارین!!
خب وقتی میاد تو روز روشن یه همچین دروغ بزرگی میگه،مطمعنا به غیزی رو تهیه نکردم و اصلا نمیدونم چجوری اجرا میشه! ولی میبینم GS هم به این موضوع اشاره که به عنوان یک سایت معتبر میگم،اینم یه کلاهبرداریه دیگه بوده مثل اون قضیه ای که بالا گفتم!

این یه حرف منطقیه
البته به غیر نسل 8800 تا حالا کارت های دیگه زیر بازی موندن
اینم بگم که من توی ویستا نرخ فریم بهتری دارم

آخرین ویرایش:
ببينين اين بحث ها رو ول کنين.
يه چيزي که اينجا مشخصه،اونم اينه که Crytek سه ساله ميگه اين بازي پشتيباني کامل ميکنه از DX10 !!! :laughing: و هزينه هايي در بر داشته براي ما و کارت سري 8800 رو پيشنهاد ميکنيم براي اين بازي تا بتونين DX10 رو فعال کنين و نياز به ويندوز ويستا هم دارين!!
خب وقتي مياد تو روز روشن يه همچين دروغ بزرگي ميگه مطمعنا به غير از همین قضیه dx کارای دیگه هم کرده! حالا من هنوز نمیدونم این بازی چجوری اجرا میشه چون هنوز تهیه نکردم بازی رو...ولي ميبينم GS هم به اين موضوع اشاره که به عنوان يک سايت معتبر ميگم،اينم يه کلاهبرداريه ديگه بوده مثل اون قضيه اي که بالا گفتم!

Last edited by a moderator:
ای بابا

نه تو رو خدا
خودت فهمیدی چی گفتی ؟
آخه اینا چیه پشت سر هم ردیف می کنی ؟
نمی تونیم همچین مقایسه ای داشته باشیم
چرا
چون هنوز هیچ بازیی توی این سبک نیومده که بتونه هم سطح کرایسیس قرار بگیره (البته از نظر گرافیکی)
بنابراین این یک مسابقه ایه که فعلاً یک شرکت کننده داره
و فعلاً همون یه شرکت کننده در صدر می مونه تا در آینده یکی دیگه بتونه بیاد کنارش عرض اندام کنه

پس مقایسه های بیخود رو بزار کنار

این اولین باری نیست که داره این مشکل رخ میده
قدیمی ها اگه Flight Simulator 2000 رو یادشون باشه حتماً اینم خوب یادشونه که اون زمان اوضاع از اینم وخیم تر بود، مثلاً اون زمان کمتر از 5 درصد کل PC های جهان می تونستن این بازی رو ران کنن
اینجا یه جنگ آزاده
کسی جلوی اونی که گرافیک کمتر ساخته رو نگرفته بود
می تونستن بالاتر بسازن (همون Half Life اگر سنگین نبود چرا روی 640 اجرا میشد که نیاز بشه Scale Upش کنن ؟)
کسی مانعشون نبوده که
اینجا مشکل ما اینه که توی کنسول شما چون انتخابی نداری، فکر می کنی داری با بالاترین جزئیات میری
در حالی که اینطور نیست (قبلاً کاملاً در این مورد بحث کردم)
مهم نیست
ولی خیلی ها همین الان دارن از دیدن نصف قدرت این کرایسیس تعجب می کنن (کرایسیس روی Medium از 95% (شایدم بیشتر) بازی های هم عصر خودش سره، چه رسد بهاون زمانی که بره روی High)
من نمی دونم مگه همه چی در گرافیک خلاصه میشه
من تا به امروز بازی با این صدا گذاری ندیده بودم
فیزیکش بارها از HL بهتر و قوی تره
جو محیط عالی
کنترل خوب
IA و Game Play خوب و مناسب
اینا بقیه ی چیزان که مثلاً نمی بینیشون (یا نمی خوای ببینیشون)

چون عادت کردی هر چیزی رو از روی گرافیکش داوری کنی، هر چی گرافیکش بد یا سنگین بود بگی آشغاله
صبح تا شب تو Game Trailers بگردی تا یه بازی گمنام ولی گرافیک بالا رو پیدا کنی و بعد بیای براش یه تاپیک بزنی و در وصفش فتوا بدی که : آره این فلانه و بهمان و ارزش بازی داره، چرا ... چون گرافیکش بالاست
Diablo یی که نه تنها بنظر من، بلکه به نظر خیلی های دیگه (که اکثراً قدیمین و می دونن چیه این Diablo) تنها بازی ـیه که استحقاق صفت کبیر رو داره
چون هم عصر نیستن
مثلاً یکی از اشکالات بارز کرایسیس طراحی نه چندان مطلوب Texture برای محیط Indoor ـه
البته همون جا هم چیزای دیگه ای براش وجود دارن که من تا به حالا ندیدم تو جای دیگه ای
نمونه ی بارزش همین eye adaption ی هستش که توی نقل مکان از محیط روشن تر به محیط تاریک تر وجود داره
اینو برا خودت می گم
این یه حرف منطقیه

اولا در مورد اون مثالي كه زدم خوب براي منم ..........نبود ولي ديگه چاره اي نداشتم جزء چنين مثالهايي من از هر راهي ميرم نميشه .
درضمن يعني واقعا شما ندونستين منظور من چي بود ؟!

دوما بقيه حرفت را نميدونم براي چي و كي گفتي ما مگه حرفي از اين زديم كه گرافيك crysis يا هر چيزه ديگه بده خوبه خودم چند بار گفتم فوقالعاده !
ديگه شما چرا چيزي نميتونم بگم به جزء الله اكبر !

چون هم عصر نیستن
امگه من مقايسه كردم؟!! مقايسه كردم ولي چگونه برو بالا را دوباره بخون من با اين نسل مقايسه نكردم بالا جواد گفت سال 2008 هم رقيبي براش نيست من اين بازي را مثال زدم .
ديگه شما چرا اينطوري برداشت مكنيد؟

الان مثلاً Mass Effect چرا یه دفعه همه طرفدارش شدن
چرا کسانی که تا حالا نمی دونستن RPG چیه، یه دفعه RPG باز قهار شدن برا این بازی ؟
چون فقط گرافیکش در وحله ی اول بالا بوده و همین شما و امثال شما رو جذب این بازی کرده
تا جایی که یه جا بهش گفته بودی کبیر
اونم توی سبکی که درش غولی بنام Diablo وجود داره
چون كبير گفتم فقط در مورد گرافيك بوده ديگه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميتوني اين پست من را پيدا كني ميدونم كدوم پست را ميگي ولي من از همه چيزش گفتم و بد اين حرف را زدم .

شما massefect را زديد كه ميگيد كبير هست و نيست ؟
منكه در حرف كبير ادعام نميشه و الانم دارم ميگم شايد اشتباه بكنم ولي شما كه ميگيد كبير نيست چرا و چگونه ؟! توضيح لطفا ؟
چون به واقع تا حالا masseffect نمايشهايي كه داشته همه چي عالي به نظر ميرسه .

چون كبير گفتم فقط در مورد گرافيك بوده ديگه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ميتوني اين پست من را پيدا كني ميدونم كدوم پست را ميگي ولي من از همه چيزش گفتم و بد اين حرف را زدم .

شما massefect را زديد كه ميگيد كبير هست و نيست ؟
منكه در حرف كبير ادعام نميشه و الانم دارم ميگم شايد اشتباه بكنم ولي شما كه ميگيد كبير نيست چرا و چگونه ؟! توضيح لطفا ؟
چون به واقع تا حالا masseffect نمايشهايي كه داشته همه چي عالي به نظر ميرسه .
به Crysis کاری ندارم چون چیزی که من از این بازی می خواستم رو گرفتم. نظرات بقیه هم در مورد این بازی محترم و برای خودشونه...

اما در مورد این کبیر این یسری جملات آخر شما دقیقا داره بدیهیات رو نقض می کنه. کبیر یعنی بزرگ یعنی بازی ای که رو دستش تو اون سبک نیست و mass effect اصلا در سبک rpg در چنین جایگاهی نمی تونه قرار بگیره. mass effect ممکنه بهترین rpg این نسل بشه ولی نمی تونه کبیر در این سبک باشه. شما هم می دونم اصلا rpg باز نیستی پس دراین زمینه اصلا نمی تونی بحثی بکنی. احتیاچ به توضیحات هم نیست که چرا این بازی کبیر نیست!!! یک بازی کبیر فقط در این سبک داریم و اونم Diablo هست (به طور کلی کبیر مال Blizzard هست در این سبک)

به Crysis

اما در مورد این کبیر این یسری جملات آخر شما دقیقا داره بدیهیات رو نقض می کنه. کبیر یعنی بزرگ یعنی بازی ای که رو دستش تو اون سبک نیست
اشكان جان شما هم بيا حرف دهن ادم بزار ها !
خودت ميگي كبير=بزرگ . اينجا را توجه داشته باش بزرگ و بزرگترين خيلي فرق داره وقتي من ميگم كبير خوب يعني بزرگ ولي نگفتم كه بزرگترين يا همون كبيرترين !؟ و نگفتم هم در سبك خودش .

و mass effect اصلا در سبک rpg در چنین جایگاهی نمی تونه قرار بگیره.
من حرفي ندارم ولي ميخوام بدونم چرا ؟

mass effect ممکنه بهترین rpg این نسل بشه ولی نمی تونه کبیر در این سبک باشه.
بازم ميگم من حرفي ندارم ولي چرا نميتونه در اين سبك بزگ باشه مگه چي كم داره ؟
شما هم می دونم اصلا rpg باز نیستی پس دراین زمینه اصلا نمی تونی بحثی بکنی.
از كجا ميدوني ؟!:biggrin1:
احتیاچ به توضیحات هم نیست که چرا این بازی کبیر نیست!!! یک بازی کبیر فقط در این سبک داریم و اونم Diablo هست (به طور کلی کبیر مال Blizzard هست در این سبک)

چرا اگه امكانش هست يه توضيحات مختصر بدي و مفيد باشه قبول دارم اگه لطف كنيد .
كه چيزهايي كه Diablo داره ولي masseffect نداره .
با اين كه اين بازي ربطي به تاپيك نداره ولي خودت كه ميدوني بحث اين بازي را من وسط نكشيدم .

اینو برا خودت می گم

البته ببخشيد من تازه متوجه اين تيكه حرفت شدم .
احمد جان خودت ميدوني كه من دوست ندارم به كسي بي ادبي كرده باشم ولي گفتنه چنين چيزهايي عيبه وخوب نيست اگه ميخواي بگي بيا تو پست خصوصي بگو .
شما يعني يه بحث كوچيك در مورد بازي را با برخورد هاي جامعه يكي ميكني ؟!!
ما نميخوايم اينجا بمب اتم كشف كنيم و ربطي هم به مسائل ديگه نداره .
تو يه بحث بازي كسي بخواد در مورد شخصيت كسي نظر بده واقعا كار بچگانه ايه .
اينجا حتي خيلي ها خبر ندارند كي چيكاره و چه كسي چطور ادميه .
بالاخره گفتن چنين چيزهايي براي من عجيبه ! و هيچ وقت چنين بحث هايي را به شخصيت يكي نسبت نده .
با تشكر .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Gartall:
البته ببخشيد من تازه متوجه اين تيكه حرفت شدم .
احمد جان خودت ميدوني كه من دوست ندارم به كسي بي ادبي كرده باشم ولي گفتنه چنين چيزهايي عيبه وخوب نيست اگه ميخواي بگي بيا تو پست خصوصي بگو .
شما يعني يه بحث كوچيك در مورد بازي را با برخورد هاي جامعه يكي ميكني ؟!!
ما نميخوايم اينجا بمب اتم كشف كنيم و ربطي هم به مسائل ديگه نداره .
تو يه بحث بازي كسي بخواد در مورد شخصيت كسي نظر بده واقعا كار بچگانه ايه .
اينجا حتي خيلي ها خبر ندارند كي چيكاره و چه كسي چطور ادميه .
بالاخره گفتن چنين چيزهايي براي من عجيبه ! و هيچ وقت چنين بحث هايي را به شخصيت يكي نسبت نده .

چهار مرتبه متن های متفاوتی رو که نوشتم پاک کردم ...

در نهایت
هدف من اونجا یه توصیه ی دوستانه بود (می دونی که میشه از روی صحبت های ما آدم ها پی به شخصیتمون برد، اصلاً علم رواشناسی بر این پایه بنا شده ...)

بهر حال
این طور به نظر می رسه که نوشته ی من به هر دلیل باعث کدورت خاطر شما شده
بنابراین خیلی ساده مراتب عذرخواهی خودم رو همین جا اعلام می کنم و دوباره یادآور میشم که منظور من اصلاً و ابداً توهین نبوده (کسانی که منو بهتر از شما می شناسن اینو خوب می دونن) و تنها قصدم یه توصیه ی دوستانه (یا حالا هر چی دیگه که منفی نباشه) بوده، همین و بس

پ.ن: اگر علاقه به بحث در مورد Diablo داری می تونیم در بحث ش رو یه جایی که مربوط باشه ادامه بدیم (البته نه در PM)، ولی لطفاً اینجا نه ...

خوب از کجا شروع کنم :biggrin1: یعنی من فقط بگم کشته و مرده پست های احمد جان هستم :love: خیلی منطقی بحث کرد که ما فیض بردیم :love: خلاصه بریم برای پاسخ دادن(فکر کنم ارتفاع پست زیاد باشه پس در صورت نیاز یه چیزی بخورین که خوابتون نبره...تخمه ای چیزی :biggrin1: ) حالا شایدم نباشه!

من خيلي ساده و روان برات يه مثال ميزنم
بابا من میفهمم تو چی میگی!ولی چون تو طرف مقابل من ایستادی زیر بار حرف های من نمیری....منم زیر بار حرف های تو نمیرم /:) Got it?!
حداقل اونقدر عيب بوده سايتي مثل gamespot همين سخت افزار قويتر را كه نكات منفيش شمرده .
كه هر سخت افزاري به قول دوستمون جلوش بندري ميزنه :biggrin1:
هیچ بازی ای کامل نیست!اینو که قبول داری...علاوه بر اون چیزی که احمد جان گفتم در مورد تکسچر های indoor اینی که شما هم میگی عیب هست...ولی این عیب اونقدر بزرگ نیست که شما داری با ذره بین 200x zoom بزرگش میکنی...همه مشکلات تا 3 یا 4 ماه دیگه حل میشه ;) با اومدن نسل جدید سخت افزار ها مثل سری 9xxx :-"
نه منظورم را اشتباه متوجه شدي و همين ازار دهنده هست براي من .
آخه برای من این استنباط به وجود اومد که داری درباره h3 صحبن میکنی( متاسفانه هم وقت دیدن اون تاپیکی که دادی رو ندارم)
اينم يه اشتباه ديگه تا زماني كه بخوايم حرفهاي هم ديگه را فقط و فقط به چشم فنبوي بخونيم چنين مشكلاتي پيش مياد .
نمیدونم این کلمه پر محتوا fan boy رو تو دهن این ملت انداخت که هر کی از راه میرسه یا بهش انگ fan boy بودن میچسبونن یا طرف با آغوشی باز خودش میگه "من fan boy فلان چیز هستم".
ببین درک کن فرق بین دوست داشتن با Fan boy بودن رو بفهمی.
من سونی رو دوست دارم،من nvidia رو دوست دارم،من یکی از user های amd هستم و دوستش دارم.من عاشق crysis هستم و دوست داشتن با Fan boy بودن فرق داره... اینو اگه بفهمی و درکش کنی خیلی از مشکلاتت با من و آقای X حل میشه.
مشکل تو اینه که فکر میکنی هر کسی اومد گفت من فلان چیز رو دوست دارم شد Fan boy.نه عزیز این Fan boy بودن نیست.نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم...حوصله اش رو هم ندارم.
اينم يه اشتباه ديگه .
عزيز نظر شخصيم بود ولي نظر شخصيم را من توضيح دادم چكونه همين تو اين پست بالا توضيح دادم .
منم نظر شخصیم رو گفتم! گفتم شاید جای شما با سوات یرلی عوض شده!:-"

it,s your problem not mine
ببينم در عملكرد بازيش هم چنين قصدي را شكوفا كرده . به نظر من بايد مردم يه نسل ديگه هم وايسن تا سخت افزارهاي جديدتر بياد و بعد crysis را تجربه كنند :-"
ببین قمیتش نه واسه من مهمه نه واسه تو...بحث بیخود هم راه میندازی با تعیین نرخ وسط دعوا(البته سوء تفاهم نشه...بحث دوستانه هست دعوا نیست)
pc محدودیت سخت افزاری نداره....شاید یه مقطع 6 ماه تا 1 سال باشه که سخت افزار های جدید زیاد نیان...که واقعا 1 سال خیلی کم پیش میاد...اینجا سازنده تعیین میکنه چی میخواهد تو هم اگه واقعا pc gamer هستی چیز سختی واست نیست که اون درخواست های سخت افزاری رو تهیه کنی.که شاید هر 5 سال یه بار بازی مثل crysis بیاد که برای آخرین تنظیمات سخت افزار فلان قدری بخواهد. ولی مطمئن باش 6 ماه دیگه هیچ کس جرات نمیکنه همچین صحبت کنه.
آخه کدوم rage !!؟؟؟ یه tech demo ازش پخش شده همه جو گیر شدن...حالا چون یک ابر قدرتی مثل جان کارمک پشتش ایستاده اینجوری میگی...این rage که شما میگی اصلا کی عرضه میشه!؟ من یه جا خوندم بازی هنوز تو مراحل اولیه ساخته و شاید زودتر از 2009 عرضه نشه! حالا اگه اشتباه میگم شما بگو تا من اشتباه در بیام.

خوب شما پسر خاله کارمک تشریف دارین دیگه که بازی رو تست کردین دیدین چند فرم میده!!!!(این علامت تعجب هاش از خود متنش مهم تره:laughing: )
مرد حسابی بازی هنوز در و پیکر نداره شما میدونی چند فرم میده دیگه...؟؟؟!!!
من دیگه چیزی در این مورد نگم بهتره...قضاوت رو میسپرم به بچه های با هوش bc..>> ( به قول خیابانی:مردم ما خیلی با هوش هستن)

مثل روز روشنه اين حرفت !؟
من که چیزی نفهمیم...خودت اگه فهمیدی چی گفتی بیا تفهیم کن!
بازم ميگم فوق العاده هست چون من هيچ وقت غير اين چيزي نگفتم ولي حرفام را گفتم .
کاملا مشخصه موضع شما کدوم وری هست :laughing:
چون اصلا نميخواي متوجه بشي و فكر كنم بازم پست را نخونده مياي جواب ميدي اينم مثل روز روشنه !
الان که کلمه به کلمه نقل قول کردم فکر کنم فهمیدی و مطئن شدی که من تمام پست های بلند بالای شما میخونم...از این به بعد اینکار رو میکنم مطمئن بشی...همینه دیگه همیشه نیمه خالی لیوان رو میبینی
13.gif

چون من اين چنوقته يه پستي را دادم و در پست بعدي خواستم كه بفهمونم منظور من از پست قبلي چي بود .

جواد جان يادت مياد سر همين مسائل بين dx10 و dx9 چه بحثي بود :biggrin1:
هي اون انفجارها و اينها را برام مثال ميزدي تك تك اون حرفها يادمه فقط نميخوام پاش را وسط بيارم .
بیار وسط..خوشحال میشم!!! من هیچ عبایی ندارم از شما!!! اگه تونستی رو full version تنظیمات very high رو روی xp فعال کنی اون موقع حرفه
187.gif

بالا جواد گفت سال 2008 هم رقيبي براش نيست من اين بازي را مثال زدم .
ته 2008 منتظرم !!
به Crysis کاری ندارم چون چیزی که من از این بازی می خواستم رو گرفتم.
خوشحالم اشکان جان که حداقل شما از بازی تمجید کردی
1.gif

خلاصه من یکی به این نتیجه رسیدم با اینکه اینجا جای بحثه...ولی دوستان بحث منطقی دوست ندارن!! همش به جاده خاکی میزنن! نمونه اش mass effect !×

اینم 2 عکس برای مقایسه تنظیمات high detail shader با medium!!!!

آخرین ویرایش:
ببين جواد جان شما يه اشتبلاهيي كه ميكنيد در مورد من فكر ميكني كه من دارم گرافيك بازي را ميكوبم .
من از شما مبخوام كه يك دونه پست از من پيدا كني كه من گرافيك بازي را كوبيده باشم هر بحثي در مورد اين بازي داشتم يا سر dx9 و 10 بوده يا سخت افزار بازي در مورد فزيك بازي ميگفتم كه قبلا از نظر من مشكلاتي بود و ميگفتم كه سبكه ولي حالا ديدم كه كاملا مشكل حل شده و ديگه بحثي در موردش ندارم .

بابا من میفهمم تو چی میگی!ولی چون تو طرف مقابل من ایستادی زیر بار حرف های من نمیری....منم زیر بار حرف های تو نمیرم /:) Got it?!
حالا پس كدوم يكي كوتاه بياد؟ /:)

هیچ بازی ای کامل نیست!اینو که قبول داری...
خوبه كه شما هم قبول داريد!
در مورد تکسچر های indoor اینی که شما هم میگی عیب هست...ولی این عیب اونقدر بزرگ نیست که شما داری با ذره بین 200x zoom بزرگش میکنی...
خدا به داد من برس :(( تو اين سايت افرادش حرف دهن ادم بزار هستند كه نمونه هم نداره !
من اصلا در مورد تكسچر يك كلمه حرف زدم كه حالا بخوام ازش عيب بگيرم و 200x zoom كنم ؟!اي خدا !حتي نميتوني يك پست هم پيدا كني .
همه مشکلات تا 3 یا 4 ماه دیگه حل میشه ;) با اومدن نسل جدید سخت افزار ها مثل سری 9xxx :-"
اين خودش مهمه و عيب .پايين برات توضيح ميدم .
آخه برای من این استنباط به وجود اومد که داری درباره h3 صحبن میکنی
همين استنباط هاي اشتباهت باعث شده اينهمه بحث بيخودي پيش بياد . شما اصلا چطور به اين استنباط رسيدي براي من سواله ؟! از كي تا حالا من اين دو بازي را مقايسه كردم كه اين دوميش باشه تا چنين استنباطي كني ؟ نكنه مثلا ديدي كه از خود halo3 تعريف كردم اين حرف را ميگي ؟ چه ربطي داره ؟
( متاسفانه هم وقت دیدن اون تاپیکی که دادی رو ندارم)
وقت نميكني ؟! شما يعني حوصله چند خط خوندن را نداري .
همون پست اوله . خبرش در مورد رزوليشن اصلي بازيهاست .
ميخوام ببيني كه حتي هستند خيلي از بازيها كه رزوليشن كمتر هم دارند و ميخوام بدوني كه چطور در مورد همين قضيه به قول خودت يه 200x zoom كردند به halo3 و بازي را زير سوال بردند .
بالاخره جالبه حتي به بحث هم ربطي نداشته باشه براي اطلاعات بيشتره .
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=9676

نمیدونم این کلمه پر محتوا fan boy رو تو دهن این ملت انداخت که هر کی از راه میرسه یا بهش انگ fan boy بودن میچسبونن یا طرف با آغوشی باز خودش میگه "من fan boy فلان چیز هستم".
ببین درک کن فرق بین دوست داشتن با Fan boy بودن رو بفهمی.
من سونی رو دوست دارم،من nvidia رو دوست دارم،من یکی از user های amd هستم و دوستش دارم.من عاشق crysis هستم و دوست داشتن با Fan boy بودن فرق داره... اینو اگه بفهمی و درکش کنی خیلی از مشکلاتت با من و آقای X حل میشه.
شما كه دركتون اينهمه بالاست چرا دوست داري اين كلمات براي من به كار ببري ممكنه اين كلمات را به كار نبري ولي از طرز پستهات در مورد من مشخص ميشه كه منظورت چيه .
مشکل تو اینه که فکر میکنی هر کسی اومد گفت من فلان چیز رو دوست دارم شد Fan boy.نه عزیز این Fan boy بودن نیست.نمیدونم چه جوری واست توضیح بدم...حوصله اش رو هم ندارم.
مشكل شما هم اينه كه وقتي شخصي مياد يه ايراد از بازي ميگيره فكر ميكني طرف fan boy هست و ميخواد بازي را بكوبه من واقعا همين مشكل تو را دارم /:)
منم نظر شخصیم رو گفتم! گفتم شاید جای شما با سوات یرلی عوض شده!:-"
نظر شخصيت را براي خودت نگه دار . نظر شخصي من در مورد بازيه ولي نظر شخصي تو در مورد شخص من هست ميخواي مثلا منو ...........اگه نظر شخصي در مورد بازي داري بفرما ولي براي اشخاص نه .
it,s your problem not mine
اگه فك ادم قرار باشه از الان بچسبه زمين در اينده بازيها چطور ميخواد فكش را از زمين بلند كنة
!:biggrin1:مثلا همين سخت افزار مورد نيازش هم فك ادم را ميچسبونه زمين و وقتي ميبيني سخت افزار زياد خوب جواب نميده فك ادم بيشتر ميچسبه زمين شايدم زير زمين !
ببین قمیتش نه واسه من مهمه نه واسه تو...بحث بیخود هم راه میندازی با تعیین نرخ وسط دعوا(البته سوء تفاهم نشه...بحث دوستانه هست دعوا نیست)
pc محدودیت سخت افزاری نداره....شاید یه مقطع 6 ماه تا 1 سال باشه که سخت افزار های جدید زیاد نیان...که واقعا 1 سال خیلی کم پیش میاد...اینجا سازنده تعیین میکنه چی میخواهد تو هم اگه واقعا pc gamer هستی چیز سختی واست نیست که اون درخواست های سخت افزاری رو تهیه کنی.که شاید هر 5 سال یه بار بازی مثل crysis بیاد که برای آخرین تنظیمات سخت افزار فلان قدری بخواهد. ولی مطمئن باش 6 ماه دیگه هیچ کس جرات نمیکنه همچین صحبت کنه.
بالا گفتم كه پايين توضيح ميدم .
ببين قيمت منظور من اوني نيست كه تو فكر ميكني .خيلي دلم ميخواد حداقل اين حرف منو قبول كني .جواد جان خواهشا اصلا اشتباه متوجه نشي اين حرف منو .
برات يه مثال ميزنم در مورد كنسولها ولي خيالت راحت باشه كنسول را من با pc مقايسه نميكنم و فقط دارم مثال ميزنم .
ببين بازي سازها وقتي ميخوان براي كنسولها بازي بسازن يه نمايش يا تريلري از بازي يا به صورت realtime يا به صورت غير realtime نشون ميدن و در نهايت سعي ميكنن يا به طور كامل يا نزديك همين نمايش بازي را در هنگام عرضه تحويل مردم بدن ولي مهمش اينه كه اونها فقط براي يك سخت افزار واحدي كه كنسول داره ساختنش و به هدف خودشون به كلي رسيدند .
ولي در مورد بازي crysis اگه يادت بياد وقتي داشتن نمايشش ميدادند realtime هم بود اونطور ميگفتند حالا راست و دروغش را نميدونم ولي در اون زمان كارتهاي گرافيكي سري 7 بودند خوب خيلي سطح توقعشون در مورد اين سري كارت ها بالا رفت و حتي خيلي بحث بود تو اين سايت هم همه فكر ميكردند كه با سري هفت به راحتي ميتونند اون جزئيات فضايي crysis را در اين سري كارت ها داشته باشند نهايتش اين بود كه مثلا كارت ها را به صورت sli در بيارند و بهتر هم بشه .
ولي الان نه تنها اين سري كارتهاي 7 كه كم ميارن در مقابل بازي حتي سري هاي جديدي به نام 8 اومدند كه تبليغات اين كارت و بازي crisis زماني شرع شد كه تبليغات dx10 و ويستا شروع شد كه متاسفانه بازم در اجراي بازي انجور كه بايد و شايد مشكل دارند .
حالا مسئله اينجاست كه نه از dx10 خبري هست و نه ويستا .كه در باره همين ها هم يه توضيح بازم پايين ميدم .
به اين دليله كه من ميگم crysis يه بازي كه فقط خواسته گرافيك زياده بازي را هر طوري شده نمايش بده اون قول قرار هايي كه داده بود در مورد جزئيات فراوان بازي ظاهر شده ولي قول قرارهاش در مورد سخت افزار براي اجراي اين بازي را نتونسته فراهم كنه به همين خاطر به نظر من از ارزش كلي بازي ميكاهه . از سري 7 در نظر بگير كه حتي سري كارتهايي غولي مثل 8800 هم انچنان كه بايد نميتونند بازي را اجرا كنند . اگه بدوني كه من دارم چي ميگم .
به همين خاطر به نظر من crysis نموتونه زياد ادعا كنه در پست بالا هم كلي توضيح دادم .
حالا ديگه نميدونم شما و ديگران چطور بلرداشت كنين از حرف من .
آخه کدوم rage !!؟؟؟ یه tech demo ازش پخش شده همه جو گیر شدن...حالا چون یک ابر قدرتی مثل جان کارمک پشتش ایستاده اینجوری میگی...این rage که شما میگی اصلا کی عرضه میشه!؟ من یه جا خوندم بازی هنوز تو مراحل اولیه ساخته و شاید زودتر از 2009 عرضه نشه! حالا اگه اشتباه میگم شما بگو تا من اشتباه در بیام.
خوب بايد هم جو گير شد چون نمايش realtime بود و نميدونم دقيقا يادم نيست گفته بودند همون نمايش را تو زمان خيلي كم ساخته شده كه اين راحتي موتور را نشون ميده با اون قدرت فوق العادش . كه اگه اشتباه هم نكنم تكسچر بازي كه خارق العاده هست نزديك 20 گيگابايت حجم داشته !
درسته بازي خوب در مراحل اوليه هست ولي منم يجا خونده بودم كه ممكنه سال 2008 يا پايان همين سال بازي عرضه بشه .
خوب شما پسر خاله کارمک تشریف دارین دیگه که بازی رو تست کردین دیدین چند فرم میده!!!!(این علامت تعجب هاش از خود متنش مهم تره:laughing: )
مرد حسابی بازی هنوز در و پیکر نداره شما میدونی چند فرم میده دیگه...؟؟؟!!!
نه من پسر خالش نيستم فقط طرفدار بازي هستم و حتما يه اطلاعي داشتم كه ميدونم چند فريم ميده .
براي اينكه اطلاعات در مورد بازي هم بهتر بشه اين تاپيك را بخوني بد نيست كه گفته 60 فريم حالا ما قبول هم نداشته باشيم ميگيم 30 فريم بازم فوق العاده هست .
براي اطلاعات بيشتر از زبان بازي سازهاش :
http://forums.bazicenter.com/showthread.php?t=6262
من که چیزی نفهمیم...خودت اگه فهمیدی چی گفتی بیا تفهیم کن!
چون اخه بازي خيلي روان اجرا ميشه روي سيستم ها !؟ براي همين گفتم .
کاملا مشخصه موضع شما کدوم وری هست :laughing:
شما هر جور راحتي فكر كن .
بیار وسط..خوشحال میشم!!! من هیچ عبایی ندارم از شما!!! اگه تونستی رو full version تنظیمات very high رو روی xp فعال کنی اون موقع حرفه
187.gif
. سايتهايي مثل gamesspot اومدن ثابتش كردن و خيلي ها ديگه مثلا خود ign سر جمع بندي گرافيك بازي حرفي از dx10 نزده و خيلي ها هم تو اين سايت تونستن اينكار بكنن .اصلا يه چيزي ثابت شده هست dx10 وجود نداره همه هم ميدونند . اونوقت شما مياي ميگي كه اگه تونستي very high را فعال كني اون موقع حرفه . واقعا كه من ديگه نميدونم چي بگم خوشم مياد هنوز هم پاي حرفت هستي .
همين برو تاپيك crysis اونجا ترجمه مقايسه كراسيس را من نوشتم .
ته 2008 منتظرم !!
حتما اگه هم rage نباشه بازي ديگه .
اینم 2 عکس برای مقایسه تنظیمات high detail shader با medium!!!!
خوب كه چي مثلا خواستي چي را ثابت كني براي من ؟!

خدا به داد من برس :(( تو اين سايت افرادش حرف دهن ادم بزار هستند كه نمونه هم نداره !
من اصلا در مورد تكسچر يك كلمه حرف زدم كه حالا بخوام ازش عيب بگيرم و 200x zoom كنم ؟!اي خدا !حتي نميتوني يك پست هم پيدا كني .
بابا شاکی نشو!!! من یک لحظه قاط زدم به جای "احمد"جان...نوشتم شما :biggrin1: اشتباه تایپی بود :biggrin1:

حالا زیاد نقل قول نمیکنم...میدونم زیر فشار عصبی بودی پست دادی :biggrin1: منم زیادی تند حرف زدم /:)

حتي سري كارتهايي غولي مثل 8800 هم انچنان كه بايد نميتونند بازي را اجرا كنند .
آخه این غول دیگه 1 سالش تموم شده و ماه دیگه g98 میاد :biggrin1:
اینم یه منبع http://www.ngohq.com/news/12664-nvidia-preps-early-launch-g98-december.html
تازه Amd هم داره خبر های جدیدی از hd 3800 میده ...

من بزرگترین اشتباه Crytek رو تاریخ عرضه بازی میدونم.!چون اگر بازی رو 3 ماه دیگه تاخیر میزد تا سری جدید کارت های گرافیک بیان و دیگه اینقدر حول و حوش سنگین بودن بازی بحث نشه :biggrin1:
خوب كه چي مثلا خواستي چي را ثابت كني براي من ؟!
فرخ تو چه قدر کج میگیری منظور آدم رو!!! :biggrin1: من اصلا چیزی رو نخواستم ثابت کنم به شما...محمد رضا گفته بود هر بازی میکنه حتما روی shader رو روی high بذاره،بازی کنه!!! منم گفتم الکی یه پست تو تاپیک crysis ندم و همین جا بگم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or