امتیاز سایت ها و مجلات به Crysis

darkman

کاربر سایت
مجله ي آلماني PC Action اولين Review از بازي Crysis را به چاپ رساند.
جزييات اين Review :

graphics: 95%
sound: 93%
controls: 93%
multiplayer: 85%
singleplayer: 92%

this is how they reach that score:
100%
- 4% for occasional problems with the a.i.
- 2% because some levels are too monotonous
- 2% because of the steep learning curve
= 92%

pros and cons:
+ incredible graphics
+ unbelievably exciting/thrilling
+ a lot of variation
- some issues with the a.i.

جالب و عجيبه که به گرافيک 100 نداده !

1upهم زده به حالگيري . اون از امتياز بسيار بد به Assassin's Creed به crysis هم امتياز 8داد
1up-80.gif

سايت gamepro امتياز 4.8 داد .
GRAPHICS: 5.00
SOUND: 4.50
CONTROL: 4.50

از سايت gamedaily امتياز 9
score_large_9.gif

میانگین امتیازات این بازی تا الآن 92 % بوده . از Call Of Duty 4 پایین تر بود.
خود بازی چطوریه . چون همه چیز تحت تاثیر گرافیک بازی هست .!

داره گندش بالا میاد :laughing:
اینو من هرچی گشتم پستش رو پیدا نکردم( مثل اینکه پاک شده)
گندش با امتیاز 9.5 بالا اومد،نه؟!
58.gif
58.gif
58.gif

فقط میتونم بگم 2 سال و خرده ای که منتظرش بودم واقعا ارزش داشت...حتی حاضر بودم به خاطرش 8 سال دیگه هم صبر کنم :love:

اينم امتياز جالبتر از IGN AUكه امتياز 8.3داده و امتيازش به گرافيك و صداي بازي !

8.5
Presentation
Considering it's an EA title, it doesn't quite have the stellar presentation levels it usually produces.

8.5
Graphics
Raise this to a 10 if you've got SLI. For the rest of us, there are games out there that look better while remaining playable.

6.5
Sound
Hang on, the game has sound? At least it wasn't offensive... and a couple of the guns were kind of meaty.

8.5
Gameplay
The massive range of ways to clear any given situation help overcome the lack of narrative and pacing.

8.0
Lasting Appeal
Ten to fifteen hours of singleplayer, with a solid multiplayer offering that nobody will play due to extreme system requirements.

8.3
OVERALL

نظارتش در مورد گرافيك بازي :

This poor performance is a massive slap to the face with a reality trout, and one that we should have known was coming given the game's poor performance in the beta and demo. Our test machine is by no means a slouch - with a Core 2 Duo processor overclocked to 3.3GHz, 2GB of DDRII-800 memory, a GeForce 8800GTX and 680i SLI motherboard, this ninja cuts through every other game like a ninjato through decomposing manatee flesh. Yet in Crysis, this machine is lucky to get 25 frames a second… with all settings on medium, a resolution of 1680 x 1050 and no anti-aliasing (which, by the way, appears to be incompatible with the game's higher level shaders). A crafty motion blur effect goes some way to hide the sloth-like framerate, making turning seem much smoother than it is, but it won't fool anybody after a short while.

If you've been putting up with Vista's quirks, annoying alerts and rubbish sound support in the hopes that Crysis will make all of this pain worthwhile, I've got even worse news for you. To get a decent framerate, I had to disable all DX10 effects and revert to DX9. And even then, I had to lower the shader level to medium to get a playable framerate - which disables most of the cool DX9 effects. The end result is a game that looks like a heavily revamped Far Cry engine, with a bit more detail and longer draw distances. That is to say it's impressive… but it's nowhere near the massive leap ahead that Far Cry delivered when it was released. The engine also has some serious issues, with plenty of pop-up, stiff character animations and some of the most simplistic building designs we've seen since our recent holiday to the shanty towns of Sao Paulo.

However, if you've got SLI on your PC, thanks to the grant left to you by your oil magnate grandfather, you're in for a treat. According to those in the know, you'll be able to run everything on Very High settings, in DX10, at a high resolution - the result is a game that is better looking than anything you've seen before. The result is a totally different gaming experience than us lesser beings will see - you'll be so dazzled by the jaw-dropping vistas that you won't notice the game's problems.
I'm sorry to begin a game review with such a rant about visuals, but Crysis is all about the graphics.

اينم امتياز جالبتر از IGN AUكه امتياز 8.3داده و امتيازش به گرافيك و صداي بازي !
چرا فاصله زیاده بین ign و gamespot؟به نظر من نقد IGN تا حد زیادی متعصبانه است گرچه بعضی از حرفهاش درسته ولی بازم gamespot سرور سختگیریه(البته نه از اون سختگیری های غیر منطقی بعضی سایتها) و وقتی اون بده 9.5 فکر نمی کنم دیگه کسی به سایتهای دیگه توجه زیادی داشته باشه.

چرا فاصله زیاده بین ign و gamespot؟به نظر من نقد IGN تا حد زیادی متعصبانه است گرچه بعضی از حرفهاش درسته ولی بازم gamespot سرور سختگیریه(البته نه از اون سختگیری های غیر منطقی بعضی سایتها) و وقتی اون بده 9.5 فکر نمی کنم دیگه کسی به سایتهای دیگه توجه زیادی داشته باشه.
اشتباه نشه!
سایت ign.com به Crysis نمره بالای 9.4 رو داده. این سایت ign استرالیا هست و با ign اصلی تفاوت داره.
البته ایراداتی که از این بازی گرفتن فقط دور محور سنگین بودن بیش از حد بازی بوده نه چیز دیگه.

البته ایراداتی که از این بازی گرفتن فقط دور محور سنگین بودن بیش از حد بازی بوده نه چیز دیگه.

البته اشكان جان منظورم اشتباه متوجه نشي .
ولي همين سنگين بودن يه عيب بزرگي براي گرافيك بازي .
بهترين شرايط براي گرافيك بازي اينه كه همراه با عالي بودن بتونه يه فريم خوبي هم در يك سخت افزار واحدي داشته باشه .
خيلي از بازيسازها گرافيك بازي را فداي فقط به خاطر گرفتن فريم بهتر ميكنند .

نظر شخصي من اينه كه كرايسيس اون هدفي را ميخواست برسه نرسيده براي اينكه متوجه حرفم بشين
به عبارت ديگه : فقط خواسته گرافيك بالاي بازي را به هر نحوي شده نمايش بده ولي به چه قيمتي !
وگرنه گرافيك بازي عاليه .
به نظر من گرافيك برتر گرافيكي كه بتونه در يك شرايط مساوي بهترين استفاده را از سخت افزار بكنه .

البته اشكان جان منظورم اشتباه متوجه نشي .
بهترين شرايط براي گرافيك بازي اينه كه همراه با عالي بودن بتونه يه فريم خوبي هم در يك سخت افزار واحدي داشته باشه .
خيلي از بازيسازها گرافيك بازي را فداي فقط به خاطر گرفتن فريم بهتر ميكنند .

نظر شخصي من اينه كه كرايسيس اون هدفي را ميخواست برسه نرسيده براي اينكه متوجه حرفم بشين
به عبارت ديگه : فقط خواسته گرافيك بالاي بازي را به هر نحوي شده نمايش بده ولي به چه قيمتي !
وگرنه گرافيك بازي عاليه .
به نظر من گرافيك برتر گرافيكي كه بتونه در يك شرايط مساوي بهترين استفاده را از سخت افزار بكنه .
اتفاقا به نظر من با توجه به نمره هایی که گرفته به هدفش رسیده و سنگین بودن گرافیک هم از قبل کاملا قابل پیش بینی بود.و یه چیز دیگه هم اینکه بر خلاف انتظارم این بازی تنها نقطه قوتش گرافیکش نیست و خوشبختانه گیم پلی قوی هم داره.

فرخ نمی خواهم بحث راه بندازم.... ولی detail داره از سر و کله بازی میزنه بیرون.:love: map هاش که واقعا حقیقتش رو بگم با پای پیاده بخواهی بگردی هر مپ حداقل 2 ساعت کار میبره که همه جاش رو ببینی.تو هیچ بازی ندیدم mapبه این بزرگی داشته باشه.مطمئن باش با 30 فرم هم میشه بازی کرد ;)

اتفاقا به نظر من با توجه به نمره هایی که گرفته به هدفش رسیده و سنگین بودن گرافیک هم از قبل کاملا قابل پیش بینی بود.و یه چیز دیگه هم اینکه بر خلاف انتظارم این بازی تنها نقطه قوتش گرافیکش نیست و خوشبختانه گیم پلی قوی هم داره.

فرخ نمی خواهم بحث راه بندازم.... ولی detail داره از سر و کله بازی میزنه بیرون.:love: map هاش که واقعا حقیقتش رو بگم با پای پیاده بخواهی بگردی هر مپ حداقل 2 ساعت کار میبره که همه جاش رو ببینی.تو هیچ بازی ندیدم mapبه این بزرگی داشته باشه.مطمئن باش با 30 فرم هم میشه بازی کرد ;)

عزيز جان برين يه بار ديگه پست بالا را بخونيد ولي با دقت! ببين من چي گفتم و چي نتيجه گرفتم .
ميدونيد چيه اصلا نميگيريد من چي ميگم به همين خاطر بحث كردن هم به هيچ وجه فايده اي نخواهد داشت .

عزيز جان برين يه بار ديگه پست بالا را بخونيد ولي با دقت! ببين من چي گفتم و چي نتيجه گرفتم .
ميدونيد چيه اصلا نميگيريد من چي ميگم به همين خاطر بحث كردن هم به هيچ وجه فايده اي نخواهد داشت .
متوجه منظورتون شدم.درسته سازندگان تا حد زیادی هدفشون این بود که گرافیک رو به نمایش بذارن تو این شکی نیست ولی همون طور که گفتم این بازی اون طوری که در نقدها خوندم صرف نظر از گرافیک دارای نقاط قوت دیگری است که ارزشش رو بالا برده.حتی اگر گرافیک رو medium باشه باز هم از ارزش بازی کم نمیشه.به این جمله یJason Ocampo(منتقد gamespot) توجه کن:
This is a game that pushes the envelope in terms of both technology and gameplay and does so with aplomb.
و
Crysis is visually stunning, packed with intelligent, thrilling gameplay, and easily one of the greatest shooters ever made.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or